Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3375
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 06, 2025 2:32 am

manhac έγραψε:
Κυρ Ιούλ 06, 2025 2:14 am
nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Ιούλ 06, 2025 12:52 am

Έχουμε τσακωθεί παλαιότερα για πολιτικά οπότε γνωρίζω (χοντρικά) την άποψη σου. Το "no politica" δεν είναι κάτι ουδέτερο. Είναι πολιτική στάση και μάλιστα πολύ συντηρητική. Εσύ μπορεί να θέλεις έναν χώρο απαλλαγμένο από κομματικές κορώνες και ιδεολογικές συγκρούσεις όμως το "no politica" δεν σημαίνει αποχή από την πολιτική. Είναι μια πολιτική επιλογή, με σαφείς συνέπειες.

Πρώτα απ’ όλα, δεν υπάρχει καθαρός, αποπολιτικοποιημένος χώρος. Ο αθλητισμός ήταν πάντα πολιτικός. Δες τους Black Panthers, τους Ολυμπιακούς στη ναζιστική Γερμανία, την απαγόρευση των Παλαιστινιακών συμβόλων, τις κρατικές χρηματοδοτήσεις και τις φορολογικές ασυλίες των ομάδων. Το "δεν θέλω πολιτική στο γήπεδο" συνήθως σημαίνει "δεν θέλω "κάποιες" πολιτικές" και συνήθως αυτές που σε ενοχλούν, αυτές που ζητούν αλλαγή. Αν, για παράδειγμα, μια εξέδρα σηκώσει πανό για τα δικαιώματα των μεταναστών, των γυναικών, της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ενάντια στην αστυνομική βία, αυτό θεωρείται "πολιτικοποίηση" και αποδοκιμάζεταιαπό μερίδα του κόσμου. Αν όμως οι ίδιες εξέδρες κάνουν τα στραβά μάτια όταν μια ομάδα λειτουργεί ως υποχείριο ενός κόμματος ή ολιγάρχη, τότε σπάνια θεωρείται αυτό πολιτικό. Γιατί; Διότι η "κανονικότητα" που έχουμε μάθει να δεχόμαστε είναι εξαρχής ιδεολογικά φορτισμένη.

Όλοι οι άνθρωποι είναι φιλόσοφοι και όλοι οι άνθρωποι κάνουν πολιτική με την κάθε τους μικρή ή μεγάλη πράξη. Όλοι έχουμε μια κοσμοθεωρία στο κεφάλι μας. Πολιτική είναι και η αδράνεια και η σιωπή. Ο αθλητισμός όπως και η τέχνη, η παιδεία κλπ δεν ζει έξω από αυτό το πλαίσιο. Ακόμη και το αίτημα για "ηρεμία" και "ουδετερότητα" προυποθέτει μια αντίληψη για το τι είναι αποδεκτό και τι όχι. Το να απορρίπτεις τόσο τον φασισμό όσο και τα αντιφασιστικά μηνύματα στο όνομα της "ουδετερότητας" δεν είναι συμμετρική στάση. Λες "δεν θέλω φασίστες, αλλά ούτε και αυτούς που αντιστέκονται σε αυτούς". Όμως η ιστορία μας έχει δείξει τι συμβαίνει όταν οι "ουδέτεροι" σιωπούν μπροστά στην αδικία.

Μπορείς να μη φωνάζεις συνθήματα ούτε να συμφωνείς με όλα τα πανό. Αλλά ας αναγνωρίσουμε ότι το γήπεδο ήταν και θα είναι πάντα χώρος πολιτικής όχι κομματικής κατ’ ανάγκην, αλλά πολιτικής με την ουσιαστική έννοια. Είναι δηλαδή χώρος όπου τίθενται ερωτήματα για το τι είναι δίκαιο, ποιος ανήκει, ποιος αποκλείεται, τι σημαίνει κοινότητα. Το "no politica" απλώς διαιωνίζει τη σιωπηλή αποδοχή της άρχουσας τάξης η οποία έχει σαφές πολιτικό χρώμα.
Ωραία όσα γράφεις, αλλά μην παραπονιέστε μετά για τους ακροδεξιούς στα γήπεδα και αυτοί σαν χώρο πολιτικής το βλέπουν. Εμείς απλά τη σπυριάρα πήγαμε να δούμε να τη μπιστάνε να ξεφύγει λίγο το μυαλό μας. Εν τω μεταξύ ο φίλος σήκωσε πανό υπέρ Παλαιστίνης το 90 με πρόεδρο τον Κόκκαλη της Στάζι. Επίσης μπέσα, ειχα καθηγητή λύκειο αρχές δεκαετίας 2000 που πίστευε ακριβώς τα ίδια και για το σχολείο. Μάθημα μηδέν, θεωρία πρώτος, πατρονάρισμα καταλήψεων πρώτος και όπως αποδείχθηκε περίτρανα το 2008 πρώτος και στο πλιάτσικο καταστημάτων στις πορείες (αν και έπρεπε να το είχαμε ψιλιαστεί νωρίτερα γιατί πάντα μετά τις επιστροφές του από ολιγοήμερες αποδράσεις στας Αθήνας ήταν σένιος από πάνω μέχρι κάτω).
Συγγνώμη αλλά η φτήνια του κυνισμού δεν είναι επιχείρημα. Συμφωνούμε σε κάτι πάντως βλέπω. Οι ακροδεξιοί βλέπουν το γήπεδο ως πολιτικό χώρο. Ακριβώς γι’αυτό δεν αρκεί να λέμε no politica. Αν δεν υπάρχει αντίλογος, θα κυριαρχήσει όποιος φωνάζει πιο δυνατά. Κι αυτοί που φωνάζουν πιο δυνατά συνήθως δεν είναι αυτοί που υπερασπίζονται τους αδύναμους ή τους ανθρώπους του περιθωρίου. Οπότε, ας μην παριστάνουμε ότι μπορούμε να μείνουμε «εκτός». Είμαστε ήδη μέσα, απλώς διαλέγουμε αν θα μιλήσουμε ή αν θα αφήσουμε άλλους να μιλήσουν για εμάς.

Κανείς δεν σου λέει να μην πας στο γήπεδο για τον αγώνα, ούτε σου λέω να παρακολουθήσεις σεμινάρια πολιτικής θεωρίας στη θύρα 25. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ απολαμβάνεις ένα κομμάτι κοινού χώρου, απαιτείς ταυτόχρονα να μην ενοχλείσαι από τα υπόλοιπα κομμάτια της κοινωνίας που είναι παρόντα. Όμως αυτή η συνύπαρξη είναι η ουσία του δημόσιου χώρου.

Τώρα το κομμάτι με τον καθηγητή σου είναι λίγο άσχετο να σου πω την αλήθεια. Το αν ο Χ καθηγητής είναι κακός ή διέπραξε κάτι μεμπτό δεν ακυρώνει το γεγονός ότι ο αθλητισμός και η εκπαίδευση είναι χώροι όπου εκφράζεται η κοινωνική συνείδηση. Αν ένας άνθρωπος κάνει κατάχρηση μιας ιδέας, αυτό αφορά τον ίδιο και όχι την ιδέα. Αν το πρόβλημά σου είναι ότι κάποιοι σηκώνουν πανό ενώ υπάρχουν αντιφάσεις στην καθημερινή τους ηθική, τότε μπορείς να πεις ότι το πρόβλημα είναι η υποκρισία, όχι η πολιτική στο γήπεδο. Να τα διαχωρίζουμε.

Αν θέλουμε το γήπεδο να είναι μια ανάσα από τα προβλήματα της κοινωνίας, δεν πρέπει να παριστάνουμε πως αυτά δεν υπάρχουν. Πρέπει να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου μπορούν όλοι να ανασαίνουν. Και αυτό είναι πολιτική στάση. Το να λες «αφήστε τα όλα στην πόρτα» είναι σαν να λες «ας μείνουν τα προβλήματα αόρατα για να μη χαλιόμαστε». Αλλά έτσι ποτέ δεν αλλάζει τίποτα.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
manhac

senior
Reactions: 238

Κυρ Ιούλ 06, 2025 3:13 am

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Ιούλ 06, 2025 2:32 am
manhac έγραψε:
Κυρ Ιούλ 06, 2025 2:14 am

Ωραία όσα γράφεις, αλλά μην παραπονιέστε μετά για τους ακροδεξιούς στα γήπεδα και αυτοί σαν χώρο πολιτικής το βλέπουν. Εμείς απλά τη σπυριάρα πήγαμε να δούμε να τη μπιστάνε να ξεφύγει λίγο το μυαλό μας. Εν τω μεταξύ ο φίλος σήκωσε πανό υπέρ Παλαιστίνης το 90 με πρόεδρο τον Κόκκαλη της Στάζι. Επίσης μπέσα, ειχα καθηγητή λύκειο αρχές δεκαετίας 2000 που πίστευε ακριβώς τα ίδια και για το σχολείο. Μάθημα μηδέν, θεωρία πρώτος, πατρονάρισμα καταλήψεων πρώτος και όπως αποδείχθηκε περίτρανα το 2008 πρώτος και στο πλιάτσικο καταστημάτων στις πορείες (αν και έπρεπε να το είχαμε ψιλιαστεί νωρίτερα γιατί πάντα μετά τις επιστροφές του από ολιγοήμερες αποδράσεις στας Αθήνας ήταν σένιος από πάνω μέχρι κάτω).
Συγγνώμη αλλά η φτήνια του κυνισμού δεν είναι επιχείρημα. Συμφωνούμε σε κάτι πάντως βλέπω. Οι ακροδεξιοί βλέπουν το γήπεδο ως πολιτικό χώρο. Ακριβώς γι’αυτό δεν αρκεί να λέμε no politica. Αν δεν υπάρχει αντίλογος, θα κυριαρχήσει όποιος φωνάζει πιο δυνατά. Κι αυτοί που φωνάζουν πιο δυνατά συνήθως δεν είναι αυτοί που υπερασπίζονται τους αδύναμους ή τους ανθρώπους του περιθωρίου. Οπότε, ας μην παριστάνουμε ότι μπορούμε να μείνουμε «εκτός». Είμαστε ήδη μέσα, απλώς διαλέγουμε αν θα μιλήσουμε ή αν θα αφήσουμε άλλους να μιλήσουν για εμάς.

Κανείς δεν σου λέει να μην πας στο γήπεδο για τον αγώνα, ούτε σου λέω να παρακολουθήσεις σεμινάρια πολιτικής θεωρίας στη θύρα 25. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ απολαμβάνεις ένα κομμάτι κοινού χώρου, απαιτείς ταυτόχρονα να μην ενοχλείσαι από τα υπόλοιπα κομμάτια της κοινωνίας που είναι παρόντα. Όμως αυτή η συνύπαρξη είναι η ουσία του δημόσιου χώρου.

Τώρα το κομμάτι με τον καθηγητή σου είναι λίγο άσχετο να σου πω την αλήθεια. Το αν ο Χ καθηγητής είναι κακός ή διέπραξε κάτι μεμπτό δεν ακυρώνει το γεγονός ότι ο αθλητισμός και η εκπαίδευση είναι χώροι όπου εκφράζεται η κοινωνική συνείδηση. Αν ένας άνθρωπος κάνει κατάχρηση μιας ιδέας, αυτό αφορά τον ίδιο και όχι την ιδέα. Αν το πρόβλημά σου είναι ότι κάποιοι σηκώνουν πανό ενώ υπάρχουν αντιφάσεις στην καθημερινή τους ηθική, τότε μπορείς να πεις ότι το πρόβλημα είναι η υποκρισία, όχι η πολιτική στο γήπεδο. Να τα διαχωρίζουμε.

Αν θέλουμε το γήπεδο να είναι μια ανάσα από τα προβλήματα της κοινωνίας, δεν πρέπει να παριστάνουμε πως αυτά δεν υπάρχουν. Πρέπει να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου μπορούν όλοι να ανασαίνουν. Και αυτό είναι πολιτική στάση. Το να λες «αφήστε τα όλα στην πόρτα» είναι σαν να λες «ας μείνουν τα προβλήματα αόρατα για να μη χαλιόμαστε». Αλλά έτσι ποτέ δεν αλλάζει τίποτα.
Η Μποφίλιου με έστειλε στον Ψυ γιατί δεν μπόρουσα να πιω έναν καφέ με την ησυχία μου και αναγκάστικα να τη κόψω από παρέα. Εσύ με έστειλες ένα βήμα πιο κοντά στην ασκητική ζωή. Μου αρέσει που μου απαντάς σοβαρά.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2110
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιούλ 06, 2025 12:57 pm

berry έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:22 pm

Η 7 μπαϊ δε γουεί δεν ηταν ετσι παλιότερα.Και τα λέει πρώην Πορτολεονιτης.Δεν ήμουν απέξω.
Μεταλοαναρχικους είχε εργατική τάξη με τον φανατισμό και τα κολλήματα τους με αρκετους παραβατικους ,αλλά όχι αυτό το σημερινό αισχος.

Και για να να μην παρεξηγηθω δεν ειναι μονο η 7 ειναι και οι άλλοι οργανωμένοι των υπολοίπων ισχυρών σωματείων.
Έχω την εντύπωση ότι η Original της ΑΕΚ κινείται σε άλλο μήκος κύματος, και για αυτό μου ήταν πάντα συμπαθής.
Δεν ξέρω, μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εγώ μιλάω για άλλα χρόνια.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Κυρ Ιούλ 06, 2025 1:06 pm

SteveNashidis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:26 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:24 pm

Καλά για να καταλάβω κιόλας…….τα αναγραφόμενα της πρώτης παραγράφου θεωρούνται ως υπαινιγμοί, δηλαδή ενδέχεται να είναι και παπατζηλίκι?? Τέλος πάντων, παιδιά ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία όλο αυτόν τον καιρό και συγγνώμη αν σας χάλασα την διάθεση ή τυχόν την πεπατημένη του φόρουμ!! Ειλικρινά, ζητάω συγγνώμη , δεν είχα την πρόθεση αυτή!! Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή συνέχεια…..
Μην βάζεις λόγια που δεν είπα. :)
Αν θέλεις εξήγησε όλα αυτά που εμμέσως δηλώνεις ότι ξέρεις και ζητάμε να μάθουμε.
Αυτή είναι η ουσία.
Εγώ τον καταλαβαίνω τον φίλο Slow και τα άλλα παιδιά (Heisenberg, Christofis, since1925, mia syn mia κ.α.) που κατά καιρούς μας έχουν μεταφέρει τις όποιες γνώσεις/πληροφορίες που είχαν και οι ίδιοι.
Το αποτέλεσμα: Βγήκαν 5-6 εξυπνάκηδες του φόρουμ και τους έρριξαν την ειρωνεία της αρκούδας, οπότε κάποιοι από αυτούς αποφάσισαν να πράξουν ανάλογα.
Ο Slow διάλεξε να μη μοιραστεί δημοσίως καμμιά άλλη πληροφορία που έχει. Κατανοητό και απολύτως δεκτό από μέρους μου.
Δεν είναι ανάγκη κάθε φορά που ρίχνει κάτι ως υπαινιγμό, να του ζητάμε να μας πει όλα όσα ξέρει. Το έχει δηλώσει πως δεν θα το κάνει. Ας το δεχτούμε και πάμε παραπέρα.
Στο κάτω-κάτω δεν βγήκε κανείς να προστατέψει αυτά τα παιδιά από το πέσιμο που τους γινόταν σε κάθε πληροφορία που μας μετέφεραν.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3498
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Κυρ Ιούλ 06, 2025 4:28 pm

montechristo έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 05, 2025 11:26 pm

Μην βάζεις λόγια που δεν είπα. :)
Αν θέλεις εξήγησε όλα αυτά που εμμέσως δηλώνεις ότι ξέρεις και ζητάμε να μάθουμε.
Αυτή είναι η ουσία.
Εγώ τον καταλαβαίνω τον φίλο Slow και τα άλλα παιδιά (Heisenberg, Christofis, since1925, mia syn mia κ.α.) που κατά καιρούς μας έχουν μεταφέρει τις όποιες γνώσεις/πληροφορίες που είχαν και οι ίδιοι.
Το αποτέλεσμα: Βγήκαν 5-6 εξυπνάκηδες του φόρουμ και τους έρριξαν την ειρωνεία της αρκούδας, οπότε κάποιοι από αυτούς αποφάσισαν να πράξουν ανάλογα.
Ο Slow διάλεξε να μη μοιραστεί δημοσίως καμμιά άλλη πληροφορία που έχει. Κατανοητό και απολύτως δεκτό από μέρους μου.
Δεν είναι ανάγκη κάθε φορά που ρίχνει κάτι ως υπαινιγμό, να του ζητάμε να μας πει όλα όσα ξέρει. Το έχει δηλώσει πως δεν θα το κάνει. Ας το δεχτούμε και πάμε παραπέρα.
Στο κάτω-κάτω δεν βγήκε κανείς να προστατέψει αυτά τα παιδιά από το πέσιμο που τους γινόταν σε κάθε πληροφορία που μας μετέφεραν.
Η αλήθεια δύσκολα χρειάζεται βοήθεια ή προστασία. Λέει κάποιος κάτι, αν επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα τότε βαίνει καλώς.

Είναι δύσκολο να γίνει διάλογος με κάποιον αν αυτός σου λέει "δεν είναι έτσι, ξέρω παρασκήνιο , αλλά δεν θα σας το πω " . Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι υποβαθμίζεται το επίπεδο της συζήτησης.

Για τους ψευτοinsider του twitter που έγραφαν έκλεισε o Vasa (όχι τα παιδιά εδώ μέσα) η μόνη απάντηση είναι "σκληρή κριτική" για να ξεχωρίσει η πληροφορία από την διαστρέβλωση κοινής γνώμης. Εδώ ολόκληρη ΚΑΕ αναγκάστηκε να προβεί σε σκληρή ανακοίνωση για να μην τους πιστεύουμε γιατί όντως η απαγοητευση που δεν έχει κλείσει παίκτης είναι μεγάλη.

Επειδή μάλλον δεν έχω διαβάσει ότι έχουν γράψει μπορείς να γράψεις ποιες πληροφορίες μεταφέρθηκαν ;

2
2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Κυρ Ιούλ 06, 2025 7:50 pm

SteveNashidis έγραψε:
Κυρ Ιούλ 06, 2025 4:28 pm
montechristo έγραψε:

Η αλήθεια δύσκολα χρειάζεται βοήθεια ή προστασία. Λέει κάποιος κάτι, αν επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα τότε βαίνει καλώς.

Είναι δύσκολο να γίνει διάλογος με κάποιον αν αυτός σου λέει "δεν είναι έτσι, ξέρω παρασκήνιο , αλλά δεν θα σας το πω " . Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι υποβαθμίζεται το επίπεδο της συζήτησης.

Για τους ψευτοinsider του twitter που έγραφαν έκλεισε o Vasa (όχι τα παιδιά εδώ μέσα) η μόνη απάντηση είναι "σκληρή κριτική" για να ξεχωρίσει η πληροφορία από την διαστρέβλωση κοινής γνώμης. Εδώ ολόκληρη ΚΑΕ αναγκάστηκε να προβεί σε σκληρή ανακοίνωση για να μην τους πιστεύουμε γιατί όντως η απαγοητευση που δεν έχει κλείσει παίκτης είναι μεγάλη.

Επειδή μάλλον δεν έχω διαβάσει ότι έχουν γράψει μπορείς να γράψεις ποιες πληροφορίες μεταφέρθηκαν ;
Κανείς από τα παιδιά που μας μετέφεραν πληροφορίες εδώ μέσα δεν είπε "δεν είναι έτσι, ξέρω παρασκήνιο, αλλά δεν θα σας το πω".
Αυτό που έγινε ήταν ότι βγήκαν κάποιοι φίλοι (που αναφέρω στο προηγούμενο ποστάρισμά μου) και είπαν: "από κάποια άκρη μου που ξέρει πράγματα έμαθα ότι έχει γίνει βαρβάτη πρόταση σε αυτόν ή σε εκείνον, ότι η ομάδα είναι σε επαφές με τον άλλο, και περιμένουμε να δούμε".
Σε αυτές τις αναρτήσεις των φίλων βγήκαν οι εξυπνάκηδες και άρχισαν διάφορες ειρωνείες (οι αναρτήσεις υπάρχουν, αλλά δεν μπορώ να κάνω ιστορική ανασκόπηση για να τις βρω), οι οποίες ήταν όντως απαξιωτικές για αυτούς τους φίλους που έκαναν το "έγκλημα" να μας μεταφέρουν αυτά που ξέρουν.
Από αυτό το σημείο και μετά οι φίλοι αυτοί (και εν προκειμένω ο slow horse) είπαν ότι προκειμένου να τρώνε κοροϊδίες προτιμούν να μην ξαναπούν δημοσίως τίποτα από όσα μαθαίνουν. Κατανοητό, δεκτό και σεβαστό, από εμένα τουλάχιστον.
Οι εξυπνάκηδες όμως, παραζαλισμένοι από τη γενική πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση ή μη-πληροφόρηση των media και των sites, συνέχισαν στο στυλ: πού είναι αυτοί που το παίζαν insiders να μας πούνε τι στο διάολο γίνεται; Γιατί δεν μιλάνε τώρα;
Πιστεύω να καταλαβαίνεις το γελοίο του πράγματος.

ΥΓ: Όλα αυτά στα γράφω όχι για να αντιπαρατεθώ μαζί σου (δεν υπάρχει αντικείμενο, άλλωστε), αλλά επειδή σε εκτιμώ και θεώρησα πως όταν μου απευθύνεις μιά ερώτηση θα πρέπει να μην σε αγνοήσω, αλλά να προσπαθήσω να σου εξηγήσω πώς εγώ βλέπω τα πράγματα. Φιλικά και με εκτίμηση.

3
3 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 435
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:01 pm

Το γεγονος καποιοι απο τους insiders που συνεχως χρησιμοποιουν μισολογα ενω γραφουν με ψευδωνυμο σε ενα φορουμ, να επιζητουν απλα λιγη περισσοτερη προσοχη ειναι υπαρκτο σεναριο.

Προσωπικα εχω βαρεθει τα "οποιος καταλαβε, καταλαβε". Δεν αισθανεσαι ανετα να μοιραστεις μια πληροφορια? Μην κανεις teasing απλα για να μαζεψεις like.

7
7 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7164
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:28 pm

Εγω τα ινσαιντεριλικια του στυλ ''υπεγραψε ο μισιτς'' η ΄΄την τεταρτη ανακοινωνεται το σεφ΄΄ τα δεχομαι..Η μου ειπε ο ταδε συγκεκριμενα πραγματα..99.9%δεν θα βγουν αλλα οκ.

Το χειροτερο μου ειναι τα αστρολογικα τυπου λιτσα πατερα ινσαιντερικια του στυλ ΄΄την τεταρτη σκαει κατι δυνατο΄΄ ΄΄ασε εμαθα οτι θα παρουμε βαρβατο ασσο αλλα δεν βρουμε θα παρουμε 2ρι και τελικα ισως παρουμε και καποιον πιο φτηνο ,μπορει να παμε και ως εχει΄΄ η το εγω εχω μαθει ποτε θα ανακοινωθει το σεφ αλλα δεν μπορω να πω περισσοτερα..λες και θα μαθει αυτος που μου το πε οτι ενας σακ 7 σε ενα μπασκετοφορουμ ειπε μια αρλουμπα και αρα θα μου κραταει μουτρα μετα :D

Ειναι λες και διαβαζω ζερβα που με οτι και να γινει θα βγει μετα να πει ΄΄οπως πρωτοι μαθατε απο τον σπορτ φμ΄΄

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1432

Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:29 pm

Jeight έγραψε:
Το γεγονος καποιοι απο τους insiders που συνεχως χρησιμοποιουν μισολογα ενω γραφουν με ψευδωνυμο σε ενα φορουμ, να επιζητουν απλα λιγη περισσοτερη προσοχη ειναι υπαρκτο σεναριο.

Προσωπικα εχω βαρεθει τα "οποιος καταλαβε, καταλαβε". Δεν αισθανεσαι ανετα να μοιραστεις μια πληροφορια? Μην κανεις teasing απλα για να μαζεψεις like.
Κοιτα ο καθενας επιλεγει πως θα γραψει και με τι ψεύδονυμο( εγω γραφω με το ονομα μου, εχω δωσει πληροφοριες της προσωπικης μου ζωης, πλαστικος, Κυπριος, ισραηλ ειδικοτητα και εκπαιδευση και δεν ειναι δυσκολο να κανεις μια αναζητηση και να μαθεις ποιος ειμαι) αυτο ο αλλος μπορει να μην το θελει και ειναι καθολα θεμιτο και δεν λεει κατι για την αξιοπιστια του ή την διαθεση του να μας κοροιδεψει

Θελω να πιστευω οτι η πλειοψηφια του φορουμ ειναι μεγαλα παιδια με οικογενειες που αλλο τιποτα δεν εχουν απο το να αναζητησουν σημασια και απο ενα μπασκετικο φορουμ. Αν ημουν σε τετοια φαση της ζωης μου νομιζω θα αναλωνομουν στο γκαζετα και το ρεντγκολ και το τρυφιλι και παει λεγοντας και οχι σε φορουμ με κανονες και κωδικες συμπεριφορας.

Το να μοιραζεσαι μια πληροφορια σου δεν σημαινει οτι ολα θα πανε οπως εχεις πληροφορηθειναλλα αυτο δεν σημαινει οτι αυτο που μετεφερες δεν ευσταθει ή και να μην οντως ευσταθει οτι αυτος που σε πληροφόρησε ειναι σε γενικες γραμμες αξιοπιστος.

2
2 Εικόνα
Jeight

senior
Reactions: 435
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:39 pm

Christofis έγραψε:
Jeight έγραψε:

Κοιτα ο καθενας επιλεγει πως θα γραψει και με τι ψεύδονυμο( εγω γραφω με το ονομα μου, εχω δωσει πληροφοριες της προσωπικης μου ζωης, πλαστικος, Κυπριος, ισραηλ ειδικοτητα και εκπαιδευση και δεν ειναι δυσκολο να κανεις μια αναζητηση και να μαθεις ποιος ειμαι) αυτο ο αλλος μπορει να μην το θελει και ειναι καθολα θεμιτο και δεν λεει κατι για την αξιοπιστια του ή την διαθεση του να μας κοροιδεψει

Θελω να πιστευω οτι η πλειοψηφια του φορουμ ειναι μεγαλα παιδια με οικογενειες που αλλο τιποτα δεν εχουν απο το να αναζητησουν σημασια και απο ενα μπασκετικο φορουμ. Αν ημουν σε τετοια φαση της ζωης μου νομιζω θα αναλωνομουν στο γκαζετα και το ρεντγκολ και το τρυφιλι και παει λεγοντας και οχι σε φορουμ με κανονες και κωδικες συμπεριφορας.

Το να μοιραζεσαι μια πληροφορια σου δεν σημαινει οτι ολα θα πανε οπως εχεις πληροφορηθειναλλα αυτο δεν σημαινει οτι αυτο που μετεφερες δεν ευσταθει ή και να μην οντως ευσταθει οτι αυτος που σε πληροφόρησε ειναι σε γενικες γραμμες αξιοπιστος.
να ξεκαθαρισω οτι δεν αναφερομουν σε σενα, ουτε σε καποιον συγκεκριμενα για να ειμαι ειλικρινης. Εισαι παντα μετρημενος και ευθυς και μη σου οω οτι εχετε κανει και καλυτερη δουλεια τον τελευταιο χρονο εσυ και ο Heisenberg απο τους ρεπορτερ του ολυμπιακου :D :D .

Υπαρχουν ομως ατομανεδω με υπονοουμενα που το παιζουν γνωστες για χιλια δυο θεκατα του ολυμπιακου και μας βαζουν να προσπαθουμε να τα λυσουμε σαν τον Ιντιανα Τζοουνς με το αγιο δισκοποτηρο. Το να μην θελει καποιος να καψει την πηγη του ειναι θεμιτο. Το να κανει teasing για να εχει την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο ειναι ηλιθιο.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:42 pm

Christofis έγραψε:
Κανείς (νοήμων) δεν είχε θέμα με τον τρόπο που παρουσιάζατε αυτά που σας έλεγαν. Μάλιστα εσύ πχ λες «μου είπε ο ασθενής μου». Τι να κάνουμε τώρα; Ο καθένας διαλέγει τι θα κάνει με αυτή την πληροφορία. Όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω το πρόβλημα είναι οι αοριστίες και τα «έχω ακούσει τρελά πράγματα για το τάδε αλλά…δεν μπορώ να πω».

3
3 Εικόνα
Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1432

Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:51 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Christofis έγραψε:
Κανείς (νοήμων) δεν είχε θέμα με τον τρόπο που παρουσιάζατε αυτά που σας έλεγαν. Μάλιστα εσύ πχ λες «μου είπε ο ασθενής μου». Τι να κάνουμε τώρα; Ο καθένας διαλέγει τι θα κάνει με αυτή την πληροφορία. Όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω το πρόβλημα είναι οι αοριστίες και τα «έχω ακούσει τρελά πράγματα για το τάδε αλλά…δεν μπορώ να πω».
Καλα ασε τον ασθενη μου μωρε. Εκει μετεφερα κατι που μου ειπε καποιος που δεν ξερω αν ειναι καν αξιοπιστος. Για τα ιατρικα θεματα επειδη εκει εχω καλη πηγη μπορω να πω κατι αξιοπιστα οταν εχω πληροφορια. Και δεν αναφερομαστε σε μενα
. Εγω το εχω πει 100 φορες ινσαιντερ του Ολυμπιακου δεν ειμαι ειδικα για μεταγραφες. Για την χαποελ πλεον μπορω να μαθαινω σχετικα ευκολα αν ενδιαφερει καποιον :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3498
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Κυρ Ιούλ 06, 2025 9:03 pm

Christofis έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Καλα ασε τον ασθενη μου μωρε. Εκει μετεφερα κατι που μου ειπε καποιος που δεν ξερω αν ειναι καν αξιοπιστος. Για τα ιατρικα θεματα επειδη εκει εχω καλη πηγη μπορω να πω κατι αξιοπιστα οταν εχω πληροφορια. Και δεν αναφερομαστε σε μενα
. Εγω το εχω πει 100 φορες ινσαιντερ του Ολυμπιακου δεν ειμαι ειδικα για μεταγραφες. Για την χαποελ πλεον μπορω να μαθαινω σχετικα ευκολα αν ενδιαφερει καποιον :roofl:
Tι γίνεται με Ουτούρου γιατί δεν ανακοινώνεται;; Δώσε ψωμί στον λαό
:obey:

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4928
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιούλ 06, 2025 9:05 pm

SteveNashidis έγραψε:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Κυρ Ιούλ 06, 2025 9:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Κυρ Ιούλ 06, 2025 9:05 pm

SteveNashidis έγραψε:
Christofis έγραψε:

Μα ανακοινώθηκε.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”