Ωπα ωπα.. Να σεβαστώ ΠΟΙΟΝ;; σε παρακαλώ πολύ.. Ειναι πρόκληση μόνο που το λες.. Να σεβαστώ τον Δημήτρη Γιαννακοπουλο;;ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ..MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:51 pmΑπό το μητσάκος και μόνο κατάλαβα πολλά οπότε άστο...mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:32 pm
ΜΑ για πια συμφωνία μιλάμε όταν ο παίχτης αυτός ανήκει αλλού και πάρα πολύ δύσκολο μπορεί να τον αφήσουν διότι θα έχει συγκεκριμένο ρόλο και δεν θα είναι ο τελευταίος τροχός;
Κοιτάξτε αν εσάς δεν σας ενοχλουν οοοολοι αυτοί οι τρόποι που λειτουργεί τα πράγματα ΓΕΝΙΚΩΣ ο Μητσακος τότε όλα καλά.. Εμένα μου περισσεύει
Όταν δεν υπάρχει σεβασμός τότε τι να καθίσουμε να συζητήσουμε.
Μπασκετικοί Δημοσιογράφοι - Αθλητική Δημοσιογραφία
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 70
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mia sin mia την Κυρ Ιούλ 06, 2025 9:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε τότε εμένα μου περισσεύει.. Προχωράμε.MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:57 pmΈχουμε τελείως διαφορετική άποψη γιατί εσύ την προφορική συμφωνία και ότι ήρθε εδώ ο παίκτης για να μιλήσει με τη διοίκηση το βλέπεις αποτυχία και δυσφήμιση (σε περίπτωση που δεν κλείσει) ενώ εγώ από την άλλη όλη αυτή τη διαδικασία τη βλέπω διαφήμιση και ότι έχει ανέβει επίπεδο η ομάδα!!mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:44 pm
Δεν αμφιβάλλω καθόλου.. Υπάρχει συμφωνία και αυτό είναι δεδομένο.. Όμως εφόσον ο παίχτης ανήκει αλλού και στο αλλού είναι σημαντικός κ ΠΟΛΎ ΔΥΣΚΟΛΑ θα τον αφήσουν δεν το βγάζεις.. Δεν τον φέρνεις εδώ.. Δεν το περνάς σαν τελειωμένο.. Γιατί αν δεν γίνει.. Που πλέον είναι πολύ πιθανό με βάση τα αμερικανικά ρεπορτάζ.. Τότε θα μιλάμε για πολύ μεγάλο φιάσκο.. Εγω λεω ότι ο οοοολο το εκανε λάθος.. Κλείνεις τον παίχτη στο μεταξύ σας κ περιμένεις.. Δεν το διατυμπανιζεις κ ακόμα χειρότερα δεν τον φέρνεις εδώ να το περάσεις σαν τελειωμένο..
1
1

Μπορεί για τους δικούς σου λόγους να μην τον συμπαθείς το ΔΠΓ και καλά κάνεις και είναι δικαίωμά σου όμως δεν μπορείς εδώ μέσα να εκφράζεσαι με αυτόν τον τρόπο και να μην σέβεσαι όλους εμάς.Ειδες εδώ μέσα αντίστοιχους χαρακτηρισμούς για τους Αγγελόπουλους ή για τον Μπαρτζώκα?Μην τα ισοπεδώνουμε όλα,σε παρακαλώ.mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:58 pmΩπα ωπα.. Να σεβαστώ ΠΟΙΟΝ;; σε παρακαλώ πολύ.. Ειναι πρόκληση μόνο που το λες.. Να σεβαστώ τον Δημήτρη Γιαννακοπουλο;;ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ..
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MOZZARTDR την Κυρ Ιούλ 06, 2025 9:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπαίνουν στην ζυγαριά οι Αφοί και ο Μπαρτζωκας με τον Δημήτρη.. Δηλ εγώ σε παρακαλώ.. Βασικά ο συγκεκριμένος δεν μπαίνει με κανέναν στην ζυγαριά αλλά λέμε... Τον σεβασμό μου τον έχετε όλοι εδώ και γι αυτό ανταλλάσουμε απόψεις..MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 9:21 pmΜπορεί για τους δικούς σου λόγους να μην τον συμπαθείς το ΔΠΓ και καλά κάνεις και είναι δικαίωμά σου όμως δεν μπορείς εδώ μέσα να εκφράζεσαι με αυτόν τον τρόπο και να μην σέβεσαι όλους εμάς.Ειδες εδώ μέσα αντίστοιχους χαρακτηρισμούς για τους Αγγελόπουλους ή για τον Μπαρτζώκα?Μην τα ισοπεδώνουμε όλα,σε παρακαλώ.mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:58 pm
Ωπα ωπα.. Να σεβαστώ ΠΟΙΟΝ;; σε παρακαλώ πολύ.. Ειναι πρόκληση μόνο που το λες.. Να σεβαστώ τον Δημήτρη Γιαννακοπουλο;;ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ..
0
Πάντως βλέποντας τους free agent παίκτες στη θέση του Center ειλικρινά δε βρίσκω ποιος παίκτης θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Βάλα στους Nuggets.
Άποψη μου είναι ότι με τις δηλώσεις του Στάιν απλά κερδίζει χρόνο γιατί προφανώς δεν εύκολη υπόθεση η αντικατάστασή του.
https://www.nba.com/players/free-agent-tracker/2025
Άποψη μου είναι ότι με τις δηλώσεις του Στάιν απλά κερδίζει χρόνο γιατί προφανώς δεν εύκολη υπόθεση η αντικατάστασή του.
https://www.nba.com/players/free-agent-tracker/2025
0
-
- Reactions: 123
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ενταξει ρε παιδια, δεν μιλαμε και για αμερικανο παικτη στα ντουζενια του, χαλαρωστε λιγο. Ολοι οι ευρωπαιοι που παιζουν χρονια στο νβα, γυριζουν καποια στιγμη στην ευρωπη. Αν δε γινει στα 34 του, θα γινει στα 35-36. Και ο Γιοκιτς θα επιστρεψει και ο Ντονσιτς και ολοι. Αποφαση του παικτη ειναι και απο κει και περα κινηθηκε γρηγορα ο ΠΑΟ και το εκμεταλλευτηκε. Μερικοι συμπεριφερονται λες και ο παικτης ερχεται μονο για τον ΠΑΟ και δε θα ερχοταν ποτέ για αλλη ομαδα στην Ευρωπη.MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 7:18 pmΘα συμφωνήσω μαζί σου 100%!!Σε περίπτωση που δεν καταλήξει ο παίκτης στην ομάδα και μόνο ότι ήταν τόσο κοντά ένα τόσο μεγάλο όνομα να κλείσει αυτό και μόνο δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η ομάδα και η φήμη της που πριν από μερικά χρόνια ήταν στα τάρταρα.Επικοινωνιακα και μόνο δείχνει ότι πλέον τέτοιου βεληνεκούς παίκτες είναι προσιτοί και αν δεν ήρθε φέτος δεν πειράζει, θα έρθει κάποιος άλλος του χρονου!!yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 7:09 pm
φούσκα δε το λες με τίποτα.
ο Παναθηναϊκός όντως συμφώνησε με τον παίκτη, μέχρι και Αθήνα ήρθε, δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να κάνει και δε το έκανε.
αυτό ανεξαρτήτως κατάληξης της υπόθεσης που προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι θετική για τον Παναθηναϊκό.
Οι παλιοτερες μεταγραφες των αιωνιων με Ντομινικ, Τσιλντρες κλπ. ηταν ασυγκριτα πιο δυσκολες και σημαντικες.
1
1

- yawn.brigade
- Reactions: 793
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kein
- Reactions: 868
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε φίλοι ολυμπιακοί μην είστε ανώμαλοι, ούτε εμείς δεν βλέπουμε SDNA σήμερα με τέτοια ζέστη !yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 9:19 pmέχει και εκπομπή το σδνα τώρα, τα ίδια λένε με αυτά που διαβάζετε, ότι ο Ολυμπιακός θέλει να φτάσει μέχρι το Νιάρχος.
μπείτε να μορφωθείτε, μέχρι και οι "αντικειμενικοί" Κοτζιάς και Τσίμπος σοκαρισμένοι είναι.![]()

1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 399
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μη βιάζεσαι δες την όλη , στο τέλος θα φτάσουμε μέχρι τον Ισθμό !yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 9:19 pmέχει και εκπομπή το σδνα τώρα, τα ίδια λένε με αυτά που διαβάζετε, ότι ο Ολυμπιακός θέλει να φτάσει μέχρι το Νιάρχος.
μπείτε να μορφωθείτε, μέχρι και οι "αντικειμενικοί" Κοτζιάς και Τσίμπος σοκαρισμένοι είναι.![]()
1
1

-
- Reactions: 399
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ το παραδέχομαι είναι η ένοχη απόλαυση μου να τους βλέπω όταν υπάρχει κάποιο νέο που δεν είναι αρεστό στον ΠΑΟkein έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 9:24 pmΒρε φίλοι ολυμπιακοί μην είστε ανώμαλοι, ούτε εμείς δεν βλέπουμε SDNA σήμερα με τέτοια ζέστη !yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 9:19 pmέχει και εκπομπή το σδνα τώρα, τα ίδια λένε με αυτά που διαβάζετε, ότι ο Ολυμπιακός θέλει να φτάσει μέχρι το Νιάρχος.
![]()

Αν και σήμερα δεν το έχω βάλει !
1
1

- kein
- Reactions: 868
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki