Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1257
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:01 pm

FabrizioOberto έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 12:59 pm
kite26 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 12:58 pm
Πιστεύετε ότι μπορεί να λειτουργήσει η τριάδα:
Μιλουτίνοφ
Τριστάν Βούκσεβιτς
Πετρούσεφ
Για το (στην τύχη ο) Μπαλταζάρ, σίγουρα 😀
Είναι και οι άλλοι δύο ξενυχτάκηδες;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior
Reactions: 393
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:07 pm

kite26 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 12:58 pm
Πιστεύετε ότι μπορεί να λειτουργήσει η τριάδα:
Μιλουτίνοφ
Τριστάν Βούκσεβιτς
Πετρούσεφ
Όχι. Αλλά δε νομίζω ότι είναι και πιθανό να το δούμε κιόλας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

senior
Reactions: 393
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:09 pm

Delpo1987 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 12:43 pm
Δεν πιστεύω ότι θα έρθει ο Βουτσεβιτς, αλλά αν έρθει συζητάμε αν μας κάνει, όντως; Παίχτης με 18 ποντους 10 ριμπάουντ και 3,5 ασσιστ πέρυσι όχι πριν 5 χρόνια και δύο φορές all star. Προφανώς δεν είναι αθλητικός παίχτης , αλλά είναι αρκετά πιο γρήγορος απο Μιλουτίνοφ ή Βαλαντσιούνας και όλα αυτά που γράφουν στα scouting reports είναι για το ΝΒΑ , εδώ εκτός του ότι παίζουμε μια δυο ταχύτητες κάτω , είναι και πιο μικροί οι χώροι, όχι ότι θα είναι ο Ταβάρες αλλά δεν είναι όσο τρύπα τον παρουσιάζουμε εδώ.
Και το δεν είναι αθλητικός, σχετικό είναι. Αν εννούμε πχ αλτικός rim protector να κατεβάζει διακόπτες, όχι δεν είναι. Αν εννοούμε πόστ παιχνίδι, δύναμη σε τοποθετήσεις, περιστροφές κτλ, μια χαρά τίμιος αθλητικός είναι, ειδικά για δεδομένα Ευρώπης.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1745
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:11 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 12:52 pm
j-kidd13 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 12:48 pm

Δεν ειναι ακριβως θηριο ο Βουτσεβιτς, κατω απο 2,10 ειναι και οχι ιδιαιτερα "ντουλαπα" οπως λεμε.
Θεωρείς πως αν κάτσει κάτω απο την ρακέτα και όχι να κυνηγάει τους κοντούς θα χει θέμα ;; Ο μόνος που θα μπορεί να τον σπρώξει είναι ο Βάλα με τον ταβαρες.. Το θέμα είναι ότι αυτός έχει τρίποντο και όποια ομάδα παίζει απέναντι του με βαλα ταβαρες θα τους διαλύει την άμυνα επειδή θα πρέπει να τον κυνηγάνε στο 3π
Δεν ξερω αν θα εχει θεμα,λεω οτι δεν ειναι θηριο οπως τον περιγραφεις.Αυτο που ειπες εσυ παει στον Ταβαρες,παει στον Φαλ,παει στον Μιλουτινοφ,παει στον Βαλανσιουνας,που ειναι οντως θηρια και ψηλα κορμια.Ο Βουτσεβιτς δεν ειναι καλος αμυντικος ουτε μεσα στην ρακετα,αλλα σε επιπεδο nba,που αντιμετωπιζει πιο αθλητικους παικτες.Εδω θεωρητικα δεν θα εχει το ιδιο προβλημα.Στα ποδια εννοειται δεν μπορει να παιξει κοντους.
Τωρα επιθετικα με την κλαση που εχει,ειτε μεσα ειτε εξω, θα ειναι δυσκολα αντιμετωπισιμος.

0
Stam Tziant

senior
Reactions: 438

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:25 pm

Για Βουτσεβιτς νομίζω μπορούμε να συμφωνήσουμε στα εξής :

1. Δε χρειαζόμαστε παίκτη σε αυτό το στυλ παιχνιδιού.

2. Αν σου δοθεί η δυνατότητα να πάρεις έναν παίκτη που στην Ευρωλίγκα θα είναι μια κατηγορία μόνος του, απλά τον παίρνεις.

Τώρα από την δεξαμενή των free agents τα κουκιά στο 5 είναι μετρημένα.

1. Kai Jones: Προσωπικά, αν και εντυπωσιακός στο μάτι, freak αθλητής κτλ, δε θεωρώ ότι είναι το κατάλληλο φιτ. Είναι περισσότερο θεαματικός και λιγότερο ουσιαστικός σε άμυνα και επίθεση, είχε τα ψυχολογικά θεματακια του που στην Ευρώπη δεν ξέρεις πως θα πάνε. Εδώ ο Μάικ Τζέιμς και κάθε τρεις και λίγο μένει εκτός ομάδας.

2. Bismack Biyombo: Πέρσι είχε εμφανιστεί αρνητικός στο να παίξει Ευρώπη (Ερυθρό συγκεκριμένα). Δεν ξέρω αν ένα καλό συμβόλαιο θα του άλλαζε γνώμη. Αμυντικάρα, εξαιρετικός ριμπάουντερ, πολύ limited στην επίθεση αλλά δε μας πολυνοιάζει. Είναι στα 33 αλλά όταν σκέφτομαι ότι ο Dunston ήταν 33 το 2018, λέω why not.

3. Charles Bassey: Προσωπικός αγαπημένος. Ίσως ο πιο all-around δεδομένων των χαρακτηριστικών που ψάχνουμε. Έχει αθλητικότητα, είναι εξαιρετικός rim protector, τρομερός ριμπάουντερ, μπορεί αποδεδειγμένα να παίξει σε motion παιχνίδι, καλά τελειώματα κάτω από το καλάθι. Στα αρνητικά, δεν έχει post παιχνίδι και το 23 πέρασε χιαστό. Επανήλθε βέβαια αλλά πρέπει να σημειωθεί.

4. Thomas Bryant: Εξαιρετικός παίκτης, ο πιο ταλαντούχος της λίστας επιθετικά. Καλά τελειώματα, μπορεί να πασάρει, ακόμα και να σουτάρει τρίποντα ενίοτε. Αμυντικά στο ΝΒΑ τρώει κράξιμο, καθώς για το κορμί του και τα προσόντα του είναι κάτω του μετρίου. Κρατάω μια επιφύλαξη ωστόσο ότι στην Ευρωλίγκα θα μπορούσε απέναντι σε λιγότερο ταλαντούχους παίκτες να ανέβει αρκετά αμυντικά. Αρκετά επιρρεπής σε τραυματισμούς μέσα στα χρόνια.

5. Orlando Robinson: Επίσης καλή περίπτωση. Δεν εντυπωσιάζει αμυντικά αν και στην Ευρωλίγκα θα μπορούσε να είναι above average αμυντικός, ειδικά στην ομαδική άμυνα. Δίνει πολλά στην επίθεση, soft touch στα τελειώματα, καλό midrange, ακόμα και τρίποντο μερικές φορές, ενώ είναι και καλός πασέρ.

Μετά υπάρχει το ενδεχόμενο για καναν Donta Hall από Ευρωλίγκα αλλά δεν τρελαίνομαι. Και ας κρατήσουμε μια μικρή περίπτωση στην οποία δε βρίσκουμε παίκτη και κάπου το Σεπτέμβρη πέφτει τρελό πρεσινγκ και μεγάλο buyout στην Παρτιζαν για Tyrique Jones. Δε δίνω πολλές πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν ξεχνάω κάποιον πείτε μου. *Αναφέρομαι σε 2ο πεντάρι, όχι 3ο.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stam Tziant την Δευ Ιούλ 07, 2025 1:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2107
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:30 pm

berry έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 12:19 am
Αντε και για να μην ειμαστε όλη την ώρα προκατειλημμενοι εμπαθείς με τους ινσαϊντερς του Φόρουμ, εγω θα πάω με αυτούς και θα πω ότι θα έρθει σε μας
Φίλε Μπέρυ, κανείς από τους σοβαρούς λεγόμενους ινσάιντερς του φόρουμ δεν είπε ποτέ ότι ο Μίσιτς θα έρθει στον Ολυμπιακό. Όλοι μετέφεραν πληροφορίες ότι του είχε γίνει σοβαρή και βαρβάτη πρόταση. Αυτό.
Αλλά υπάρχουν κι άλλοι δήθεν ινσάιντερς στο φόρουμ, που όντως λένε ότι ο Μίσιτς είναι ήδη κλεισμένος και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες. Και κοτσάρουνε και κάτι "τικ-τακ-τικ-τακ" ή "όπου να 'ναι σκάει" ή ¨θυμηθείτε ότι εγώ σας το είπα πρώτος" και δεν συμμαζεύεται. Αυτά είναι γελοιότητες.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:34 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 2:45 am
καλα ο βουτσεβιτς στην ευρωπη θα χει 20π μ.ο μινιμουμ σε 25λ..και ειναι και παικτης μπαρτζωκα δινει πασες απο το 5 :D
οι μπουλς θελουν να τον ξεφορτωθουν αλλα θα πρεπει να του δωσουμε καμια 5ρα εμεις και να δεχτουν και οι μπουλς να πληρωσουν το μισο συμβολαιο.Μιλαμε για ακραιο σεναριο ετσι και αλλιως αλλα να χουμε στο 5 βουτσεβιτς μιλου και στον ασσο γουοκαπ λι...ε κατι καναμε λαθος :lol:
Σίγουρα, όλα λάθος τα κάναμε! Κανένα σωστό!
:hammer: :hammer: :hammer:

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1234

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:37 pm

kite26 έγραψε:
fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 12:57 pm

ο περο ο σκυλος ο γαβγαβγαβ ... τι κανεις εσυ ? ξεπιαστηκες
Ναι. Έχω βέβαια στο γόνατο θέμα. Δεν μπορώ να το πατήσω καλά. Επιγονατίτιδα κάτι τέτοιο μου είχε πει ο γιατρός. Μάλλον πάω για ένεση.
χμμ ισως τοτε το προβλημα να πηγαζει απο λαθος σταση σωματος λογω του προβληματος στην επιγονατιδα αρε τα τσιμεντενια γηπεδα ζημιες που εχουν κανει. οκ δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος σε αυτα αλλα αν χρειαστεις οποιαδηποτε διευκρινιση γαι τη φαρμακυτικη αγωγη που θα σου δωσει ο γιατρος ειμαι στην διαθεση σου.

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7089
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:40 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 1:34 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 2:45 am
καλα ο βουτσεβιτς στην ευρωπη θα χει 20π μ.ο μινιμουμ σε 25λ..και ειναι και παικτης μπαρτζωκα δινει πασες απο το 5 :D
οι μπουλς θελουν να τον ξεφορτωθουν αλλα θα πρεπει να του δωσουμε καμια 5ρα εμεις και να δεχτουν και οι μπουλς να πληρωσουν το μισο συμβολαιο.Μιλαμε για ακραιο σεναριο ετσι και αλλιως αλλα να χουμε στο 5 βουτσεβιτς μιλου και στον ασσο γουοκαπ λι...ε κατι καναμε λαθος :lol:
Σίγουρα, όλα λάθος τα κάναμε! Κανένα σωστό!
:hammer: :hammer: :hammer:
Το χεις πάει τόσο νεξτ λεβελ που αμύνεσαι και μελλοντικές κινήσεις που έχουν 1% να συμβούν ; :lol: Θες να μου πεις ότι το βλέπεις λογικό στον ασσο να δίνεις 2εκ και στο 5 8εκ;;μην βάλω και 5 εκ στο 4

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:41 pm

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:37 pm
kite26 έγραψε:

Ναι. Έχω βέβαια στο γόνατο θέμα. Δεν μπορώ να το πατήσω καλά. Επιγονατίτιδα κάτι τέτοιο μου είχε πει ο γιατρός. Μάλλον πάω για ένεση.
χμμ ισως τοτε το προβλημα να πηγαζει απο λαθος σταση σωματος λογω του προβληματος στην επιγονατιδα αρε τα τσιμεντενια γηπεδα ζημιες που εχουν κανει. οκ δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος σε αυτα αλλα αν χρειαστεις οποιαδηποτε διευκρινιση γαι τη φαρμακυτικη αγωγη που θα σου δωσει ο γιατρος ειμαι στην διαθεση σου.
Δεν ξέρω φίλε μου, δεν μπορώ να περπατήσω καλά καλά εξαιτίας αυτού. Δεν ξέρω, νιώθω ότι έχω πάθει μεγάλη ζημιά. Μου είχε πει ο γιατρός ότι αν επιμείνει θα μου κάνει ενέσεις υαλουρονικού. Θα πάω οπωσδήποτε, δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο έτσι. Ευχαριστώ πολύ πάντως!! Θα σου τι θα μου πει.

Εφόσον κρατήσουμε Πετρούσεφ ποιος ο λόγος να πάρουμε Βούκσεβιτς. Ψιλοπαρόμοιοι παίκτες είναι.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:42 pm

kite26 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 12:57 pm

ο περο ο σκυλος ο γαβγαβγαβ ... τι κανεις εσυ ? ξεπιαστηκες
Πολύ γυάλινος μας βγήκες, ρε χαρταετέ!
Να προσέχεις, όταν φταρνίζεσαι!
:hoho: :hoho: :hoho:

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:44 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 1:42 pm
kite26 έγραψε:

Πολύ γυάλινος μας βγήκες, ρε χαρταετέ!
Να προσέχεις, όταν φταρνίζεσαι!
:hoho: :hoho: :hoho:
Αρχικά ξεκίνησε με σουβλιες πάνω από το γόνατο. Τώρα, γενικώς το αριστερό γόνατο δεν...Τι να σου πω...Άστα να πάνε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:46 pm

Πόσο χρονών είσαι ρε αετέ ; Πως τα κατάφερες να διαλυθείς κάνοντας δικέφαλα με λάστιχα ; Θέλει πολύ προσπάθεια αυτό

Να προσέχεις τον αυχένα σου

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:51 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 1:46 pm
Πόσο χρονών είσαι ρε αετέ ; Πως τα κατάφερες να διαλυθείς κάνοντας δικέφαλα με λάστιχα ; Θέλει πολύ προσπάθεια αυτό

Να προσέχεις τον αυχένα σου
39 είμαι.Ενταξει, ξεπιάστηκε ο αυχένας από τα λάστιχα, λίγο στην ωμοπλάτη είμαι πιασμένος αλλά είμαι εντάξει. Το πόδι μου είναι χάλια, δεν μπορώ να το πατήσω για να να περπατήσω κανονικά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιούλ 07, 2025 1:53 pm

Ο μπάρμπα Τσάκος μας δίνει έναν μίσιτς τον χρόνο για τα επόμενα 5 χρόνια .. 20εκ θα ναι η χορηγία είπε ο ζερβας

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”