Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1431
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν σας προλαβαίνω.
Διάβασα για Κώστα , και μου ήρθε ζαλάδα.
Από Ράιτ και Ταρίκ ... πέσαμε στον Κώστα ... με περισσότερα λεφτά ...
Εν τω μεταξύ... είμαστε Αμερική για να βρούμε ... λαβράκι ... Που παίζει όλοι οι τρίτοι center του summer league να είναι κλάσεις ανώτεροι από τον Κώστα ...
... τα σχόλια περιττά ...
Εν τω μεταξύ... είμαστε Αμερική για να βρούμε ... λαβράκι ... Που παίζει όλοι οι τρίτοι center του summer league να είναι κλάσεις ανώτεροι από τον Κώστα ...
0
-
- Reactions: 203
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 203
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- montechristo
- Reactions: 2107
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Υπάρχει περίπτωση ο Κώστας να άλλαξε άθλημα και να τον θέλει το τμήμα βόλεϋ;modernam έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 9:11 pmΔεν σας προλαβαίνω.
2
2

- kite26
- Reactions: 1261
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε, καλά, σίγουρα. Εδώ δεν ξέρουμε τα ρόστερ. Ωστόσο,.με Μίσιτς και καλές επιλογές στις άλλες κενές θέσεις, θα είμαστε πάρα πολύ ισχυροί.montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 8:20 pmΕίσαι πράγματι ανεπίδεκτος μαθήσεως, ρε φίλε Χαρταετέ.![]()
![]()
![]()
Πρέπει να γράψεις 100 φορές τιμωρία: "Καμμιά κούπα δεν είναι σίγουρη από τον Ιούλιο".
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- shaq7
- Reactions: 7123
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εμενα πιο πολυ με ανησυχησε οτι οχι μονο θελαμε τον γουαλας ..αλλα οτι μαλλον θα παει και εφες επειδη ξερει τον κοκοσκοφ..αμα δεν μπορουμε να χτυπησουμε και παικτη των 500χιλ κλαφτα..2 φορες χασαμε τον μπαμπ μια τον κιτον...πολυ φοβαμαι οτι ρολιστα θα παρουμε παλι...Τεσπα μεχρι να κλεισει το ροστερ δεν λεω τιποτα.
ο κωστακουμπο ρε μαγκες εχει διαβατηριο..τι λετε για παικτες απο σαμμερ καμπ?
1
1

-
- Reactions: 207
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
1
Με τα αθλητικά προσόντα που έχει και το μάκρος θα μπορούσε να γίνει απτούς καλύτερους στον κόσμοmontechristo έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 9:14 pmΥπάρχει περίπτωση ο Κώστας να άλλαξε άθλημα και να τον θέλει το τμήμα βόλεϋ;modernam έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 9:11 pmΔεν σας προλαβαίνω.
0
- kite26
- Reactions: 1261
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Δευ Ιούλ 07, 2025 9:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 689
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σαν κεντρικός θα έκανε θραύση. Δυνατός στο μπλοκ και θα έπαιζε καλά και τον πρώτο χρόνο.montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 9:14 pmΥπάρχει περίπτωση ο Κώστας να άλλαξε άθλημα και να τον θέλει το τμήμα βόλεϋ;modernam έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 9:11 pmΔεν σας προλαβαίνω.
Στο σερβίς τον φοβάμαι λίγο. Από το Μ. Μερκούρη θα έστελνε την μπάλα στον προαστιακό αν κρίνουμε από τις βολές.
3
3

-
- Reactions: 484
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σκληρό δε τον λες σίγουρα. Εμένα αυτό το παιδί για Black Papa μου μοιάζει για κάποιο λόγο. Έχει καταφέρει να είναι 6-7 χρόνια στο ΝΒΑ και είναι χειρότερος από όταν πήγε.kite26 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 9:26 pmΣίγουρα κάποιος σε άλλες σελίδες θα τον έχει πει, διαβάζω ότι εξετάζουμε την περίπτωση του Μο Μάμπα. Πολύ καλός φαίνεται! Είναι σκληρός και έχει τρίποντο. Συνήθως όσοι έχουν τρίποντο είναι πιο soft ψηλοί. Αυτός όμως έχει και στοιχεία rim protector, όπως λέει και το δημοσίευμα.
4
4

- τουλουμπα
- Reactions: 4911
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
απτην φωτο καλος φαινεταιkite26 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 9:26 pmΣίγουρα κάποιος σε άλλες σελίδες θα τον έχει πει, διαβάζω ότι εξετάζουμε την περίπτωση του Μο Μάμπα. Πολύ καλός φαίνεται! Είναι σκληρός και έχει τρίποντο. Συνήθως όσοι έχουν τρίποντο είναι πιο soft ψηλοί. Αυτός όμως έχει και στοιχεία rim protector, όπως λέει και το δημοσίευμα.

0
-
- Reactions: 890
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έμενα μου φαίνονται random τα ονόματα που ακούγονται. Του στυλ να δούμε ποιοι ψηλοί έχουν μείνει ελεύθεροι και είναι προσιτοί οικονομικά, τους αναφέρουμε όλους σταδιακά, όλο και κάποιος θα πέσει μέσα.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 9:17 pmεμενα πιο πολυ με ανησυχησε οτι οχι μονο θελαμε τον γουαλας ..αλλα οτι μαλλον θα παει και εφες επειδη ξερει τον κοκοσκοφ..αμα δεν μπορουμε να χτυπησουμε και παικτη των 500χιλ κλαφτα..2 φορες χασαμε τον μπαμπ μια τον κιτον...πολυ φοβαμαι οτι ρολιστα θα παρουμε παλι...Τεσπα μεχρι να κλεισει το ροστερ δεν λεω τιποτα.
Δλδ αν βάλετε όλα τα ονόματα κάτω που έχουν ακουστεί για Σέντερ, μιλάμε για παίκτες με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τον Ουάλας, άμα τον κλείναμε για αντί-Γκός θα γινόταν χαμός εδώ μέσα από επικριτικά σχόλια. Δεν τον ξέρω τον παίκτη, ελπίζω να μην πάει στην Εφές και βγάλει μάτια, αλλά πιστεύω θα πάμε για κάτι πολύ καλύτερο.
1
1