NBA - Σενάρια, Trades, Offseason 2025/26
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1790
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- ggr
- Reactions: 235
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Αποφασισαν να τον πληρώσουν,μπας και φάει καλύτερα και βάλει κανα κιλό.mixalisgate7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 4:39 pmΟ Chet Holmgren ήρθε σε συμφωνία με τους Θάντερ για επέκταση του συμβολαίου του.
2
2

- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι αυτά κακά μαντάτα για τον Jalen Williams θεωρείτε;mixalisgate7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 4:39 pmΟ Chet Holmgren ήρθε σε συμφωνία με τους Θάντερ για επέκταση του συμβολαίου του.
0

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- ggr
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λες να έκανε και απεργία πείνας;mixalisgate7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 7:33 pmΜε το νέο συμβόλαιο θα μπορεί να φάει κάνα cheeseburger![]()
![]()
1
1

- ggr
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί, μπορεί και όχι. Αυτοί έχουν νεαρούς σταρ και με βάση και τα πικ που έχουν, μπορούν να ρισκάρουν να βρεθούν στο second apron για κάποια χρόνια με αντάλλαγμα την μεγάλη πιθανότητα κατάκτησης κι άλλων τίτλων. Μπορούν να βρίσκουν ρολιστες μέσα από το ντραφτ και να τους εξελίσσουν.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 7:29 pmΕίναι αυτά κακά μαντάτα για τον Jalen Williams θεωρείτε;mixalisgate7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 4:39 pmΟ Chet Holmgren ήρθε σε συμφωνία με τους Θάντερ για επέκταση του συμβολαίου του.
1
1

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν καταλαβαίνω καλά βλέπω περίπου κάπου 17εκ μέχρι το 2nd apron (για του 26-27). Άρα δεν ξέρω κατά πόσον μπορούν να τον πληρώσουν αυτά που αξίζει. Γι'αυτό είπα ότι είναι λίγο "κακά τα μαντάτα". Φυσικά (είχα γράψει και λίγο καιρό πριν) έχουν μεγάλη ευελιξία να ανταλάσσουν κάποιους από τους σταρς τους και να συνεχίζουν μέσω του ντραφτ να χτίζουν ομάδα για αρκετά χρόνια.ggr έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 9:49 pmΜπορεί, μπορεί και όχι. Αυτοί έχουν νεαρούς σταρ και με βάση και τα πικ που έχουν, μπορούν να ρισκάρουν να βρεθούν στο second apron για κάποια χρόνια με αντάλλαγμα την μεγάλη πιθανότητα κατάκτησης κι άλλων τίτλων. Μπορούν να βρίσκουν ρολιστες μέσα από το ντραφτ και να τους εξελίσσουν.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 7:29 pm
Είναι αυτά κακά μαντάτα για τον Jalen Williams θεωρείτε;
1
1

- ggr
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θες τη γνώμη μου, πιστεύω ότι θα τον κρατήσουν.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 9:57 pmΑν καταλαβαίνω καλά βλέπω περίπου κάπου 17εκ μέχρι το 2nd apron (για του 26-27). Άρα δεν ξέρω κατά πόσον μπορούν να τον πληρώσουν αυτά που αξίζει. Γι'αυτό είπα ότι είναι λίγο "κακά τα μαντάτα". Φυσικά (είχα γράψει και λίγο καιρό πριν) έχουν μεγάλη ευελιξία να ανταλάσσουν κάποιους από τους σταρς τους και να συνεχίζουν μέσω του ντραφτ να χτίζουν ομάδα για αρκετά χρόνια.ggr έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 9:49 pm
Μπορεί, μπορεί και όχι. Αυτοί έχουν νεαρούς σταρ και με βάση και τα πικ που έχουν, μπορούν να ρισκάρουν να βρεθούν στο second apron για κάποια χρόνια με αντάλλαγμα την μεγάλη πιθανότητα κατάκτησης κι άλλων τίτλων. Μπορούν να βρίσκουν ρολιστες μέσα από το ντραφτ και να τους εξελίσσουν.
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- ggr
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το περίμενα Νικόλα. Άλλωστε, σου το είχα γράψει. Βέβαια, για να μην ευλογήσω τα γένια μου, αυτό που έγραψα το είχα ακούσει στο κανάλι των Underdogs, που παρακολουθώ εδώ και ενάμισι χρόνο. Τα παιδιά πετυχαίνουν συχνά τις προβλέψεις τους και οι αναλύσεις τους είναι σωστές ως επί το πλείστον.
Ασχέτως αν δεν τους συμπαθώ για τους δικούς μου λόγους (Sonics), οφείλω να ομολογήσω ότι έχουν χτίσει σωστά την ομάδα και έχουν την ευελιξία να παραμείνουν στο second apron. Ελπίζω να μην αρχίσουν τη διάλυση, αν δεν τα καταφέρουν του χρόνου.
1
1

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είχες δίκιο τι να πωggr έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 12:53 pmΤο περίμενα Νικόλα. Άλλωστε, σου το είχα γράψει. Βέβαια, για να μην ευλογήσω τα γένια μου, αυτό που έγραψα το είχα ακούσει στο κανάλι των Underdogs, που παρακολουθώ εδώ και ενάμισι χρόνο. Τα παιδιά πετυχαίνουν συχνά τις προβλέψεις τους και οι αναλύσεις τους είναι σωστές ως επί το πλείστον.
Ασχέτως αν δεν τους συμπαθώ για τους δικούς μου λόγους (Sonics), οφείλω να ομολογήσω ότι έχουν χτίσει σωστά την ομάδα και έχουν την ευελιξία να παραμείνουν στο second apron. Ελπίζω να μην αρχίσουν τη διάλυση, αν δεν τα καταφέρουν του χρόνου.

1
1

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ'ότι βλέπω με JV έχουν σχεδόν 5εκ για το 1st apron. Άρα τα υπάρχοντα συμβόλαια δεν νομίζω πως δημιουργούν πρόβλημα.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 12:54 amΤο άλλο πρόβλημα που υπάρχει είναι αν ακυρωθεί το τρέιντ το Σακραμέντο έχει πρόβλημα με τα συμβόλαια που απέκτησε. Αλλά δεν το έχω ψάξει το τελευταίο που γράφω.
https://www.spotrac.com/nba/sacramento-kings/yearly
0