οσα χρονια ειναι ο Μπαρτζωκας στον ολυμπιακο παντα κατεβαινουμε με 6 παικτες φροντλαιν ,και καμια φορα 7 (με προσθηκη μεσα στη χρονια) οποτε δεν νομιζω φετος να παμε με 5 . Αν οντως παμε με 5 εκει κολλαει το σχολιο μου περι βιονικου σεντερ που καταπινει δυο αντιπαλους για πρωινο. παικτη που να μπορει να παιξει 30λεπτα σε περιπτωση τραυματισμου μιλου και να βγαζεις την Α1 με βιονικο , Κωστα και λιγο απο πητερς παπ σε σμολμπολ.nikolakias έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 10:23 pmΠολύ wishful thinking μου φαίνεται αυτό με τον 6ο ψηλό Κωστακούμπο – μακάρι να είναι έτσι γιατί κι εγώ θεωρώ ότι ο τρίτος μας πρέπει να επιλεχθεί με πρωτεύον κριτήριο το να μπορεί να αντεπεξέλθει και ως δεύτερος. Πολλοί αγώνες, ο Μιλου θα τραυματιστεί εύκολα 1-2 φορές μέσα στη χρονιά και μπροστά στην ιδέα να παίζει ο Κώστας κοντά στα 15-20 λεπτά σκέφτομαι το "πολλά έχουν δει τα μάτια μου μα αυτό μου φέρνει τρόμο".fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:55 pm
ο κωστας ερχεται για εκτος ψηλος * οποτε το γενικοτερο ιμπακτ που θα εχει ειναι μικρο , η λογικη λεει οτι θα αγωνιζεται σε Α1 και κυπελο για να ξεκουραζει ενα εκ των βασικων ψηλων μας και σε καποιες ειδικες περιπτωσεις μπορει να παιρνει και κανενα πενταλεπτο σε παιχνιδια ευρωλιγκας . Οποτε εγω προσωπικα δεν εχω ξενερωσει , οπως δεν εχω ξενερωσει (ακομα ) και με την υποθεση Μιτσιτς,δεδομενου οτι ακομα ειναι 10 Ιουλιου και πιστευω οτι αν δεν πιασκουμε Αυγουστο δεν υπαρχει λογος ανησυχιας .
* παντα συμφωνα με τη δικη μου λογικη αν τον εχουν για πεμπτο ψηλο ,ο δευτερος πρεπει να ειναι βιονικος και τουλαχιστον ισαξιος του μιλου , ασε που για πρωινο πρεπει να τρωει δυο σεντερ στην καθισια του .
Όσο για Μιτσιτς δεν ξενερώνω επειδή δεν έχει έρθει – ξενερώνω γιατί, ακόμα και να έρθει, θα μας βγει ξινό με τόση παραφιλολογία μερα-νυχτα.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1230
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 1230
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 372
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανέβασες και εσύ τους πιο αξιόπιστους όμως sport-fm με Ζέρβα που έχει δώσει ρεσιτάλ ρεπορταζ και Fener haber που όπως λέει και το όνομα πρέπει να είναι πολυ αντικειμενικό και τα 6 εκ που γράφουν δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με το ότι μάλλον αποσύρεται η Φενερ και θέλουν να το περάσουν στον κόσμο! Μόνο οι δικοί μας στην Ελλάδα είναι γάτοι επικοινωνιακά νομίζεις;;;Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 10:21 amhttps://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... se/5062196
Έκλεισε....NOT.
Για την ώρα πάντως δεν έχει κλείσει όντως!
0
-
- Reactions: 876
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι ενώ οι άλλοι που λένε ότι έκλεισε είναι αντικειμενικότατοι.Delpo1987 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 10:34 amΑνέβασες και εσύ τους πιο αξιόπιστους όμως sport-fm με Ζέρβα που έχει δώσει ρεσιτάλ ρεπορταζ και Fener haber που όπως λέει και το όνομα πρέπει να είναι πολυ αντικειμενικό και τα 6 εκ που γράφουν δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με το ότι μάλλον αποσύρεται η Φενερ και θέλουν να το περάσουν στον κόσμο! Μόνο οι δικοί μας στην Ελλάδα είναι γάτοι επικοινωνιακά νομίζεις;;;Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 10:21 amhttps://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... se/5062196
Έκλεισε....NOT.
By the way, το ρεπορτάζ είναι από Τουρκία μεριά.
0
-
- Reactions: 372
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αντικειμενικοί δεν είναι σίγουρα. Αλλά και εμείς να διαλέγουμε τι ποστάρουμε για να δείξουμε αυτό που πιστεύουμε , ενω είναι ξεκάθαρο ότι κανείς τους δεν έχει ή δε μεταφέρει το ρεπορταζ είτε γράφει το ένα είτε το άλλο. Ο Ισπανός που έγραψε πάντως ότι έκλεισε ή ότι είναι πολύ κοντά δε θυμάμαι ακριβώς είναι σχετικά σοβαρός.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 10:47 amΝαι ενώ οι άλλοι που λένε ότι έκλεισε είναι αντικειμενικότατοι.Delpo1987 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 11, 2025 10:34 am
Ανέβασες και εσύ τους πιο αξιόπιστους όμως sport-fm με Ζέρβα που έχει δώσει ρεσιτάλ ρεπορταζ και Fener haber που όπως λέει και το όνομα πρέπει να είναι πολυ αντικειμενικό και τα 6 εκ που γράφουν δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με το ότι μάλλον αποσύρεται η Φενερ και θέλουν να το περάσουν στον κόσμο! Μόνο οι δικοί μας στην Ελλάδα είναι γάτοι επικοινωνιακά νομίζεις;;;
By the way, το ρεπορτάζ είναι από Τουρκία μεριά.
Το fener haber φαίνεται πολύ αξιόπιστο όμως !
0
- steph.larry
- Reactions: 388
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 554
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όντως έτσι γράφτηκε, ότι ζητάει 5 εκατομμύρια και μάλιστα για τετραετές. Δεν νομίζω να τα βρει πουθενά αυτά τα λεφτά, αλλά η στάση του, αν ισχύουν βέβαια τα δημοσιεύματα, δείχνει ότι μόνο τα χρήματα τον νοιάζουν.
Εμείς πιστεύω πάνω από 3,7-3,8 που παίρνει και ο Βεζένκοφ, δεν πρόκειται να του δώσουμε.
Εμείς πιστεύω πάνω από 3,7-3,8 που παίρνει και ο Βεζένκοφ, δεν πρόκειται να του δώσουμε.
1
1

-
- Reactions: 59
- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3480
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
@Μiasinmia απαντώ με βάση προηγούμενο ποστ σου.mia sin mia έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 12, 2025 8:15 amΤώρα αυτό τι ερώτηση είναι; λέω ότι ο Μίσιτς είναι από χτες βράδυ παίχτης του Ολυμπιακού!! Κ με ρωτάς για τα τυπικά.
Ακόμα και την ημέρα που όλοι έγραψαν ότι πάει στην Φενερ ΣΊΓΟΥΡΑ, είπα ότι δεν πάει σε καμία Φενερ. Το θέμα είναι να αμφισβητείτε τον όποιον λέει κάτι που γνωρίζει; Ε δεν θα μπω σ αυτό το τρυπάκι.. Και κακώς απαντώ και τώρα δηλαδή.
Επαναλαμβάνω ότι ο Βασίλιε Μίσιτς είναι παίχτης του Ολυμπιακού!
Eφόσον τα είχαν βρει από τότε που ήταν στους Σανς όπως είχες γράψει και μετά από 2 τρέιντ σε Σαρλοτ, Μπακς, ένα buyout από Μπακς και μετά την απόσυρση της Φενέρ και της Χαποελ δεν μπορεί ο μάνατζερ να χάλασε τη δουλειά.
Ή βρέθηκε ομάδα που του τα δίνει ή δεν ήρθε ποτέ η συμφωνία τις ημερομηνίες που ήταν στους Σανς.

5
5

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions