Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Stam Tziant

a1greece
Reactions: 505
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:17 pm

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:05 pm
Όσο στο μπάσκετ κερδίζουν ακόμα οι Σπανουληδες, εμείς οι οπαδοί θα κυνηγάμε.... Σπανούλη
Για την ώρα κέρδισε ο Σάρας, οπότε κυνηγήστε... Σάρας καλύτερα

2
2 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 142
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:26 pm

RedEmperor έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 5:48 pm
Rivers15 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 4:55 pm

Μισο χρονο δεν επαιζε στους Σανς ο μισιτς, οχι δυο χρονια. Αλλα κι εγω νομιζω πως χρειαζομαστε αλλου ειδους PG απο τον Μισιτς αυτη τη στιγμη. Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο πολλοι εχουν φαγωθει για τον Μισιτς κ τον Μισιτς εδω και ενα μηνα. Μαλλον πιστευουν πως ο Μισιτς θα φερει ευρωλιγκα αλλα μακαρι να ερχοταν ετσι οι ευρωλιγκες.
Μπορεί να βρείς γκαρντ αμερικανικό σκόρερ με το ταλέντο του Ναν και στα κρίσιμα να είναι καταστροφικος και να μην παίρνει σωστές αποφάσεις.

Ο Ολυμπιακός θέλει παίχτη να πάρει τις σωστές αποφάσεις όταν η μπάλα καίει. Όπως έκανε ο Σπανούλης. Να έχει την μπάλα στα χέρια του και είτε να σκοράρει η να δημιουργήσει ανάλογα τι θα του δώσει η άμυνα.. Ο Μίσιτς είναι ακριβώς αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερος closer στη Ευρώπη. Αυτό ακριβώς ψάχνουμε την προσωπικότητα και το winner mentality του Μίσιτς
Δεν θα διαφωνησω πως αυτο ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα του Μισιτς που μας λειπει ομως το βασικοτερο ειναι κατα ποσον ο Μισιτς ταιριαζει στο υπολοιπο παζλ και στο πλανο που θα εχει ο προπονητης. Αυτο δεν εχει να κανει με ονοματα κ με ατομικα χαρακτηριστικα και θα το δουμε στο παρκε πως θα δεσει, αν αποκτηθει τελικα ο Μισιτς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1268
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:28 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:13 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:01 pm
Αν ο Ολυμπιακός πάρει τον Μο και του βγει καμία αποκάλυψη, να δω που θα κρυφτώ με τόσο θάψιμο που του έχω ρίξει :D
καλα ας τον παρουμε κι ας μας βγει και , εγω προσωπικα, θα σου ζηταω να θαβεις παικτες μας για το ....γουρι!
ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΜΑΜΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!! Σαν να σε ακούω ρε Ιωάννου!

Είχαμε το Λάρρυ, τώρα θα έχουμε και άλλο φίδουλα.

3
3 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Jeight

senior
Reactions: 429
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:29 pm

Coach Periklis έγραψε:
Όσο στο μπάσκετ κερδίζουν ακόμα οι Σπανουληδες, εμείς οι οπαδοί θα κυνηγάμε.... Σπανούλη
Ο Σπανουλης βεβαια εχει να κερδισει ευρωλιγκα απο το 13, την ιδια χρονια με τον Μπαρτζωκα. Για να ξερουμε τι λεμε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Knoxville

sophomore
Reactions: 89
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:34 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Αν ο Ολυμπιακός πάρει τον Μο και του βγει καμία αποκάλυψη, να δω που θα κρυφτώ με τόσο θάψιμο που του έχω ρίξει :D
Πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα συμβεί, αλλά και να συμβεί ακόμα πιο δύσκολα να βγει αποκάλυψη και να χρειάζεται να κρυφτείς.
Conditioning.

I’m sure if I️ dug deep enough I️ can find numerous comments talking about Mo and his lack of conditioning…. I’m not saying this like I️’m the only one who saw this, just saying it’s been an issue for a VERY long time.

He’s the last guy down the court for a trail 3.

Rarely posts up.

Rarely dunks on people. (7 feet with once the longest wingspan in the NBA)

Ok help defender. Abysmal on ball post defender.

List goes on and on but at the end of the day that’s all conditioning. All of things are just basic conditioning/ strength that doesn’t take actual skill such as dribbling, shooting, or passing.

It’s taboo for such a high pick but I️ always thought he should have gone G League. Get game minutes, work up the endurance.
Basketball IQ, mentality, work ethic... All basketball skills. Mo does not in fact have all the basketball skills.
Bamba has all the physical tools but very few of the mental ones. He is one of those guys that only plays basketball because of how tall he is.
Mentality and he can't run more like like 5 minutes at a time
Very early into his rookie year I noticed poor footwork. That's something I look at for in big men. I saw low motor. He couldn't get past Khem Birch on the depth chart, which may suggest poor effort. He may just be too slow for today's game.
Short Answer: He has no motor.

Longest arms in the league at one time and he drags them on the floor.
My only guess is that he doesn't really like basketball. He just plays because he can.
He's one of those guys who never had to develop any game. He's got the physical tools, which will always get him a look, but his motor is erratic at best and his best offense is honestly threes. I don't even know if he's a lob threat

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2174
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:39 pm

Καλά μιλαμε τρελό θάψιμο

Η πλάκα ειναι ότι μάλλον εχει δίκιο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2355
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:42 pm

Jeight έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:
Ο Σπανουλης βεβαια εχει να κερδισει ευρωλιγκα απο το 13, την ιδια χρονια με τον Μπαρτζωκα. Για να ξερουμε τι λεμε
Stam Tziant έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:
Για παίχτες μιλάμε όχι για προπονητές

Το σχόλιο έλεγε ακόμα ψάχνουμε τον επόμενο Σπανούλη. Ακόμα με τέτοιους παίκτες παίρνεις κούπες . Ο Σάρας είχε Χέιζ Ντέιβις , τοπ2 φόργουορντ της διοργάνωσης

Τέλος πάντων. Ο,τι νομίζει ο καθένας

Εγώ μετά την φετινή αποτυχία στο Φ4 θέλω να πιστεύω ότι είμαι πολύ συγκεκριμένος στο τι γράφω και πόσο συχνά το γράφω

Δεν με νοιάζει κανένα " όνομα " . Θέλω να μην ξαναδώ την ομάδα να μπαίνει στο παρκέ όπως μπήκε τα δύο τελευταία Φ4

Θέλει να το πετύχει με Μισιτς; Θέλει με Έβανς ; Θέλει με Νετζηπογλου βασικό; Ας κάνει ο,τι καταλαβαίνει

2 μεταγραφές θέλει η ομάδα μόνο ....

Εγώ έχω τη γνώμη μου , νομίζω είναι εμφανής κιόλας , οι υπεύθυνοι όμως ξέρουν αποδεδειγμένα και εκ της θέσεως τους , καλύτερα

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Knoxville

sophomore
Reactions: 89
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Jeight έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:
O Μί(τ)σιτς πότε κέρδισε την τελευταία του Ευρωλίγκα? Για να ξέρουμε και τι λέμε ρωτάω.

3
3 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 892

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:44 pm

Knoxville έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:34 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα συμβεί, αλλά και να συμβεί ακόμα πιο δύσκολα να βγει αποκάλυψη και να χρειάζεται να κρυφτείς.
Conditioning.

I’m sure if I️ dug deep enough I️ can find numerous comments talking about Mo and his lack of conditioning…. I’m not saying this like I️’m the only one who saw this, just saying it’s been an issue for a VERY long time.

He’s the last guy down the court for a trail 3.

Rarely posts up.

Rarely dunks on people. (7 feet with once the longest wingspan in the NBA)

Ok help defender. Abysmal on ball post defender.

List goes on and on but at the end of the day that’s all conditioning. All of things are just basic conditioning/ strength that doesn’t take actual skill such as dribbling, shooting, or passing.

It’s taboo for such a high pick but I️ always thought he should have gone G League. Get game minutes, work up the endurance.
Basketball IQ, mentality, work ethic... All basketball skills. Mo does not in fact have all the basketball skills.
Bamba has all the physical tools but very few of the mental ones. He is one of those guys that only plays basketball because of how tall he is.
Mentality and he can't run more like like 5 minutes at a time
Very early into his rookie year I noticed poor footwork. That's something I look at for in big men. I saw low motor. He couldn't get past Khem Birch on the depth chart, which may suggest poor effort. He may just be too slow for today's game.
Short Answer: He has no motor.

Longest arms in the league at one time and he drags them on the floor.
My only guess is that he doesn't really like basketball. He just plays because he can.
He's one of those guys who never had to develop any game. He's got the physical tools, which will always get him a look, but his motor is erratic at best and his best offense is honestly threes. I don't even know if he's a lob threat
Ε μοιάζει με τον Φαλ, δεν ποστάρει ούτε χαρτοπετσέτα και στο conditioning με τον Μίλου. Άρα θα τον πάρουμε! :welcome:

2
2 Εικόνα
Erether

junior
Reactions: 119
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:45 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 5:43 pm
Jeight έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 5:27 pm
What? Πρωτη φορα το ακουω, φετος εγινε αυτο?
αν δεν γινοταν συζητηση για το συμβολαιο του φετος δεν θα το ακουγες καθολου :welcome:
Nαι αδερφε. 20 εκατομμυρια μπατζετ και θα στησουν ολοκληρο σκηνικο για τα 300-400 χιλιαρικα εξτρα του Λαρεντζακη. Δε βαρεθηκες την συνομωσιολογια;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:48 pm

Το ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά τι σου είναι η ποιότητα. Φοβερός παίκτης αυτός των Σέλτικς που δείξατε. Αν τον είχαμε αυτόν, πραγματικά θα ήμασταν φόβητρο. Λίγο να μας θέλει φέτος μια φορά ρε γμτ...Θέλει τύχη, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Ο Robinson δεν πολύκανει τη διαφορά κατά τη γνώμη μου στην Ευρώπη. Οκ, καλός παίκτης, αλλά δε θα κολλήσει με τον Μιλου σαν δίδυμο.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2355
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:50 pm

Τύχη και Ολυμπιακός, ταυτόσημες έννοιες ως γνωστόν

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:51 pm

Coach Periklis έγραψε:
Μια φορά εξάρες ρε φίλε! Να πει ξέρω γω αυτός των Σέλτικς, θέλω Ευρώπη, θέλω Ολυμπιακό. Μια φορά ρε συ...

0
Stam Tziant

a1greece

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:52 pm

Coach Periklis έγραψε:
Jeight έγραψε:

Stam Tziant έγραψε:

Για παίχτες μιλάμε όχι για προπονητές

Το σχόλιο έλεγε ακόμα ψάχνουμε τον επόμενο Σπανούλη. Ακόμα με τέτοιους παίκτες παίρνεις κούπες . Ο Σάρας είχε Χέιζ Ντέιβις , τοπ2 φόργουορντ της διοργάνωσης

Τέλος πάντων. Ο,τι νομίζει ο καθένας

Εγώ μετά την φετινή αποτυχία στο Φ4 θέλω να πιστεύω ότι είμαι πολύ συγκεκριμένος στο τι γράφω και πόσο συχνά το γράφω

Δεν με νοιάζει κανένα " όνομα " . Θέλω να μην ξαναδώ την ομάδα να μπαίνει στο παρκέ όπως μπήκε τα δύο τελευταία Φ4

Θέλει να το πετύχει με Μισιτς; Θέλει με Έβανς ; Θέλει με Νετζηπογλου βασικό; Ας κάνει ο,τι καταλαβαίνει

2 μεταγραφές θέλει η ομάδα μόνο ....
Ότι έχει φτάσει ο Χέιζ Ντέιβις (ο ορισμός του two-way φτερού και παιχταράς προφανώς) να επιβεβαιώνει στο μυαλό κάποιων ότι κερδίζουν μόνο "οι Σπανούληδες", πραγματικά με κάνει να απορώ. Μιλάμε για καμία σχέση απολύτως σαν playstyle. Απείρως πιο κοντά στον Σπανούλη είναι ο Φουρνιέ, από τον Χέιζ Ντέιβις ας πούμε, αλλά όχι, εκεί...

Και μιας και ανέφερες τοπ2 φόργουορντ της διοργάνωσης, υποθέτω ότι ο άλλος είναι στον Ολυμπιακό και λέγεται Βεζένκοφ. Παρόλαυτα καταλήγουμε στο λογικό συμπέρασμα ότι κυνηγάμε τον νέο Σπανούλη. Μας βλέπω του χρόνου με Μίσιτς, Φουρνιέ, Βεζένκοφ να ψάχνουμε τον παίκτη ηγέτη που θα κουβαλήσει στα δύσκολα. :D

Τέλος πάντων ας συμφωνήσουμε στο ότι η ομάδα χρειάζεται 2 παιχταράδες στο 1 και στο 5.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece

Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:53 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:51 pm
Coach Periklis έγραψε:
Μια φορά εξάρες ρε φίλε! Να πει ξέρω γω αυτός των Σέλτικς, θέλω Ευρώπη, θέλω Ολυμπιακό. Μια φορά ρε συ...
Φουρνιέ λεφτ δε τσατ

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”