Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2107
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:29 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:15 pm
Dimmitz έγραψε:
Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:07 pm

Έχει κυκλοφορήσει ότι έχει μπει και η Ρεάλ δυνατά για Μίσιτς. Η διαφορά των δυο ομάδων είναι ότι εσείς τον είχατε κλεισμένο τον Βάλα και βγήκε αυτό και από την ομάδα προς τα έξω (με ιατρικά, αεροδρόμιο κτλ.), ενώ εμείς δεν έχουμε ακούσει ποτέ από επίσημα χείλη ότι πάμε για Μίσιτς. Όλοι οι ρεπόρτερ της ομάδας βγαίνουν και λένε κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε κάνει πρόταση σε Μίσιτς και ότι απλά κάνουμε monitor την κατάσταση εδώ και ένα μήνα περίπου.

Τα κλεισμένος, σίγουρος κτλ., είναι μόνο από τους insiders δεξιά και αριστερά. Για μένα ήταν δεδομένο ότι δεν είναι σίγουρο του Μίσιτς και υπάρχει δυνατό planB, διότι δεν έβλεπα καλό φιτ με τον προπονητή της ομάδας, αλλά και τις ανάγκες της περι αθλητικότητας. Οπότε δεν με χαλάει αυτό το σενάριο, αν αληθεύει ότι τελείωσε το θέμα. Όπως δεν με χαλάει και να τον κλείσουμε φυσικά.

Τώρα ο Shaq και οι υπόλοιποι πιστοί του Μισιτς θα υποστούν μια ψυχρολουσία, αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

Θεωρώ ότι το δικό σας είναι πολύ μεγαλύτερο φιάσκο από το να μην κλείσει ο Μισιτς σε εμάς, ειδικά αν ο αντικαταστάτης του είναι αθλητικό γκάρντ από NBA τύπου Ουάλας.
Καλά, εγώ δεν κατηγορώ καμία από τις δύο ΚΑΕ να σου πω την αλήθεια. Στη περίπτωση του Βαλασιουνας την ευθύνη της διαρροής την έχει ο μάνατζερ του παιχτη στη τελική, η καε αφού βγήκε αυτό στη φόρα απλά δεν το διεψευσε, εξαρχής μας είπαν ότι τον κλείσαμε αλλά όλοι ξέραμε ότι έχει ομάδα, απλώς ελπίζαμε να εξελιχθεί η υπόθεση όπως του Βεζενκοφ πέρσι, δεν υπολογιζαμε όμως ότι τον Βαλασιουνας τον θέλουν εκεί τόσο πολύ. Όσον αφορά τον Μισιτς, σε αυτή τη περίπτωση την ευθύνη την έχουν 100% οι δήθεν insiders (μάστιγα της εποχής). Άνθρωποι με ψευδώνυμα που εμφανίζονται, ισχυρίζονται πως έχουν διασυνδέσεις με την ομάδα (λες και άμα οι διασυνδέσεις τους έμπαιναν καμια μερα στο φόρουμ ή στο Χ και έβλεπαν ότι τους εξεθεταν δεν θα σταματούσαν να λένε πληροφορίες) και αραδιάζουν ότι τους έρχεται στο κεφάλι. Δυστυχώς υπάρχει κόσμος που τους πιστεύει... και μετά γκρινιάζει στις ΚΑΕ για τις προσδοκίες που τους δημιούργησαν άλλοι.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιάν ευθύνη μιλάτε.
Την ευθύνη που δεν έκλεισαν τελικά οι παίκτες; Σ' αυτή την περίπτωση δεν μπαίνει θέμα ευθύνης. Στον κάθε παίκτη γίνονται πολλές προτάσεις και εκείνος διαλέγει.
Ή μήπως, την ευθύνη που κάποιοι πιστεύουν ό,τι ακούγεται και μετά απογοητεύονται αν αυτά δεν βγαίνουν; Σε αυτή την περίπτωση την ευθύνη την έχει 1000% αυτός που πιστεύει και μετά απογοητεύεται. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ακούμε τα πάντα, ας βάλουμε και το μυαλό μας να δουλέψει λίγο. Μη φαντασιωνόμαστε πουλάρια σε κάθε αναφορά κάποιου ονόματος.
Για τους "ινσάιντερς" δεν ξέρω πού αναφέρεσαι. Αν εννοείς αυτούς που γράφουν ή σχολιάζουν σε διάφορα sites, blogs κλπ. ισχύουν τα παραπάνω ακριβώς.
Αν εννοείς διάφορους φίλους εδώ μέσα που μας μεταφέρουν την όποια γνώση τους, καλά κάνουν και μας ενημερώνουν αυτά που ξέρουν και οι ίδιοι. Κανένας από αυτούς τους φίλους (για τους σοβαρούς μιλάω, όχι για τους τικ-τακ) δεν είπε ποτέ ότι αυτό που μεταφέρει είναι η πραγματικότητα. Αυτό που είπαν είναι ότι μεταφέρουν όσα έχουν μάθει, ο καθένας από την άκρη του, και μόνο για αυτό μπορούν να εγγυηθούν: ότι πράγματι τους μεταφέρθηκε κάτι τέτοιο και δεν τα βγάζουν από το κεφάλι τους. Αν τελικά επαληθευτούν αυτά, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

4
4 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2550
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:37 pm

montechristo έγραψε:
Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:29 pm
JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:15 pm

Καλά, εγώ δεν κατηγορώ καμία από τις δύο ΚΑΕ να σου πω την αλήθεια. Στη περίπτωση του Βαλασιουνας την ευθύνη της διαρροής την έχει ο μάνατζερ του παιχτη στη τελική, η καε αφού βγήκε αυτό στη φόρα απλά δεν το διεψευσε, εξαρχής μας είπαν ότι τον κλείσαμε αλλά όλοι ξέραμε ότι έχει ομάδα, απλώς ελπίζαμε να εξελιχθεί η υπόθεση όπως του Βεζενκοφ πέρσι, δεν υπολογιζαμε όμως ότι τον Βαλασιουνας τον θέλουν εκεί τόσο πολύ. Όσον αφορά τον Μισιτς, σε αυτή τη περίπτωση την ευθύνη την έχουν 100% οι δήθεν insiders (μάστιγα της εποχής). Άνθρωποι με ψευδώνυμα που εμφανίζονται, ισχυρίζονται πως έχουν διασυνδέσεις με την ομάδα (λες και άμα οι διασυνδέσεις τους έμπαιναν καμια μερα στο φόρουμ ή στο Χ και έβλεπαν ότι τους εξεθεταν δεν θα σταματούσαν να λένε πληροφορίες) και αραδιάζουν ότι τους έρχεται στο κεφάλι. Δυστυχώς υπάρχει κόσμος που τους πιστεύει... και μετά γκρινιάζει στις ΚΑΕ για τις προσδοκίες που τους δημιούργησαν άλλοι.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιάν ευθύνη μιλάτε.
Την ευθύνη που δεν έκλεισαν τελικά οι παίκτες; Σ' αυτή την περίπτωση δεν μπαίνει θέμα ευθύνης. Στον κάθε παίκτη γίνονται πολλές προτάσεις και εκείνος διαλέγει.
Ή μήπως, την ευθύνη που κάποιοι πιστεύουν ό,τι ακούγεται και μετά απογοητεύονται αν αυτά δεν βγαίνουν; Σε αυτή την περίπτωση την ευθύνη την έχει 1000% αυτός που πιστεύει και μετά απογοητεύεται. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ακούμε τα πάντα, ας βάλουμε και το μυαλό μας να δουλέψει λίγο. Μη φαντασιωνόμαστε πουλάρια σε κάθε αναφορά κάποιου ονόματος.
Για τους "ινσάιντερς" δεν ξέρω πού αναφέρεσαι. Αν εννοείς αυτούς που γράφουν ή σχολιάζουν σε διάφορα sites, blogs κλπ. ισχύουν τα παραπάνω ακριβώς.
Αν εννοείς διάφορους φίλους εδώ μέσα που μας μεταφέρουν την όποια γνώση τους, καλά κάνουν και μας ενημερώνουν αυτά που ξέρουν και οι ίδιοι. Κανένας από αυτούς τους φίλους (για τους σοβαρούς μιλάω, όχι για τους τικ-τακ) δεν είπε ποτέ ότι αυτό που μεταφέρει είναι η πραγματικότητα. Αυτό που είπαν είναι ότι μεταφέρουν όσα έχουν μάθει, ο καθένας από την άκρη του, και μόνο για αυτό μπορούν να εγγυηθούν: ότι πράγματι τους μεταφέρθηκε κάτι τέτοιο και δεν τα βγάζουν από το κεφάλι τους. Αν τελικά επαληθευτούν αυτά, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
Καλά insiders πλεον ξεπετάγονται από παντού. Τη τελευταία 3ετια ειδικά, δεν μιλάω για ρεπορτερς που είναι η δουλειά τους (και ουτε αυτοί πετυχαίνουν τίποτα). Στο Χ για παράδειγμα γίνεται χαμός από τέτοιους. Δηλαδή αν ο γιατρός του Οσφπ ή ο παρκαδορος ή δεν ξέρω γω ποιος έλεγε σε έναν φίλο του ότι έκλεισε ο Μισιτς ή ο Μούσα όπως έγραφαν διάφοροι εδώ, και ξαφνικά το έβλεπε να παίζει παντού, τι θα συνέβαινε? Είτε θα τον απελυε η ΚΑΕ, είτε θα σταματούσε να τα λέει. Και πως κάποιοι έχουν φέτος πληροφορίες και δεν είχαν και πέρσι? Άλλαξαν οι εργαζόμενοι στην ΚΑΕ? Εγώ ούτε που θυμάμαι ποιοι γράφουν εδώ πληροφορίες και δεν μιλάω για κανέναν προσωπικά, είναι πάνω από 4-5 άτομα άλλωστε. Τώρα οποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται. Μιλάω πάντως γενικά για το φαινόμενο insiders που κάποια στιγμή το έθιξαν και οι mods νομίζω. Είναι λοιπόν κάποιοι άνθρωποι που θαρρώ πως μοιράζουν ψευδείς πληροφορίες παρουσιαζοντας τες ως κάτι έγκυρο, εν ολίγοις κοροϊδεύουν τον κόσμο που ψάχνεται από που να πιαστεί. Εννοείται ο καθένας φέρει την ευθύνη του για το ποιον εμπιστεύεται (εγώ πχ δεν έχω εμπιστευτεί ποτέ insider), αλλά και πάλι δεν μαρεσει να γίνεται. Δεν απαγορεύω σε κανέναν να γράφει ότι θέλει και να ισχυρίζεται ότι έχει άκρες και πληροφορίες γιατί αποζητά ιντερνετικη αποδοχή από αγνωστους, αλλά όπως γράφουν εκείνοι ότι θέλουν, γράφω κι εγώ τη γνώμη μου επί του θέματος. Στη τελική αφού επιλέγουν να γράφουν τις πληροφορίες τους δημόσια, εκτιθονται και στο τέλος κρινονται. Δημόσιο διάλογο κάνουμε.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2107

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιούλ 13, 2025 2:44 pm

Σορρυ κι ολας αλλά κάτι δήθεν insiders εδώ που έχουν και καλά φίλους γιατρούς, παρκαδορους και δεν ξέρω γω τι άλλο στην ομάδα (αν δεν τρολαρετε) κάνετε πολύ κακό στην ομάδα σας αλλά και στα παιδιά εδώ που τους γεμίζετε ελπίδες. Είχατε βγάλει κλεισμένο τον Μούσα, το κάνατε γαργάρα, λέγατε ότι προχθές θα ανακοινωθεί Μισιτς, σήμερα βγαίνει για Φρανσίσκο. Χωρίς διάθεση για τσακωμο αλλά αν όντως έχετε πληροφορίες (που δεν το πιστεύω) καλύτερα να τις κρατάτε για τον εαυτό σας.
Ο κάθε φίλος έχει δικαίωμα να γράφει ό,τι θέλει και όπου θέλει. Δεν χρειάζονται τέτοιου τύπου υποδείξεις.
Το επιχείρημα ότι παθαίνουν κακό τα παιδιά που κάποιοι του φόρουμ τα γεμίζουν ελπίδες, δεν μπορώ να το συζητήσω καν, όταν αναφερόμαστε σε άτομα άνω των 10 ετών.

3
3 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:38 pm

Stam Tziant έγραψε:
Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:31 pm
Πάλι βέβαια αν σε αυτούς τους insiders έλεγες να κρατάνε μικρό καλάθι, έτρωγες αφορισμό σαν άπιστος Ιούδας.
Ακριβώς.

0
Dante's Inferno

junior
Reactions: 151
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:39 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παντού κυκλοφορεί ότι ο ΟΣΦΠ ρώτησε για Φρανσίσκο (και έφαγε άκυρο για Ζαλγκιρις), αυτό σημαίνει ότι προχωράτε στο πλαν Β και δεν υπάρχει θέμα Μισιτς πια. Δύο γκαρντ αποκλείεται να πάρετε, καταρχάς αν έρθει γκαρντ θα πρέπει να φύγει ο Λι, αν έρθουν δυο παίχτες θα πρέπει να διώξετε κι άλλον έναν.

Γενικα ήταν δύσκολη περίπτωση του Μισιτς, όπως και στη περίπτωση Βαλασιουνας στον ΠΑΟ, οι ομάδες μας έκαναν μεγάλες προσπάθειες να φέρουν παιχταράδες, δεν τα κατάφεραν, χάσαμε από τους ναγκετς και από καμιά Εφες μάλλον. Το κακό είναι ότι αυτές οι προσπάθειες βγαίνουν προς τα έξω ως τελειωμένες υποθέσεις. Και μετά έρχεται η ξενερα. Άλλο το έκλεισε ο ΠΑΟ/ΟΣΦΠ τον Βαλα/Μισιτς και μετά να ρθει η κωλοτουμπα και να μας ξενερώσει και άλλο να έχει βγει ότι γίνεται προσπάθεια και τελικά να μας πουν ότι δεν απέδωσε και πάει αλλού ο παίχτης.

Σορρυ κι ολας αλλά κάτι δήθεν insiders εδώ που έχουν και καλά φίλους γιατρούς, παρκαδορους και δεν ξέρω γω τι άλλο στην ομάδα (αν δεν τρολαρετε) κάνετε πολύ κακό στην ομάδα σας αλλά και στα παιδιά εδώ που τους γεμίζετε ελπίδες. Είχατε βγάλει κλεισμένο τον Μούσα, το κάνατε γαργάρα, λέγατε ότι προχθές θα ανακοινωθεί Μισιτς, σήμερα βγαίνει για Φρανσίσκο. Χωρίς διάθεση για τσακωμο αλλά αν όντως έχετε πληροφορίες (που δεν το πιστεύω) καλύτερα να τις κρατάτε για τον εαυτό σας.

ΥΓ. Στα του παο τελευταία φορά που βγήκε insider ήταν επί εσόδων εξόδων και έλεγε για επιστροφή Ζοτς. Από τότε εξαφανίστηκε.

ΥΓ1. Το πιο σημαντικό γιατί μάλλον το ξεχνάμε : Οι ομάδας μας δεν έχασαν από Μονακο και Φενερ (και συνεπώς τη γιουρολιγκ) επειδή μας έλειπαν οι Βαλασιουνας και Μισιτς, ούτε επειδή είχαν οι αντιπαλοι περισσότερους ποιοτικούς παίχτες και καλύτερο ροστερ. Έχετε Κιναν Έβανς και Φουρνιε και θέλετε και Μισιτς (η Μονακο σας νίκησε με 36χρονο Τζειμς και Οκομπο +αμυναρες από Μπλοσομγκειμ και Ντιαλο). Εμείς έχουμε Λεσσορ στο 5 και θέλουμε και Βαλασιουνας (η Φενερ δεν είχε καν 5αρι).
Σοβαρά τώρα, πιστεύεις οτι οι περιπτώσεις Μιτσιτς - Βαλαντσιουνας είναι ίδιες;; Seriously????
Ο Βαλαντσιουνας, επί μία εβδομάδα, παρουσιαζόταν ως, κατά 99% κλεισμένος, βλέπαμε φωτογραφίες του με την πράσινη φανέλα(προϊόν φωτομοντάζ προφανώς), βλέπαμε βιντεάκια ως προς το τι θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό κλπ. Επίσης, ως η μεγαλύτερη μεταγραφή στη ιστορία του Παναθηναϊκου και της Ευρωλίγκας, ως το μεγαλύτερο χαστούκι από ομάδα της Ευρώπης σε ομάδα του ΝΒΑ και ως προσωπικό επίτευγμα του προέδρου σας ο οποίος ως συνήθως καμαρωνε και κορδονώταν στα ΜΜΕ που κατάφερε την "μεταγραφαρα του αιώνα"!
Η υπόθεση Μιτσιτς ξεκίνησε ως μια φήμη που ήθελε τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, η οποία ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημες χείλη. Άλλες φορές ακουγόταν ότι ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τον παίκτη, άλλες ότι είναι μια ανάσα από την ανακοίνωση της συμφωνίας, όλα παράγωγα των ΜΜΕ.
Σαφώς και η υπόθεση Μιτσιτς έχει τραβήξει πολύ περισσότερο από την περίπτωση Βαλαντσιουνας αλλά στην ουσία πιο πολύ ασχολούνται οι διάφοροι ρεπόρτερς και insiders με την μεταγραφή του Σέρβου παρά η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Αντίθετα, ο λιθουανός παρουσιάστηκε ως σχεδόν τελειωμένη μεταγραφή, έκανε ταξίδι ινκόγκνιτο στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού, τα ΜΜΕ τον έντυσαν με την πράσινη φανέλα κι ο πρόεδρος σας, επί μία εβδομάδα, κοκορευοταν για την τεράστια μεταγραφή που κατάφερε(?), ώσπου ήρθε η σφαλιάρα από τους Νάγκετς και (τι έκπληξη!) πέσαμε όλοι από τα σύννεφα!
Δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο στις δύο αυτές περιπτώσεις, στην μια μιλάμε για μέγα καζο με τον τρόπο που εξελίχθηκε, στην άλλη μιλάμε για το κλασικό μαδημα της μαργαρίτας(έρχεται - δεν έρχεται, τον θέλουμε - δεν τον θέλουμε).
Μην τα βάζεις όλα στο ίδιο καζάνι....

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:39 pm

montechristo έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Ο κάθε φίλος έχει δικαίωμα να γράφει ό,τι θέλει και όπου θέλει. Δεν χρειάζονται τέτοιου τύπου υποδείξεις.
Το επιχείρημα ότι παθαίνουν κακό τα παιδιά που κάποιοι του φόρουμ τα γεμίζουν ελπίδες, δεν μπορώ να το συζητήσω καν, όταν αναφερόμαστε σε άτομα άνω των 10 ετών.
Ας γράφει ο καθένας ότι θελει, έτσι κι εγώ γράφω τη γνώμη μου για το φαινόμενο insiders. Αφού γράφουμε δημόσια, ξέρουμε ότι θα κριθούμε και από τα λεγόμενα μας.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7131
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:43 pm

θελω να δω τι θα λετε αν αυριο ανακοινωθει ο μισιτς..θα χει πλακα

βασικα και αν ανακοινωθει ο μισιτς απο το τεμου ακα φρανσισκο να δω τι θα λετε

παντως καποιος να λεει οτι εχει πληροφοριες εχει σιγουρα δικαιωμα..εχεις επιλογη να μην τον πιστεψεις..απο την αλλη να του κανεις προσωπικη επιθεση και να τον μειωνεις σιγουρα δεν εχεις δικαιωμα.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1476
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:43 pm

Το θρεντ ειναι κατα βαση κους κους , χιουμοριστικο οπου γραφουμε τι θα θελαμε να δουμε . Σχολιαζουμε διαφορες φημες που κυκλοφορουν κλπ .

Το 99% απο αυτα που γραφουμε και ακουμε δεν προκειται να βγει . Οποτε δεν ειναι οτι μας ταξανε κατι και εγινε αθετηση συμβολαιου :)

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7131
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:49 pm

ξερετε ποιον εχει μανατζερ ο φρανσισκο? τον ραζνατοβιτς...πλεον εγινε ακομα πιο πιστευτη η ειδηση :roofl: :roofl:

1
1 Εικόνα
RedEmperor

Reactions: 34

Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:54 pm

Ο Μίσιτς έχει κλείσει. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται για Φραντσίσκο και τα σχετικά δεν έχει καμία επαφή με τη πραγματικότητα

3
3 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:55 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 13, 2025 3:25 pm
μαρεσει που ολοι λετε οι δημοσιογραφοι δεν ξερουν τι λενε αλλα μολις ειπε ο μπαρκας του γιουρο χουπς και οχι ο στεφανου οτι φαγαμε πορτα απο ζαλγκιρις το δενετε σχοινι κορδονι ..παρανοια

τοσο καιρο λεγατε οτι μας λειπει ο two way παικτης..ο μπαρτζωκας ψαχνει τυπου μπαμπ..πηγε στο λας βεγκας για να κανει προταση να παρει τον φρανσισκο 13 ιουλιου..λογικη left the room

η εφες πηρε κορντινιε οποτε ο μισιτς δεν χωραει,η χαποελ εκλεισε στα γκαρντ,η φενερ παει να παρει τον οκομπο..και ο μισιτς θα παει ερυθρο δηλαδη η ρεαλ που εχει ταβανι τα 2.5 και στον ασσο μαλεντον καμπατσο...Το ενδεχομενο οτι ο μπαρκας σας δουλευει μην σας περναει καν απο το μυαλο :)
Ο Κορντινιε πάει ως αντι-Μπραιαν, όχι ως αντι-Τομπσον, θέλουν έναν ακόμα. Για τον Οκομπο στη φενερ εσύ δεν έλεγες πως το έβγαλαν Έλληνες και μάλλον είναι μουφα?

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 787
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:07 pm

JohnnyPao έγραψε:

Καλά insiders πλεον ξεπετάγονται από παντού. ...
Δεδομένου ότι δεν είσαι ο κύριος καταναλωτής αυτών των φημών θα μας επιτρέψεις εμάς τους Ολυμπιακούς να μην έχουμε πρόβλημα με τα 3 παιδιά που μοιράζονται πράγματα εκ των έσω. Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) εδώ μέσα είμαστε ενήλικες και μπορούμε μια χαρά να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από κακόβουλα σχόλια, όταν και εφόσον υπάρχουν.

Αν δε σε πειράζει, άστους να λένε αυτά που λένε χωρίς να υπονοείς ότι είναι παπατζήδες, γιατί για εμάς κάνει το τόπικ πιο ενδιαφέρον. Προφανώς είναι δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θες (...)

Λόγος επεξεργασίας Χαρακτηρισμοί

5
5 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1023

Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:41 pm

Δεν γνωρίζω κανένα από τα παιδιά εδώ μέσα και ούτε ξέρω αν έχουν όντως πληροφορίες αλλά προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα που αναφέρουν αυτά που ακούνε από τους δικούς τους. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Όποιος θέλει πιστεύει , όποιος θέλει όχι.

7
7 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1431
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:46 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:37 pm
Heisenberg έγραψε:
Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:31 pm
μεγαλη μαστιγα οι insiders. εχουν καταστρεψει την νεολαια. κατι πρεπει να γινει με τους αδίστακτους εμπορους πληροφοριων.
ερχονται απεξαρτημενα ή καθαρα παιδια που διαβαζουν μελαγιες,ζερβα,λαλακη και κουβοπουλο και τα σπρωχνουν στα σκληρα των slow horses, του τρελογιατρου χριστόφη, του mia sin mia(ειναι η δοσολογια) και ενος χημικου(ακόμα χειρότερα).
κοινωνία ώρα μηδεν!
Αν θυμάμαι καλά εσύ έγραφες ότι έκλεισε ο Μούσα ε?
:roofl:
ναι ετσι μου ειχε πει ο δικος μου .οχι οτι εκλεισε, οτι ειχε συμφωνησει να ερθει σε ενα πρωτο προφορικο επιπεδο.
ε ετσι ειναι αυτα αλλαζουν. ποτε απο την μια πλευρα ποτε απο την αλλην. επεσε ομως μεσα με φουρνιε.
Αν μου πει η πηγη μου κλεισαμε τον ταδε θα το μεταφερω, αν δεν βγει στα τετοια μου ολοκληρωτικα. δεν θα ζητησω κανενος τζονιπαο την εγκριση ουτε θα απολογηθω που δεν επεσα μεσα.
αλλωστε αλλουνου πληροφορια μεταφερω, οχι αποκλειστικα δικη μου.
επισης εγω δεν χαμπαριαζω απο οσους κραζουν σαν εσενα οσους εχουν πληροφοριες. εννοω δεν αποχωρω ουτε λεω δεν ξαναγραφω και τετοια. ειμαι ανιωθος σαν τον μικρο Τσάκο με τα γυαλια στην παρουσιαση των Αφων.

10
6 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2612

Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:49 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:45 pm
kein έγραψε:
Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:43 pm

Αυτό που προτείνεις είναι επι της αρχής αντίθετο με την φιλοσοφία κάθε είδους φόρουμ.
οπως και η φιλοσοφια καθε φορουμ δεν ειναι για να κραζουμε και να ειρωνευομαστε
Όταν οι δήθεν "insiders" πέφτουν έξω στις περισσότερες περιπτώσεις, τι θέλεις να πούμε; Αφού παίρνουν το ρίσκο κάποιοι να αναφέρουν όσα (υποτίθεται ότι) γνωρίζουν, θα δέχονται και το αντίστοιχο κράξιμο όταν δεν επιβεβαιώνονται αυτά που έχουν αναφέρει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”