κοιτα ο εβανς ειναι λογικο να μπει να φοβαται να πατησει καλα το ποδι το χτυπημενο και να ζορισει αλλους συνδεσμους,αρθρωσεις κτλ..το οτι εκοψε στα καπακια εναν συνδεσμο μετα τον αλλο μπορει να εχει σχεση και με αυτο..εχουν ανεβασει οι σοτ κλοκ ενα βιντεακι με μια γιατρο που τα λεει αναλυτικα για να μην κανω το σπασμενο τηλ..αν εχεις ορεξη μπες δες το.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 10:43 pmΧωρίς να είμαι γιατρός και κυρίως χωρίς να είμαι ο γιατρός του Έβανς για να έχω άποψη, διαβασμένος είμαι από το γκουγκλ κι εγώ (που έλεγε μια ψυχήshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 10:14 pm
ναι δεν λεω οτι αν ρωτησει τον μπαφε δεν θα του πουνε αλλα δεν πιστευω οτι εκει που τρωει τυροπιτες τον νοιαζει αν κλεινει ο μισιτς η οχι..επισης αν του το πουν θα του πουν κιολας να μην πει κατι,αν και αυτονοητο...
Αν θελουμε τον μπαμπα ναι μπορει να του εχουν πει να τον παρει τηλ.
Αυτο που λεω για το εβανς δεν το λεω απο το κεφαλι μου..εχω ακουσει γιατρους εχω ψαξει στο ιντερντε κτλ..ο εβανς εχει αυξημενες πιθανοτητες να ξανατραυματιστει και να μην φτασει ποτε στο επιπεδο που ηταν.Μπορεις να το ψαξεις αν νομιζεις οτι σου λεω ψεματα...Οποτε και να τον θεωρει για βασικο και να εχει δικιο αν κοψει τιποτα αλλο χτυπα ξυλο θα παμε κουβα..
Εχει μεγαλο ρισκο ενω δεν μπορει να ξερει και πως θα την δει ψυχολογικα ο εβανς στην πρωτη στραβη..μακαρι ο ανθρωπος να βγει ρομποκοπ.), οι έρευνες αφορούν περιστατικά με αντίστοιχους τραυματισμούς του παρελθόντος. Αρχικά λένε πως περίπου το 30% δεν επανήλθαν στο προηγούμενο επίπεδο, ή σταμάτησαν και την καριέρα τους. Αν το δούμε πιο αισιόδοξα το 70% επανήλθαν στο προηγούμενο επίπεδό τους. Ακόμα, πρέπει νομίζω να συνυπολογίσουμε ότι όσο περνούν τα χρόνια και η βιβλιογραφία έχει περισσότερα παραδείγματα, η τεχνολογία και η επιστήμη προχωράνε αυτά τα ποσοστά θα βελτιώνονται. Άρα ενδεχομένως αυτό το 70-30 (που συμπεριλαμβάνει και αρκετά παλαιότερα περιστατικά) να είναι και 75-25 ή 80-20 με βάσει την εικόνα της στιγμής.
Φυσικά οι παράγοντες είναι πολλοί. Σίγουρα ο παίκτης και το σταφ ήδη θα γνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό σε τι κατάσταση είναι. Η πιθανότητα επανατραυματισμού στον ίδιο τένοντα, απ' όσο έχω δει δεν είναι μεγάλη, ειδικά αν ένας παίκτης δεν έχει επιστρέψει πρόωρα. Αυτό που είναι αρκετά πιθανό είναι να χρειάζεται ένα minute restriction ειδικά τους πρώτους μήνες (τύπου μαξ 22-23 λεπτά, σε διαβολοβδομάδες ίσως και πιο κάτω), προκειμένου να μην επιβαρύνει το σώμα του, μετά το μεγάλο αυτό διάστημα απουσίας. Θα είναι λογικό να έχει και μια μικρή αστάθεια στην απόδοση τους πρώτους μήνες. Νομίζω ωστόσο ότι αν δεν σταθεί ξανά άτυχος (αυτό δε μπορεί να το γνωρίζει κανείς και για κανέναν παίκτη), ο χρόνος θα είναι σύμμαχός του.
Όντως ο Roberson της Βιλερμπάν είναι ένα θετικό πραάδειγμα. Στα 33-34 του και είναι ένας από τους πιο αθλητικούς παίκτες στην Ευρώπη, παρότι έχει περάσει ρήξη επιγονατιδικού.
Το ψυχολογικο κομματι επισης δεν μπορει να το ξερει ο μπαρτζωκας..μπορει να πεταει φωτιες να παθει μια θλαση και μετα να φοβαται να παιξει παλι.

[/img]

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο