Ολυμπιακός-Φήμες και Πληροφορίες για μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1261
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 14, 2025 12:32 am

Και σε καμία καλή καντίνα για βρώμικο μετά να φύγει το χανγκόβερ.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3494
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Ιούλ 14, 2025 1:07 am

Πρώτη Ερώτηση που δεν απαντήθηκε σε άλλο τοπικ.

Γιατί στην Ευρωπαϊκή αγορά ο insider συχνά αποτυγχάνει στις πληροφορίες του και στην αμερικανική αγορά υπάρχει 99% επιτυχία των επισήμων insider που ασχολούνται με μεταγραφές;

Δεν θυμάμαι αν ο Wojnarowski είπε ποτέ κάτι λανθασμένο.

Δεύτερη ερώτηση: Οταν μία πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται γιατί θεωρεί ο insider ότι δεν έχει καμία ευθύνη των γραπτών του;

Τρίτη ερώτηση: Γιατί ο ελληνικός insider έχει ανοικτή ημερομηνία λήξης στα γραπτά του; Πχ Τώρα κλείνει ο Ταδε-οπουλος αλλά αυτό μπορεί να μην συμβεί ούτε στον επόμενο μήνα.;

Δέχομαι κάθε απάντηση ή κριτική για την δυσπιστία μου (το τονίζω ότι είμαι δύσπιστος) σε insiders που η πληροφορία δεν έχει 100% επαλήθευση.

----------
Ποιος δε θυμάται εξώφυλλα αθλητικών εφημερίδων ακόμα και αυτών με σοβαρότητα με cult ατάκες Τώρα κλείνει ο Χα-Ζε Ρομπέρτο

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Knoxville

sophomore
Reactions: 87
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Ιούλ 14, 2025 1:10 am

Γιατί ο Βότζ και ο Σάμς παίρνουν τις πληροφορίες τους άμεσα είτε απο τους ίδιους τους παίκτες είτε απο τους μάνατζερ τους.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3494
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Ιούλ 14, 2025 1:20 am

Knoxville έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 1:10 am
Γιατί ο Βότζ και ο Σάμς παίρνουν τις πληροφορίες τους άμεσα είτε απο τους ίδιους τους παίκτες είτε απο τους μάνατζερ τους.
Και ο Ευρωπαϊκός insider από που παίρνει πληροφορίες;

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7123
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 14, 2025 1:26 am

το ινσαιντεριλικι εχει ανθισει ακριβως γιατι δεν υπαρχει ο βονιαροφκι..γιαυτο πχ στον παο που εχουν το σδνα δεν ακους συχνα ινσαιντερς..Στον ολυμπιακο εχει την ιδια αξιοπιστια να το πω εγω και την ιδια ο ζερβας η ο μελαγιες..οποτε αφου το βλεπω εγω αυτο γιατι να μην παιξω και στα σοσιαλ/φορουμ οτι εχω γνωστους παραγοντες η οτιδηποτε...
Στον ολυμπιακο 5 ατομα ξερουν τι γινεται,στους δημοσιογραφους δεν δινουν ουτε τον πυρετο τους...οι πιθανοτητες να μαθευτει ειδηση ειναι απο την απεναντι πλευρα..

Εντωμεταξυ το θεμα του μισιτς ειναι ευκολο γιαυτο και η κουτση μαρια εχει πληροφοριες,για το τουιτερ μιλαω οχι για εδω μεσα..αν μπει καποιος στο τουιτερ το 50% εχει και μια πηγη.
Εγω θα πω μια ερωτηση ρητορικη..Γιατι ολοι εχουν πηγες για μισιτς αλλα δεν εχουν ιδεα τι 5ρι θα παρουμε η την συμφωνια με τα νερα η τι γινοταν με σεφ..ο μπαφες η ο λεπεν διαρρεουν μονο τον μισιτς αποτι φαινεται.
Αυτο παει και για τους ρεπορτερ..οπως ειπα τι ρεπορτερ ολυμπιακου τι ινσαιντερ ειναι το ενα και το αυτο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1475

Δευ Ιούλ 14, 2025 1:35 am

Του μισιτς ειναι ευκολο γιατι εχει τελειωσει και απο το nba .

Οποτε τα λεφτα που θελει λιγες ομαδες στοχων μπορουν να τα δωσουν στην ευρωπη .

Ενω για τους ψηλους που ψαχνουμε ολοι εχουν σαν πρωτη επιλογη καποια ομαδα στο nba . Δεν καιγονται να υπογραψουν απο τωρα σε καποια ευρωπαικη ομαδα .

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 773

Δευ Ιούλ 14, 2025 1:42 am

ωραίο τόπικ, καλό θα ήταν να υπάρχει και ένα pinned comment που θα μπαίνουν τα ποστ όσων μιλάνε για κλεισμένους παίκτες. όχι τα "είναι κοντά", "κάναμε πρόταση" κτλ που σηκώνουν συζήτηση, μόνο τα "έκλεισε ο Χ", "ο Χ είναι παίκτης του Ολυμπιακού" κτλ.

να το βλέπουν και όσοι δε μπαίνουν συχνά στο φόρουμ και να έχουν μια καλύτερη εικόνα για την αξιοπιστία όλων.

για παράδειγμα ο Μίσιτς είναι παίκτης του Ολυμπιακού από τις 12 Ιουνίου σύμφωνα με τον mia sin mia, από τις 19 Ιουνίου σύμφωνα με τον since1925.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 484

Δευ Ιούλ 14, 2025 1:54 am

SteveNashidis έγραψε:

Γιατί στην Ευρωπαϊκή αγορά ο insider συχνά αποτυγχάνει στις πληροφορίες του και στην αμερικανική αγορά υπάρχει 99% επιτυχία των επισήμων insider που ασχολούνται με μεταγραφές;

Δεύτερη ερώτηση: Οταν μία πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται γιατί θεωρεί ο insider ότι δεν έχει καμία ευθύνη των γραπτών του;

Τρίτη ερώτηση: Γιατί ο ελληνικός insider έχει ανοικτή ημερομηνία λήξης στα γραπτά του; Πχ Τώρα κλείνει ο Ταδε-οπουλος αλλά αυτό μπορεί να μην συμβεί ούτε στον επόμενο μήνα.;

Δέχομαι κάθε απάντηση ή κριτική για την δυσπιστία μου (το τονίζω ότι είμαι δύσπιστος) σε insiders που η πληροφορία δεν έχει 100% επαλήθευση.

----------
Ποιος δε θυμάται εξώφυλλα αθλητικών εφημερίδων ακόμα και αυτών με σοβαρότητα με cult ατάκες Τώρα κλείνει ο Χα-Ζε Ρομπέρτο
Για Shams και Woj νομίζω είναι πολλοί παράγοντες. Σίγουρα άπειρες ώρες στο κινητό και ελάχιστες ώρες ύπνου. Είναι λίγο εμμονή από ένα σημείο και μετά να βγάλεις πρώτος την είδηση. Σίγουρα ακραία πολλές επαφές με agents, front offices, άλλους μικρότερου βεληνεκούς δημοσιογράφους/insiders κτλ. Όταν έχεις επαφές παντού και διασταυρώνεις την πληροφορία σου, θα πέσεις μέσα. Σίγουρα θα βοηθήσουν αυτούς που δίνουν πληροφορίες και θα χαντακώσουν αυτούς που δε δίνουν (ή τις δίνουν αλλού). Με κάποιο τρόπο έχουν χτίσει (ο Woj είχε πλεόν) την αυτοκρατορία τους και είναι δύσκολο πλέον να τους κουνήσει κανείς.

Στην Ευρώπη δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο μπάσκετ (στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ο Romano και ο Ornstein). Στο μπάσκετ νομίζω οι insiders απλά έχουν μία συνήθως πηγή και από μία μόνο πηγή δε βγάζεις είδηση με συνέπεια. Θα βγάλεις τη μία, θα τη χάσεις την άλλη. Υπάρχουν κάποιοι λίγο πιο έγκυροι, αλλά σίγουρα όχι στο στυλ Woj/Shams.

Για την δεύτερη ερώτηση, εξαρτάται και από τους στόχους του insider. Αν το κάνει επαγγελματικά νομίζω, θέλοντας και μη, έχει ευθύνη. Αν το κάνει για την πλάκα του, τότε δεν έχει και ιδιαίτερη ευθύνη. Πετάει την πληροφορία του και από κει και πέρα είναι στην κρίση του κοινού. Αν πετάει μπαρούφες θα του βγει κανα ψευδώνυμο στυλ Παπατζιάνι απλά.

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece

Δευ Ιούλ 14, 2025 2:00 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 1:26 am
το ινσαιντεριλικι εχει ανθισει ακριβως γιατι δεν υπαρχει ο βονιαροφκι..γιαυτο πχ στον παο που εχουν το σδνα δεν ακους συχνα ινσαιντερς..Στον ολυμπιακο εχει την ιδια αξιοπιστια να το πω εγω και την ιδια ο ζερβας η ο μελαγιες..οποτε αφου το βλεπω εγω αυτο γιατι να μην παιξω και στα σοσιαλ/φορουμ οτι εχω γνωστους παραγοντες η οτιδηποτε...
Στον ολυμπιακο 5 ατομα ξερουν τι γινεται,στους δημοσιογραφους δεν δινουν ουτε τον πυρετο τους...οι πιθανοτητες να μαθευτει ειδηση ειναι απο την απεναντι πλευρα..

Εντωμεταξυ το θεμα του μισιτς ειναι ευκολο γιαυτο και η κουτση μαρια εχει πληροφοριες,για το τουιτερ μιλαω οχι για εδω μεσα..αν μπει καποιος στο τουιτερ το 50% εχει και μια πηγη.
Εγω θα πω μια ερωτηση ρητορικη..Γιατι ολοι εχουν πηγες για μισιτς αλλα δεν εχουν ιδεα τι 5ρι θα παρουμε η την συμφωνια με τα νερα η τι γινοταν με σεφ..ο μπαφες η ο λεπεν διαρρεουν μονο τον μισιτς αποτι φαινεται.
Αυτο παει και για τους ρεπορτερ..οπως ειπα τι ρεπορτερ ολυμπιακου τι ινσαιντερ ειναι το ενα και το αυτο.
Απλά γενικά δεν αρκεί μία πηγή για να γίνεις Woj. Το sdna πχ απλά έχει ανοιχτή γραμμή με τον DPG. Τώρα αν κάτι στραβώσει από την πλευρά του παίκτη/του ατζέντη/της άλλης ομάδας, πρέφα δε θα πάρουν. Απλά στον Ολυμπιακό δεν έχουν ούτε αυτή την πηγή, πέρα από τον Στεφάνου που έχει ένα μανατζερικό γραφείο, οπότε είναι ο μονόφθαλμος στους στραβούς. Ακόμα και οι insiders του twitter στην καλύτερη θα έχουν μια πηγή και δεν πρόκειται να κάτσουν να διασταυρώσουν τίποτα ποτέ. Δε τους ενδιαφέρει καν η αξιοπιστία τους ιδιαίτερα.

0
Stam Tziant

a1greece

Δευ Ιούλ 14, 2025 2:05 am

yawn.brigade έγραψε:
ωραίο τόπικ, καλό θα ήταν να υπάρχει και ένα pinned comment που θα μπαίνουν τα ποστ όσων μιλάνε για κλεισμένους παίκτες. όχι τα "είναι κοντά", "κάναμε πρόταση" κτλ που σηκώνουν συζήτηση, μόνο τα "έκλεισε ο Χ", "ο Χ είναι παίκτης του Ολυμπιακού" κτλ.

να το βλέπουν και όσοι δε μπαίνουν συχνά στο φόρουμ και να έχουν μια καλύτερη εικόνα για την αξιοπιστία όλων.

για παράδειγμα ο Μίσιτς είναι παίκτης του Ολυμπιακού από τις 12 Ιουνίου σύμφωνα με τον mia sin mia, από τις 19 Ιουνίου σύμφωνα με τον since1925.
Η υπόθεση Μίσιτς έχει τόσους πολλούς insiders γιατί απλά είναι εύκολη. Μιλάμε για έναν παίκτη που όλοι ξέρουν ότι θα παίξει Ευρωλίγκα και οι ομάδες που μπορεί να τον πάρουν είναι μάξιμουμ 4-5. Και στην τύχη να διαλέξεις μια ομάδα έχεις 20-25% πιθανότητα να πέσεις μέσα. Όπως γράφει κι ο Σακ γιατί για τα άλλα θέματα δεν είχε κανείς πληροφορία (ή είχαν ελάχιστοι για να μην είμαι απόλυτος);

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
iron80

junior
Reactions: 148

Δευ Ιούλ 14, 2025 3:33 am

Τι συγκρίνουμε τώρα, τους πριγκήπους με τις λινάτσες που έλεγε και ο Αυγολέμονος?
Shams έχει 3,5Μ μισθό και ο Woj μέχρι πέρσι που δούλευε ως insider καθάριζε 7Μ το χρόνο.
Οι δικοί μας απλά δεν είναι το επάγγελμα τους αυτό, οι άλλοι βιοπορίζονταν από αυτό...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7123
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 14, 2025 3:42 am

αυτοι οι 2 ρεπορτερ δεν ειναι οι αμερικανοι?οι δικοι μας δηλαδη οι ζερβομελαγιες δεν βιοποριζονται?δεν ντρεπονται να μην πετυχαινουν τιποτα ουτε εστω στην τυχη?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4911
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:45 am

SteveNashidis έγραψε:

----------
1 γιατι ειναι ανωνυμος που συχνα απλα αναπαραγει οτι βλεπει στο τουιτερ
αν εχει και λιγη φαντασια το πασπαλιζει και με ξερω ατομα μεσα στην ομαδα η γνωριζω αλλα δεν μπορω να πω πιο πολλα κτλ

2 εχει ευθυνες και τις εισπρατει καταλληλα αλλα οχι οπως εδω που το πολυ πολυ να φαει κανα γκιφακι ωχ ωχ ωχ η κανα χολντ
στο τουιτερ τον ταραζουν στο βρισιδι

3 γιατι ετσι του λενε οι πηγες του :mrgreen:
μπορει να γραψει μεσα ιουνιου εκλεισε ο μισιτς αυτος να ανακοινωθει μεσα αυγουστου και να βγει και να πει να δεν σας το ειχα πει

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4911

Δευ Ιούλ 14, 2025 4:47 am

yawn.brigade έγραψε:

ποσο στοιχημα πας οτι αν ανακοινωθει σε 10 μερες ας πουμε θα βγουνε και θα πουνε να σας τα λεγαμε εδω και 2 μηνες :mrgreen:

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2548
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Δευ Ιούλ 14, 2025 5:06 am

yawn.brigade έγραψε:

Και ο Μουσα κάπου από τον Απρίλιο.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”