Ο έμπειρος σέντερ έγινε και επίσημα ανταλλαγή στους Νάγκετς και η ομάδα από το Ντένβερ σηκώνει... απαγορευτικό στην μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό Aktor. Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης, που έχει δείξει με κάθε τρόπο πόσο πολύ θέλει να φορέσει τα «πράσινα», αφήνει τα πάντα... ανοιχτά.
Συγκεκριμένα, ο "JV" έφτασε στο camp της εθνικής Λιθουανίας και όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του σε επίπεδο συλλόγων, είπε: «Μπορούμε να μιλήσουμε για την Εθνική Ομάδα; Σας ευχαριστώ».
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν έχει πάει πρόσφατα στο Ντένβερ και απάντησε: «Έχω πάει πολλές φορές και έχω παίξει μερικά παιχνίδια», ενώ όταν έγινε διευκρίνιση πως οι Λιθουανοί ρεπόρτερ αναφέρονταν στο φετινό καλοκαίρι, τόνισε: «Όχι, είχα πάει την άνοιξη».
Όσο για το αν η «Λιέτουβα» θα έχει τουλάχιστον έναν NBAer στο ρόστερ της, με δεδομένη την απουσία του Ντομάντας Σαμπόνις, εκείνος ήταν διστακτικός στο να χαρακτηρίσει τον εαυτό του «παίκτη του ΝΒΑ». Γι' αυτό και υπογράμμισε: «Δεν γνωρίζω ακόμα. Η Εθνική Ομάδα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, σωστά; Υπάρχει χρόνος ακόμα μέχρι την απογευματινή προπόνηση».
Έτσι, οι συμπατριώτες του τον ρώτησαν εκ νέου, αυτή τη φορά θέλοντας να ξεκαθαρίσουν πότε θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του... «Όταν είμαι σίγουρος, θα το μάθετε. Θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Και δεν θα χρειαστεί να πω τίποτα», δήλωσε χαμογελαστός.