Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7194
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 14, 2025 11:44 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 11:41 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 8:59 pm
Τι σου φαίνεται περίεργο? Όπως εμείς θα πάρουμε κάναν Fernando ως plan B του Valaciunas, εσείς θα πάρετε Micic ως plan B του Francisco. :roofl:

Έγκυρη δημοσιογραφία στα καλύτερα της!
εμας ειναι ακομα πιο κουλο.. φαντασου να ειχατε πρωτο στοχο τον φερναντο,δευτερο τον κωστακουμπο και τελικα να παιζατε ποκερ με τον 4ο στοχο τον βαλαντσιουνας.

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 563
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 14, 2025 11:46 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 11:33 pm
Stam Tziant έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 10:36 pm

Η καλύτερη ρεαλιστική (όχι υπέρβαση δηλαδή) επιλογή στο 5 κατά τη γνώμη μου.
Τι τέρας είναι αυτός????

ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ. Όλοι στο Βέγκας είστε, τι στο διάτανο. :Amen:
Βλέπω να τον υπογράφουν οι Celtics δυστυχώς με τους ψηλούς που έχουν. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον αν υπογράψουν αυτόν να αφήσουν τον Queta, γιατί είναι παρόμοιοι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιούλ 14, 2025 11:49 pm

Stam Tziant έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 11:33 pm

Τι τέρας είναι αυτός????

ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ. Όλοι στο Βέγκας είστε, τι στο διάτανο. :Amen:
Βλέπω να τον υπογράφουν οι Celtics δυστυχώς με τους ψηλούς που έχουν. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον αν υπογράψουν αυτόν να αφήσουν τον Queta, γιατί είναι παρόμοιοι.
λες να χουν τον μποζικα στο τιμ για να κανουν τετοια κινηση?

0
Stam Tziant

a1greece

Δευ Ιούλ 14, 2025 11:59 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 11:49 pm
Stam Tziant έγραψε:

λες να χουν τον μποζικα στο τιμ για να κανουν τετοια κινηση?
Δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά σαν επίπεδο. Ο Queta είναι 5 πόντους ψηλότερος (στην Ευρωλίγκα αυτό ίσως είναι ένα προβάδισμα), ο Bassey έχει πιο γρήγορα πόδια και είναι καλύτερος ριμπάουντερ. Αλλά σε γενικές γραμμές μοιάζουν αρκετά.

Υ.Γ. Έβλεπα κάτι advanced stats του Bassey και είναι στο 98 percentile όσον αφορά τα blocks και στο 96 percentile όσον αφορά το επιθετικό ριμπάουντ, στο ΝΒΑ. Επιπλέον οι αντίπαλοι σουτάρουν 6% χαμηλότερο ποσοστό κοντά στο καλάθι από το expected όταν μαρκάρονται από αυτόν. Προφανώς το δείγμα είναι μικρό καθώς μιλάμε για παίκτη με 10 λεπτά μέσο όρο, αλλά αν μη τι άλλο κάτι δείχνει.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stam Tziant την Τρί Ιούλ 15, 2025 12:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 15, 2025 12:01 am

παροτι εχω πει οτι εγω κομπλε θα μουν με τον μπασει μαρεσει..τον κετα τον εχω τουλαχιστον ενα επιπεδο πανω,εκτος τα σωματικα προσοντα του ξερει και μπασκετ.

2
2 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece

Τρί Ιούλ 15, 2025 12:10 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 12:01 am
παροτι εχω πει οτι εγω κομπλε θα μουν με τον μπασει μαρεσει..τον κετα τον εχω τουλαχιστον ενα επιπεδο πανω,εκτος τα σωματικα προσοντα του ξερει και μπασκετ.
From Chris Forsberg:

The 24-year-old Bassey has a very obvious skill set. He uses a 7-foot-3 wing span to disrupt shot attempts and is a rebounding fiend. He can subsist on putbacks and has excellent finishing ability around the basket.

As Bassey reintroduces himself to the NBA world in Vegas, the question is whether the Celtics might be able to extend this look at him.

The Celtics already have a fully stocked 15-man roster and Celtics president of basketball operations Brad Stevens said last week that the team is comfortable carrying this group into the 2025-26 season. There is some flexibility, however, as players like Neemias Queta and JD Davison are on non-guaranteed deals.

The Celtics still have some maneuvering to do to get back off the second apron after signing Garza and Josh Minott to minimum deals this offseason. That maneuvering could open another spot to add a player to the parent roster before the season tips.

Bassey should be intrigued by the potential for opportunity in Boston. The question is whether another team, alerted by his summer performance, might swoop in with the sort of guaranteed spot that the Celtics cannot immediately offer.

Αυτός είναι ο ρεπόρτερ των Celtics στο Nbc. Αναφέρει ότι το συμβόλαιο του Queta δεν είναι εγγυημένο. Μακάρι ένας από τους δύο να είναι διαθέσιμος.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Η σειρα προτιμησης μου στους σεντερ..οχι οτι με ρωτησατε αλλα παρτε την :D

1)αψου/κετα..ο αψου αμυντικα σκοτωνει,μπροστα θελει εναν μισιτς να του την δινει..ο κετα ξερει μπασκετ δινει πασες,πιο ψηλος..λογικα ο μπαρτζωκας τον προτιμαει.
2)και τζοουνς-ελικοπτερο αλλα δεν ξερω με τα ψυχολογικα του τι παιζει
3)Μπασει-μου φαινεται πιο προσιτη λυση απο τις αλλες αλλα κανει ολα οσα θελουμε
4)Μπαμπα-αυτον τον εβαλα μονο για τα προσοντα,αν τυχον και ο μπαρτζωκας μπορει να τον κανει παικτη..αλλα αποτι ειπε ο στεφανου δεν τον σκεφτεται.

μαρεσει και ο τσιμπουε πως τον λενε αλλα μαλλον παει παρτιζαν :shock:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3510
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τρί Ιούλ 15, 2025 12:12 am

Φρέσκο Φιλέτο αν και απέχει αρκετά χιλιόμετρα η Washington από το Βέγκας :welcome:

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 15, 2025 12:13 am

τον εχει σκαουταρει κανεις αυτον?καλος?καλος?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4966
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 15, 2025 12:16 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 12:13 am
τον εχει σκαουταρει κανεις αυτον?καλος?καλος?
Εικόνα

0
Stam Tziant

a1greece

Τρί Ιούλ 15, 2025 12:16 am

SteveNashidis έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 12:12 am

Φρέσκο Φιλέτο αν και απέχει αρκετά χιλιόμετρα η Washington από το Βέγκας :welcome:
Κάποτε ήταν παιχταράς (καμία συζήτηση για Ευρώπη), αλλά έχει ψιλοχαθεί για κάποιο λόγο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 15, 2025 12:17 am

ατσουμπαλος μου φαινεται στα βιντεο..ακυρο..στους κινγκς παλιοτερα τον βλεπω κανει και χουκακια,σκαει και την μπαλα..δεν επρεπε να κοψει την κοτσιδα εχασε την δυναμη του.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1282
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Ιούλ 15, 2025 12:30 am

Dedalos έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 7:48 pm
basilis_.kts έγραψε:
Δευ Ιούλ 14, 2025 7:10 pm

απο τους πιο φανατικους αλλά βλεπω καθαρα τις αδυναμιες της ομαδας και τις επισημαινω...αμα θελετε τα μπαρτζωκα ψυχαρα ολυμπιακαρα οχι εδω...εγω θελω προπονητη κι ας ειναι παναθηναικος.ο προπονητης ειναι δουλεια και δεν πρεπει να μπερδευεται με το ποσο γαυρος ειναι καποιος για να εχει επιπλεον ασυλια.ο μπαρτζωκας αν εχανε το πρωταθλημα θα εφευγε και δεν θεωρω ειρηνικα.εχετε δει εσεις αλλο προπονητη να κανει αλλαγες με βαση τις περιοδους?πχ πρωτη περιοδο βασικη 5αδα δευτερη περιοδο ολοι οι αναπληρωματικοι.αν ενας αναπληρωματικος παιξει τρομερα απαγορευεται να ξεκιναει την 3η περιοδο γιατι στην 3η ξεκινανε παντα οι βασικοι.ακομα και αν καποιος βασικος ειναι τραγικος θα ξεκινησει 3η περιοδο.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ουτε στα τοπικα.κι ομως ετσι κοουτσαρει ο μπαρτζωκας. :roofl: :roofl: παιξαμε 90 παιχνιδια ξερω γω φετος και σε καθε 3η περιοδο ξεκινουσε με την ιδια βασικη 5αδα χωρις να τον νοιαζει αν αποδιδουν οι παικτες ή οχι.Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ που σε 90 παιχνιδια αλλαξε αυτη η τακτικη ηταν ο 4ος τελικος φετος οπου ο ντορσει δεν ξεκιναει βασικος και οταν μπαινει κανει παπαδες.και τον ξεκιναει 3η περιοδο με γουοκαπ φουρνιε μαζι 3αδα γιατι καταλαβε πως αν χασω σημερα το πρωταθλημα με τις χαζομαρες του κοουτσαρισματος ανα 10λεπτο δεν θα εφευγε απο το σεφ αναιμακτα και ο νοων νοειτο...αφου στο τελος που τα καταφερε εν τελει κανει αλλαγη τον φουρνιε και τον φιλαει χαχαχα φαντασου σε τι ψυχολογικη κατασταση ηταν
Πες τα ρε φίλε, μπράβο. Απλά να ξέρεις, επειδή τα έλεγα κι εγώ, τρόλ θα σε ανεβάζουν, γραφικό θα σε κατεβάζουν. Κι ο μοντερειτορ kojito, όταν θα σε βρίζουν, θα ρίχνει μαν σε εσενα
Δαίδαλε, μου έλειπες όλον αυτόν τον καιρό, χαίρομαι πολύ που μπήκες! Σε σκέφτομαι να ξέρεις!! Δεν είναι ίδιο το φόρουμ χωρίς εσένα.

2
2 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Stam Tziant

a1greece

Τρί Ιούλ 15, 2025 12:35 am

shaq7 έγραψε:
Η σειρα προτιμησης μου στους σεντερ..οχι οτι με ρωτησατε αλλα παρτε την :D

1)αψου/κετα..ο αψου αμυντικα σκοτωνει,μπροστα θελει εναν μισιτς να του την δινει..ο κετα ξερει μπασκετ δινει πασες,πιο ψηλος..λογικα ο μπαρτζωκας τον προτιμαει.
2)και τζοουνς-ελικοπτερο αλλα δεν ξερω με τα ψυχολογικα του τι παιζει
3)Μπασει-μου φαινεται πιο προσιτη λυση απο τις αλλες αλλα κανει ολα οσα θελουμε
4)Μπαμπα-αυτον τον εβαλα μονο για τα προσοντα,αν τυχον και ο μπαρτζωκας μπορει να τον κανει παικτη..αλλα αποτι ειπε ο στεφανου δεν τον σκεφτεται.

μαρεσει και ο τσιμπουε πως τον λενε αλλα μαλλον παει παρτιζαν :shock:
Αψού δε βλέπω πως δε θα βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Δεν είναι καν για minimum μπορεί να πληρωθεί και ψιλοκαλά. Kai Jones με Μιλου και Κωστακούμπο, όχι ευχαριστώ. Έχουμε που έχουμε τους γυάλινους, να πάρουμε και παίκτη που μπορεί να μην εμφανιστεί στην προετοιμασία νομίζω δε χρειάζεται. Αν δε γίνει κανα θαύμα με Achiuwa, μόνο Queta/Bassey. Προτιμώ Queta λόγω πιο καθαρού ιατρικού ιστορικού.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 15, 2025 12:40 am

ο αψου λενε οτι ειναι να παρει 11εκ ..δεν ξερω πως λειτουργει εκει,αν δηλαδη μπορει να κλεισει και με λιγοτερα..γιατι 11 χλωμο το κοβο.

και αυτος παντως καλη περιπτωση δειχνει

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”