O Micic χωράει παντού. Όπως έπαιξε στην Efes μαζί με τον Larkin, μπορεί να παίξει στην ίδια πεντάδα παρέα είτε με Maledon, είτε με Campazzo, είτε με Feliz, είτε με Kramer. Διαφωνώ στο ότι ο Kramer δύσκολα θα πάρει χρόνο στην Ευρωλίγκα. Ο Γερμανός είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν είναι επιπέδου Λαρεντζάκη και Τολιόπουλου για να λέμε πως δεν θα πάρει χρόνο στην Ευρωλίγκα.pan24 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:00 pmΟικονομικά δεν ξέρω αν μπορούν, αγωνιστικά μια χαρά χωράει.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 2:48 pmΗ Ρεάλ για να τον πάρει πρέπει να πέσει ο μισιτς στα 2.5εκ..ούτε οι Ισπανοί δεν το πιστεύουν .. που ακριβώς θα χωρέσει ο μισιτς στην Ρεάλ… ίσως φτάνουμε κοντά στην τελική ευθεία για να χουν αρχίσει τέτοιες παπατζιες
Ο κρεσπο είναι Ισπανός .. έχει κουράσει πάντως και από όλες τις πλευρές
Μη ξεχνάμε ότι έφυγε ο Μούσα από την περιφέρεια τους που έπαιρνε μπάλες και ότι ο Καμπάτσο έχει πλέον κλείσει τα 34, o Γιούλ είναι 38 και λογικά δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής σε σημαντικά παιχνίδια, ο Φελίζ έπαιζε 15 λεπτά φέτος και έδειξε ότι δεν μπορεί ενω και ο Κράμερ δύσκολα θα πάρει χρόνο ευρωλίγκα.
Η 3αδα Μίσιτς, Καμπάτσο, Μαλεντόν βγαίνει να παίρνουν 25+ λεπτά ο καθένας και χωρίς να υπολογίζω σχήματα με 3 γκάρντ που σίγουρα θα υπάρξουν αν έχουν αυτούς τους 3. Αν το 4 τους είναι Χεζόνια-Ντεκ, στο 3 έχουν μόνο Αμπάλντε-Προσίντα.
Μόνο το οικονομικό δεν ξέρω αν μπορούν να σηκώσουν αλλά δεν το βλέπω και απίθανο να θέλουν να κάνουν μια μεγάλη μεταγγραφή. Θέμα θέλησης είναι γιατί ταμείο έχουν κοινό με το ποδόσφαιρο και για εκεί τα 4-5 εκατομμύρια είναι τίποτα.
Αυτό που δεν μου "κολλάει" καλά εμένα είναι το οικονομικό κομμάτι, σε σύγκριση με την πρόταση του Ολυμπιακού. Αν η Ρεάλ του δίνει 4,25 το χρόνο για κλειστό διετές και ο Ολυμπιακός του δίνει 3,8 το χρόνο για κλειστό τριετές, δεν βλέπω τον λόγο ο παίκτης να προτιμήσει την πρόταση της Ρεάλ

Εκτός αν τα ποσά που ακούγονται ότι προσφέρουν οι ενδιαφερόμενες ομάδες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.