Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1549
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tokalytero3d την Τρί Ιούλ 15, 2025 3:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7
- Reactions: 7226
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο μισιτς αν πάει Ρεάλ θα ναι η μεταγραφή της χρονιάς , φόβητρο .θα τους κάνει φαβορί για Ευρωλίγκα..που χωράει μαζί με μαλεντον καμπατσο μια χαρά
Αν έρθει σε μας θα ναι ένας παλαίμαχος χοντρός που ήρθε να φάει καλαμαράκια και να βγει στην σύνταξη στα 31. Προφανώς και δεν χωράει αφού έχουμε τον Έβανς από 2χρονη απουσία αλλά και τον λι.. Ένας παίκτης επίσης δεν φέρνει την άνοιξη .. ποιος θα παίξει άμυνα ε;;;;
Αν έρθει σε μας θα ναι ένας παλαίμαχος χοντρός που ήρθε να φάει καλαμαράκια και να βγει στην σύνταξη στα 31. Προφανώς και δεν χωράει αφού έχουμε τον Έβανς από 2χρονη απουσία αλλά και τον λι.. Ένας παίκτης επίσης δεν φέρνει την άνοιξη .. ποιος θα παίξει άμυνα ε;;;;
5
4
1

-
- Reactions: 597
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θυμάμαι μία με Τζέιμς το 23, ότι δεν ασχολούνται με παίκτες με συμβόλαιο. Βέβαια αργότερα παραδέχθηκαν ότι ήταν κοντά στον Τζέιμς. Οπότε ακόμα και διάψευση να έκαναν μη το δένεις και κόμπο. Πόσο μάλλον όταν δε κάνουν.Rivers15 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:34 pmΠοτε ηταν η τελευταια φορα που εβγαλαν ανακοινωση διαψευσης για κατι παρομοιο? Δεν θυμαμαι σιγουρα αλλα δεν νομιζω να εχει γινει κ προσφατα. Γενικα δεν ασχολουνται κ πολυ να κυνηγουν τον τυπο.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:26 pm
Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε και να διαψεύσει σε τόνο "δεν υπάρχει θέμα Μίσιτς" και σε δηλώσεις (Λεπενιώτης, Μπαρτζώκας) να πει ρητά ότι δεν είναι στα ραντάρ ο παίκτης. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Προφανώς δε θα έλεγαν ναι μας ενδιαφέρει ο Μίσιτς. Το ποστ της ΚΑΕ στο Χ αφορούσε αυτούς που έγραφαν περί συμφωνίας, η οποία προφανώς δεν υπήρχε (διαφορετικά δε θα συζητούσαμε τώρα). Ο Ολυμπιακός σίγουρα ενδιαφέρεται (ή ενδιαφέρθηκε) για τον παίκτη απλά οι δημοσιογράφοι (που απλά χατίρια στην ΚΑΕ κάνουν μπας και τους δώσει καμιά είδηση) ήθελαν όλο αυτό το διάστημα να ρίξουν τους τόνους. Έτσι το βλέπω προσωπικά.
Προσωπικα δεν ξερω αν ενδιαφερθηκαν ή οχι και παρολο που δεν τον θεωρω το ιδανικο φιτ θα τον ηθελα στην ομαδα γιατι μετα τον μισιτς φαινεται να υπαρχει το χαος στα γκαρντ. Ομως δεν βλεπω πως γινεται να παιξουμε μπαλα σε μεγεθη 3-4 εκατομμυριων.
Οπως παει το πραγμα παντως με καναν τυπου Λη μας βλεπω στο τελος, εκτος αν εχει καμια λαμψη ο μποζικας και φέρει απο το nba κανα καινουριο ταλεντο αλα μενσα!
1
1

-
- Reactions: 55
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άρθρα ότι να ναι ενώ ο Μίσιτς έχει κλείσει Ολυμπιακό.
Μόνο από το πόσο που γράφουν 8.500.000 για 2 χρόνια μεικτά καταλαβαίνεις ότι είναι μουφα γιατί αντιστοιχεί σε μόλις 2.400.000 καθαρά το χρόνο. Η Ρεάλ βάση πολιτικής δεν μπορεί να δώσει το συμβόλαιο που θέλει ο Μίσιτς. Εδώ τον Ταβαρες με τα χίλια ζόρια τον έπεισε να μείνει γιατί έχει ταβάνι στα συμβόλαια που δίνει
Μόνο από το πόσο που γράφουν 8.500.000 για 2 χρόνια μεικτά καταλαβαίνεις ότι είναι μουφα γιατί αντιστοιχεί σε μόλις 2.400.000 καθαρά το χρόνο. Η Ρεάλ βάση πολιτικής δεν μπορεί να δώσει το συμβόλαιο που θέλει ο Μίσιτς. Εδώ τον Ταβαρες με τα χίλια ζόρια τον έπεισε να μείνει γιατί έχει ταβάνι στα συμβόλαια που δίνει
2
1
1

-
- Reactions: 1452
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
3
2
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Τρί Ιούλ 15, 2025 3:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 2584
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εντάξει 3 θέλουμε.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:33 pmΜε 11 Ευρωπαϊκά και να τους περάσετε αυτό θα γίνει όταν ο Micic θα ναι 50, οπότε μη σε απασχολεί τόσο αυτό.
0
-
- Reactions: 76
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εγω οχι παρα πολυ αλλά δεν εχει σημασια.ας πουμε μια φωνη που επισης ακουγεται και ειμαι υπερμαχος ειναι πως θα σου φαινοταν να σου ελεγα πως ο παναθηναικος του χρονου θα παει με βασικο 5αρι λεσορτ?δεν θα τσινουσες λιγο?[εναν παικτη με καταγμα που ουσιαστικα θα εχει τον σεπτεμβρη 9 μηνες να παιξει αγωνα σοβαρα,στο φαιναλ φορ περπατουσε]...επειδη βασικο του προσον ηταν τα ποδια εγω δεν ειμαι καθολου βεβαιος πως ο λεσορτ θα επανελθει οπως ηταν.ο παναθηναικος για να παει για ευρωλιγκα επιβαλλεται να παρει πρωτοκλασσατο 5αρι,δεν γινεται να στηριχθει στον λεσορτ.θα ειναι λαθος και πολλοι παναθηναικοι συμφωνουν.αντιστοιχα ισχυει για τον εβανς που ειχε και πολυ χειροτερο τραυματισμοJohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:26 pmΕγώ είμαι αισιόδοξος για τον Έβανς πάντως σε εσάς.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:22 pm
ο ελαιζα περισσοτερο 3αριζε οποτε ενας κορντινιε ειναι καλος ως αντικαταστατης...εχουν γεμισει στα γκαρντ στην εφες με λαρκιν μπομπουα μπαμπ ντοζιερ...και οι 4 ειναι παικτες 20λεπτου+ ισως πλην μπομπουα λογω ηλικιας οποτε θεωρω πως αν παρει κι αλλον γκαρντ θα ειναι πιο συμπληρωματικος ή θα 3αριζει φαση κορντινιε.και οι 4 που εχει τωρα κανενας δεν ανεβαινει στο 3.λιγο δυσκολο το βλεπω η εφες να χτυπησει μισιτς σε τοσο μεγαλα ποσα[αποψη μου]
παμε στον ολυμπιακο...δηλαδη θα εχει η ρεαλ καμπατσο μισιτς μαλεντον και κραμερ φρεσκος και θα παμε να τους ανταζωνιστουμε πως?το θεμα δεν ειναι η ποσοτητα στον ολυμπιακο,ειναι η ποιοτητα.ενας φουρνιε ειναι απο εμας που ανηκει σε αυτο το επιπεδο...γουοκαπ+λι![]()
αστο,εβανς θα εχει να παιξει 1.5 χρονο μπασκετ και ντορσει δεν ειναι αυτο που λεμε οτι χαιρει της εκτιμησης του μπαρτζωκα[ανετα τον ξαναεξαφανιζει ο μπαρτζωκας του χρονου]προσωπικα ο ντορσει μ αρεσει πολυ αλλά αν δεν του δωσεις βασικο ρολο 20+ λεπτα δεν θα αποδωσει
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΙΚΗΣ να πεις στοχευω στην ευρωλιγκα και να λες βασικος ασσος μου για να το πετυχω θα ειναι ενας παικτης που εχει να παιξει 1.5 χρονο απο ρηξη επιγονατιδικου συνδεσμου και αναπληρωματικος του ο γουοκαπ
ΑΣΤΟ μην κατεβεις καθολου αν πας ετσι.ο εβανς πρεπει να ειναι 2ος να μην πιεστει,να δοκιμασει τι γινεται με το ποδι σε κανονικο αγωνα εχοντας μπροστα του ο ολυμπιακος την ασφαλεια ενος παικτη-ηγετη στον ασσο
Ο Ελαιζα ήταν σκορερ και βασικός χειριστής της Εφες, θέλουν παιχταρά στη θέση του ασυζητητί. Το αν έχουν τα λεφτά είναι άλλο θέμα, δεν το γνωρίζω.
0
-
- Reactions: 456
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι το 8 ποτε το πηρες?JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:40 pmΕντάξει 3 θέλουμε.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:33 pm
Με 11 Ευρωπαϊκά και να τους περάσετε αυτό θα γίνει όταν ο Micic θα ναι 50, οπότε μη σε απασχολεί τόσο αυτό.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Τη 2η παράγραφο δεν την έχω διαβάσει από κανέναν στο φόρουμ, οπότε δεν μου φαίνεται και τόσο αστείο. Ο Μισιτς θα είναι η καλύτερη μεταγραφή της σεζόν για όποιον την κάνει (εκτός αν έρθει ο Βαλshaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:37 pmΟ μισιτς αν πάει Ρεάλ θα ναι η μεταγραφή της χρονιάς , φόβητρο .θα τους κάνει φαβορί για Ευρωλίγκα..που χωράει μαζί με μαλεντον καμπατσο μια χαρά

Εννοείται με Μισιτς, Φουρνιε, Σάσα, Πιτερς, Μιλου θα υπάρχουν αμυντικά θέματα που δεν θα υπάρχουν με Καμπατσο, Μαλεντον, Μισιτς, Ντεκ, Ταβαρες, κλπ. Πλάκα κάνουμε?
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εγώ σαν Παναθηναϊκός θέλω τον Λεσσορ βασικό και τον εμπιστεύομαι πλήρως, δες στα δικά μας τοπικ αν λέω ψέματα ή όχι. Ίσα ίσα έλεγα ότι το μόνο πρόβλημα σε μια ενδεχόμενη προσθήκη Βαλασιουνας θα ήταν το πως θα μοιράζονται οι χρόνοι στο 5.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:42 pmεγω οχι παρα πολυ αλλά δεν εχει σημασια.ας πουμε μια φωνη που επισης ακουγεται και ειμαι υπερμαχος ειναι πως θα σου φαινοταν να σου ελεγα πως ο παναθηναικος του χρονου θα παει με βασικο 5αρι λεσορτ?δεν θα τσινουσες λιγο?[εναν παικτη με καταγμα που ουσιαστικα θα εχει τον σεπτεμβρη 9 μηνες να παιξει αγωνα σοβαρα,στο φαιναλ φορ περπατουσε]...επειδη βασικο του προσον ηταν τα ποδια εγω δεν ειμαι καθολου βεβαιος πως ο λεσορτ θα επανελθει οπως ηταν.ο παναθηναικος για να παει για ευρωλιγκα επιβαλλεται να παρει πρωτοκλασσατο 5αρι,δεν γινεται να στηριχθει στον λεσορτ.θα ειναι λαθος και πολλοι παναθηναικοι συμφωνουν.αντιστοιχα ισχυει για τον εβανς που ειχε και πολυ χειροτερο τραυματισμο
1
1

-
- Reactions: 1452
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
5 θελετε ρε Τζονι. εχετε 7 εχουν 11 για να τους περασετε φτανοντας τα 12 θελετε αλλα 5.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:40 pmΕντάξει 3 θέλουμε.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:33 pm
Με 11 Ευρωπαϊκά και να τους περάσετε αυτό θα γίνει όταν ο Micic θα ναι 50, οπότε μη σε απασχολεί τόσο αυτό.
3
1
1
1

- shaq7
- Reactions: 7226
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Την δεύτερη παράγραφο εγώ την διαβάζω κάθε μέρα σχεδόν και από ολυμπιακούς και παναθηναϊκούςJohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:43 pmΤη 2η παράγραφο δεν την έχω διαβάσει από κανέναν στο φόρουμ, οπότε δεν μου φαίνεται και τόσο αστείο. Ο Μισιτς θα είναι η καλύτερη μεταγραφή της σεζόν για όποιον την κάνει (εκτός αν έρθει ο Βαλshaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:37 pmΟ μισιτς αν πάει Ρεάλ θα ναι η μεταγραφή της χρονιάς , φόβητρο .θα τους κάνει φαβορί για Ευρωλίγκα..που χωράει μαζί με μαλεντον καμπατσο μια χαρά
Αν έρθει σε μας θα ναι ένας παλαίμαχος χοντρός που ήρθε να φάει καλαμαράκια και να βγει στην σύνταξη στα 31. Προφανώς και δεν χωράει αφού έχουμε τον Έβανς από 2χρονη απουσία αλλά και τον λι.. Ένας παίκτης επίσης δεν φέρνει την άνοιξη .. ποιος θα παίξει άμυνα ε;;;;). Στα χαρτιά τουλάχιστον, τώρα αν θα χει κίνητρο ή όχι είναι άλλο θέμα.
Εννοείται με Μισιτς, Φουρνιε, Σάσα, Πιτερς, Μιλου θα υπάρχουν αμυντικά θέματα που δεν θα υπάρχουν με Καμπατσο, Μαλεντον, Μισιτς, Ντεκ, Ταβαρες, κλπ. Πλάκα κάνουμε?
2
1
1

-
- Reactions: 597
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντωμεταξύ δεν έχω δει ούτε έναν να τα γράφει αυτάshaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 15, 2025 3:37 pmΟ μισιτς αν πάει Ρεάλ θα ναι η μεταγραφή της χρονιάς , φόβητρο .θα τους κάνει φαβορί για Ευρωλίγκα..που χωράει μαζί με μαλεντον καμπατσο μια χαρά

Και στον Ολυμπιακό χωράει και στη Ρεαλ χωράει και κανένας από τους δύο αν τον πάρει δε θα πάει απ' το "10% πιθανότητα κατάκτησης", στο "50% πιθανότητα κατάκτησης". Όποιος και να τον πάρει, θα έχει έναν εξαιρετικό guard στο ρόστερ, θα πρέπει να φτιάξει σοβαρό σύνολο και στις δύο πλευρές του παρκέ, να πάει φάιναλ φορ και εκεί να παλέψει απέναντι σε άλλες 3 ομαδάρες που δε θα χουν πάει για τουρισμό.
Υ.Γ. Αν τα παραπάνω τα βάλεις στο google translate από ελληνικά σε μισιτσικά, θα σου βγάλει ότι αν πάει στη Ρεάλ θα ναι φαβορί, στον Ολυμπιακό δε χωράει λόγω λι κτλ κτλ

1
1