Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

basilis_.kts

junior
Reactions: 81
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 15, 2025 11:36 pm

Delpo1987 έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 11:15 pm
basilis_.kts έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 11:09 pm

εγω σου λεω θα κοντραριζα την προταση χαποελ σε χρηματα ξερω γω αλλά με προυποθεσεις...πανω-κατω το ροστερ το βλεπεις κυριε μισιτς.μπορεις να ηγηθεις και να φερεις την ευρωλιγκα παραλληλα με αυτους τους συμπαικτες?δεν σε βαζουμε να παιξεις με τα σουρμενα διπλα.θα εχεις μιλουτινοφ βεζενκοφ φουρνιε απο μεγαλα ονοματα?αν ναι θα ανταμειφθεις αναλογως,αν οχι θα παρεις απλα αυτα που αξιζεις αντικειμενικα 2,5-3.αν θελεις να πληρωθεις υπεραξια πρεπει να αποδειξεις στο παρκε αυτην την υπεραξια
Αρχικά γιατί θεωρείς ότι αξίζει κάτω από 3 ; Έχει 2 κούπες , 2f4 mvp και 1 mvp , αξίζει ομως λιγότερα από τον Βεζενκοφ πχ ! Αλλά έστω ότι είναι έτσι , οι άλλοι δλδ που διεκδικούν Ευρωλίγκα δεν έχουν ποιοτικό ρόστερ και θα του πεις έλα φερτη μου για να πληρωθείς , αυτός έχει αποδείξει ότι μπορεί να τη φέρει το έχει κάνει δύο φορές γιατί να μη θέλει να το πληρωθεί όταν το πληρώνονται άλλοι που δεν την έχουν φέρει!
για μενα τα 3.7 του βεζενκοφ ειναι υπεραξια ειδικα βασιζομενος στην αποδοση του στο φαιναλ φορ.ρε παιδια γενικα τι να κανουμε ας λεμε αληθειες.δεν ειναι ολα τα παιχνιδια ιδια μεσα στην σεζον.τα παιχνιδια στα προημιτελικα της γιουρολιγκ,τα ματς στα φαιναλ φορ και οι τελικοι του πρωταθληματος ειναι διαφορετικα παιχνιδια ως προς την βαρυτητα.ο βεζενκοφ ηταν κακος στον ημιτελικο οχι με απολυτη ευθυνη του αλλά δεν μπορεις στο φαιναλ φορ να εμφανιζεσαι ετσι οταν ολοι κρεμονται απο σενα.γι αυτο παιρνεις τα 3.7 για να παιξεις σε αυτα τα ματς.αντιστοιχα στον ημιτελικο ο φουρνιε ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ και πραγματικα εκλαιγε οπως ειδατε[μαζι του σχεδον κι εγω ειδικα προς το τελος που τα εδινε ολα ειχα ανατριχιασει].τι να πεις για αυτον παικτη...τα σερνει πραγματικα.αντιστοιχα προσωπικοτητα εδειξε ο ντορσει στο πρωταθλημα.Τετοιες εμφανισεις με παθος και αποφασιστικοτητα ο γκος δεν θα εκανε.
Αν ρωτουσες μετα τον φαιναλ φορ ποιος ειναι ο πρωτος παικτης που θα αποχωρησει?ολοι θα ελεγαν μακισικ.κι ομως ενα τρομερο ματς του το οποιο ομως εδωσε πρωταθλημα,ηταν αρκετο για να του προσφερουμε νεο συμβολαιο και να μην ανοιξει ρουθουνι για δευτερες σκεψεις.
Ο μακισικ στον 4ο τελικο βαση σημασιας αγωνα εκανε το παιχνιδι της καριερας του.δεν προκειται να ξανακανει τετοιο παιχνιδι κι ομως τιμης ενεκεν πηρε συμβολαιο
Οποτε αντιστοιχα θα πω στον μισιτς πως φερτην ευρωλιγκα και σε μενα αφου το εχεις ξανακανει και θα παρεις χρηματα που δεν τα ξαναπηρες στην καριερα σου+καλο περιβαλλον+καλη ζωη αθηνας ολη την χρονια

0
Delpo1987

senior
Reactions: 398
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 15, 2025 11:40 pm

basilis_.kts έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 11:36 pm
Delpo1987 έγραψε:

Αρχικά γιατί θεωρείς ότι αξίζει κάτω από 3 ; Έχει 2 κούπες , 2f4 mvp και 1 mvp , αξίζει ομως λιγότερα από τον Βεζενκοφ πχ ! Αλλά έστω ότι είναι έτσι , οι άλλοι δλδ που διεκδικούν Ευρωλίγκα δεν έχουν ποιοτικό ρόστερ και θα του πεις έλα φερτη μου για να πληρωθείς , αυτός έχει αποδείξει ότι μπορεί να τη φέρει το έχει κάνει δύο φορές γιατί να μη θέλει να το πληρωθεί όταν το πληρώνονται άλλοι που δεν την έχουν φέρει!
για μενα τα 3.7 του βεζενκοφ ειναι υπεραξια ειδικα βασιζομενος στην αποδοση του στο φαιναλ φορ.ρε παιδια γενικα τι να κανουμε ας λεμε αληθειες.δεν ειναι ολα τα παιχνιδια ιδια μεσα στην σεζον.τα παιχνιδια στα προημιτελικα της γιουρολιγκ,τα ματς στα φαιναλ φορ και οι τελικοι του πρωταθληματος ειναι διαφορετικα παιχνιδια ως προς την βαρυτητα.ο βεζενκοφ ηταν κακος στον ημιτελικο οχι με απολυτη ευθυνη του αλλά δεν μπορεις στο φαιναλ φορ να εμφανιζεσαι ετσι οταν ολοι κρεμονται απο σενα.γι αυτο παιρνεις τα 3.7 για να παιξεις σε αυτα τα ματς.αντιστοιχα στον ημιτελικο ο φουρνιε ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ και πραγματικα εκλαιγε οπως ειδατε[μαζι του σχεδον κι εγω ειδικα προς το τελος που τα εδινε ολα ειχα ανατριχιασει].τι να πεις για αυτον παικτη...τα σερνει πραγματικα.αντιστοιχα προσωπικοτητα εδειξε ο ντορσει στο πρωταθλημα.Τετοιες εμφανισεις με παθος και αποφασιστικοτητα ο γκος δεν θα εκανε.
Αν ρωτουσες μετα τον φαιναλ φορ ποιος ειναι ο πρωτος παικτης που θα αποχωρησει?ολοι θα ελεγαν μακισικ.κι ομως ενα τρομερο ματς του το οποιο ομως εδωσε πρωταθλημα,ηταν αρκετο για να του προσφερουμε νεο συμβολαιο και να μην ανοιξει ρουθουνι για δευτερες σκεψεις.
Ο μακισικ στον 4ο τελικο βαση σημασιας αγωνα εκανε το παιχνιδι της καριερας του.δεν προκειται να ξανακανει τετοιο παιχνιδι κι ομως τιμης ενεκεν πηρε συμβολαιο
Οποτε αντιστοιχα θα πω στον μισιτς πως φερτην ευρωλιγκα και σε μενα αφου το εχεις ξανακανει και θα παρεις χρηματα που δεν τα ξαναπηρες στην καριερα σου+καλο περιβαλλον+καλη ζωη αθηνας ολη την χρονια
Ρε Βασίλη εσύ επιμένεις σε αυτό που λες και καλά θα έκανες , αλλά δε θα ερχόταν και με το δίκιο του .
Το Φουρνιε μην τον συγκρίνεις με τους υπόλοιπους προφανώς και με βάση τα συμβόλαια που παίζουν αυτή τη στιγμή είναι για να παίρνει γύρω στα 4 , άλλο που για καλή μας τύχη βγήκε Πειραιώτης !

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Προειδοποιήσεις: 4

basilis_.kts έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 11:02 pm

Ποιος παίχτης θα ερχόταν με τα μισά από αυτά που ζητάει σε μορφή μπόνους; Λες και παίζουμε τέννις ξέρω ‘γώ . Τι θα πει αν είσαι μάγκας φέρε την Ευρωλίγκα ! Οι άλλοι δεν παίζουν μπάσκετ περιμένουμε που θα πάει ο Μισιτς και θα κάνουμε απονομή από Ιούλιο να μην ταλαιπωρηθούν κιόλας τα παιδιά με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα !
εγω σου λεω θα κοντραριζα την προταση χαποελ σε χρηματα ξερω γω αλλά με προυποθεσεις...πανω-κατω το ροστερ το βλεπεις κυριε μισιτς.μπορεις να ηγηθεις και να φερεις την ευρωλιγκα παραλληλα με αυτους τους συμπαικτες?δεν σε βαζουμε να παιξεις με τα σουρμενα διπλα.θα εχεις μιλουτινοφ βεζενκοφ φουρνιε απο μεγαλα ονοματα.αν ναι θα ανταμειφθεις αναλογως,αν οχι θα παρεις απλα αυτα που αξιζεις αντικειμενικα 2,5-3.αν θελεις να πληρωθεις υπεραξια πρεπει να αποδειξεις στο παρκε αυτην την υπεραξια
Ελπίζω να μη μιλάς σοβαρά...

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Ιούλ 15, 2025 11:41 pm

Εχω ξάδερφο μεγαλοκαπετάνιο στον Τσακο

Πιέζω για Μόρις και Μπραϊαντ

Θα σας ενημερώσω

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3532
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τρί Ιούλ 15, 2025 11:42 pm

berry έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 11:35 pm
Άσε που ο Ζέρβας μάλλον εδώ το διάβασε

Τι γατακια που ειναι ρε

Ακομα όμως δεν έχουν πάρει πρέφα για τον Μπουσε

Τεσπα θα σας δείξω εγω θα δείτε τι θα πάθετε
Berry o Holmes πηγαίνει προς ΠΑΟ τελικά. Μας παίρνουν παίκτες από τις λίστες σου.
Βρες γρήγορα νέο ελεύθερο λαβράκι

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Ιούλ 15, 2025 11:44 pm

SteveNashidis έγραψε:
berry έγραψε:

Τι γατακια που ειναι ρε

Berry o Holmes πηγαίνει προς ΠΑΟ τελικά. Μας παίρνουν παίκτες από τις λίστες σου.
Δεν θέλουμε ντεμεκ ακριβά ψάρια λαυρακια κλπ

Γαυρους τίγκα αρμύρα θέλουμε

Απάντησα πιο πανω για τους 2

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 15, 2025 11:46 pm

Since και mia stin mia θα αμολησω το λαγωνικό τον kite να σας βρει ρε νιαμου :D

4
4 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 631

Τρί Ιούλ 15, 2025 11:48 pm

SteveNashidis έγραψε:
berry έγραψε:

Τι γατακια που ειναι ρε

Αν πάρουν Holmes και μας μείνει κανας Queta/Bassey ούτε του παππά. Αν πάρουμε Hall πάλι, κλάφτα.

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 631

Τρί Ιούλ 15, 2025 11:52 pm

berry έγραψε:
@Knoxville

Και τότε φ4 και τίτλους ονειρευομασταν

Μπα

Μας χάλασαν τα φράγκα και το Αρένα

Πρέπει να γίνουμε παλι σεμνοι και ταπεινοί

Και τότε θα δούμε το φως

(Παπαριες ξερω ειναι δύσκολη ωρα)
Αν έχεις μπάτζετ 10-12 εκ, πράγματι μια χαρά είναι ο Χολ για δεύτερος (με έναν Μπλακ για τρίτο). Αν έχεις όμως μπάτζετ 20+ και έχεις 2ο ψηλό τον Χολ και 3ο τον Κωστακούμπο, κάτι δεν πάει καλά...

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3532
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τρί Ιούλ 15, 2025 11:52 pm

Stam Tziant έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 11:48 pm
SteveNashidis έγραψε:

Αν πάρουν Holmes και μας μείνει κανας Queta/Bassey ούτε του παππά. Αν πάρουμε Hall πάλι, κλάφτα.
Εικόνα

Τόσο μιζέρια στην αγορά για θέση Center έχω να δω χρόνια.

Καλύτερα κομμένους του summer league.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
basilis_.kts

junior
Reactions: 81
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 15, 2025 11:53 pm

montechristo έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

εγω σου λεω θα κοντραριζα την προταση χαποελ σε χρηματα ξερω γω αλλά με προυποθεσεις...πανω-κατω το ροστερ το βλεπεις κυριε μισιτς.μπορεις να ηγηθεις και να φερεις την ευρωλιγκα παραλληλα με αυτους τους συμπαικτες?δεν σε βαζουμε να παιξεις με τα σουρμενα διπλα.θα εχεις μιλουτινοφ βεζενκοφ φουρνιε απο μεγαλα ονοματα.αν ναι θα ανταμειφθεις αναλογως,αν οχι θα παρεις απλα αυτα που αξιζεις αντικειμενικα 2,5-3.αν θελεις να πληρωθεις υπεραξια πρεπει να αποδειξεις στο παρκε αυτην την υπεραξια
εγω παντως αυτη την τακτικη με τα συμβολαια στο μπασκετ δεν την καταλαβαινω.σε ολες τις δουλειες πληρωνεσαι βαση αποδοσης.απεδωσες πληρωνεσαι,δεν απεδωσες δεν πληρωνεσαι τοσο καλα.τι παει να πει 3ετη συμβολαια κλπ.για μενα οι παικτες θα πρεπει να κρινονται καθε χρονο και τα χρηματα να δινονται στο τελος βαση προσφορας.κανουν 3ετη-4ετη συμβολαια και καθονται σε αυτα ανεξαρτητου αποδοσης.στις δουλειες μας στις περισσοτερες κρινομαστε συνεχεια και ανταμειβομαστε βαση του τι πετυχαμε

0
Delpo1987

senior
Reactions: 398

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:19 am

basilis_.kts έγραψε:
montechristo έγραψε:

εγω παντως αυτη την τακτικη με τα συμβολαια στο μπασκετ δεν την καταλαβαινω.σε ολες τις δουλειες πληρωνεσαι βαση αποδοσης.απεδωσες πληρωνεσαι,δεν απεδωσες δεν πληρωνεσαι τοσο καλα.τι παει να πει 3ετη συμβολαια κλπ.για μενα οι παικτες θα πρεπει να κρινονται καθε χρονο και τα χρηματα να δινονται στο τελος βαση προσφορας.κανουν 3ετη-4ετη συμβολαια και καθονται σε αυτα ανεξαρτητου αποδοσης.στις δουλειες μας στις περισσοτερες κρινομαστε συνεχεια και ανταμειβομαστε βαση του τι πετυχαμε
Εσύ ή δεν ασχολείσαι με τον επαγγελματικό αθλητισμό καθόλου ή μας τρολαρεις δεν εξηγείται αλλιώς .
Βασικά όχι με τον επαγγελματικό αθλητισμό γενικότερα με οποιαδήποτε δουλειά ! Όλοι οι μισθωτοί έχουν μισθό και τα μπόνους είναι έξτρα . Το στάνταρ όμως μισθός (πάντα υπάρχει )

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:30 am

Καλησπερα !! Μετα απο συνομιλια με τους mods τις προηγουμενες μερες και αφου πηρα 2 μερες να ξεθολωσω μετα απο αυτα που με εκνευρισαν την κυριακη αποφασισα να ξανασυμμετεχω στη συζητηση.

1. Σας ειχα πει οτι ο Μισιτς απερριψε τηννπροταση της Χαποελ και οτι θα κανε ο προεδρος ακομη μια απελπιδα προσπαθεια και την εκανε ηταν τα 18 εκατομυρια ΔΟΛΛΑΡΙΑ για 3 χρονια. Την οποια ο Μισιτς απερριψε. Το βασικο προβλημα ειναι η χρονικη διαρκεια του συμβολαιου δεν ειναι εγγυημένη η τριτη χρονια καθως ο τυπος δεν θελει να δεσμευτει και αν αποφασισει να φυγεί απο την ομαδα να την φαληρισει με τετοια τεραστια συμβολαια. Τωρα ακουγεται η φημη οτι του εγγυηθηκε το τριτο χρονο αλλα ο δικος μου δεν μου απανταει απο το πρωι και δεν εχω ενημερωση. Ο βαγγελας ο Ιωαννου ισως οντως να εχει πληροφορηση απο τον Μισιτς καθως τουλαχιστον αυτα που αναφερει για τη Χαποελ ισχυουν σε εμγαλο βαθμο.

2. Αλλες πηγες μου παντως που δεν ειναι τοσο αξιοπιστες οσο η πιο πανω μου ειπανε οτι εχουμε κανει την καλυτερη προσφορα και οτι ειμαστε κοντα αλλα τα χουννπαρει στην ομαδα με τον Κρεσπο και αν δεν τελειωσει συντομα το σηριαλ θα αποσυρθουμε μια και καλη. Η προταση απο τη ρεαλ ειναι μανατζαρεϊκο παιχνιδι και τα λεφτα που αναφερονται ειναι αστεια. Η ρεαλ παρολιγο να χασει τον Ταβαρες γιατι δεν μπορουσε να του δωσει 3 εκατομμύρια οχι να δωσει 4,5 στο Μισιτς(μαζι με την εφορια αν ηταν καθαρα θα ηταν στα 7 κοντα εκατομυρια το χρονο.

3. Εχει μερες που έβαλα ροστερ χωρις τον Λαρεντζακη νομιζω η κολαση του Δαντη το πηρε χαμπαρι και θεωρησε οτι τον ξεχασα. Η προταση ειναι οντως σπαστο(η δικη μου μιλαει για 2+1 και δανεισμο για 1 χρονο) γιατι δεν το θελει ο Μπαρτζωκας γιατι πιάστηκε στα χερια με τον Μπαφε(για αυτο και δεν επαιξε στους τελικους) και αν εκεινος εμμεινει στη θεση να αποσυρθει(ο Μπαρτζωκας) και αποσυρθει και ο Παπανικολαου να υπαρχει διαθεσιμο διαβατήριο. Η προταση ειναι για λιγο πανω απο 400 χιλιαρικα το χρονο. Ο μπαρτζωκας δεν το συζητουσε να μεινει με τιποτα παντως.

4. Δεν υπαρχει Ντοντα Χολ και ο ψηλος θα ειναι απο ΝΒΑ. Υπαρχει σεναριο και για δευτερο συμπληρωματικο απο χαμηλοτερο επιπεδο απο ευρωπη. Η μονη περιπτωση ψηλου απο ευρωλιγκα για τη θεση πισω απο το Μιλουτινοφ ειναι η ανταλλαγη Πετρουσεφ Φερναντο.

Καλο βραδυ. Ξανατονιζω για το 1 και το 3 η πηγη ειναι αξιοπιστη για το 2 και 4 μου εχει πει πραγματα και εχει πεσει μεσα μου εχει πει και πολλες μπαρουφες

Καλο βραδυ

10
5 Εικόνα 5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:35 am

basilis_.kts έγραψε:
σε ολες τις δουλειες πληρωνεσαι βαση αποδοσης.
Μπα. Αυτά είναι τα μπόνους (αν υπάρχουν). Γιατί άλλωστε να κρίνονται κάθε χρόνο σύμφωνα με τη λογική σου; Ας τους κρίνουμε κάθε εβδομάδα ή κάθε μέρα καλύτερα. Δεν ξέρω αν το εννοείς ή απλά σου έφυγε από την τσαντίλα σου, αλλά αρκετός κόσμος έχει εργασιακή ασφάλεια και είναι μάλιστα από τους πιο σημαντικούς λόγους που επιλέγεις μία δουλειά, ειδικότερα όσο μεγαλώνεις. Γιατί νομίζεις οι στρατιωτικές σχολές έχουν υψηλές βάσεις; :D

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:37 am

Christofis έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:30 am
Καλο βραδυ

Επιτέλους λίγο ζεστό ψωμάκι μετά από μέρες πείνας!

0
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”