Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:29 pm

kite26 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 10:50 am
Πάει το κορμί παιδιά....Αχχχχχχ, στεναχώρια μου. Εδώ που τα λέμε, δεν ήταν και εικόνα αυτή με την κοιλίτσα σαν καραμελίτσα. Θα ήθελα κάτι πολύ ποιοτικό και αθλητικότερο.
Καλά, εσύ δεν μας είχες ζαλίσει καθημερινά με τις ονειρώξεις σου με τον Μίσιτς;
Τώρα έβγαλε κοιλίτσα;

Εικόνα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 868
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:30 pm

Ίσως σας βγει και σε καλό που δεν τον πήρατε τον Σέρβο. Η όλη εικόνα του, οι χειρισμοί του και από ότι αποδείχθηκε η δίψα του για τίτλους, δεν φαίνεται να συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας σας.

Μακάρι να πάρετε έναν ισάξιο παίχτη γιατί ο ανταγωνισμός βοηθάει τους αιώνιους να μεγαλώνουν την αίγλη τους.

Τέλος, μετά από τον μεγαλοπρεπή κουβά, ελπίζω να ηρεμήσουμε λόγο από τα ινσαιντεριλικια, γιατί θα έχουν δίκιο μετά να τρολαρουν οι υπόλοιποι.

4
4 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Rivers15

junior
Reactions: 181
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:34 pm

Heisenberg έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:20 pm
Κουβά πήγε πολύς κόσμος.
Παντως όντως έβγαινε ότι ειναι κοντά στον ολυμπιακο για να το γράψαμε και οι άλλοι.
Η δικη μου πηγή ήταν από μανατζερικο γραφείο κ όχι από μάνατζερ αλλά από υπαλληλο εκεί. Αυτός μου έλεγε ότι άκουγε εκεί μέσα.οτι έφτανε στα αυτιά του.
Σίγουρα δεν θα ήταν ολα πληροφορίες αλλά και φήμες.
Διασταυρώνοντας αυτα που μου έλεγε μαζί με τα άλλα παιδιά από δω μεσα κατά μεγάλο ποσοστό ήταν ίδιες πληροφορίες.
Ποιος ξέρει τώρα τι παίχτηκε στο παρασκήνιο. Ας μας πει ο φίλος Mia sin Mia αν ξέρει.

Τελοσπαντων ελπίζω να μην φέρουν ότι να ναι τώρα για αντιμιτσιτς.
Προσωπικα θεωρω πως ουδεποτε ασχοληθηκε σοβαρα ο Ολυμπιακος με τον Μισιτς.
Αμφιβαλλω πως του ειχε γινει ποτε προταση.
Θεωρω οι ρεπορτερς του Ολυμπιακου που ελεγαν τα παραπανω ελεγαν την πραγματικη εικονα. Τωρα το τι ακουγεται στην πιατσα δεν μπορει να ειναι σοβαρη πληροφορια καθως ο παικτης και ο ατζεντης του θα μπορουσε να διαδωσει πως εχει προταση 5 μυρια απο τον Ολυμπιακο και τρεχα γυρευε.
Οι μονες ασφαλεις πληροφοριες ειναι αυτες που ερχονται απο το εσωτερικο της εκαστοτε ομαδας. Και παλι οχι 100% ασφαλεις καθως και η ομαδα μπορει να θελει να θολωσει τα νερα για τους δικους της λογους.
Δεν προκυπτει απο πουθενα πως ο Ολυμπιακος θα ξοδεψει 3+ μυρια για γκαρντ , ειδικα αν ο Εβανς στηριχθηκε με συμβολαιο κοντα στα 2 μυρια.
Και δεν νομιζω πως περιμενε κανεις πως ο Μισιτς θα εκλεινε με κατω απο 3 μυρια.
Και καποιους που ακουω οτι δεν εχει κινητρο και πηγε για τα λεφτα στη Χαποελ - αφενος οκ 2 μυρια το χρονο δεν ειναι και μικρη διαφορα. Αφετερου δεν ξερω γιατι την εχουν πολλοι ξεγραμμενη την Χαποελ. Μια χαρα κινησεις εχει κανει και συνεχιζει να κανει στις μεταγραφες. Το αν ολοι αυτοι γινουν ομαδα θα φανει στο παρκε.
Κατα τα λοιπα εγω απο την αρχη περιμενω καποιον Λη, επομενως δεν νομιζω πως θα απογοητευτω απο το τελικο αποτελεσμα. Βεβαια παντα υπαρχουν και χειροτερα οπως το να μην παρουμε τελικα αλλο γκαρντ ή να ρθει τελικα κανας Μπραζντεικις που πιο πολυ παιζει forward παρα PG.. :D
Κοντος ψαλμος αλληλουια.

ΥΓ: Αυτο που γινεται καθε χρονο που αφηνουν απο την ΚΑΕ να κυκλοφορουν φημες απο τον καθε ασχετο και δεν βγαινουν να τις διαψευσουν κατηγορηματικα, δημιουργει εν τελει προβλημα στην ομαδα. Ο κοσμος αισθανεται απογοητευση για μια μεταγραφη που ουδεποτε φαινοταν εφικτη ή προσιτη.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:37 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 11:13 am
Ελέυθερος ο Παπαγιάννης από τη Μονακό. Λέτε να βιάστηκε ο Ολυμπιακός με τον Αντετοκούνμπο για το ελληνικό διαβατήριο στο 5;
Σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε Παπαγιάννη και Κωστακούμπο (ο Παπαγιάννης ξέρει μπάσκετ), αλλά νομίζω πως θα ήταν πολύ ακριβός (καλώς ή κακώς) για 3ος σέντερ, ενώ για 2ος είναι λίγος.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί δόθηκε δανεικός ο Καραγιαννίδης, ο οποίος είναι δυό κλάσεις ανώτερος του Κωστακούμπου.
Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι η ομάδα σκέφτεται σοβαρά την ένταξη του Καραγιαννίδη με σοβαρό ρόλο από του χρόνου, οπότε θέλησε να τον δώσει δανεικό για να πάρει παιχνίδια.

1
1 Εικόνα
basilis_.kts

junior
Reactions: 81

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:41 pm

Erether έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:27 pm
basilis_.kts έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:10 pm

το παραδειγμα του παναθηναικου το 23 δειχνει ακριβως το αντιθετο...θες απλα τους καταλληλους παικτες και με 12 μεταγραφες σηκωνεις ευρωλιγκα απο 17ος...και μην ακουσω για βαριες φανελες κλπ.30αρες απο την αλμπα ετρωγε η βαρια φανελα του παναθηναικου την χρονια πριν το σηκωσει.
Δεν υπαρχουν φανελες. Υπαρχει ομως τεχνογνωσια, διασυνδεσεις, εμπειρια των αθλητων, του σταφ, ολων. Μπορει να αλλαξαν 12 παικτες στον Παναθηναϊκο και προπονητης, αλλα τα ατομα που δουλευουν στον οργανισμο ειναι σχεδον τα ιδια με το 2010 που σαρωνε τους τιτλους. Στην περιπτωση του ΠΑΟ επαιξαν ακομα ακομα ρολο ο Παπαπετρου και ο Μητογλου, που μπορει να μην βρισκονταν στην ομαδα την αμεσως προηγουμενη σεζον, αλλα τη γνωριζαν. Αυτη η συνεχεια δεν υπαρχει οταν εισαι ενα παντελως ανυποληπτο κλαμπ. Τα ιδια και στον Ολυμπιακο με την ελευση των Σλουκα-Μπαρτζωκα το 2020 σε μια ημιδιαλυμενη ομαδα.

Εχει κουρασει παντως λιγο το αφηγημα του 17ου Παναθηναικου. Δηλαδη, αν ειχε τερματισει 12ος, θα ηταν πιο ευκολο; Ολες οι ομαδες οταν κανουν την breakthrough σεζον τους, ειναι εντελως διαφορετικες σε σχεση με πριν. Ειχε καμια σχεση ο Ολυμπιακος του 2012 με του 2011; 3 παικτες και ο προπονητης ειχαν μεινει. Η Εφες του 2019 που πηγε στο φ4 με αυτη του 18’; Η Αρμανι του 2021 με Λεντει, Σιλντς, Παντερ με αυτη του 2020; Και ουτω καθεξης. Το εντυπωσιακο με τον ΠΑΟ ειναι οτι πηρε και τον τιτλο, αλλα πολλες ομαδες εχουν φτασει εστω στο φ4.
εγω παντως την χαποελ που ριχνει τετοιο χρημα δεν την ξεγραφω οχι μονο για 8αδα.φετος η ασημη παρι αν ηταν λιγο πιο τυχερη και δεν επαιζε με φενερ αλλά με μονακο ή ακομα και με παναθηναικο μπορει να χτυπουσε φαιναλ φορ...επισης μην ξεχνας την παρτιζαν του 23 με λεσορτ,παντερ,εξουμ που αν δεν πλακωνοντουσαν οχι απλα φαιναλ φορ αλλά φαβορι να το σηκωσει θα ηταν με μια χρονια πυροτεχνημα.ο παναθηναικος το 23 που ηρθε ο αταμαν,τα αλλαξαν ολα[μεχρι και καθαριστριες μην σου πω].δεν χρειαζεται σταδιακο χτισιμο κλπ.αν ολα πανε καλα με την πρωτη χρονια μπορεις να το σηκωσεις

0
Rivers15

junior
Reactions: 181

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:43 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:37 pm
Ελέυθερος ο Παπαγιάννης από τη Μονακό. Λέτε να βιάστηκε ο Ολυμπιακός με τον Αντετοκούνμπο για το ελληνικό διαβατήριο στο 5;
Σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε Παπαγιάννη και Κωστακούμπο (ο Παπαγιάννης ξέρει μπάσκετ), αλλά νομίζω πως θα ήταν πολύ ακριβός (καλώς ή κακώς) για 3ος σέντερ, ενώ για 2ος είναι λίγος.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί δόθηκε δανεικός ο Καραγιαννίδης, ο οποίος είναι δυό κλάσεις ανώτερος του Κωστακούμπου.
Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι η ομάδα σκέφτεται σοβαρά την ένταξη του Καραγιαννίδη με σοβαρό ρόλο από του χρόνου, οπότε θέλησε να τον δώσει δανεικό για να πάρει παιχνίδια.
Δεν νομιζω πως ο Παπαγιαννης θα ερχοταν για τριτος στον Ολυμπιακο.
Αλλά γενικα ο σχεδιασμος παλι φετος για την ωρα φαινεται ολιγον χυμαδιο.
Να δουμε τι κοκτειλ θα βγει στο τελος.
Κατσε μην καταληξουμε με βασικα PG τους Εβανς-Γουοκαπ και ο κωστακουμπο για 3η επιλογη στο 5 τοτε θα μας φαινεται λεπτομερεια!

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 793

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:45 pm

Rivers15 έγραψε:
ΥΓ: Αυτο που γινεται καθε χρονο που αφηνουν απο την ΚΑΕ να κυκλοφορουν φημες απο τον καθε ασχετο και δεν βγαινουν να τις διαψευσουν κατηγορηματικα, δημιουργει εν τελει προβλημα στην ομαδα. Ο κοσμος αισθανεται απογοητευση για μια μεταγραφη που ουδεποτε φαινοταν εφικτη ή προσιτη.

12 Ιουνίου, όταν έκλεισε για πρώτη φορά ο Μίσιτς στον Ολυμπιακό :D . δε γίνεται μια ομάδα να κάθεται να διαψεύδει συνέχεια φήμες.

εγώ το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι είχαμε μια επανάληψη του σίριαλ με το Μίροτιτς, εντελώς συμπτωματικά και με τον ίδιο μάνατζερ.

σίγουρα ενδιαφερθήκαμε, το αν του κάναμε επίσημη ή ανεπίσημη πρόταση μικρή σημασία έχει, για λεφτά προφανώς και θα κουβέντιασαν. πιθανότατα συμφώνησε κιόλας κάποια στιγμή και ζήτησε λίγες μέρες διορία κτλ και μετά συμφώνησε και με τις υπόλοιπες ομάδες.

πιστεύω ότι από την ΚΑΕ ήταν υποψιασμένοι για το πού πάει το πράγμα και δουλεύουν και άλλες περιπτώσεις ταυτόχρονα, μένει να δούμε ποιες.

3
3 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 633

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:47 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:18 pm
Εγώ θα πρότεινα στα παιδιά του φόρουμ (όχι στα τρολλ τύπου ο μισιτς είναι παίκτης του Ολυμπιακού απ τον Ιούνη), στα υπόλοιπα παιδιά που όντως παίρνουν πληροφορίες απο κάποιους, να επανεξετάσουν αν οι πληροφοριοδότες αυτοί είναι άξιοι εμπιστοσύνης εν τέλει.
Το έχω ξαναγράψει, το ξαναγράφω κι άλλη μια. Δεν νομίζω ότι το θέμα είναι η αξιοπιστία της πηγής. Με τον ίδιο τον παίκτη να μιλούσες, μπορεί μέχρι χθες βράδυ να μην ήξερε που θα πάει. Δε μιλάω για τη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάω γενικά. Σε μια μεταγραφή υπάρχουν πολλοί παράγοντες και ο,τι πηγή και να έχεις δε μπορείς να την προβλέψεις.

Γίνεται μόνο αν έχεις άκρες παντού (ομάδες, μανατζερικά γραφεία, παίκτες κτλ) και τα διασταυρώνεις 24 ώρες το 24ωρο. Ναι εκεί θα την βγάλεις την είδηση πρώτος. Αλλά ποιος insider τα χει αυτά μη γελιόμαστε. Οι insiders μπορούν να σου μεταφέρουν μια πληροφορία (αληθή ή ψευδή, όχι επειδή θέλουν να σε κοροϊδέψουν), η οποία όμως θα αποτελεί μια μόνο από τις πλευρές της ιστορίας.

Γενικό συμπέρασμα, προσωπικό. Αν θέλετε έγκυρη ενημέρωση μην την ψάξετε σε insiders, δεν θα είναι πάντα και δε φταίνε οι άνθρωποι. Αν θέλετε κους κους, φήμες τύπου "κάναμε κίνηση για τον τάδε" κτλ, ναι εκεί είναι χρήσιμοι. Δε θα ισχύουν πάλι όλες αυτές οι φήμες. Αλλά πολλές από αυτές θα ισχύουν.

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1793
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:48 pm

kite26 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 11:42 am
Όχι, χρειάζομασταν έναν "wrestler" στο 5.
Η αθλητικότητα είναι ακόμη το ζητούμενο για το 5. Ο παίκτης πίσω από τον Μιλουτίνοφ πρέπει να είναι ΜΑΠ πρώτης τάξεως, ικανός να παίξει και σαν βασικός σέντερ για όσο χρειαστεί μέσα στη σεζόν στην όχι και τόσο απίθανη περίπτωση που ο Σέρβος θα βρίσκεται στα πιτς.

Οι δύο συγκεκριμένοι (Αντε και Παπ) είναι για ακόμη πιο πίσω στο ρόστερ. Ο Αντετοκούνμπο είναι αθλητικός αλλά αντικειμενικά δεν ξέρει καθόλου μπάσκετ και εμφανίζει πολλά θέματα μικροτραυματισμών (και απειθαρχίας) που τον βγάζουν συχνά πυκνά εκτός ρόστερ. Αυτό είδαμε τουλάχιστον όσο έπαιζε ή μάλλον πιο σωστά όσο βρισκόταν στη 15άδα του Παναθηναϊκού. Ο Παπαγιάννης από την άλλη είναι κι αυτός mobile, σαφώς πιο καταρτισμένος στα βασικά του αθλήματος, αλλά όχι απαραίτητα σε αυτά τα στοιχεία που απαιτεί η θέση του (επαφές και παιχνίδι με τους αγκώνες για τα ριμπάουντ, στιγμιαία εκρηκτικότητα και άλμα σε πρώτο χρόνο κλπ).

Αν στην ομάδα του Ολυμπιακού ήταν αποφασισμένοι να δουλέψουν σοβαρά τον παίκτη σε σωματικό, αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο με μακροπρόθεσμη προοπτική, η καλύτερη πρώτη ύλη είναι ο Παπαγιάννης. Αλλά μιλάμε για σοβαρή δουλειά... δηλαδή κάτι σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας για την μέχρι τώρα πορεία του παίκτη.

----- ----- ----- ----- ----
Στο θέμα του γκαρντ αν ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να προσφέρει τα χρήματα που θα πάρει ο Γκος από τη Ζαλγκίρις για την ερχόμενη σεζόν (1,3 εκ. αν θυμάμαι απ' ότι είχε βγει στη δημοσιότητα) και λίγο παραπάνω εκεί γύρω στο 1,5 εκ. , βρίσκει μια χαρά καλύτερο παίκτη στην Αμερική από τη ζωντανή πορσελάνη των Σεβρών που παρακολουθήσαμε τα δύο τελευταία χρόνια στο ΣΕΦ. Αυτή η στρατηγική απαιτεί γνώση της αγοράς και διαπραγματευτική ικανότητα να πειστεί το αμερικανάκι ότι παίζεται μπάσκετ και στην Ευρώπη, προσόντα τα οποία δεν ξέρω αν διαθέτει στον βαθμό που απαιτείται το σημερινό τεχνικό-διοικητικό σταφ που ασχολείται με τις μεταγραφές. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που ακούμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή ότι η ομάδα ψάχνει για παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία, οι οποίοι γνωρίζουν που βρίσκονται και έχουν δείξει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τι μπορούν να δώσουν σε αγωνιστικό επίπεδο. Λαβράκια πάντως υπάρχουν...

3
3 Εικόνα
Erether

junior
Reactions: 123
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:51 pm

basilis_.kts έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:41 pm
Erether έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:27 pm

Δεν υπαρχουν φανελες. Υπαρχει ομως τεχνογνωσια, διασυνδεσεις, εμπειρια των αθλητων, του σταφ, ολων. Μπορει να αλλαξαν 12 παικτες στον Παναθηναϊκο και προπονητης, αλλα τα ατομα που δουλευουν στον οργανισμο ειναι σχεδον τα ιδια με το 2010 που σαρωνε τους τιτλους. Στην περιπτωση του ΠΑΟ επαιξαν ακομα ακομα ρολο ο Παπαπετρου και ο Μητογλου, που μπορει να μην βρισκονταν στην ομαδα την αμεσως προηγουμενη σεζον, αλλα τη γνωριζαν. Αυτη η συνεχεια δεν υπαρχει οταν εισαι ενα παντελως ανυποληπτο κλαμπ. Τα ιδια και στον Ολυμπιακο με την ελευση των Σλουκα-Μπαρτζωκα το 2020 σε μια ημιδιαλυμενη ομαδα.

Εχει κουρασει παντως λιγο το αφηγημα του 17ου Παναθηναικου. Δηλαδη, αν ειχε τερματισει 12ος, θα ηταν πιο ευκολο; Ολες οι ομαδες οταν κανουν την breakthrough σεζον τους, ειναι εντελως διαφορετικες σε σχεση με πριν. Ειχε καμια σχεση ο Ολυμπιακος του 2012 με του 2011; 3 παικτες και ο προπονητης ειχαν μεινει. Η Εφες του 2019 που πηγε στο φ4 με αυτη του 18’; Η Αρμανι του 2021 με Λεντει, Σιλντς, Παντερ με αυτη του 2020; Και ουτω καθεξης. Το εντυπωσιακο με τον ΠΑΟ ειναι οτι πηρε και τον τιτλο, αλλα πολλες ομαδες εχουν φτασει εστω στο φ4.
εγω παντως την χαποελ που ριχνει τετοιο χρημα δεν την ξεγραφω οχι μονο για 8αδα.φετος η ασημη παρι αν ηταν λιγο πιο τυχερη και δεν επαιζε με φενερ αλλά με μονακο ή ακομα και με παναθηναικο μπορει να χτυπουσε φαιναλ φορ...επισης μην ξεχνας την παρτιζαν του 23 με λεσορτ,παντερ,εξουμ που αν δεν πλακωνοντουσαν οχι απλα φαιναλ φορ αλλά φαβορι να το σηκωσει θα ηταν με μια χρονια πυροτεχνημα.ο παναθηναικος το 23 που ηρθε ο αταμαν,τα αλλαξαν ολα[μεχρι και καθαριστριες μην σου πω].δεν χρειαζεται σταδιακο χτισιμο κλπ.αν ολα πανε καλα με την πρωτη χρονια μπορεις να το σηκωσεις
Μπορει. Απλα λεω οτι ειναι πιο πιθανο μια ομαδα με ολα τα στοιχεια που ανεφερα πριν, να πετυχει γρηγορα σε 1-2 σεζον, παρα μια ομαδα απο το πουθενα χωρις legacy. Σιγουρα και η Χαποελ μπορει να εξελιχθει τελικα σε τοπ ομαδα, απλα ειναι δυσκολο να συμβει αμεσα.

Η Παρτιζαν ειχε τον Ομπραντοβιτς που δουλευε την ομαδα αρκετα χρονια, απο τον καιρο του eurocup.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 913

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:51 pm

Heisenberg έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:20 pm
Κουβά πήγε πολύς κόσμος.
Παντως όντως έβγαινε ότι ειναι κοντά στον ολυμπιακο για να το γράψαμε και οι άλλοι.
Η δικη μου πηγή ήταν από μανατζερικο γραφείο κ όχι από μάνατζερ αλλά από υπαλληλο εκεί. Αυτός μου έλεγε ότι άκουγε εκεί μέσα.οτι έφτανε στα αυτιά του.
Σίγουρα δεν θα ήταν ολα πληροφορίες αλλά και φήμες.
Διασταυρώνοντας αυτα που μου έλεγε μαζί με τα άλλα παιδιά από δω μεσα κατά μεγάλο ποσοστό ήταν ίδιες πληροφορίες.
Ποιος ξέρει τώρα τι παίχτηκε στο παρασκήνιο. Ας μας πει ο φίλος Mia sin Mia αν ξέρει.

Τελοσπαντων ελπίζω να μην φέρουν ότι να ναι τώρα για αντιμιτσιτς.
Φίλε μου με όλο τον σεβασμό για όλες τις πληροφορίες που μετέφερες (εγώ προσωπικά σε θεωρώ από τους πλεον αξιόπιστους σε αυτά που μεταφέρεις μαζί με τον Χριστοφή), θέμα Μίσιτς δεν υπήρχε με τον τρόπου που έχει παρουσιαστεί από τα media.

Ο ορισμός Αντί-Μίσιτς είναι τελείως λάθος και από εκεί ξεκινάνε και τα false expectations. Ο ΠΑΟ πάει για αντί-Βαλαντσιούνας, εμείς δεν πάμε για αντιΜίσιτς γιατί ουσιαστικά δεν του έχουμε καν καταθέσει επίσημη πρόταση.

Και για να απαντήσω στον Σόκο και σε αυτά που λέει για τον Έβανς και την μεταγραφή στα γκάρντ. Μάγκες μου φτάνει πια με αυτή τη μιζέρια. Δεν θα σας αρέσει ο Ουόκαπ και ο Μπαρτζώκας?

Δεν είναι ανάγκη να βλέπετε μπάσκετ, μπορείτε να δείτε άλλο άθλημα, ping pong, τέννις, και ότι άλλο επιθυμεί η ψυχούλα σας. Τι να κάνουμε, αυτόν έχουμε προπονητή, αυτός αποφασίζει. Και για να λέει ότι θέλω να πάω με Έβανς που έχει να παίξει 6 μήνες σε τρία χρόνια ( :banghead: :banghead: ) όπως λες, για να τον πήρε τραυματία στην ομάδα, για να πιστεύει ότι δεν χρειάζεται άλλο leading guard, σημαίνει ότι ο παίκτης ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.

ΑΝ αποδειχθεί άλλο ένα φιάσκο τύπου Σίκμα, μην στεναχωριέσαι, του χρόνου θα παραιτηθεί ο κόουτς και θα σταματήσουμε να βλέπουμε τους στρατιώτες του.

Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι δεν το έχει χάσει τελείως ο κόουτς ακόμη, και ας ήθελα να φύγει μετά το φ4 και ας έχει κάνει τα ευτράπελα του με Σίκμα και Μπράζ, πλέον θεωρώ ότι έχει μάθει από τα λάθη του, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα και τον εμπιστεύομαι.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:53 pm

tokalytero3d έγραψε:
Εγώ θα πρότεινα στα παιδιά του φόρουμ (όχι στα τρολλ τύπου ο μισιτς είναι παίκτης του Ολυμπιακού απ τον Ιούνη), στα υπόλοιπα παιδιά που όντως παίρνουν πληροφορίες απο κάποιους, να επανεξετάσουν αν οι πληροφοριοδότες αυτοί είναι άξιοι εμπιστοσύνης εν τέλει.
Κανένα παιδί στο φόρουμ (εκτός από τους τικ-τακ) δεν είπε ότι η πηγή του τού είπε πως ο Μίσιτς έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Αυτό που είπαν ήταν ότι η ομάδα ήταν σε επαφή με τον παίκτη, του έχει κάνει με όποιο τρόπο πρόταση, και ότι περιμένουμε.
Εγώ είμαι απόλυτα καλυμμένος και δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα αξιοπιστίας του όποιου πληροφοριοδότη. Εδώ δεν ήξερε (ίσως και να μην ξέρει ακόμα) ο ίδιος ο Μίσιτς τι θα κάνει...

2
2 Εικόνα
basilis_.kts

junior
Reactions: 81

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:58 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:45 pm
Rivers15 έγραψε:

12 Ιουνίου, όταν έκλεισε για πρώτη φορά ο Μίσιτς στον Ολυμπιακό :D . δε γίνεται μια ομάδα να κάθεται να διαψεύδει συνέχεια φήμες.

εγώ το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι είχαμε μια επανάληψη του σίριαλ με το Μίροτιτς, εντελώς συμπτωματικά και με τον ίδιο μάνατζερ.

σίγουρα ενδιαφερθήκαμε, το αν του κάναμε επίσημη ή ανεπίσημη πρόταση μικρή σημασία έχει, για λεφτά προφανώς και θα κουβέντιασαν. πιθανότατα συμφώνησε κιόλας κάποια στιγμή και ζήτησε λίγες μέρες διορία κτλ και μετά συμφώνησε και με τις υπόλοιπες ομάδες.

πιστεύω ότι από την ΚΑΕ ήταν υποψιασμένοι για το πού πάει το πράγμα και δουλεύουν και άλλες περιπτώσεις ταυτόχρονα, μένει να δούμε ποιες.
οι περιπτωσεις που δουλευονται ειναι μπαμπ-ες,φρανσισκο-ι και αναλογου επιπεδου παικτες...μην τυχον φερουμε κανεναν παικταρα και αλλοιωθει το πλανο της αποτυχιας...χαχαχα αλλη μια χρονια-αλλη μια αποτυχια προμηνυεται με αυτα που δεν βγαινουν προς τα εξω για παικτες που ενδιαφερθηκαμε
δηλαδη φετος μας ελειπε ενας μπαμπ για να παρουμε ευρωλιγκα ή ενας φρανσισκο?μαλιστα
ή πως θα παμε να παρουμε ευρωλιγκα βασιζομενοι σε εναν παικτη που θα εχει να παιξει 1.5 χρονο?
με βαση πως ολες οι ομαδες ενισχυονται[σορτς,μισιτς με υψηλου επιπεδου παικτες] για να μπορεσουμε απλα να την διεκδικησουμε πρεπει ο εβανς να παιζει 2 σκαλες καλυτερα απο οτι επαιζε στην ζαλγκιρις πριν τραυματιστει...πιθανοτητες να συμβει αυτο?μηδενικες ισως :drunk:

1
1 Εικόνα
FabrizioOberto

junior
Reactions: 84
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τετ Ιούλ 16, 2025 12:59 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:53 pm
tokalytero3d έγραψε:
Κανένα παιδί στο φόρουμ (εκτός από τους τικ-τακ) δεν είπε ότι η πηγή του τού είπε πως ο Μίσιτς έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Αυτό που είπαν ήταν ότι η ομάδα ήταν σε επαφή με τον παίκτη, του έχει κάνει με όποιο τρόπο πρόταση, και ότι περιμένουμε.
Εγώ είμαι απόλυτα καλυμμένος και δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα αξιοπιστίας του όποιου πληροφοριοδότη. Εδώ δεν ήξερε (ίσως και να μην ξέρει ακόμα) ο ίδιος ο Μίσιτς τι θα κάνει...
+1

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιούλ 16, 2025 1:00 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 12:29 pm
kite26 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 10:50 am
Πάει το κορμί παιδιά....Αχχχχχχ, στεναχώρια μου. Εδώ που τα λέμε, δεν ήταν και εικόνα αυτή με την κοιλίτσα σαν καραμελίτσα. Θα ήθελα κάτι πολύ ποιοτικό και αθλητικότερο.
Καλά, εσύ δεν μας είχες ζαλίσει καθημερινά με τις ονειρώξεις σου με τον Μίσιτς;
Τώρα έβγαλε κοιλίτσα;

Εικόνα
Ε πώς να το καταπιώ; Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Πάμε για άλλα καλύτερα. Ελπίζω.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”