Τετ Ιούλ 16, 2025 6:18 pm
steph.larry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 5:04 pm
Εγώ δεν κρύβω ότι τον ήθελα τον Μίτσιτς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πίστευα ότι έπρεπε να κάνουμε πλειστηριασμό για πάρτη του. Οπότε ωρά του κάλη εκεί που πήγε και πήρε την καλύτερη οικονομική προσφορά.
Ο μάνατζερ του ΔΕΝ είναι μάνατζερ κανονικός, είναι ο τύπος με το σφυράκι σε κάθε πλειστηριασμό που φωνάζει ακατάπαυστα τις προσφορές (1000 going once... do I have 2000... 2500, do I have 3000, 3000 going once... 3000 going twice... κτλ). Όπως και με Μίροτιτς, εδώ και ένα τρίμηνο έκανε αυτό ακριβώς με όλες τις ομάδες, τον φαντάζομαι σε ένα γραφείο να σηκώνει και να κατεβάζει τηλέφωνα ασταμάτητα.
Τώρα στα δικά μας, αυτός ο jared butler κάτι μου κάνει, ένα κλικ. Μοιάζει το ιδανικό φιτ και ας μην είναι τοπ όνομα.
Άσχετο, ο scary terry ακόμα τραβιέται για τα μπλεξίματα με τον τζόγο. Θα γίνει κανά κουλό και θα έρθει προς Ευρώπη να επέλθει πανικούλης
gerald butler -jared butler ....χμμμ κανω εικονα τη φαση να βγαινουν οι δικοι μας στο παρκε να φωναζει αυτος SPARTAAAAANS και οι υπολοιποι να αλλαλαζουν ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ
1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
fotis vlachopoulos την Τετ Ιούλ 16, 2025 6:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα