gerald butler -jared butler ....χμμμ κανω εικονα τη φαση να βγαινουν οι δικοι μας στο παρκε να φωναζει αυτος SPARTAAAAANS και οι υπολοιποι να αλλαλαζουν ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥsteph.larry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 5:04 pmΕγώ δεν κρύβω ότι τον ήθελα τον Μίτσιτς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πίστευα ότι έπρεπε να κάνουμε πλειστηριασμό για πάρτη του. Οπότε ωρά του κάλη εκεί που πήγε και πήρε την καλύτερη οικονομική προσφορά.
Ο μάνατζερ του ΔΕΝ είναι μάνατζερ κανονικός, είναι ο τύπος με το σφυράκι σε κάθε πλειστηριασμό που φωνάζει ακατάπαυστα τις προσφορές (1000 going once... do I have 2000... 2500, do I have 3000, 3000 going once... 3000 going twice... κτλ). Όπως και με Μίροτιτς, εδώ και ένα τρίμηνο έκανε αυτό ακριβώς με όλες τις ομάδες, τον φαντάζομαι σε ένα γραφείο να σηκώνει και να κατεβάζει τηλέφωνα ασταμάτητα.
Τώρα στα δικά μας, αυτός ο jared butler κάτι μου κάνει, ένα κλικ. Μοιάζει το ιδανικό φιτ και ας μην είναι τοπ όνομα.
Άσχετο, ο scary terry ακόμα τραβιέται για τα μπλεξίματα με τον τζόγο. Θα γίνει κανά κουλό και θα έρθει προς Ευρώπη να επέλθει πανικούλης![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotis vlachopoulos την Τετ Ιούλ 16, 2025 6:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Χολ της Μονακό το '21-'23 έκανε θραύση σαν ετερόφωτος ΜΑΠ δίπλα σε γκαρντ πρώτης γραμμής όπως ο Τζέιμς και σαν τερματοφύλακας στα μετόπισθεν. Τι ακολούθησε και έχει γίνει κάτι σαν ανέκδοτο με το άκουσμα και μόνο του ονόματός του σαν πιθανός στόχος; Πιστεύω είναι μια χαρά επιλογή για αναπληρωματικός του Μιλουτίνοφ και ειδικά σε σχήματα που έχουν σαν επιτακτική ανάγκη την ενεργητική άμυνα και το αμυντικό ριμπάουντ για να προκύψουν συνθήκες τρανζίσιον.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Και μένα μου αρέσει ο χολ, αλλά.
Δεν είναι παίκτης για να δώσεις 1 εκ. Buy out και με Μιλουτινοφ να μην μπορεί να βγάλει 30 λεπτα θες κάτι πιο ποιοτικό εκεί.
Αν έρθει ο χολ πρέπει να πάρει άλλο ένα 5αρο4αρι αθλητικό.
Το Μιλουτινοφ χολ Αντετοκούμπο σε σχέση με το φαλ Μιλουτινοφ ραιτ είναι χειρότερο.
Πως πάμε να το καταφέρουμε πάλι;
Δεν είναι παίκτης για να δώσεις 1 εκ. Buy out και με Μιλουτινοφ να μην μπορεί να βγάλει 30 λεπτα θες κάτι πιο ποιοτικό εκεί.
Αν έρθει ο χολ πρέπει να πάρει άλλο ένα 5αρο4αρι αθλητικό.
Το Μιλουτινοφ χολ Αντετοκούμπο σε σχέση με το φαλ Μιλουτινοφ ραιτ είναι χειρότερο.
Πως πάμε να το καταφέρουμε πάλι;
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τετ Ιούλ 16, 2025 6:43 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Dante's Inferno

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Λαρεντζακης τελικά παραμένει στην ομάδα αφού αποδέχτηκε την νέα πρόταση της ΚΑΕ. Το καινούργιο συμβόλαιο είναι 2+1 και δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:30 amΚαλησπερα !! Μετα απο συνομιλια με τους mods τις προηγουμενες μερες και αφου πηρα 2 μερες να ξεθολωσω μετα απο αυτα που με εκνευρισαν την κυριακη αποφασισα να ξανασυμμετεχω στη συζητηση.
1. Σας ειχα πει οτι ο Μισιτς απερριψε τηννπροταση της Χαποελ και οτι θα κανε ο προεδρος ακομη μια απελπιδα προσπαθεια και την εκανε ηταν τα 18 εκατομυρια ΔΟΛΛΑΡΙΑ για 3 χρονια. Την οποια ο Μισιτς απερριψε. Το βασικο προβλημα ειναι η χρονικη διαρκεια του συμβολαιου δεν ειναι εγγυημένη η τριτη χρονια καθως ο τυπος δεν θελει να δεσμευτει και αν αποφασισει να φυγεί απο την ομαδα να την φαληρισει με τετοια τεραστια συμβολαια. Τωρα ακουγεται η φημη οτι του εγγυηθηκε το τριτο χρονο αλλα ο δικος μου δεν μου απανταει απο το πρωι και δεν εχω ενημερωση. Ο βαγγελας ο Ιωαννου ισως οντως να εχει πληροφορηση απο τον Μισιτς καθως τουλαχιστον αυτα που αναφερει για τη Χαποελ ισχυουν σε εμγαλο βαθμο.
2. Αλλες πηγες μου παντως που δεν ειναι τοσο αξιοπιστες οσο η πιο πανω μου ειπανε οτι εχουμε κανει την καλυτερη προσφορα και οτι ειμαστε κοντα αλλα τα χουννπαρει στην ομαδα με τον Κρεσπο και αν δεν τελειωσει συντομα το σηριαλ θα αποσυρθουμε μια και καλη. Η προταση απο τη ρεαλ ειναι μανατζαρεϊκο παιχνιδι και τα λεφτα που αναφερονται ειναι αστεια. Η ρεαλ παρολιγο να χασει τον Ταβαρες γιατι δεν μπορουσε να του δωσει 3 εκατομμύρια οχι να δωσει 4,5 στο Μισιτς(μαζι με την εφορια αν ηταν καθαρα θα ηταν στα 7 κοντα εκατομυρια το χρονο.
3. Εχει μερες που έβαλα ροστερ χωρις τον Λαρεντζακη νομιζω η κολαση του Δαντη το πηρε χαμπαρι και θεωρησε οτι τον ξεχασα. Η προταση ειναι οντως σπαστο(η δικη μου μιλαει για 2+1 και δανεισμο για 1 χρονο) γιατι δεν το θελει ο Μπαρτζωκας γιατι πιάστηκε στα χερια με τον Μπαφε(για αυτο και δεν επαιξε στους τελικους) και αν εκεινος εμμεινει στη θεση να αποσυρθει(ο Μπαρτζωκας) και αποσυρθει και ο Παπανικολαου να υπαρχει διαθεσιμο διαβατήριο. Η προταση ειναι για λιγο πανω απο 400 χιλιαρικα το χρονο. Ο μπαρτζωκας δεν το συζητουσε να μεινει με τιποτα παντως.
4. Δεν υπαρχει Ντοντα Χολ και ο ψηλος θα ειναι απο ΝΒΑ. Υπαρχει σεναριο και για δευτερο συμπληρωματικο απο χαμηλοτερο επιπεδο απο ευρωπη. Η μονη περιπτωση ψηλου απο ευρωλιγκα για τη θεση πισω απο το Μιλουτινοφ ειναι η ανταλλαγη Πετρουσεφ Φερναντο.
Καλο βραδυ. Ξανατονιζω για το 1 και το 3 η πηγη ειναι αξιοπιστη για το 2 και 4 μου εχει πει πραγματα και εχει πεσει μεσα μου εχει πει και πολλες μπαρουφες
Καλο βραδυ
Σύμφωνα με το Sport24, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται θερμά για τον Ντόντα Χολ ως δεύτερο ψηλό.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Μιλου, Χολ, Κωστακούμπο. Καλά θα πάει αυτό...Dante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 6:41 pmΟ Λαρεντζακης τελικά παραμένει στην ομάδα αφού αποδέχτηκε την νέα πρόταση της ΚΑΕ. Το καινούργιο συμβόλαιο είναι 2+1 και δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:30 amΚαλησπερα !! Μετα απο συνομιλια με τους mods τις προηγουμενες μερες και αφου πηρα 2 μερες να ξεθολωσω μετα απο αυτα που με εκνευρισαν την κυριακη αποφασισα να ξανασυμμετεχω στη συζητηση.
1. Σας ειχα πει οτι ο Μισιτς απερριψε τηννπροταση της Χαποελ και οτι θα κανε ο προεδρος ακομη μια απελπιδα προσπαθεια και την εκανε ηταν τα 18 εκατομυρια ΔΟΛΛΑΡΙΑ για 3 χρονια. Την οποια ο Μισιτς απερριψε. Το βασικο προβλημα ειναι η χρονικη διαρκεια του συμβολαιου δεν ειναι εγγυημένη η τριτη χρονια καθως ο τυπος δεν θελει να δεσμευτει και αν αποφασισει να φυγεί απο την ομαδα να την φαληρισει με τετοια τεραστια συμβολαια. Τωρα ακουγεται η φημη οτι του εγγυηθηκε το τριτο χρονο αλλα ο δικος μου δεν μου απανταει απο το πρωι και δεν εχω ενημερωση. Ο βαγγελας ο Ιωαννου ισως οντως να εχει πληροφορηση απο τον Μισιτς καθως τουλαχιστον αυτα που αναφερει για τη Χαποελ ισχυουν σε εμγαλο βαθμο.
2. Αλλες πηγες μου παντως που δεν ειναι τοσο αξιοπιστες οσο η πιο πανω μου ειπανε οτι εχουμε κανει την καλυτερη προσφορα και οτι ειμαστε κοντα αλλα τα χουννπαρει στην ομαδα με τον Κρεσπο και αν δεν τελειωσει συντομα το σηριαλ θα αποσυρθουμε μια και καλη. Η προταση απο τη ρεαλ ειναι μανατζαρεϊκο παιχνιδι και τα λεφτα που αναφερονται ειναι αστεια. Η ρεαλ παρολιγο να χασει τον Ταβαρες γιατι δεν μπορουσε να του δωσει 3 εκατομμύρια οχι να δωσει 4,5 στο Μισιτς(μαζι με την εφορια αν ηταν καθαρα θα ηταν στα 7 κοντα εκατομυρια το χρονο.
3. Εχει μερες που έβαλα ροστερ χωρις τον Λαρεντζακη νομιζω η κολαση του Δαντη το πηρε χαμπαρι και θεωρησε οτι τον ξεχασα. Η προταση ειναι οντως σπαστο(η δικη μου μιλαει για 2+1 και δανεισμο για 1 χρονο) γιατι δεν το θελει ο Μπαρτζωκας γιατι πιάστηκε στα χερια με τον Μπαφε(για αυτο και δεν επαιξε στους τελικους) και αν εκεινος εμμεινει στη θεση να αποσυρθει(ο Μπαρτζωκας) και αποσυρθει και ο Παπανικολαου να υπαρχει διαθεσιμο διαβατήριο. Η προταση ειναι για λιγο πανω απο 400 χιλιαρικα το χρονο. Ο μπαρτζωκας δεν το συζητουσε να μεινει με τιποτα παντως.
4. Δεν υπαρχει Ντοντα Χολ και ο ψηλος θα ειναι απο ΝΒΑ. Υπαρχει σεναριο και για δευτερο συμπληρωματικο απο χαμηλοτερο επιπεδο απο ευρωπη. Η μονη περιπτωση ψηλου απο ευρωλιγκα για τη θεση πισω απο το Μιλουτινοφ ειναι η ανταλλαγη Πετρουσεφ Φερναντο.
Καλο βραδυ. Ξανατονιζω για το 1 και το 3 η πηγη ειναι αξιοπιστη για το 2 και 4 μου εχει πει πραγματα και εχει πεσει μεσα μου εχει πει και πολλες μπαρουφες
Καλο βραδυ
Σύμφωνα με το Sport24, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται θερμά για τον Ντόντα Χολ ως δεύτερο ψηλό.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dante's Inferno

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά, τα έχουμε πει 1000 φορές. Δεν διώξαμε τον Ράιτ, ο ίδιος ήθελε να φύγει για να παίζει περισσότερο. Σαφώς και είχε προοπτικές να εξελιχθεί στον δεύτερο σέντερ της ομάδα αλλά μετά το θέμα υγείας που πέρασε, η ομάδα δεν μπορούσε να στηριχθεί πάνω του.prime7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 6:06 pmΑν ισχύει αυτό που λες γιατί δεν κρατήσαμε τον Ράιτ;;GK_23 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 6:05 pmΣε σχέση με τον Fall του τελευταίου 1,5 χρόνου, ο Donta Hall είναι αναβάθμιση. Και δίνει στοιχεία που έλειπαν στον Ολυμπιακό. Είναι μια χαρά επιλογή και μακάρι να γίνει η μεταγραφή αλλά χωρίς να κάνουμε μάγκα τον Κερεχέτα. Δεν υπάρχουν καλύτεροι διαθέσιμοι centers αυτή τη στιγμή στην αγορά, ούτε στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Είναι μια πολύ πιο safe επιλογή σε σχέση με κάποιο "λαβράκι" της G-League ή κάποιον "κομμένο" του NBA.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αφού στο πρώτο σκέλος μιλούσα για τον Ντόντα Χόλ που είναι μεταγραφικός στόχος.
-
Dante's Inferno

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!kite26 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 6:43 pmΜιλου, Χολ, Κωστακούμπο. Καλά θα πάει αυτό...Dante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 6:41 pm
Ο Λαρεντζακης τελικά παραμένει στην ομάδα αφού αποδέχτηκε την νέα πρόταση της ΚΑΕ. Το καινούργιο συμβόλαιο είναι 2+1 και δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού.
Θα φανούν όλα στο παρκέ.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατσε για τον Λαρεντζακη οταν ολοι λεγανε για 1+1-+1 εγω σου εγραψα 2+1. Οπως και για το ποσονπου ειναι πανω απο 400 χιλιαδες οταν ολοι λεγανε για 350. Επισης την περιπτωση δανεισμου δεν σημαινει οτι την εξαντλησαμε.Dante's Inferno έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 6:41 pmΟ Λαρεντζακης τελικά παραμένει στην ομάδα αφού αποδέχτηκε την νέα πρόταση της ΚΑΕ. Το καινούργιο συμβόλαιο είναι 2+1 και δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 16, 2025 12:30 amΚαλησπερα !! Μετα απο συνομιλια με τους mods τις προηγουμενες μερες και αφου πηρα 2 μερες να ξεθολωσω μετα απο αυτα που με εκνευρισαν την κυριακη αποφασισα να ξανασυμμετεχω στη συζητηση.
Καλο βραδυ
Ο ντοντα χολ ειπα οτι ειναι απο οχι αξιοπιστη πηγη και αδυνατω να πιστεψω οτι θα πληρωσουμε buy out 1 εκατομυριο σε παικτη που λεγεται Ντοντα Χολ οποτε προς τονπαρον δεν το λαμβανω υποψιν.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει έχεις δίκιο. Και στο δεύτερο συνεχιζόταν η συζήτηση για τον παλιό Ολυμπιακό.
Αν θες να με βοηθήσεις ξαναποσταρε το λίγο χωρίς το δεύτερο μισό. Δεν μπορώ να χωρίσω το ποστ στα δύο
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο