Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 868
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 16, 2025 8:15 pm

Knoxville έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 8:09 pm
kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 8:07 pm
Μην απογοητεύεστε πριν ανακοινωθεί κάτι. Μπορεί οι διαρροές για Χολ και Τόμπσον να είναι τρόπον τινά μοχλός πίεσης για κάποιον άλλο καλύτερο στόχο. Οι Αφοί δεν είναι χθεσινοί, βλέπουν ότι ο Παναθηναικός κάνει σοβαρή προσπάθεια για το 8ο και θα φροντίσουν να κάνουν τις κινήσεις τους. Και πέρσι υπήρχε σχετική ανησυχία σε εσάς, αλλά έφερε Φουρνιέ. Έχει ακόμα δρόμο η "μεταγραφιάδα".
Κανείς δεν έφερε Φουρνιέ.
Ο Φουρνιέ αυτοπροτάθηκε και ήρθε.
Εκτός και αν θεωρούμε οτι 2-2.2εκ είναι η αντικειμενική του αξία σε αυτή τη λίγκα.
Νομίζω ότι είσαι λίγο επηρεασμένος από την απόφαση Μισιτς και τα βλέπεις πιο απαισιόδοξα τα πράγματα απ΄ ότι είναι. Σίγουρα μέτρησε η πρόθεση του Φουρνιέ, αλλά δεν νομίζω σε αυτό το επίπεδο ότι λειτουργεί έτσι ένα κλαμπ. Έχω την πεποίθηση ότι οι Αφοί θα ακολουθήσουν την όποια ενίσχυση της ομάδας μου.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Rivers15

junior
Reactions: 178
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

karamelitsa έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 7:40 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 7:36 pm
μακαρι να χετε δικιο και να φερουν καλυτερο του τομπσον..προσωπικα δεν τον βλεπω καν να υπαρχει διαθεσιμος..τωρα αν τον ανακαλυψει ο μπαφες ειναι αλλο θεμα
Αν ρωτάς την γνώμη μου ή τίποτα δεν θα πάρουμε στα Guards και θα μείνουμε όπως είμαστε (μιας και έμεινε και ο Λί και ο Λαρετζάκης τελικά) ή θα πάρουμε έναν παίκτη (ότι βρούμε) σε στιλ Λι ίσα ίσα για να έχουμε πιο γεμάτο ρόστερ..στην τελική σε σχέση με την αρχή της χρονιάς πέρυσι είμαστε στα ίδια..έφυγε Γκος και Βιλντόζα και τώρα έχουμε Εβανς και Λι....
Κι εγω αυτο πιστεύω !

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1038

RedEmperor έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 8:10 pm
prime7 έγραψε:
Και εγώ πιστεύω ότι πιθανόν να πάμε με τους ίδιους του χρόνου. Αριθμητικά όντως βγαίνει και άμα σκέφτονται ότι Ντόρσεϊ , Έβανς είναι σαν νέοι παίκτες θα στηριχθούν πάνω τους. Οπότε ίσως πάρουν κάποιον τύπου Μμαμπ σαν βοήθεια αλλά όχι σαν Ασσο που θα κάνει την διαφορά. Και ο 2ος ψηλός θα είναι καλός αλλά αισθητά κατώτερος από τον Μιλού σε ικανότητες.

Γενικότερα δεν θεωρώ ότι έχουν διάθεση να κάνουν μεταγραφή κράχτη αλλά περισσότερο προσθήκες τύπου Λι,Σακ,Βιλντοζα κτλπ για περισσότερες λύσεις να υπάρχουν επιλογές σε περιπτώσεις τραυματισμών.
Αυτό κατάλαβαν δηλαδή. Ότι μετά από 4 αποτυχημένα φαναιλ φορ πρέπει να αλλάξουν τον Γκος με άλλους Γκος η και χειρότερους. Αν είναι έτσι δεν υπάρχει ελπίδα.. πρέπει να ξηλωθεί όλο το προπονητικό τιμ συθέμελα
Δεν σου λέω ότι συμφωνώ. Αλλά είναι πιθανό σενάριο. Δες τι ακούγεται. Θέλαμε να πάρουμε Μπαμπ και για τον Μίσιτς δεν κινήθηκε η ομάδα τόσο θερμά. Τον Σορτς επίσης δεν κινήθηκες με δυνατή πρόταση να τον κλείσεις. Ποίο πολύ έχουμε ασχοληθεί να πάρουμε Έλληνες.

0
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague

Τετ Ιούλ 16, 2025 8:16 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 8:11 pm
kein έγραψε:
Μην απογοητεύεστε πριν ανακοινωθεί κάτι. Μπορεί οι διαρροές για Χολ και Τόμπσον να είναι τρόπον τινά μοχλός πίεσης για κάποιον άλλο καλύτερο στόχο. Οι Αφοί δεν είναι χθεσινοί, βλέπουν ότι ο Παναθηναικός κάνει σοβαρή προσπάθεια για το 8ο και θα φροντίσουν να κάνουν τις κινήσεις τους. Και πέρσι υπήρχε σχετική ανησυχία σε εσάς, αλλά έφερε Φουρνιέ. Έχει ακόμα δρόμο η "μεταγραφιάδα".
τον τομπσον εγω τον λεω δεν εχει βγει δημοσιευμα..Καλα το να σκαει ενας φουρνιε μανα εξ ουρανου να σωζει τον σχεδιασμο ειναι 1 φορα στα χιλια χρονια.
Κοίταξε στο Θέμα Φουρνιέ σταθήκατε τυχεροί όντως, αλλά κι εμείς σάμπως δεν σταθήκαμε τυχεροί στο θέμα Ναν ?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιούλ 16, 2025 8:19 pm

kein έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 8:11 pm

τον τομπσον εγω τον λεω δεν εχει βγει δημοσιευμα..Καλα το να σκαει ενας φουρνιε μανα εξ ουρανου να σωζει τον σχεδιασμο ειναι 1 φορα στα χιλια χρονια.
Κοίταξε στο Θέμα Φουρνιέ σταθήκατε τυχεροί όντως, αλλά κι εμείς σάμπως δεν σταθήκαμε τυχεροί στο θέμα Ναν ?
τυχεροι σταθηκατε που εμεινε εδω και δεν βρηκε ομαδα απο νβα..οχι για την ποιοτητα του..εγω ολο το καλοκαιρι τοτε ελεγα οτι αυτος στην ευρωπη θα σαρωσει.
δεν ηρθε ο ναν να αυτο προταθει ενω ειχατε κλεισει το ροστερ και πηγαιναμε με πιτερς 3ρι και με τα γκαρντ που ειχαμε.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιούλ 16, 2025 8:21 pm

Έχω μια διαίσθηση, κανένας insider. Ο Φραντσίσκο θα παίξει στον Ολυμπιακό την νέα χρονιά. Τώρα μου ήρθε, χωρίς πλάκα, έχω πολύ ισχυρό ένστικτο.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague

Τετ Ιούλ 16, 2025 8:22 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 8:19 pm
kein έγραψε:

τυχεροι σταθηκατε που εμεινε εδω και δεν βρηκε ομαδα απο νβα..οχι για την ποιοτητα του..εγω ολο το καλοκαιρι τοτε ελεγα οτι αυτος στην ευρωπη θα σαρωσει.
δεν ηρθε ο ναν να αυτο προταθει ενω ειχατε κλεισει το ροστερ και πηγαιναμε με πιτερς 3ρι και με τα γκαρντ που ειχαμε.
Ναι έχει δίκιο σε αυτό αλλά εννοούσα ότι σταθήκαμε τυχεροί που τράβηξε του Μιχαλιουκ και τελικά στράβωσε την κατάλληλη στιγμή για τον πάρουμε, ενώ θα μπορούσε να είχε έρθει σε εσάς αν χρονικά ήσασταν τυχεροί. Σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται και η τύχη.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Τετ Ιούλ 16, 2025 8:26 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 2:13 am
fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Ιούλ 15, 2025 8:30 pm

τελικα οι γουοκαπ λι και ντορσευ ειναι καλοι ή οχι γιατι κατα το δοκουν τους βλεπω απο υπερηρωες εως μπετατζηδες η παμπερακηδες , ο εβανς ειναι οκ ή ειναι σακατης γιατι η κατασταση της υγειας τους αλλαζει αναλογα με το τι θελει να περασει ο καθενας * δεν το λεω μονο για σενα για ολους το λεω .
Μάλλον απευθύνεσαι σε λάθος άτομο φίλε, αυτά καλύτερα να τα πεις σε κάποιους συνοπαδους σου που γράφουν κάτι τέτοια και απαξιωνουν τους παίχτες της ομάδας σας ζητώντας συνέχεια νέες βόμβες. Εγώ θεωρώ τον Γουοκαπ εξαιρετικό ΜΠΑΚΑΠ ασο (για βασικο δεν τον ήθελα ούτε στα prime του), θεωρώ τον Dorsey ιδανικό 4ο/5ο γκαρντ και για αυτούς τους λόγους θεωρώ και τον Lee περιττό. Με έναν prime Keenan Evans εγώ θα ήθελα 5αδα γκαρντ με Evans βασικό ασο και από πίσω τον Walkup. Fournier βασικό 2αρι και από πίσω Lee και Dorsey. Αν φέρετε Micic θα εδιωχνα τον Lee. Τα έχω πει πολλές φορές αυτά, μάλλον με μπερδεύεις με άλλον.
αν δεις τον αστερισκο στο τελος γραφω δεν το λεω μονο για σενα για ολους το λεω , δεν απεθυνομουν δηλαδη σε εσανα αλλα σε ολους που μια μας βγαζουν την περιφεριακη μας γραμμη λιγη και λειψη αλλα πο την αλλη δεν χωρουσε (πλεον μιλαμε σε αλλο επιπεδο ) ο μιτσιτς , δεν ηταν με λιγα λογια καποιου ειδος μομφη στα γραφομενα σου . οπως και να εχει ετσι οπως δειχνει να διαμορφωνεται η ομαδα χρειαζομαστε οπωσδηποτε κοντο -αστερι στο πικ εν ρολ αφου οι ψηλοι μας αν δεν ταιστουν δεν αποδιδουν , δεν εχει καποιος απο αυτους προσωπικη φαση να παρει πχ τη μπαλα στο τριπντο να ντριπλαρει και να μπει προς τα μεσα . αν δε αληθευει οτι θελουμε και ντοντα χολ εκει πρεπει να βρουμε ενα κλωνο του σπανουλη να τους κανει μαγκες ολους ...

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Rivers15

junior
Reactions: 178

Τετ Ιούλ 16, 2025 8:27 pm

kein έγραψε:
Μα δεν λεει κανεις πως πετανε πετσετα. Απλα αυτοι που αποφασιζουν πιθανον να θεωρουν πως ο Εβανς (παρολο που ειναι 1.50 χρονο εξω) θα παιξει μπασκεταρα και θα καλυψει το κενο στα γκαρντ. Μην ξεχνας πως στηριζοντας τον Εβανς φετος πλεον ο Εβανς θα πληρωνεται (αν δεν εχω χασει κατι) με κοντα 2 μυρια το χρονο. Επισης η εμπιστοσυνη του Μπαρτζωκα προς τον Γουοκαπ ειναι αδιαμφισβήτητη - ενω δεν μιλαει για παικτες του για τον Γουοκαπ ειχε πει αν θυμαμαι καλα οτι...θα μιλανε γι αυτον οι ιστορικοι του μελλοντος! Επισης φαινεται πως θα υπαρχει διαθεση να στηριχθει ο Ντορσει φετος κ να παρει χρονο περισσοτερο απο περυσι. Οποτε αν βαλεις Εβανς-Γουοκαπ, Ντορσει-Φουρνιε και τον Λη μπαλαντερ εχει ο Μπαρτζωκας μια πενταδα γκαρντ να στηριχθει + Μακισικ που παιζει στο 2 (και δεν υπολογιζω φυσικα λαρετζακη+Νετζημπογλου).
Με αυτα και με τα αλλα θεωρω πως εξαιτιας των πολλων παιχνιδιων και του γεγονοτος πως λογικα ο Εβανς θα μπει σε ρυθμους αγωνων σταδιακα, η ομαδα θα παρει ενα ακομα γκαρντ που θα στεκεται περισσοτερο στο 1 αλλα δεν νομιζω πως θα ειναι leading guard.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1522

Τετ Ιούλ 16, 2025 8:30 pm

kite26 έγραψε:
Έχω μια διαίσθηση, κανένας insider. Ο Φραντσίσκο θα παίξει στον Ολυμπιακό την νέα χρονιά. Τώρα μου ήρθε, χωρίς πλάκα, έχω πολύ ισχυρό ένστικτο.
Αν γινει θα σου παρω ντατα να βλεπεις αυτα τα χοκει που σου αρεσουν :D

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Τετ Ιούλ 16, 2025 8:31 pm

kite26 έγραψε:
Nα σου στείλω μια φωτό από το φλυτζάνι που πίνω τον ελληνικό να μου πεις τι βλέπεις.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3533
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Ιούλ 16, 2025 8:34 pm

basilis_kts στο επόμενο offtopic (έχω μεταφέρει 10 δημοσιεύσεις σου μόνο σήμερα) και στην επόμενη επανάληψη των ίδιων πραγμάτων στο λάθος νήμα είναι φάουλ. Παρακαλώ πολύ να μείνουμε στα μεταγραφικά εδώ μέσα.

rules
Μηνύματα και συμπεριφορές οι οποίες απαξιώνουν το επίπεδο του συνόλου των χρηστών της κοινότητας basketforum.gr (spam/chat posts ή/και συνεχείς αναφορές των ίδιων πραγμάτων, λιτές περιττές αναφορές (πχ +1), "ανάλαφρα" πειράγματα που υποθάλπτουν οπαδική κόντρα, αλλά και δημοσιεύσεις γενικότερα που δεν εμπίπτουν επακριβώς σε παραπάνω κατηγορία, αλλά ανατροφοδοτούν τις συγκεκριμένου είδους δημοσιεύσεις) αποδοκιμάζονται και σε επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις, τιμωρούνται.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
manhac

senior
Reactions: 239

Τετ Ιούλ 16, 2025 8:36 pm

FabrizioOberto έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 10:02 am
Μάζεψε πολύ κόσμο η Basketwashing IDF B.C.
Προκύπτει από κάπου ?

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 16, 2025 8:42 pm

Εγώ θα το ξαναγράψω εδώ, τον Φουρνιε και τα μάτια μας. Μέχρι να κλείσει την καριέρα του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Ιούλ 16, 2025 8:43 pm

Εδώ που φτάσαμε, με τις συνθήκες που έχουμε και χωρίς καμία απαίτηση ούτε τρελή πίστη στο υπάρχον σταφ για το βήμα παραπάνω και μένοντας πιστός στις απόψεις μου σε φάση αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει από διοίκηση μέχρι φροντιστές , it what it is , αλλά δεν θα πρήζω κανένα μέσα στη χρονιά και αν διαψευσθω και πάρουμε επιτέλους την κούπα , καλοδεχούμενη η κωλοτουμπα μου μπλα μπλα μπλα

Το ρόστερ

Guard : Έβανς , Γουοκαπ , Λι , Φουρνιε , Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Νετζηπογλου

Forward: Γουόρντ , Παπανικολάου, Μακισικ, Σάσα , Πίτερς

Center : Μιλουτινοφ , Κώστας Αντ.

Είναι ΟΚ βγαίνουν τα κουκιά....Απλα αν αντί για Λι γινόταν να φέρουν κάτι καλύτερο ώστε να σταθεί στον άσσο αν δεν μπορούν οι άλλοι δύο , έχει καλώς .

Σέντερ οκ , θα έρθει "κάτι"

Για να αλλάξουμε επίπεδο σαν ρόστερ και να μην κάνουν κακακια στο Φ4 , έχουμε πει τι θα χρειαζόταν, δεν θα έρθει, ο προπονητής πάντα θα λέει ότι φταίει ότι δεν ακολουθήσαμε το σύστημα εγώ δεν χρειάζεται να τους τονωσω το ηθικό, οπότε κομπλέ είμαστε κι έτσι με Ντόντα Χοληδες και Χαιλαντερς

Πάντα με γνώμονα ότι πλέον "δεν πιστεύω σε τίποτα δεν ελπίζω σε τίποτα είμαι ελεύθερος" , στυλ

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Τετ Ιούλ 16, 2025 8:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”