Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:58 am

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:07 am
Επίσης μετακινήθηκαν κάποια ποστ στα off topic μελών
Μια παρατήρηση στον βήματα εκτός φασης για flame και συνεχιζόμενο πολιτικό off topic πάρα την παρατήρηση να σταματήσει.

Πολιτικά στο ανάλογο τοπικ ,αν συνεχιστεί έχει φαουλ
Υπερβολική αντίδραση. Το πρόβλημα ποιό είναι; Το πολιτικό η το οφ τόπικ;
Ούτε το ένα στέκει ούτε το άλλο.
Έδώ γράφει ο κάθε φούφουτος ό,τι του κατέβει, ο βήμστα-εκτός-φάσης σας πείραξε;
Δείτε λίγο την ποιότητα των σχολίων γενικά του άλλου και μετά ρίχνετε τις ποινές.
Στο τέλος θα φύγουν όλα τα σοβαρά μέλη και θα μείνετε με τους σετούς, τις καραμέλες, τους σάκηδες και τους δαίδαλους.

6
1 Εικόνα 4 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rivers15

junior
Reactions: 176
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:00 am

RedEmperor έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 12:17 am
τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 12:00 am

αν ειχε γινει θα το ειχε βγαλει ηδη προς τα εξω η ιδια η ομαδα
Δεν χρειάζεται να βγάλει κάτι ούτε η ομάδα ούτε ο παίχτης. Ούτε ανακοίνωση έβγαλε η ομάδα ότι ενεργοποιηθηκε η οψιόν του Έβανς..Λες να έδωσαν στον Έβανς 1.700.000 ενώ ο παίχτης έχει να παίξει 1.5 χρόνο? Η αν έβγαινε ο Έβανς ελεύθερος στην αγορά θα έπαιρνε κανείς το ρίσκο να του δώσει πάνω από 800.000 ? Προφανώς και όχι.

Ο Έβανς το καλό συμβόλαιο θα το πάρει την επόμενη χρονιά αν βγάλει φουλ σεζόν και δείξει ότι επανήλθε
Δεν χρειαζοταν να βγει ανακοινωση. Αλλα εαν υπηρχε τετοιου ειδους συζητηση το πιθανοτερο ειναι πως θα εβγαινε απο τους ρεπορτερ καθως ο μονος τροπος να εγινε επαναδιαπραγματευση ειναι να μην εκανε η ομαδα exercise το option που ειχε.
Εκτος αν υπηρχε αλλου ειδους συμφωνια απο περυσι την οποια δεν γνωρίζουμε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:07 am

montechristo έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:58 am
big_lebowski έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:07 am
Επίσης μετακινήθηκαν κάποια ποστ στα off topic μελών
Μια παρατήρηση στον βήματα εκτός φασης για flame και συνεχιζόμενο πολιτικό off topic πάρα την παρατήρηση να σταματήσει.

Πολιτικά στο ανάλογο τοπικ ,αν συνεχιστεί έχει φαουλ
Υπερβολική αντίδραση. Το πρόβλημα ποιό είναι; Το πολιτικό η το οφ τόπικ;
Ούτε το ένα στέκει ούτε το άλλο.
Έδώ γράφει ο κάθε φούφουτος ό,τι του κατέβει, ο βήμστα-εκτός-φάσης σας πείραξε;
Δείτε λίγο την ποιότητα των σχολίων γενικά του άλλου και μετά ρίχνετε τις ποινές.
Στο τέλος θα φύγουν όλα τα σοβαρά μέλη και θα μείνετε με τους σετούς, τις καραμέλες, τους σάκηδες και τους δαίδαλους.
Το πρόβλημα ήταν η αντίδραση στο σχόλιο του άλλου μέλους. Την επομένη φορά αν έχεις πρόβλημα με απόφαση των μοντ σε π.μ σε παρακαλώ. Για τα υποτιμητικά σχόλια προς μέλη του φόρουμ 1 εβδομάδα αποκλεισμό ανά άτομο που αναφέρθηκε και ένα φάουλ.

7
4 Εικόνα 1 Εικόνα 2 Εικόνα
Jamesharden13

senior
Reactions: 260
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:32 am

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:19 am
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 2:05 am
ισως unpopular αποψη εδω μεσα αλλα το τελευταιο που της φταιει ειναι ο κοσμος..μονιμως σολντ αουτ σε τιμες ελβετιας..στο γηπεδο μονο αποθεωση εχουν..στα φ4 δινουν περιουσιες 5-10χιλ κοσμος να παει να τους υποστηριξει..Μακαρι η ομαδα να ηταν ανταξια του κοσμου θα πω εγω..Εννοω αυτους που ειναι κοντα στην ομαδα οχι που γραφει ο καθενας στα σχολια οτι θελει.

επισης η λογικη να χασει η ομαδα απο τα πλει οφ να μαθει ο κοσμος ειναι απο τα χειροτερα takes που εχω διαβασει..εκτος αυτου το μονο που θα φερει ειναι απαξιωση και σιγουρα δεν θα βελτιωσει κατι..ισα ισα δεν θα αφησει τιποτα ορθιο αν συμβει.

Του εβανς η οψιον πιθανοτατα να ειναι αργοτερα γιαυτο να μην εχει ειπωθει κατι..τουλαχιστον ετσι για τα τυπικα τα λενε
Ο κοσμος που παει στο γηπεδο στην πλειοψηφια του δεν γκρινιαζει στο βαθμο του να φυγει ο ενας κι ο αλλος που αναπαραγοταν στα social απο διαφορους φιλαθλους (?) της ομαδας μας.
Μονο και μονο που πιστευουμε οτι αν η ομαδα μεινει εκτος play off δεν θα μεινει τιποτα ορθιο κατα τη γνωμη μου δειχνει μια αρρωστη νοοτροπια του κοσμου κατα τη γνωμη μου.
Ο ανταγωνισμος στην euroleague ειναι τεραστιος και καθε χρονο γινεται ακομα πιο υψηλος. Δεν ειμαι βεβαιος πως καποιοι θεωρουν δεδομενο πως ο Ολυμπιακος θα φτασει σε ενα ακομα F4 ή θα περασει σιγουρα στα play off και θα μεινει εκτος ας πουμε η Χαποελ για την οποια διαβαζω απο το πρωι ποσο κακη επιλογη εκανε ο Μισιτς που πηγε καπου που δεν εχει υψηλες προσδοκιες.
αδερφε διαφωνω απολυτα και στηριζω αρκετα μπαρτζωκα παρολο που καποιες φορες τον εχω πει κολλημενο και σε καποια μεμονωμενα ματς επικινδυνο.Πριν 6-10 χρονια που ειχαμε ελληνικο κορμο αμερικανους να μη ξεπερνανε τα 900κ και σπανουλη πριντεζη με πατημενα 33-34 λεγαμε φ4 και αγιος ο θεος.Δεν γινεται να εχεις τις ιδιες απαιτησεις τωρα που το 2ο τεσσαρι σου ειναι ο πιτερς, πισω απο τον φουρνιε εχεις εβανς και ντορσει και στο 5 πας καθε χρονο με πενταρια αξιας ανω των 4εκ. Να ειμαστε αληθινοι....4 εκ πριν απο 8 χρονια δεν κανανε οριακα ολοι οι ξενοι μας μαζι

3
3 Εικόνα
Dante's Inferno

junior
Reactions: 158
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Πέμ Ιούλ 17, 2025 7:10 am

Sokos έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 11:15 pm
Dante's Inferno έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 10:26 pm

Ορισμένοι δεν θέλετε να καταλάβετε μου φαίνεται. Τι εννοείς "φοβήθηκε να κρατήσει"; Είπαμε και πριν, ο ίδιος ο παίκτης θέλησε να φύγει για να πάει σε ομαδα που θα του έδινε περισσότερο χρόνο. Εμείς θέλαμε να τον κρατήσουμε αλλά ως τρίτο, γεγονός που δεν τον κάλυπτε.
Πόσο πιο λιανα να το κάνω;
‘Αρα η ομάδα τον φοβόταν για δεύτερο αλλά όχι για τρίτο; Ούτε αυτό μου βγάζει νόημα. Εκτός κι αν υπογράφουμε συμβόλαια με τη λογική «κι αν σου κάτσει».
Μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, η οποία κόντεψε να του στοιχίσει την καριέρα του, το βρίσκεις παράλογο να μην τον εμπιστεύεται η ομάδα για δεύτερο; Από την στιγμή που ο δεύτερος πρέπει να μπορεί να καλύψει επάξια τον πρώτο, λόγω των συχνών τραυματισμών του, είναι λογικό να έχεις έναν δεύτερο ο οποίος μπορεί ανα πάσα στιγμή να παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα υγείας;
Να στο πω και πιο απλά:
Και οι τρεις σέντερ που είχαμε πέρσι, παρουσίασαν προβλήματα υγείας που επηρέασαν την απόδοση τους και κόστισαν στην ομάδα. Αν ο Ράιτ ήταν απόλυτα υγιής κι δεν είχε παρουσιάσει το πρόβλημα που τον άφησε έξω για 4 μήνες, αυτή τη στιγμή θα ήταν ακόμα στο ρόστερ μας με σοβαρές πιθανότητες να είναι ο δεύτερος σεντερ. Από την στιγμή όμως που δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι απόλυτα υγιής του χρόνου δεν μπορούμε να του εμπιστευτούμε την θέση του δεύτερου 5αριου γιατί στο ενδεχόμενο τραυματισμού του Μιλουτινοφ και σε περίπτωση που παρουσιαστεί ξανά το πρόβλημα του Ράιτ η φροντλαιν μας μένει επικίνδυνα άδεια!
Πιο απλά δεν μπορω να το περιγράψω..

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5012
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 17, 2025 7:20 am

ο ραιτ εφυγε γιατι δεν ηθελε να εχει τον ρολο κομπαρσου
οπως ειχα γραψει περυσι μετα τον πετρουσεφ θα ηταν ο επομενος που θα ζητουσε να φυγει

ο οσφπ τον αφησε γιατι θεωρει οτι δεν αρκει για δευτερος σεντερ οχι γιατι δεν περασε τα ιατρικα και εχει θεμα υγειας

το ιδιο και ο γκεμπριελ σε εμας

εκτος αν καποιος πιστευει οτι αυτοι οι 2 παιχτες δεν περασαν τα ιατρικα στις ελληνικες ομαδες αλλα επιασαν κοροιδα τους λιθουανους και του γερμανους και τους υπεγραψαν

ειδαμε μεσα στην χρονια τι σαινια εχουν στο ιατρικο τιμ και οι 2 ελληνικες ομαδες

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

Πέμ Ιούλ 17, 2025 8:12 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 7:20 am
ο ραιτ εφυγε γιατι δεν ηθελε να εχει τον ρολο κομπαρσου
οπως ειχα γραψει περυσι μετα τον πετρουσεφ θα ηταν ο επομενος που θα ζητουσε να φυγει

ο οσφπ τον αφησε γιατι θεωρει οτι δεν αρκει για δευτερος σεντερ οχι γιατι δεν περασε τα ιατρικα και εχει θεμα υγειας

το ιδιο και ο γκεμπριελ σε εμας

εκτος αν καποιος πιστευει οτι αυτοι οι 2 παιχτες δεν περασαν τα ιατρικα στις ελληνικες ομαδες αλλα επιασαν κοροιδα τους λιθουανους και του γερμανους και τους υπεγραψαν

ειδαμε μεσα στην χρονια τι σαινια εχουν στο ιατρικο τιμ και οι 2 ελληνικες ομαδες
Ο ραιτ δεν εχει κανενα προβλημα ιατρικο πλεον οπως πολυ σωστα το λες. Εφυγε πριν καν τελειωσει η χρονια γιατι πιστευε οτι θα ηταν παλι τριτος πισω απο Φαλ και Μιλουτινοφ, του ηρθε προταση απο μια απο τις πλεον σοβαρες ομαδες της διοργανωσης τη Ζαλγκιρις και αποφασισε να παει σωστα για μενα για την καριερα τοθ. Για μενα για δευτερος με Μιλουτινοφ δεν κανει ακομη καθως δεν το εχει στην αμυνα. Με Φαλ θα ηταν μια χαρα. Αν τον πιστευαν στην ομαδα επρεπε να τον ανανεωσουν με το που εβγαλε το προβλημα υγειας με χαμηλο συμβολαιο δειχνοντας του οτι τον στηριζουν.

Ο γκεμπριελ εφυγε καθως μετα την υποτροπη του Λεσορ δεν ηθελε ακομη εναν παικτη με βεβαρημενο ιστορικο ενω πιστευε ή και πιστευει ακομη σε μια μεταγραφη μεγεθους βαλατσιουνας και ο Γκεμπριελ ειναι υπερβολη για τριτος

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 912

Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:30 am

Τελείωσε η off season και αύριο παίζουμε το 1ο παιχνίδι και δεν το έχω καταλάβει; Ανακοινώσαμε γκάρντ τύπου Βιλτόζα και μου διαφεύγει η πληροφορία;

Ακόμα και αύριο να ήταν η 1η αγωνιστική και να είχαμε πάρει Bassey και 0 γκάρντ, πάλι ΟΚ θα ήταν. Μερικοί έχετε κοντή μνήμη: όταν ανακοινωνόταν ο Μπραζτεικις αρχές Σεπτέμβρη, οι περισσότεροι βγήκατε και κράζατε που δεν περίμενα με μέχρι Οκτώμβρη τον Ναν. Όλοι είδαμε πως πήγε αυτό.

Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μην εμφανιστεί ΕΝΑΣ παίκτης στην free agency μέχρι τον Οκτώβριο που θα ταιριάζει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και θα είναι αναβάθμιση σε σχέση με Γκός. Από το να φερουμε τώρα κάποια χρυσή μετριότητα τύπου Τόμσον, που θα σας σώσει έξτρα αφορμή να κράζετε μέχρι να δύσει ο ήλιος.

Έχουμε ήδη κάνει 2 (εσωτερικές) μεταγραφές, αλλά αυτό το ξεχνάτε όλοι νομίζω. Δλδ αν ανακοινωνόταν φέτος ο Ντόρσει και όχι πέρυσι, θα σας κακό πέφτε ως επιλογή; Ο Ντόρσει είναι παίκτης των 15-20 λεπτών και όχι σκουπίστης του πάγκου ή για σκάτζα στην Α1, όπως θέλετε οι περισσότεροι, για να γίνει το όνειρο σας πραγματικότητα και να πάρουμε άλλον έναν Μισιτς ή φαντεζί παίκτη.

Τελοσπάντων, έχω ξενερώσει με τα σχόλια πολλών, ίσως απαντήσω σε μερικούς σήμερα, αλλά θα απέχω για λίγο καιρό από το φόρουμ, γιατί δεν με εκφράζει η φάση εδώ μέσα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece
Reactions: 457
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:56 am

Εγώ που ψηνόμουν για Μίτσιτς επειδή θεωρώ πως θα επανέλθει στα παλιά του standards, έχω να πω πως όντως ΔΕΝ έχουμε την επιτακτική ανάγκη στα γκαρντ, πολύ απλά γιατί θεωρητικά το ρόστερ είναι πλήρες και με παίχτες επιπέδου, παρά τους πολλούς αστερίσκους με τραυματισμούς και αγωνιστική κατάσταση. Για την οποιαδήποτε στραβή προκύψει, υπάρχει το περιθώριο διορθωτικής κίνησης, όπως πολύ σωστά το λέει και ο Dimmitz πιο πάνω.

Το πεντάρι είναι άλλη υπόθεση. Εκεί πρέπει η προσθήκη να είναι άμεση και ποιοτική, και ο ψηλός που θα πάρουμε να κάνει φουλ προετοιμασία με την ομάδα.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jeight

senior
Reactions: 480
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:57 am

Εν τω μεταξυ ο Χαποελας του εδωσε και μετοχες της ομαδας. Καλα το ειπα εγω οτι θα του δωσει και την κορη του σε λιγο

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 574
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:58 am

Dante's Inferno έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 7:10 am
Sokos έγραψε:
Τετ Ιούλ 16, 2025 11:15 pm

‘Αρα η ομάδα τον φοβόταν για δεύτερο αλλά όχι για τρίτο; Ούτε αυτό μου βγάζει νόημα. Εκτός κι αν υπογράφουμε συμβόλαια με τη λογική «κι αν σου κάτσει».
Μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, η οποία κόντεψε να του στοιχίσει την καριέρα του, το βρίσκεις παράλογο να μην τον εμπιστεύεται η ομάδα για δεύτερο; Από την στιγμή που ο δεύτερος πρέπει να μπορεί να καλύψει επάξια τον πρώτο, λόγω των συχνών τραυματισμών του, είναι λογικό να έχεις έναν δεύτερο ο οποίος μπορεί ανα πάσα στιγμή να παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα υγείας;
Να στο πω και πιο απλά:
Και οι τρεις σέντερ που είχαμε πέρσι, παρουσίασαν προβλήματα υγείας που επηρέασαν την απόδοση τους και κόστισαν στην ομάδα. Αν ο Ράιτ ήταν απόλυτα υγιής κι δεν είχε παρουσιάσει το πρόβλημα που τον άφησε έξω για 4 μήνες, αυτή τη στιγμή θα ήταν ακόμα στο ρόστερ μας με σοβαρές πιθανότητες να είναι ο δεύτερος σεντερ. Από την στιγμή όμως που δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι απόλυτα υγιής του χρόνου δεν μπορούμε να του εμπιστευτούμε την θέση του δεύτερου 5αριου γιατί στο ενδεχόμενο τραυματισμού του Μιλουτινοφ και σε περίπτωση που παρουσιαστεί ξανά το πρόβλημα του Ράιτ η φροντλαιν μας μένει επικίνδυνα άδεια!
Πιο απλά δεν μπορω να το περιγράψω..
Αν η ομάδα πιστεύει ότι μπορεί ανα πάσα στιγμή να παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν τον ανανεώνει ούτε για δεύτερο, ούτε για τρίτο. Δεν μιλάμε για γλάστρα. Για παίκτη που θα καλούνταν να βοηθήσει μιλάμε. Μόνος σου λες ότι πέρυσι η απουσία του κόστισε στην ομάδα, παρόλο που ήταν τρίτος. Φέτος δεν θα κόστιζε δηλαδή? 'Η φέτος έχουμε προγραμματίσει να μην τραυματιστεί ο Νικόλας?

Για μένα ο Wright ξεκάθαρα έφυγε γιατί ήθελε περισσότερο χρόνο, που δεν πίστευε ότι θα βρει σε εμάς. Εκ του αποτελέσματος θα φανεί αν έπραξε σωστά.

Επειδή αποτελεί παρελθόν κιόλας, δεν νομίζω ότι αξίζει να τον μνημονεύουμε άλλο.

Όσον αφορά τον Evans, συνεχίζω να θεωρώ μεγάλο ρίσκο να βασιστούμε πάνω του (είναι θεωρητικά ο μοναδικός P&R χειριστής με pull up και προσωπική φάση), δίνοντάς του κιόλας 1,7-1,8 (αν ισχύει αυτό), ενώ έχει να παίξει αγώνα από τον Μάιο του 24.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions: 583

Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:12 am

Ε οχι και λεφτά στη Μπασκονια για τον Χολ... Καλαθης στο 1 και Ντανστον στο 5 ενώ μένει και Πέτρουσεφ. Άμα θέλει η Χαποελ ανταλλαγή Πέτρουσεφ με Κομποκλο καλώς. Αλλιώς μένει και δε θα έχει και πρόβλημα με τους χρόνους αφού ο Ντανστον δεν έχει απαιτήσεις και ο Κώστας Αντετοκουμπο θα είναι τραυματίας.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2732
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:17 am

qspock έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:12 am
Ε οχι και λεφτά στη Μπασκονια για τον Χολ... Καλαθης στο 1 και Ντανστον στο 5 ενώ μένει και Πέτρουσεφ. Άμα θέλει η Χαποελ ανταλλαγή Πέτρουσεφ με Κομποκλο καλώς. Αλλιώς μένει και δε θα έχει και πρόβλημα με τους χρόνους αφού ο Ντανστον δεν έχει απαιτήσεις και ο Κώστας Αντετοκουμπο θα είναι τραυματίας.
O Dunston είναι 39 στα 40. Σε αυτή την ηλικία δεν νομίζω ότι μπορεί να αποτελέσει κάτι παραπάνω από τρίτο σέντερ σε ομάδα που στοχεύει στον πρωταθλητισμό στην Euroleague. Ρόλο αντίστοιχο του Wright δηλαδή όταν ήμασταν πλήρεις στο 5.

O Petrusev δεν πιστεύω ότι ψήνεται να μείνει σαν δεύτερο πεντάρι, αλλά ούτε κι ο Μπαρτζώκας ψήνεται να τον κρατήσει από την στιγμή που τα έχουν σπάσει μεταξύ τους.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:24 am

καλημερα ο μπαρτζωκας βλεπει και αυτον μου ειπαν απο το μανατζερικο.δεν ξερω αν τον εχουν αναφερει καπου.
ενδεχομενως ναι.
δεν εχει αποφασισει ακομα ο κοουτς.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:27 am

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 9:30 am
Τελείωσε η off season και αύριο παίζουμε το 1ο παιχνίδι και δεν το έχω καταλάβει; Ανακοινώσαμε γκάρντ τύπου Βιλτόζα και μου διαφεύγει η πληροφορία;

Ακόμα και αύριο να ήταν η 1η αγωνιστική και να είχαμε πάρει Bassey και 0 γκάρντ, πάλι ΟΚ θα ήταν. Μερικοί έχετε κοντή μνήμη: όταν ανακοινωνόταν ο Μπραζτεικις αρχές Σεπτέμβρη, οι περισσότεροι βγήκατε και κράζατε που δεν περίμενα με μέχρι Οκτώμβρη τον Ναν. Όλοι είδαμε πως πήγε αυτό.

Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μην εμφανιστεί ΕΝΑΣ παίκτης στην free agency μέχρι τον Οκτώβριο που θα ταιριάζει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και θα είναι αναβάθμιση σε σχέση με Γκός. Από το να φερουμε τώρα κάποια χρυσή μετριότητα τύπου Τόμσον, που θα σας σώσει έξτρα αφορμή να κράζετε μέχρι να δύσει ο ήλιος.

Έχουμε ήδη κάνει 2 (εσωτερικές) μεταγραφές, αλλά αυτό το ξεχνάτε όλοι νομίζω. Δλδ αν ανακοινωνόταν φέτος ο Ντόρσει και όχι πέρυσι, θα σας κακό πέφτε ως επιλογή; Ο Ντόρσει είναι παίκτης των 15-20 λεπτών και όχι σκουπίστης του πάγκου ή για σκάτζα στην Α1, όπως θέλετε οι περισσότεροι, για να γίνει το όνειρο σας πραγματικότητα και να πάρουμε άλλον έναν Μισιτς ή φαντεζί παίκτη.

Τελοσπάντων, έχω ξενερώσει με τα σχόλια πολλών, ίσως απαντήσω σε μερικούς σήμερα, αλλά θα απέχω για λίγο καιρό από το φόρουμ, γιατί δεν με εκφράζει η φάση εδώ μέσα.
Εγω ηθελα με τα χιλια Μισιτς, ομως αν ερχοταν καποιος απο το μελλον και μου ελεγε ο Λι θα παρει το ρολο που του αναλογει δηλαδη μακκισικ στυλ και οχι γουοκαπ, ο εβανς θα επανελθει στο 80% του προ τραυματισμου του πνευματικου του επιπεδου και θα μεινει μακρια απο υποτροπες και ο γουοκαπ δεν θα ξαναεχει κριση οπως τη περσινη εγω δεν θελω οχι τον Μισιτς αλλα κανεναν. Ειμαι πληρως καλυμμενος. Απλα μπαινουν πολλα αν. Με τον Μισιτς θα εξαφανιζες πολλα αν εκτος απο αυτο του Γουοκαπ(δηλαδη την αστειρευτη αμυντικη προσηλωση ).

Τωρα πραγματικα επειδη η αγορα δεν εχει πολλες επιλογες παρα μονο 2-3 εξαιρετικες επιλογες σε βαθος χρονου(μπατλερ, γουαλας,) που ομως θα θελουν χρονο προσαρμογης και ουσιαστικα πρεπει να τους δημιουργησεις μονος σου ως ομαδα ή παικτες που κατα συνθηκε παιζουν στον ασσο(Λονι Γουολκερ, Μποουνς Χαιλαντ) θεωρω οτι δεν υπαρχει χρονος βιασυνης αλλα να εκτιμηθει η κατασταση και των υπολοιπων και να παρθει η καταλληλη αποφαση. Δεν θα αλλαξει πολλα πιστευω αν περιμενουμε 1-2 μηνες. Φυσικα αυτο δεν αναιρει στο γεγονος οτι επρεπε να κινηθουμε πολυ νωριτερα διεκδικωντας εναν εκ των Σορτς ή Μαλεντον (τον Μισιτς οσο και να το διεκδικουσαμε σε αυτα τα λεφτα δεν αξζε να φτασουμε) ή να διατηρησουμε το γκος που ηταν ηδη μελος της ομαδας

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”