Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:09 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 12:41 pm
Αν επανέλθει ο Έβανς ας πούμε στα γνωστά του Στάνταρντ μήπως κάναμε μαλακια που δεν προσπαθήσαμε να κρατήσουμε Γκος; Είναι 2-way παίκτης και πολύ καλός κουμανταδόρος.
Ίσως να σκέφτηκαν ότι θέλουν έναν με καλύτερο σουτ για να παίζει και off Ball τι να πω.
Ητάν μεγάλο αντικίνητρο το γεγονός ότι έχει ευπάθεια. Επίσης ήταν ο χειρότερος παίχτης της ομάδας μέχρι και τον τραυματισμό του Γουόκαπ, αφού δεν είχε ρυθμό. Η μη πρόωρη ανανέωση του δεν ήταν λάθος, ούτε η επιθυμία του παίχτη να πάρει την πρώτη σίγουρη προσφορά και να εξασφαλιστεί.

Σε άλλη όπτικη, εμένα ο Jared Butler μου φαίνεται σαν ένας καλύτερος Γκος, εγκεφαλικός παίχτης που κάνει πολλά πράγματα καλά και τίποτα τέλεια. Μπορεί δηλαδή να κουμπώνει ιδανικά

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:11 pm

θεωρητικα εχεις τον εβανς για αυτο..ενω επισης και ο λι ειναι ισως το πιο αθλητικο γκαρντ της ευρωλιγκας με το καλυτερο μπασιμο και ενεργεια..οκ σουτ δεν εχει..αλλα ο μπαρτζωκας τον εβαλε να κανει τον γουοκαπ..οποτε ποιος μας λεει οτι δεν θα κανει το ιδιο και στον επομενο?Ο μπαμπ θα φιταρε ακριβως στον ρολο του γουοκαπ.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:15 pm

Heisenberg έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:47 am
prime7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:37 am

Το παστελωνει το τρίποντο.
ειναι καλος playmaker με καλο τριποντο, pull up ενω μπουκαρει κιολας.
ενω και αμυντικα που διαβασα το ριπορτ ειναι καλος.
εχει παιξει πολλους αγωνες στο ΝΒΑ με 10-11 ποντους μεσο ορο , στα 30 του τωρα επαιζε στην G

οποιος ξερει κατι παραπανω ας πει.
κουβεντα να γινεται... :D
τον εγραψαν για Μακαμπι αυτον χτες ...

ο τυπος ειχε τιμωρηθει γιατι πιαστηκε να οδηγει ντιρλα .

Περσι επαιξε μονο 5 παιχνιδια Τζιλιγκ και ηταν αθλιος.

Εχει να παιξει σοβαρο μπασκετ 2-3 χρονια

Δεν ψηνομαι καθολου

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:16 pm

0
Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece

prime7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:08 pm
Εμένα το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι θέλανε να πάρουνε τον Μπαμπ. Εχώ βαρεθεί να παίζουμε με Guard χωρίς προσωπική φάση και τρίποντο. Θέλουμε επιτέλους έναν να της μιλάει της μπάλας,να σπάει αστραγάλους. Το παιχνίδι 100 πάσες να το βάλει ο Βεζενκοφ το έχω βαρεθεί να το βλέπω. Πέρα από αποτέλεσμα θέλουμε να βλέπουμε και κάναν παίκτη εντυπωσιακό να γουστάρουμε. Το παικταράς δεν έχει να κάνει μόνο να σπάσουμε την κατάρα της Ευρωλίγκας αλλά και το τι βλέπουμε σε κάθε αγώνα. Οπότε οπωσδήποτε κοντό από Αμέρικα με τρέλα να μπουκαρει,να σουτάρει και να έχει full ενέργεια.
Νομίζω ότι ο γκαρντ που περιγράφεις έχουν από την ομαδά αποφασίσει να είναι ο Έβανς, κάτι που θα εξηγούσε και το γιατί κυνηγούσαν Μπαμπ. Τζογάρισμα τρελό δε το συζητάμε, αλλά μπορεί ο Εβανς να μας κάνει να κωλοτουμπιάζουμε ομαδικώς (και μακάρι δηλαδή).

Στα δικά μου μάτια, ακόμη και όλα να πάνε κατ'ευχήν με αυτόν, πάλι δεν έχεις την προσωπικότητα στα γκαρντ που θα είναι αδίστακτος με κρύο αίμα στην crunch time, για αυτό ήθελα και τον Μιτσιτς στην ομάδα. Βέβαια, την τελευταία φορά που θεωρητικά είχαμε τέτοιον (Σλούκα), δεν δικαίωσε τις προσδοκίες ούτε του τελευταίου σουτ, ούτε καν των τελευταίων επιθέσεων (τελικός του 23)

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:17 pm

shaq7 έγραψε:
Τι παίζει με το γόνατο του όμως; Αλλιώς γιατί να τον αφήνει η Μονακό, έστω και στα πλαίσια της φημολογίας;

0
Άβαταρ μέλους
Knoxville

sophomore
Reactions: 115
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:20 pm

Heisenberg έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:47 am
prime7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:37 am

Το παστελωνει το τρίποντο.
ειναι καλος playmaker με καλο τριποντο, pull up ενω μπουκαρει κιολας.
ενω και αμυντικα που διαβασα το ριπορτ ειναι καλος.
εχει παιξει πολλους αγωνες στο ΝΒΑ με 10-11 ποντους μεσο ορο , στα 30 του τωρα επαιζε στην G

οποιος ξερει κατι παραπανω ας πει.
κουβεντα να γινεται... :D
Κακή επιλογή πλέον ο συγκεκριμένος.
Πριν 6-7 (δεν θυμάμαι ακριβώς) χρόνια έκανε 2 καλές σεζόν με τους Χόρνετς, μετα τον πήραν οι Σπερς το 23.. έκατσε εκει 2 σεζόν οπού με το ζόρι έπαιξε καμιά 40αρια αγώνες.
Ε και στα 30 του κατέληξε στη G-League όπου και έγραψε τα χειρότερα νούμερα της καριέρας του παίζοντας 8 αγώνες 30λεπτα.
13 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 4.5 ασσίστ, 3 λάθη, 39% εντός πεδιάς, 37% τρίποντο, 57% βολές.

Αν έβγαλε τραυματισμούς κτλ με το Σαν Αντόνιο ή απλα δεν έπαιζε γιατί ο Ποπς τον έκρινε παραλίγο δεν ξέρω. Αλλα τέτοια νούμερα στην G-League δεν τα βγάζουν καλοί παίκτες. O Mήτρου Λονγκ είχε μια πολύ καλύτερη αριθμητικά σεζόν και 2 παρόμιες με του Graham αλλα έπαιζε μπόλικα παιχνίδια.
Ο Graham είναι πρακτικά ανενεργός 4 χρόνια με 51 αγώνες απο το 2023.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Knoxville την Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 633

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:22 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:07 pm
Dimmitz έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:00 pm

Φίλε μου, το να αφήνεις έναν παίκτη που είχε τα θέματα του για να φέρεις κάποιον καλύτερο δεν είναι λάθος κίνηση. Σωστή είναι, αλλά εκ των πραγμάτων ενέχει ένα ρίσκο, διότι δεν ξέρεις τι θα σου δώσει η αγορά. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η αγορά δεν μας θέλει (πχ θα μπορούσε να βγει ο Τζέιμς ελεύθερος ή κάποιος άλλος), αλλά είναι νωρίς ακόμα. Ακόμα και να μην βρούμε όποιον αντάξιο του Γκός είναι λάθος να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

Διώχνεις Γκός γιατί θέλεις να φέρεις μια ποιοτική αναβάθμιση.
τον γκος δεν τον αφησαν..απλα του ειπαν να περιμενει μετα τους τελικους και αυτος δεν το εκανε...
παντως γενικα σε ολες τις δουλειες εκ του αποτελεσματος κρινομαστε..δεν ξερω γιατι συγκεκριμενα στο μπασκετ πρεπει να τους κρινουμε για τις καλες προθεσεις..

Αν εχουν τοσους μηνες με 3εκ διαθεσιμα και δεν καταφερουν να βρουν καποιον καλυτερο του γκος (του γκος λεμε τωρα οχι του σπανουλη) θα πρεπε να παραιτηθουνε απο μονοι τους..
Συμφωνούμε, όμως το ρίσκο πάντα υπάρχει. Αν έμενε ο Γκος από τον Μάιο, χωρίς καν να δεις τι θα υπάρχει στην αγορά, τώρα θα κράζαμε όλοι ότι "κρατήσατε πάλι τον Γκος", "δε βάζουμε μυαλό ποτέ" κτλ. Οι αποφάσεις αυτές εμπεριέχουν ρίσκο και ο, τι και να αποφασίσεις θα υπάρχει γκρίνια.

Σκέψου πόση γκρίνια θα υπήρχε αν είχαμε κρατήσει Γκος από τον Μάιο χωρίς να ψάχναμε καλύτερο παίκτη. Καταρχάς θα πιστεύαμε ότι αν δεν είχε μείνει, τώρα θα είχαμε πάρει Shorts ή Micic, 100%. Δεν υπάρχει μεταγραφικός σχεδιασμός χωρίς λάθη. Ο, τι και να αποφασίσεις πάντα θα σκέφτεσαι το what if. Εδώ Βεζένκοφ πήραν πέρσι κι άκουγες πριν κάνα δίμηνο, "μήπως ο Βεζένκοφ είναι τελικά το πρόβλημα;", "δώσαμε πολλά λεφτά στον Βεζένκοφ" και άλλα τέτοια.

Προσωπικά θεωρώ ότι ακόμα κι αν έρθει παίκτης που αποδώσει το ίδιο ή και χειρότερα από τον Γκος, αλλαγή σε αυτή τη θέση έπρεπε να γίνει. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάτι καλύτερο εκεί. Κι ας πάρει και ρίσκο να φέρει από Αμερική. Αυτό που δε θα είναι κατανοητό, είναι να έρθει ένας Τόμπσον.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:25 pm

ισως την ειδε πετρουσεφ..ο ιδιος πιεζει λενε..το γονατο για να λενε οτι θα παιξει με την γερμανια ισως δεν ειναι κατι σοβαρο ,καμια τενοντιτιδα πχ.

0
Stam Tziant

a1greece

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:26 pm

steph.larry έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:17 pm
shaq7 έγραψε:
Τι παίζει με το γόνατο του όμως; Αλλιώς γιατί να τον αφήνει η Μονακό, έστω και στα πλαίσια της φημολογίας;
Επειδή συζητήθηκε και για Bassey το ιατρικό θέμα. Από το να καταλήξουμε με μια μετριότητα τύπου Hall στο 5, χίλιες φορές να ρισκάρεις κάποιον που μπορεί να βγάλει κανα τραυματισμό. Ας πάρουμε κι έναν αθλητικό ψηλό από χαμηλότερο επίπεδο (τύπου Wright) για ασφάλεια στη χειρότερη.

Πάντως το Milutinov, Hall, Antetokounmpo είναι μια μετριότητα.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:27 pm

Είμαι ο μόνος που δεν τρελαίνεται για Τάις; Παίζει και ιστορικό νομίζω.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Stam Tziant

a1greece

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:32 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:27 pm
Είμαι ο μόνος που δεν τρελαίνεται για Τάις; Παίζει και ιστορικό νομίζω.
Αν εξαιρέσεις το ηλικιακό (και το αν έχει κανά θέμα τραυματισμού, που δε το ξέρω), είναι τοπ επιπέδου για Ευρωλίγκα. Απλά είναι 33 και οκέι, δεν έχουμε και την πιο νεανική ομάδα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:33 pm

ο ταις ειναι τοπ κλας παικτης που στεκεται και πρωτος..οκ πλεον μεγαλωσε και δεν ειναι το ιδιο γρηγορος στην αμυνα με αλλαγες..αλλα μιλαμε οτι παιρνεις κατι σιγουρο που ξερεις τι θα σου δωσει.

0
Jeight

senior
Reactions: 480
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:36 pm

Ο μπατλερ ειναι πολυ καλυτερος παικτης απο γκος. Καλυτερα handles σουταρει μετα απο ντριμπλα και δεν τραυματιζεται τοσο συχνα. Δεν ειναι απλα λιγο καλυτερος γκος

2
2 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:40 pm

Jeight έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 12:13 pm
Εχετε καταλαβει οτι ολη αυτη η γκρινια προερχεται απο "ευρωλιγκα η αποτυχια" που πρεσεβευετε καποιοι εδω? Ποιος σας ειπε οτι παμε για την ευρωλιγκα φετος?
φιλε μου εγω προσωπικα θελω να ερθουν παικτες που να φερουν κατι διαφορετικο τοσο στη δημιουργια οσο και στο σκο χωρις αν υστερουνσ την αμυνα . καλο το γυρω γυρω ολοι αλλα αν η πασα δεν γινεται ασσιστ μενει σκετη πασα. καλη η πιεση αλλα αν δεν μεταφραζεται σε καλη αμυνα μενει πιεση . θελω να δω μπασκετ κι οχι γυρω γυρω ολοι κι η μπαλα στο Βεζενκοφ οχι γιατι ο Σασα δεν τα σταζει αλλα γιατι αν κλεισουν το σασα παμε για κολλυβα κι ας βαζει ο φουρνιε 30 . με λιγα λογια κοντο να σκοραριε και να πασαριε και ψηλο ' ψηλους να ξερουν να υποδεχτουν την πασα και να την αξιοποιησουν οχι να την κρατανε απο το κοτσανι.

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”