Εκει θα είναι ρε
Με Φουρνιε
Απλά ο ένας θα πάει Μπαλταζαρ και ο αλλος για τζίρος μετά
Συντονιστής: Captains
Εκει θα είναι ρε
30/2 βολεύει;steph.larry έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 12:29 amΕγώ όλο λέω να πάω και το αναβάλλω. Πείτε μέρα και ώρα.
Ξέχασες πόσες φορές χρειάστηκε να παίξει ο Πητερς στο 5 την χρονιά που μας πέρασε και μάλιστα τα πήγε αρκετά καλά;
Καλύτερος PG της περσινής Ευρωλίγκας και 3ος υποψήφιος mvp
Όχι, ο χρόνος μου εκείνη τη μέρα έιναι κυριολεκτικά ανύπαρκτος.Dante's Inferno έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 12:30 am30/2 βολεύει;steph.larry έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 12:29 am
Εγώ όλο λέω να πάω και το αναβάλλω. Πείτε μέρα και ώρα.
Δύο λέξεις:manos_89 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 12:38 amΚαλύτερος PG της περσινής Ευρωλίγκας και 3ος υποψήφιος mvp
Καλύτερος SG της περσινής Ευρωλίγκας και mvp
Top-3 SF της περσινής Ευρωλίγκας (υποκειμενικό)
Καλύτερος C της προπέρσινης Ευρωλίγκας
Προπονητής που έχει 3 κατακτήσεις στις τελευταίες 5 Ευρωλίγκες
Εγώ θα ρωτήσω γιατί δεν είναι πρώτο φαβορί;
Καμία μπανανοφλουδα δεν πατήσαμε. Το θέμα του Μιλου είναι περισσότερο ψυχολογικό. Ο Νικολά παρουσιάζει κακή φυσική κατάσταση όταν ξέρει ότι δεν υπολογίζεται ως βασικός. Όταν ξέρει ότι είναι ο νούμερο ένα σέντερ της ομάδας, τα δίνει όλα. Γενικά ειναι από τους παίκτες που χρειάζονται να παίζουν 20 - 25 λεπτά σε κάθε αγώνα για να έχει ρυθμο, οπότε μην εκπλαγεις αν τον δεις την επόμενη σεζόν να κάνει καλές εμφανίσεις.manos_89 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 12:38 amΣτα του Ολυμπιακού νομίζω ότι πατήσατε μπανανόφλουδα με την περίπτωση Μιλουτίνοφ.
Του δώσατε πολλά λεφτά αλλά ο Μιλουτίνοφ δεν είναι για πρώτος σέντερ, προφανώς λόγω τραυματισμών/κακής φυσικής κατάστασης, οπότε έπρεπε να βρείτε έναν 2ο σέντερ που να μπορεί να σταθεί σαν πρώτος και έναν 3ο σέντερ που να μην είναι injury prone.
Μόνο με παραμονή Πετρούσεφ βγάζει νόημα ο σχεδιασμός
Παλι καλα που κρατησαμε Μιλου θα πω εγω.Dante's Inferno έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 12:57 amΔύο λέξεις:manos_89 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 12:38 am
Έπαρση, αλαζονεία. Έτσι την πατήσατε πέρσι.
Περίμενε πρώτα να ολοκληρωθεί το ρόστερ σας, να δούμε σε τι κατάσταση θα ειναι ο Λεσορτ από την νέα σεζόν και μετά τον βγάζεις πρώτο φαβορί.
Καμία μπανανοφλουδα δεν πατήσαμε. Το θέμα του Μιλου είναι περισσότερο ψυχολογικό. Ο Νικολά παρουσιάζει κακή φυσική κατάσταση όταν ξέρει ότι δεν υπολογίζεται ως βασικός. Όταν ξέρει ότι είναι ο νούμερο ένα σέντερ της ομάδας, τα δίνει όλα. Γενικά ειναι από τους παίκτες που χρειάζονται να παίζουν 20 - 25 λεπτά σε κάθε αγώνα για να έχει ρυθμο, οπότε μην εκπλαγεις αν τον δεις την επόμενη σεζόν να κάνει καλές εμφανίσεις.manos_89 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 12:38 amΣτα του Ολυμπιακού νομίζω ότι πατήσατε μπανανόφλουδα με την περίπτωση Μιλουτίνοφ.
Του δώσατε πολλά λεφτά αλλά ο Μιλουτίνοφ δεν είναι για πρώτος σέντερ, προφανώς λόγω τραυματισμών/κακής φυσικής κατάστασης, οπότε έπρεπε να βρείτε έναν 2ο σέντερ που να μπορεί να σταθεί σαν πρώτος και έναν 3ο σέντερ που να μην είναι injury prone.
Υ.Γ. Ο Πετρουσεφ δεν ειναι καν σεντερ
Dante's Inferno έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 12:57 amΔύο λέξεις:manos_89 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 12:38 am
Περίμενε πρώτα να ολοκληρωθεί το ρόστερ σας, να δούμε σε τι κατάσταση θα ειναι ο Λεσορτ από την νέα σεζόν και μετά τον βγάζεις πρώτο φαβορί.
Υ.Γ. Ο Πετρουσεφ δεν ειναι καν σεντερ
Ναι, το έθεσα λάθος. Με την υπόλοιπη στελέχωση στη θέση 5 την πατήσατε.
Tweener μπορεί να είναι ο Πετρουσεφ αλλά σέντερ δεν είναι. Σκέψου το λίγο...manos_89 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 1:09 amDante's Inferno έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 12:57 am
Δύο λέξεις:
Καμία μπανανοφλουδα δεν πατήσαμε. Το θέμα του Μιλου είναι περισσότερο ψυχολογικό. Ο Νικολά παρουσιάζει κακή φυσική κατάσταση όταν ξέρει ότι δεν υπολογίζεται ως βασικός. Όταν ξέρει ότι είναι ο νούμερο ένα σέντερ της ομάδας, τα δίνει όλα. Γενικά ειναι από τους παίκτες που χρειάζονται να παίζουν 20 - 25 λεπτά σε κάθε αγώνα για να έχει ρυθμο, οπότε μην εκπλαγεις αν τον δεις την επόμενη σεζόν να κάνει καλές εμφανίσεις.
Υ.Γ. Ο Πετρουσεφ δεν ειναι καν σεντερ![]()
Ο Πετρούσεφ είναι tweener όπου και σημαίνει ότι παίζει και σέντερ (όπως έκανε και στον ερυθρό).
Ποια έπαρση έχουν τα παραπάνω γεγονότα; Είμαστε δηλαδή μια μέτρια ομάδα/ομάδα 8άδας, που δεν είναι φαβορί και το πήραμε μια φορά τυχαία;
Πέρυσι την πατήσαμε γιατί τραυματίστηκε ο βασικός μας σέντερ και αποτύχαμε να τον αντικαταστήσουμε, όχι επειδή είχαμε έπαρση. Αλλά με βάση την προηγούμενη πρόταση, ακόμα και χωρίς τον βασικό μας σέντερ (και 2ο καλύτερο παίκτης μας η αλήθεια είναι) πάλι πήγαμε final 4.
Τώρα αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα λέγοντας ότι δεν είμαστε φαβορί ποιος είμαι εγώ να στο χαλάσω
σε καμια περιπτωση δεν ειπα αυτο , θεωρω το γουοκαπ ακρογωνιαιο λιθο στην αμυντικη (και οχι μονο )λειτουργια της ομαδας . Αν μπορω να το θεσω ετσι περιεγραψα τον Αντι-μιτσιτς που θελουμε να φερουμε . ας το πω καπως καλυτερα θελω ασσο που να μπορει με τις πασες του να αξιοποιησει τους ψηλους μας που ειναι και οι τρεις κυριως πικ εν ρολ ψηλοι με τον μιλου να εχει και παιχνιδι απο το ποστ κι ενα συμπαθητικο μιντ ρεηντζ (που δεν ειναι οτι το χρησιμοποιει και πολυ ) αλλα να μπορει να σκοραρει κιολας ωστε να δημιουργειται πολυφωνια στην επιθεση τοσο απο τους ψηλους μεσα οσο και με την δημιουργια χωρων για περιφεριακο σουτ (οχι απαραιτητα τριποντο μπορει αν ειναι και ενα μιντ ρεηντζ) καλο το μοσιον ειπαμε αλλα μας εχουν μαθει πλεον πρεπει αν προσθεσουμε κι αλλα στοιχεια . σορρυ αν δεν τα εξηγω καλα αλλα γραφω απο το φαρμακειο οποτε με το μπες βγες του κοσμου χανομαι λιγο.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:53 pmΚατσε γιατι περα του Γουοκαπ ολοι οι κοντοι σκοραρουν. Οι εβανς, ντορσει, φουρνιε δεν ειναι κοντοι και σκορερ? Αρα εσυ θες ασο που να απειλει. Συμφωνουμε αλλα δεν γινεται να ακυρωσουμε και τον γουοκαπ. Λεμε για two way χαρακτηρα και εσεις θελετε να διωξετε ενα τοπ 5 αμυντικο στην ευρωλιγκα επειδη ειναι αστοχος στα φ4. Την υπολοιπη χρονια ειναι πολυτιμος, ναι η οχι?fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:40 pm
φιλε μου εγω προσωπικα θελω να ερθουν παικτες που να φερουν κατι διαφορετικο τοσο στη δημιουργια οσο και στο σκο χωρις αν υστερουνσ την αμυνα . καλο το γυρω γυρω ολοι αλλα αν η πασα δεν γινεται ασσιστ μενει σκετη πασα. καλη η πιεση αλλα αν δεν μεταφραζεται σε καλη αμυνα μενει πιεση . θελω να δω μπασκετ κι οχι γυρω γυρω ολοι κι η μπαλα στο Βεζενκοφ οχι γιατι ο Σασα δεν τα σταζει αλλα γιατι αν κλεισουν το σασα παμε για κολλυβα κι ας βαζει ο φουρνιε 30 . με λιγα λογια κοντο να σκοραριε και να πασαριε και ψηλο ' ψηλους να ξερουν να υποδεχτουν την πασα και να την αξιοποιησουν οχι να την κρατανε απο το κοτσανι.