Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 18, 2025 12:29 am

:Amen:
Dante's Inferno έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 12:23 am
berry έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:53 pm
Δεν προκύπτει από πουθενά ότι φεύγει Πητερς

Μη σου πω να κανουμε καμια μπασκετφορουμ μάζωξη στο μαγαζί του να τα πιούμε και να τον στηρίξουμε

Εγώ μέσα δεν κάνω πλάκα
Άμα έχει καλή μπύρα να φωνάξουμε και τον Μιλου!
Εκει θα είναι ρε

Με Φουρνιε

Απλά ο ένας θα πάει Μπαλταζαρ και ο αλλος για τζίρος μετά

0
Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG, PF

berry έγραψε:

Μη σου πω να κανουμε καμια μπασκετφορουμ μάζωξη στο μαγαζί του να τα πιούμε και να τον στηρίξουμε

Εγώ μέσα δεν κάνω πλάκα
Εγώ όλο λέω να πάω και το αναβάλλω. Πείτε μέρα και ώρα.

1
1 Εικόνα
Dante's Inferno

junior
Reactions: 158
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing

Παρ Ιούλ 18, 2025 12:30 am

steph.larry έγραψε:
berry έγραψε:

Εγώ μέσα δεν κάνω πλάκα
30/2 βολεύει;

0
Dante's Inferno

junior

Παρ Ιούλ 18, 2025 12:31 am

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:44 pm
τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 10:41 pm

με βεζενκοφ πητερς παλι δεν θα παιζει

εκτος αν φυγει ο πητερς

αν ηταν ετσι τι ψαχνετε τζαμπα κρατηστε τον πετρουσεφ για δευτερο σεντερ και δευτερο τεσσαρι :welcome:
Γενικα αν είχαν Petrusev αντι για Peters μια χαρά θα ήταν ο Hall για 2ος και ο Κώστας για 3ος. Το θέμα τώρα είναι ότι κανένα από τα 4αρια τους δεν παίζει σεντερ σε περίπτωση που χτυπήσει ο Milutinov.
Ξέχασες πόσες φορές χρειάστηκε να παίξει ο Πητερς στο 5 την χρονιά που μας πέρασε και μάλιστα τα πήγε αρκετά καλά;
Σύμφωνοι, ήταν περιπτώσεις ανάγκης αλλά το ζητούμενο είναι ότι ο Αλέκος μια χαρά πήγε σαν έξτρα 5αρι κι αν χρειαστεί να το κάνει την χρονιά που έρχεται, πάλι εκεί θα είναι.

0
manos_89

senior
Reactions: 162
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 18, 2025 12:38 am

Dante's Inferno έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 12:21 am
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 6:20 pm
η ρεαλ αν παρει και τον λονι γουοκερ ειναι πρωτο φαβορι μαζι με τον παο..εντωμεταξυ κοιταζει και τον ταις λεει η μαρκα.
Ο ΠΑΟ γιατί είναι πρώτο φαβορί;
Καλύτερος PG της περσινής Ευρωλίγκας και 3ος υποψήφιος mvp
Καλύτερος SG της περσινής Ευρωλίγκας και mvp
Top-3 SF της περσινής Ευρωλίγκας (υποκειμενικό)
Καλύτερος C της προπέρσινης Ευρωλίγκας
Προπονητής που έχει 3 κατακτήσεις στις τελευταίες 5 Ευρωλίγκες

Εγώ θα ρωτήσω γιατί δεν είναι πρώτο φαβορί;

Στα του Ολυμπιακού νομίζω ότι πατήσατε μπανανόφλουδα με την περίπτωση Μιλουτίνοφ.
Του δώσατε πολλά λεφτά αλλά ο Μιλουτίνοφ δεν είναι για πρώτος σέντερ, προφανώς λόγω τραυματισμών/κακής φυσικής κατάστασης, οπότε έπρεπε να βρείτε έναν 2ο σέντερ που να μπορεί να σταθεί σαν πρώτος και έναν 3ο σέντερ που να μην είναι injury prone.
Μόνο με παραμονή Πετρούσεφ βγάζει νόημα ο σχεδιασμός

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Παρ Ιούλ 18, 2025 12:45 am

Dante's Inferno έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 12:30 am
steph.larry έγραψε:

30/2 βολεύει;
Όχι, ο χρόνος μου εκείνη τη μέρα έιναι κυριολεκτικά ανύπαρκτος.

0
Dante's Inferno

junior

Παρ Ιούλ 18, 2025 12:57 am

manos_89 έγραψε:
Dante's Inferno έγραψε:
Παρ Ιούλ 18, 2025 12:21 am

Ο ΠΑΟ γιατί είναι πρώτο φαβορί;

Δύο λέξεις:
Έπαρση, αλαζονεία. Έτσι την πατήσατε πέρσι.
Περίμενε πρώτα να ολοκληρωθεί το ρόστερ σας, να δούμε σε τι κατάσταση θα ειναι ο Λεσορτ από την νέα σεζόν και μετά τον βγάζεις πρώτο φαβορί.
manos_89 έγραψε:
Στα του Ολυμπιακού νομίζω ότι πατήσατε μπανανόφλουδα με την περίπτωση Μιλουτίνοφ.
Του δώσατε πολλά λεφτά αλλά ο Μιλουτίνοφ δεν είναι για πρώτος σέντερ, προφανώς λόγω τραυματισμών/κακής φυσικής κατάστασης, οπότε έπρεπε να βρείτε έναν 2ο σέντερ που να μπορεί να σταθεί σαν πρώτος και έναν 3ο σέντερ που να μην είναι injury prone.
Καμία μπανανοφλουδα δεν πατήσαμε. Το θέμα του Μιλου είναι περισσότερο ψυχολογικό. Ο Νικολά παρουσιάζει κακή φυσική κατάσταση όταν ξέρει ότι δεν υπολογίζεται ως βασικός. Όταν ξέρει ότι είναι ο νούμερο ένα σέντερ της ομάδας, τα δίνει όλα. Γενικά ειναι από τους παίκτες που χρειάζονται να παίζουν 20 - 25 λεπτά σε κάθε αγώνα για να έχει ρυθμο, οπότε μην εκπλαγεις αν τον δεις την επόμενη σεζόν να κάνει καλές εμφανίσεις.

Υ.Γ. Ο Πετρουσεφ δεν ειναι καν σεντερ

0
Rivers15

junior
Reactions: 185

Παρ Ιούλ 18, 2025 1:06 am

Ο Μελαγιες εγραψε ολοκληρο αρθρο γιατι ο Χολ ταιριαζει απολυτα στον Ολυμπιακο. Και μπαινεις να διαβασεις και λεει:
- Σε αμυνα αλλαγων που παιζει ο Ολυμπιακος δυσκολευεται.
- Ειναι καλος στο PNR αλλα ο ολυμπιακος δεν παιζει PNR.
- Πρεπει να παραμενει συγκεντρωμενος γιατι πολλες φορες κατα τη διαρκεια του αγωνα χανεται.
- Αν λειπει ο Μιλουτινοφ αμφιβαλει πως το διδυμο Χολ-Κωστακουμπο μπορει να ανταποκριθει.
Τουλαχιστον λεει ειναι καλος σε flat αμυνα που παιζει ο Ολυμπιακος.

Απορω τι θα εγραφε δηλαδη αν δεν ταιριαζε απολυτα στον Ολυμπιακο! :@#$:

6
5 Εικόνα 1 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 185

Παρ Ιούλ 18, 2025 1:09 am

Dante's Inferno έγραψε:
manos_89 έγραψε:

Δύο λέξεις:
Περίμενε πρώτα να ολοκληρωθεί το ρόστερ σας, να δούμε σε τι κατάσταση θα ειναι ο Λεσορτ από την νέα σεζόν και μετά τον βγάζεις πρώτο φαβορί.
manos_89 έγραψε:
Καμία μπανανοφλουδα δεν πατήσαμε. Το θέμα του Μιλου είναι περισσότερο ψυχολογικό. Ο Νικολά παρουσιάζει κακή φυσική κατάσταση όταν ξέρει ότι δεν υπολογίζεται ως βασικός. Όταν ξέρει ότι είναι ο νούμερο ένα σέντερ της ομάδας, τα δίνει όλα. Γενικά ειναι από τους παίκτες που χρειάζονται να παίζουν 20 - 25 λεπτά σε κάθε αγώνα για να έχει ρυθμο, οπότε μην εκπλαγεις αν τον δεις την επόμενη σεζόν να κάνει καλές εμφανίσεις.

Παλι καλα που κρατησαμε Μιλου θα πω εγω.
Με αυτα που βλεπω δεν ξερω τι θα φερναμε αν εφευγε και ο Νικολα.

0
manos_89

senior

Dante's Inferno έγραψε:
manos_89 έγραψε:

Δύο λέξεις:
manos_89 έγραψε:

:shock:

Ο Πετρούσεφ είναι tweener όπου και σημαίνει ότι παίζει και σέντερ (όπως έκανε και στον ερυθρό).
Ποια έπαρση έχουν τα παραπάνω γεγονότα; Είμαστε δηλαδή μια μέτρια ομάδα/ομάδα 8άδας, που δεν είναι φαβορί και το πήραμε μια φορά τυχαία;
Πέρυσι την πατήσαμε γιατί τραυματίστηκε ο βασικός μας σέντερ και αποτύχαμε να τον αντικαταστήσουμε, όχι επειδή είχαμε έπαρση. Αλλά με βάση την προηγούμενη πρόταση, ακόμα και χωρίς τον βασικό μας σέντερ (και 2ο καλύτερο παίκτης μας η αλήθεια είναι) πάλι πήγαμε final 4.

Τώρα αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα λέγοντας ότι δεν είμαστε φαβορί ποιος είμαι εγώ να στο χαλάσω

0
manos_89

senior

Παρ Ιούλ 18, 2025 1:13 am

Rivers15 έγραψε:
Παλι καλα που κρατησαμε Μιλου θα πω εγω.
Με αυτα που βλεπω δεν ξερω τι θα φερναμε αν εφευγε και ο Νικολα.
Ναι, το έθεσα λάθος. Με την υπόλοιπη στελέχωση στη θέση 5 την πατήσατε.
Ο Μιλουτίνοφ είναι από τους κορυφαίους, αλλά θέλει καλύτερη στελέχωση από τον Κώστακούμπο και τον Χολ. Ο Χολ είναι κομπλε για 2ος αλλά όχι για πρώτος αν και όταν του ζητηθεί στο step up, όπως και ο Κώστας είναι κομπλέ για 3ος αλλά όχι για 2ος.

0
Dante's Inferno

junior

Παρ Ιούλ 18, 2025 1:22 am

manos_89 έγραψε:
Dante's Inferno έγραψε:

Δύο λέξεις:

:shock:

Ο Πετρούσεφ είναι tweener όπου και σημαίνει ότι παίζει και σέντερ (όπως έκανε και στον ερυθρό).
Ποια έπαρση έχουν τα παραπάνω γεγονότα; Είμαστε δηλαδή μια μέτρια ομάδα/ομάδα 8άδας, που δεν είναι φαβορί και το πήραμε μια φορά τυχαία;
Πέρυσι την πατήσαμε γιατί τραυματίστηκε ο βασικός μας σέντερ και αποτύχαμε να τον αντικαταστήσουμε, όχι επειδή είχαμε έπαρση. Αλλά με βάση την προηγούμενη πρόταση, ακόμα και χωρίς τον βασικό μας σέντερ (και 2ο καλύτερο παίκτης μας η αλήθεια είναι) πάλι πήγαμε final 4.

Τώρα αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα λέγοντας ότι δεν είμαστε φαβορί ποιος είμαι εγώ να στο χαλάσω
Tweener μπορεί να είναι ο Πετρουσεφ αλλά σέντερ δεν είναι. Σκέψου το λίγο...
Έπαρση και αλαζονεία είχες όλη την χρονιά και στο τέλος σου κοστισε δύο τίτλους(ας μην σχολιάσω το "πάρτε τους 3 - 0 για χάρη μου" που ζηταγε ο πρόεδρος σου).
Δηλαδή, πέρσι έχασες όλη την χρονιά επειδή έχασες έναν παίκτη;
Και το ότι απέτυχες να τον αντικαταστήσεις δεν δείχνει μια αλαζονεία του τύπου "εγώ θα φέρω τον Γκάμπριελ που είναι κατώτερος του Λεσορτ αλλά θα πάρω και μ' αυτόν το ευρωπαϊκό";
Όπως είπα, περίμενε να δεις πρώτα σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Λεσορτ και μετά χρήζεις την ομάδα σου πρώτο φαβορί.
Μην προσπαθείς να το γυρίσεις σε οπαδικη αντιπαράθεση, δεν έχω σκοπό να κάνω τέτοια συζήτηση. Σαφώς και είσαι φαβορί αλλά το "πρώτο" είναι συζητήσιμο.
Να στο πω πιο απλά. Αν έπαιρνες τον Βαλαντσιουνας θα ήσουν σίγουρα το πρώτο φαβορί. Από την στιγμή όμως που δεν τον πήρες, δεν μπορεί να σε χρίσει πρώτο φαβορί μόνο η απόκτηση του Σορτς. Σου ξαναθυμιζω ότι δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί ο βασικός σου σέντερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Ιούλ 18, 2025 7:56 am

Πάντως μετά την χτεσινή ψυχρολουσία με τον Χολ, σήμερα το πρωί βλέποντας τα πράγματα λίγο πιο ψύχραιμα θα πω ότι ο Χολ σε 4 χρόνια στην Euroleague δεν έχει χάσει σχεδόν κανένα ματς με τραυματισμό, και είναι σημαντικό αυτό με τόσα θέματα με τραυματισμούς που έχουμε στους ψηλούς.

Επίσης μπορεί να μην κάνει παπάδες αλλά είναι αρκετά σταθερός στην απόδοση του. 6-7 ποντακια και 4-5 ριμπάουντ θα στα μαζέψει ο κόσμος να χαλάσει…είναι παίκτης του 6,5-7 αλλά το βασικό είναι ότι θα παίζει σχεδόν πάντα για τόσο.

Επιπλέον μην ξενχναμε ότι είναι ένα δυνατό κορμί με αντοχές, που μας έλειψε πέρυσι με την σοφτιλα που είχαμε στην θέση 5.

Αυτά τα 3 είναι σημαντικά και θεωρώ τα εκτίμησε ο κοουτς. Δεν γεμίζει το μάτι ο παίκτης αλλά κάνει τικ σε κάποια κουτάκια και έτσι αποκτήθηκε.

Να έρθει άλλος ψηλός δεν το βλέπω, εκτός και αν κάτσει κάτι παφτηνο κελεπούρι αν δούνε ότι δεν τραβάει με τίποτα ο Κωστακουμπο…ακόμα κι αυτός βέβαια πρόπερσι με τον ΠΑΟ μια χαρά ήταν, βοήθησε αρκετά….περσυ ήταν χάλια με τραυματισμούς και κακή συμπεριφορά….αν δούμε λοιπόν τον προπέρσινο Κώστα θα είναι μια χαρά…

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Ιούλ 18, 2025 8:02 am

Σήμερα το δίκτυο της εταιρείας που έχω πάρει κάρτα SIM κατέρρευσε και έμεινα καμία 10ρια ώρες χωρίς δεδομένα κινητής τηλεφωνίας

Μετά πήγα σινεμά να δω Σούπερμαν

Σε ένα πλήρες 24ωρο από σελίδα 612 ( η οποία μάλιστα έγραφε 17 Ιουλίου ώρα 02:32 μεσάνυχτα ) που έχω μείνει φτάσαμε 642

Ίσως κάποιου είδους νέο ρεκόρ ;

Πρόταση για το φόρουμ. ΑΙ σύνοψη συζήτησης όπως στο viber

Απίστευτο μου φαίνεται να απέχεις ΜΙΑ ΜΕΡΑ και να είναι πρακτικά ανέφικτο να ακολουθήσεις τα σχόλια των συμφορουμιτων σου

Ρισπεκτ guys , ελπίζω να μην μαλώνατε μόνο

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Παρ Ιούλ 18, 2025 9:55 am

Jeight έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:53 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 17, 2025 1:40 pm

φιλε μου εγω προσωπικα θελω να ερθουν παικτες που να φερουν κατι διαφορετικο τοσο στη δημιουργια οσο και στο σκο χωρις αν υστερουνσ την αμυνα . καλο το γυρω γυρω ολοι αλλα αν η πασα δεν γινεται ασσιστ μενει σκετη πασα. καλη η πιεση αλλα αν δεν μεταφραζεται σε καλη αμυνα μενει πιεση . θελω να δω μπασκετ κι οχι γυρω γυρω ολοι κι η μπαλα στο Βεζενκοφ οχι γιατι ο Σασα δεν τα σταζει αλλα γιατι αν κλεισουν το σασα παμε για κολλυβα κι ας βαζει ο φουρνιε 30 . με λιγα λογια κοντο να σκοραριε και να πασαριε και ψηλο ' ψηλους να ξερουν να υποδεχτουν την πασα και να την αξιοποιησουν οχι να την κρατανε απο το κοτσανι.
Κατσε γιατι περα του Γουοκαπ ολοι οι κοντοι σκοραρουν. Οι εβανς, ντορσει, φουρνιε δεν ειναι κοντοι και σκορερ? Αρα εσυ θες ασο που να απειλει. Συμφωνουμε αλλα δεν γινεται να ακυρωσουμε και τον γουοκαπ. Λεμε για two way χαρακτηρα και εσεις θελετε να διωξετε ενα τοπ 5 αμυντικο στην ευρωλιγκα επειδη ειναι αστοχος στα φ4. Την υπολοιπη χρονια ειναι πολυτιμος, ναι η οχι?
σε καμια περιπτωση δεν ειπα αυτο , θεωρω το γουοκαπ ακρογωνιαιο λιθο στην αμυντικη (και οχι μονο )λειτουργια της ομαδας . Αν μπορω να το θεσω ετσι περιεγραψα τον Αντι-μιτσιτς που θελουμε να φερουμε . ας το πω καπως καλυτερα θελω ασσο που να μπορει με τις πασες του να αξιοποιησει τους ψηλους μας που ειναι και οι τρεις κυριως πικ εν ρολ ψηλοι με τον μιλου να εχει και παιχνιδι απο το ποστ κι ενα συμπαθητικο μιντ ρεηντζ (που δεν ειναι οτι το χρησιμοποιει και πολυ ) αλλα να μπορει να σκοραρει κιολας ωστε να δημιουργειται πολυφωνια στην επιθεση τοσο απο τους ψηλους μεσα οσο και με την δημιουργια χωρων για περιφεριακο σουτ (οχι απαραιτητα τριποντο μπορει αν ειναι και ενα μιντ ρεηντζ) καλο το μοσιον ειπαμε αλλα μας εχουν μαθει πλεον πρεπει αν προσθεσουμε κι αλλα στοιχεια . σορρυ αν δεν τα εξηγω καλα αλλα γραφω απο το φαρμακειο οποτε με το μπες βγες του κοσμου χανομαι λιγο.

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”