Καλός φαίνεται!!berry έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:29 pmGiannis14 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:07 pmhttps://www.to10.gr/basket/euroleague/3 ... olybiakos/
αυτός τι λέει; Φαίνεται ταλεντάκι και μεγάλο προσπέκτ.Killian Hayes Scouting Report - Hoops Prospects - In-depth ...
Killian Hayes is a point guard known for his playmaking and passing ability, particularly in pick-and-roll situations. He's a skilled ball-handler with good court vision and a knack for finding open teammates, though he needs to improve his right-hand dribble and finishing. While not an elite athlete or a consistent shooter, he has shown flashes of scoring potential and a strong defensive presence.
https://www.proballers.com/basketball/p ... lian-hayes
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1300
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εμενα ο κιλλιαν μου κανει παντως..ισως μας βγει μαλεντον και να βελτιωσει εδω το σουτ του..καλη δημιουργια,λογικα εδω αμυντικος θα ναι καλος,εχει ευρωπαικη εμπειρια ενω ηταν νο7 πικ..σιγουρα εχει ταλεντο που στους πιστονς δεν το εδειξε.
το σουτ του ισως να μην ειναι τοσο θεμα αν τον βαζεις με σουτερ...ο λι θα πρεπει να φυγει.
το σουτ του ισως να μην ειναι τοσο θεμα αν τον βαζεις με σουτερ...ο λι θα πρεπει να φυγει.
2
2

-
- Reactions: 916
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδή εσύ αν ήσουν ο Μπαρτζώκας θα ήσουν σίγουρος για το τι πρέπει να κάνεις με Γκός και Μίλου;Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:38 pmΠηγαίνοντας προς το φινάλε της σεζόν, ήταν κοινώς αποδεκτό ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει αλλαγές στη front line. Το πιθανότερο σενάριο μάλιστα τότε ήταν να φύγει ο Milutinov (του οποίου το συμβόλαιο έληγε) και να μείνει αναγκαστικά ο Fall που είχε συμβόλαιο άλλα 2 χρόνια. Νομίζω ότι ήταν δεδομένο λοιπόν ότι θα γίνει μια κίνηση στο 5 και μάλιστα σε αυτά τα χαρακτηριστικά (αθλητικός ψηλός).Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:08 pm
Δηλαδή πιστεύεις ότι ο Μαλεντον ας πούμε, ταιριάζει ακριβώς στο ρόστερ της ομάδας και είναι αυτό το missing piece που λείπει;
Δεν κουτουλάει με Φουρνιέ, Ντόρσει διότι παίζει κυρίως στο δυο ας πούμε;
Με Τόμπσον ή Μπαμπ θα ήσουν ικανοποιημένος ας πούμε;
Αν κλείναμε Τόμπσον και κατά τα τέλη Οκτώβρη βγει κάποιο λαβράκι στην αγορά τύπου Ναν (όχι σε αυτό το επίπεδο, αλλά καταλαβαίνεις τι λεω) τι ακριβώς θα έλεγες τότε;
Σταματά πια με αυτό το αφήγημα, για σένα ήταν η Μισιτς ή τίποτα.
Και για να απαντήσω και στον Stam για το ότι θα μπορούσαμε να κλείσουμε Οτούρου ή Χέιζ νωρίς. Πέρυσι η σεζόν ήταν κομβική, σεζόν 100 χρόνων, με μοναδικό στόχο την Ευρωλίγκα. Έληγαν συμβόλαια starters όπως ο Μίλου ή ο Γκός, οι οποίοι δεν μας θάμπωναν με την απόδοση τους. Ήταν λογικό η ομάδα να μπει στο περίμενε να δει πως θα τελειώσει αυτή η χρόνια, πως θα αποδώσουν οι παίκτες στα κρίσιμα, και να αποφασίσει.
Δλδ αν κλείναμε Χέιζ ή Οτούρου, θα έπρεπε να μην ανανεώσουμε Μίλου.
Σταματήστε να το παίζετε όλοι έξυπνοι μετά Χριστών προφήτες.
Το δεύτερο είναι ότι δεν μπορείς να σχεδιάζεις την επόμενη σεζόν με το "κάτσε και βλέπουμε" πάντα. Σου κάνει ο Goss; Σου κάνει ο Milutinov; Κατά τη γνώμη μου αυτό πρέπει να το έχεις αποφασίσει από νωρίς και όχι να περιμένεις να φτάσει ο Μάιος. Γιατί ούτε αυτοί θα περιμένουν να έρθει ο Μάιος. Και το κακό είναι διπλό. Από τη μία δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους, στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Από την άλλη μπορεί να τους χάσεις και μετά να λες "καλά θα ήταν να είχα έναν Goss τώρα".
Άρα ή αποφασίζεις ότι δε σου κάνουν και πας για κάτι καλύτερο. Ή αποφασίζεις ότι σου κάνουν και τους ανανεώνεις. Καταλαβαίνω δεν είναι πάντοτε εύκολο αυτό, αλλά νομίζω ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στο άλλο άκρο.
0
-
- Reactions: 1472
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειναι τοσο κακος σουτερ. Δεν ειναι δολοφονος αλλα και σουτ μετα απο τριπλα εχει και τριποντακι καλο εχει και mid range εχει. Αν δεν εχει κλεισει στην αρμανι γιατι τα εχω κανει αχταρμα στο κεφαλι μου τον παιρνεις με κλειστα ματια. Καλυτερο δεν θα βρεις. Και εχει και καλη δημιουργιαshaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:44 pmεμενα ο κιλλιαν μου κανει παντως..ισως μας βγει μαλεντον και να βελτιωσει εδω το σουτ του..καλη δημιουργια,λογικα εδω αμυντικος θα ναι καλος,εχει ευρωπαικη εμπειρια ενω ηταν νο7 πικ..σιγουρα εχει ταλεντο που στους πιστονς δεν το εδειξε.
0
-
- Reactions: 59
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 655
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για Μιλου νομίζω ότι ο ίδιος ο Μπαρτζώκας ήταν σίγουρος. Απλά ο τραυματισμός Φαλ έκανε την παραμονή Μιλου επιτακτική. Σε κάθε περίπτωση δε θα ερχόταν ένας αθλητικός ψηλός; Υπήρχε περίπτωση του χρόνου να πηγαίναμε με Φαλ, Μιλουτίνοφ ξανά; Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα (ρεπορτάζ, δηλώσεις Μπαρτζώκα κτλ) νομίζω πως όχι.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:45 pmΔηλαδή εσύ αν ήσουν ο Μπαρτζώκας θα ήσουν σίγουρος για το τι πρέπει να κάνεις με Γκός και Μίλου;Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:38 pm
Πηγαίνοντας προς το φινάλε της σεζόν, ήταν κοινώς αποδεκτό ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει αλλαγές στη front line. Το πιθανότερο σενάριο μάλιστα τότε ήταν να φύγει ο Milutinov (του οποίου το συμβόλαιο έληγε) και να μείνει αναγκαστικά ο Fall που είχε συμβόλαιο άλλα 2 χρόνια. Νομίζω ότι ήταν δεδομένο λοιπόν ότι θα γίνει μια κίνηση στο 5 και μάλιστα σε αυτά τα χαρακτηριστικά (αθλητικός ψηλός).
Το δεύτερο είναι ότι δεν μπορείς να σχεδιάζεις την επόμενη σεζόν με το "κάτσε και βλέπουμε" πάντα. Σου κάνει ο Goss; Σου κάνει ο Milutinov; Κατά τη γνώμη μου αυτό πρέπει να το έχεις αποφασίσει από νωρίς και όχι να περιμένεις να φτάσει ο Μάιος. Γιατί ούτε αυτοί θα περιμένουν να έρθει ο Μάιος. Και το κακό είναι διπλό. Από τη μία δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους, στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Από την άλλη μπορεί να τους χάσεις και μετά να λες "καλά θα ήταν να είχα έναν Goss τώρα".
Άρα ή αποφασίζεις ότι δε σου κάνουν και πας για κάτι καλύτερο. Ή αποφασίζεις ότι σου κάνουν και τους ανανεώνεις. Καταλαβαίνω δεν είναι πάντοτε εύκολο αυτό, αλλά νομίζω ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στο άλλο άκρο.
Τέλος πάντων ας περιμένουμε καλά λες να δούμε και το τελικό ρόστερ. Νομίζω συμφωνούμε ότι Milutinov, Hall, Antetokounmpo σαν τριάδα ψηλών έχει έλλειμα και σε βάθος και μάλλον και σε ποιότητα (ο Κώστας).
2
2

-
- Reactions: 185
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ισως ο Μαλεντον να ηταν η καλυτερη λυση απο τα γκαρντ της λιγκας αλλα εχω την εντυπωση ο Μαλεντον εκλεισε στη Ρεαλ απο πολυ - πολυ νωρις. Η Ρεαλ εψαχνε απο περυσι γκαρντ της προκοπης και δεν εβρισκε και γι αυτο εμεινε με τον Φελιζ τριτο στο ροτεισον. Απο εκει και περα Ιουνιο μηνα θεωρω πως ο Μπαμπ ηταν η καλυτερη επιλογη απο οσους εχουν ακουστει εως τωρα και νομιζω δικαιως ηταν η πρωτη επιλογη. Αυτη τη στιγμη, νομιζω απο την ευρωπαικη αγορά (απο οσα ακουμε και ξερουμε για τους παικτες που πιθανον μεινουν ελευθεροι ή ειναι προς πωληση) μια λυση ειναι ο τομπσον της εφες αλλά νομιζω βγαινει πολυ ακριβα πρεπει να ζηταει γυρω στα 2 μυρια το χρονο αν οχι περισσοτερα. Θεωρω πως αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχει γινει κινηση για τον παικτη. Απο εκει και περα λογικα περιμενουμε ειτε καμια αποδεσμευση/buyout αν σκασει ξαφνικα απο σποντα (οπως εσκασε του Χολ) ή καμια ανταλλαγη του πετρουσεφ ή επειτα καναν παικτη απο καμια μανισα. Αν ειναι να παρουμε γκαρντ και δεν ακολουθησουμε το δρομο που επελεξε περυσι η ρεαλ.Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:24 pmΟ μαλεντον ηταν το καλυτερο φιτ για την ομαδα, πανω και απο τον Μισιτς. Ειναι κομπο, σκορινγκ first αλλα ειναι και οργανωτης( τζειμς και οχι Ναν). Μοιαζει πολυ με τον εβανς της ζαλγικρις. Εγω αν παιρμαμε Μαλεντον θα σφυρουσα εντελως αδιαφορα για Μισιτς οπως σωστα εκανε ο Παο και πηρε τον παικταρα τον Σορτς.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:08 pm
Δηλαδή πιστεύεις ότι ο Μαλεντον ας πούμε, ταιριάζει ακριβώς στο ρόστερ της ομάδας και είναι αυτό το missing piece που λείπει;
Αν κλείναμε Τόμπσον και κατά τα τέλη Οκτώβρη βγει κάποιο λαβράκι στην αγορά τύπου Ναν (όχι σε αυτό το επίπεδο, αλλά καταλαβαίνεις τι λεω) τι ακριβώς θα έλεγες τότε;
Και για να απαντήσω και στον Stam για το ότι θα μπορούσαμε να κλείσουμε Οτούρου ή Χέιζ νωρίς. Πέρυσι η σεζόν ήταν κομβική, σεζόν 100 χρόνων, με μοναδικό στόχο την Ευρωλίγκα. Έληγαν συμβόλαια starters όπως ο Μίλου ή ο Γκός, οι οποίοι δεν μας θάμπωναν με την απόδοση τους. Ήταν λογικό η ομάδα να μπει στο περίμενε να δει πως θα τελειώσει αυτή η χρόνια, πως θα αποδώσουν οι παίκτες στα κρίσιμα, και να αποφασίσει.
Αν αποφασιζαμε νωρις να κρατησουμε Μιλου(ευτυχως που το καναμε) ο Χειζ θα επρεπε να κλεισει πριν ενα μηνα καθως ειναι το ιδανικο του συμπληρωμα. Ο οτουρου ποτε δεν μου αρεσε ακομη και οταν καναμε κινηση.
0
-
- Reactions: 916
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μαλεντόν και ο Shorts ήταν από τα πιο hot ονόματα της αγοράς. Ο ένας πήγε στην Ρεάλ και ο άλλος στον ΠΑΟ.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:37 pmΝαι ο μαλεντον θα κουμπωνε γαντι..και οχι δεν ειναι 2ρι..σιγουρα δεν κουτουλαει με τον φουρνιε η τον ντορσει.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:08 pm
Σταματα να μου φορτωνεις πραγματα που φανταζεσαι απο το κεφαλι σου..χιλιοστη φορα που το κανεις..την επομενη απλα δεν θα σου απανταω καν.εγω ελεγα οτι ηθελα μαλεντον η μισιτς αλλα και σορτς αν στησεις την ομαδα με σουτερ ειναι φοβερη επιλογη.Τον τομπσον τον ελεγα μεχρι και πριν 2 μερες να πανε να τον παρουν γιατι καλυτερο δεν θα βρουν..Τον μπαμπ τον ηθελα αλλα οχι για βασικο,παρολα αυτα απο τι θα παρουμε τωρα πιθανοτατα να ειναι 2 κλασεις πανω..
Επισης τι σημασια εχει τι θελω η τι λεω εγω?Σημασια ειχε να γινει ενα ορθολογικο ροστερ..Ο χειζ ηταν ελευθερος 1 μηνα μετα τους τελικους.
Δεν ξέρω τι έγινε, και αν πράγματι τους κυνηγήσαμε (για τον Μαλεντον αμφιβάλλω), για τον Shorts ακούστηκε ότι του είπαμε ότι θα ματσαρουμε την μεγαλύτερη προσφορά που θα δεχτεί και θα του δώσουμε και παραπάνω, αλλά ο παίκτης επέλεξε τον ΠΑΟ διότι θέλει να παίξει ελεύθερο μπάσκετ.
Ο ΠΑΟ ήθελε ξεκάθαρα γκάρντ γιατί φαινόταν από νωρίς ότι ο Μπράουν θα χαιρετήσει, το ίδιο και η Ρεάλ που πάτωσε.
Εμείς επαναλαμβάνω ότι ειχαμε μόνο το f4 στο μυαλό μας. Στην θέση που ξέραμε σίγουρα ότι θα χρειαστούμε ενίσχυση πήγαμε και πήραμε τον καλύτερο διαθέσιμο παίκτη στην αγορά.
Ο Χέιζ είχε κλείσει από νωρίς στην Μονακό, δεν ήταν διαθέσιμος όταν ανανεώσαμε τον Μίλου αν δεν κάνω λάθος.
Για τον Τόμπσον σε ρωτάω ευθέως αν θα σε κάλυπτε ως επιλογή; Τον προπονητή δεν το κάλυπτε πάντως, φαίνεται ότι θέλει να πάει για κάτι καλύτερο.
Εμένα ορθολογικό μου φαίνεται το ρόστερ μέχρι στιγμής. Πήραμε ένα τίμιο αθλητικό Σέντερ και θα πάρουμε και ένα γκάρντ καλύτερο από Γκός και Τόμσον. Με αυτές τις προσθήκες είμαι happy.
Δεν ήθελα να σε εκνευρίσω και αν είπα κάτι που δεν ισχύει γράψε λάθος. Όντως είχες προτείνει τον Μαλεντον και τον Μισιτς (τον Τόμσον θεωρώ τον πρότεινες λόγω απελπισίας), αλλά μιλάμε για δυο πολύ δύσκολες περιπτώσεις αντικειμενικά, δεν μιλάμε για κανά παιχτακι της σειράς.
0
-
- Reactions: 1472
- Προειδοποιήσεις:
0
- GK_23
- Reactions: 2765
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Την σεζόν που μας πέρασε είχε 41.7% τρίποντο στη G-League (σε 18 ματς) και 38.1% στο NBA (σε μόλις 6 ματς όμως).Christofis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:50 pmΔεν ειναι τοσο κακος σουτερ. Δεν ειναι δολοφονος αλλα και σουτ μετα απο τριπλα εχει και τριποντακι καλο εχει και mid range εχει. Αν δεν εχει κλεισει στην αρμανι γιατι τα εχω κανει αχταρμα στο κεφαλι μου τον παιρνεις με κλειστα ματια. Καλυτερο δεν θα βρεις. Και εχει και καλη δημιουργιαshaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 6:44 pmεμενα ο κιλλιαν μου κανει παντως..ισως μας βγει μαλεντον και να βελτιωσει εδω το σουτ του..καλη δημιουργια,λογικα εδω αμυντικος θα ναι καλος,εχει ευρωπαικη εμπειρια ενω ηταν νο7 πικ..σιγουρα εχει ταλεντο που στους πιστονς δεν το εδειξε.
Αυτός όμως δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση, τις προηγούμενες σεζόν είχε κάτω από 30% τρίποντο. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν ο παίκτης όντως βελτιώθηκε σε αυτό το κομμάτι ή φέτος ήταν απλά μια αναλαμπή.
Φοβερή πρώτη ύλη γενικότερα αλλά στο NBA ήταν underachiever, μεγαλύτερος και από τον Maledon. Δεν δικαιολόγησε ποτέ το hype του, ενδεχομένως να φταίνε και οι Pistons σε αυτό.
Πάντως είναι ο ορισμός του versatile αμυντικού, μάρκαρει άνετα από το 1 έως το 3, ειδικά στην Ευρώπη. Καλός πασέρ και driver, εξαιρετικός στο πικ εν ρολ. Το δεξί χέρι βέβαια το έχει για να πιάνει τη λαβή στο λεωφορείο μόνο

Εμένα πάντοτε μου άρεσε σαν παίκτης ο Hayes και έκραζα, παρέα με ssoulliss, τον professeur (aka Vincent Collet) που δεν του έδινε μια ευκαιρία στην εθνική Γαλλίας.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK_23 την Παρ Ιούλ 18, 2025 7:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 655
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελείωσε νωρίς το σίριαλ Μίσιτς και το κανάλι αποφάσισε να ξεκινήσει καινούργιο, με τίτλο "Μίροτιτς ο φασολάκης, σε νέες περιπέτειες"
1
1

- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αμα αντι του μπαρτζωκα ειχαμε εναν τεχνικο διευθυντη και οχι τον μπαφε για σκαουτερ τοτε θα μπορουσαμε μεσα στην σεζον να κλεινουμε παικτες που θελουμε..ο μπαρτζωκας οπως ειναι φυσιολογικο πρωτα κοιταει να προπονησει και καλα κανει,αλλα ειναι ερασιτεχνικο να μην εχει ενα τιμ απο πισω και χει τους κουμπαρους του.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 18, 2025 7:01 pmΟ Μαλεντόν και ο Shorts ήταν από τα πιο hot ονόματα της αγοράς. Ο ένας πήγε στην Ρεάλ και ο άλλος στον ΠΑΟ.
Δεν ξέρω τι έγινε, και αν πράγματι τους κυνηγήσαμε (για τον Μαλεντον αμφιβάλλω), για τον Shorts ακούστηκε ότι του είπαμε ότι θα ματσαρουμε την μεγαλύτερη προσφορά που θα δεχτεί και θα του δώσουμε και παραπάνω, αλλά ο παίκτης επέλεξε τον ΠΑΟ διότι θέλει να παίξει ελεύθερο μπάσκετ.
Ο ΠΑΟ ήθελε ξεκάθαρα γκάρντ γιατί φαινόταν από νωρίς ότι ο Μπράουν θα χαιρετήσει, το ίδιο και η Ρεάλ που πάτωσε.
Εμείς επαναλαμβάνω ότι ειχαμε μόνο το f4 στο μυαλό μας. Στην θέση που ξέραμε σίγουρα ότι θα χρειαστούμε ενίσχυση πήγαμε και πήραμε τον καλύτερο διαθέσιμο παίκτη στην αγορά.
Ο Χέιζ είχε κλείσει από νωρίς στην Μονακό, δεν ήταν διαθέσιμος όταν ανανεώσαμε τον Μίλου αν δεν κάνω λάθος.
Για τον Τόμπσον σε ρωτάω ευθέως αν θα σε κάλυπτε ως επιλογή; Τον προπονητή δεν το κάλυπτε πάντως, φαίνεται ότι θέλει να πάει για κάτι καλύτερο.
Εμένα ορθολογικό μου φαίνεται το ρόστερ μέχρι στιγμής. Πήραμε ένα τίμιο αθλητικό Σέντερ και θα πάρουμε και ένα γκάρντ καλύτερο από Γκός και Τόμσον. Με αυτές τις προσθήκες είμαι happy.
Δεν ήθελα να σε εκνευρίσω και αν είπα κάτι που δεν ισχύει γράψε λάθος. Όντως είχες προτείνει τον Μαλεντον και τον Μισιτς (τον Τόμσον θεωρώ τον πρότεινες λόγω απελπισίας), αλλά μιλάμε για δυο πολύ δύσκολες περιπτώσεις αντικειμενικά, δεν μιλάμε για κανά παιχτακι της σειράς.
Εισαι ολυμπιακος ,εχεις λεφτα πλεον δεν γινεται να χανεις ετσι παικτες απο δω και απο εκει..οκ η ρεαλ και ο παο ειναι μεγαλα μεγεθη αλλα εσυ εχασες παικτες μεχρι και την εφες και την μονακο..Η οποια μονακο εχει οικονομικο θεμα,εχασε τον μπαμπ λιγο πριν τον υπογραψει,θα μπορουσε να χασει τον χειζ αν ημασταν γρηγοροι,εχασε μιροτιτς αποτι λενε και νομιζω και τον χιφι..
Τον τομπσον δεν τον θεωρω τοπ επιλογη αλλα αν ειναι να στηριχτεις στον εβανς (που εγω διαφωνω) ειναι μια οκ επιλογη..πως ειναι ο χολ ενα πραγμα..
α εγω ελεγα οτι και με τζειμς κομπλε ειμαι..μακαρι να γινει απο το παραθυρο..παροτι ο τυπος ειναι τρελος δεν βλεπω καποιον να ταιριαζει καλυτερα ..αλλαζεις και τον λι με εναν σουπερ αμυντικο και πλεον εχεις και το πικ εν ρολ που θελουν οι ψηλοι σου..ο χολ με τον τζειμς ηταν 2 επιπεδα πανω.
1
1