Jeight έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 19, 2025 9:31 am
Ο Παπ φετος ειχε 7 λεπτα μικροτερο μ.ο και του χρονου θα εχει ακομα λιγοτερα. Θα ειναι παικτης 10-13 λεπτων στην ευρωλιγκα, ο Ward προοριζεται για βασικος. Οσο για τον Εβανς αν αποδωσει οπως περιμενει το staff σε πολλα παιχνιδια θα κλεινει στο τελος καθως ενα απο τα βασικα του στοιχεια στα scouting reports ειναι το οτι ειναι clutch. Μια πενταδα με εβανς φουρνιε, ward, σασα, μιλου θα ειναι ιδανικη για κλεισιμο παιχνιδιων
Πάνω σε αυτό θέλω να πω ότι κάτι τέτοιο φαίνεται και από την μείωση που του προτάθηκε με ταυτόχρονη επέκταση για άλλον ένα χρόνο. Ο παίκτης θα γυρίσει και καταπονημένος από άλλο ένα Ευρωμπάσκετ. Αποκλείεται να έχει ρόλο μεγαλύτερο των 10 λεπτών, τουλάχιστον στην αρχή.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκεφτεί το παραπάνω ενδεχόμενο. Αν όντως γίνει κάτι τέτοιο και ο Παπ μπει σε ρόλο Πρίντεζη στην τελευταία του σεζόν, χωράει άνετα άλλο ένα τεσσαροπεντάρι και έτσι βγαίνει και νόημα στον μέχρι τώρα μεταγραφικό σχεδιασμό.
Παράδειγμα: παίρνεις Ατσούα ή Antony Gill, παίζουν 10 λεπτά στο πέντε και 10-15 στο τέσσερα και ο Πίτερς κατεβαίνει μόνιμα στο τρία και όλοι ευχαριστημένοι.
Πίτερς στο τρία με Ατσουα στο τέσσερα και πεντάρι Χολ είναι τελείως άλλο σενάριο από το Πίτερς-Σάσα που το κραζατε όλοι και δεν το πίστευε ούτε ο κόουτς.
Γενικά εμένα μου αρέσει ο μέχρι τώρα μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο Χολ είναι μια πολύ καλή και safe λύση για το πέντε που στην Μονακό δεν έπαιζε πάνω από 15 λεπτά. Αυτό μου λέει (αλλά και οι περισσότεροι αναλυτές τύπου hoopfellas, shotclock κ.ο.κ.) το ίδιο λένε, ότι θα πάρουμε και άλλον ψηλό τέλη Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, αν προκύψει κάτι καλό πάντα.
Μου αρέσει που δεν βιαστήκαμε φέτος και δεν κλείσαμε το ρόστερ με μέτριες λύσεις. Στο πόκερ έχει πλεονέκτημα οποίος μιλάει τελευταίος και το γεγονός ότι και έτσι να ξεκινήσουμε την σεζόν δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις κάτι καλό από την αγορά του NBA είτε στους ψηλούς είτε στους κοντούς, όπως έγινε και με Ναν (αν προκύψει πάντα κάτι αξιόλογο).
Ο Ζέρβας βγήκε και είπε ότι για γκάρντ Σεπτέμβριο-Οκτώβρη, οπότε μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει.