1.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 19, 2025 2:38 pmαποφεύγω τον τελευταίο καιρό να γράφω στο τόπικ του Παναθηναϊκού γιατί είναι λίγο περίεργο το κλίμα στο φόρουμ αλλά έχω κάποιες απορίες που μου φαίνονται λογικές οπότε here it goes :
1) κάπου διάβασα ότι είπαν στο σδνα ότι αν δεν έρθει ο Βαλαντσιούνας ο Παναθηναϊκός παίζει να πάρει 2-3 παίκτες. δε μπορώ να το καταλάβω αυτό, είτε χρειάζεσαι 2-3 παίκτες είτε όχι. προφανώς και υπάρχουν οικονομικοί περιορισμοί αλλά η διαφορά ανάμεσα σε έναν παίκτη και σε τρεις είναι τεράστια. αν ισχύει, τουλάχιστον στο δικό μου το μυαλό είναι σαφώς προτιμότερο τα 4 εκατομμύρια του JV να τα δώσετε σε 2-3 παίκτες και να μη ψάχνετε κάποιο φτηνό ρολίστα το Γενάρη.
2) και αυτό με τους οικογενειακούς λόγους του JV μου κάνει εντύπωση. σίγουρα στο Ντένβερ υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ότι η Λιθουανία και η Ελλάδα είναι διαφορετικές χώρες και ότι βρίσκονται περίπου στα δύο άκρα της ηπείρου. δεν έχει λογική το "να είναι πιο κοντά στη Λιθουανία", έτσι κι αλλιώς με το βαρύ πρόγραμμα των ομάδων στη Λιθουανία θα πάει μια φορά, στο εκτός με τη Ζαλγκίρις, άντε και σε καμιά άδεια Χριστουγέννων. αυτό που έχει λογική είναι να μη θέλει να αλλάζει ομάδα κάθε χρόνο για οικογενειακούς λόγους, να μη ψήνεται δηλαδή να πάει στο Ντένβερ και του χρόνου να ψάχνει πάλι ομάδα. αυτό το ακούω, το "κοντά στη Λιθουανία" όχι. έτσι βγάζει νόημα και αυτό που είχε ακουστεί να του εγγυηθούν και το δεύτερο χρόνο ως δέλεαρ.
Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις.
Αν δώσεις τα 4 στον Βάλα μόνο, λύνεις το θέμα στο 5. Χάνεις σε μπακ απ λύσεις άλλου.
Αν πάρεις 2-3 είσαι καλυμμένος ποσοτικά αλλά ρισκάρεις λίγο περισσότερο στο 5, ειδικά αν ο αναπληρωματικός σου σέντερ δεν έχει παίξει εκτός ΗΠΑ
2.
Νομίζω ότι τη μικρή απόσταση Λιθουανίας Ελλάδας θα την εκμεταλλευόταν κυρίως η σύζυγος του. Η οποία πολύ εύκολα θα μπορούσε να επισκέπτεται την οικογένεια της λίγο πολύ οπότε ήθελε.
Αλλά και ο ίδιος ο παίκτης θα το έβρισκε πιο εύκολο οποτε είχε ολιγοήμερο κενό.