Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
xomitsious

 euroleague
Reactions: 692
Δημοσιεύσεις: 1092
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 04, 2012 4:27 pm
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 19, 2025 3:05 pm

yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 2:38 pm
αποφεύγω τον τελευταίο καιρό να γράφω στο τόπικ του Παναθηναϊκού γιατί είναι λίγο περίεργο το κλίμα στο φόρουμ αλλά έχω κάποιες απορίες που μου φαίνονται λογικές οπότε here it goes :

1) κάπου διάβασα ότι είπαν στο σδνα ότι αν δεν έρθει ο Βαλαντσιούνας ο Παναθηναϊκός παίζει να πάρει 2-3 παίκτες. δε μπορώ να το καταλάβω αυτό, είτε χρειάζεσαι 2-3 παίκτες είτε όχι. προφανώς και υπάρχουν οικονομικοί περιορισμοί αλλά η διαφορά ανάμεσα σε έναν παίκτη και σε τρεις είναι τεράστια. αν ισχύει, τουλάχιστον στο δικό μου το μυαλό είναι σαφώς προτιμότερο τα 4 εκατομμύρια του JV να τα δώσετε σε 2-3 παίκτες και να μη ψάχνετε κάποιο φτηνό ρολίστα το Γενάρη.

2) και αυτό με τους οικογενειακούς λόγους του JV μου κάνει εντύπωση. σίγουρα στο Ντένβερ υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ότι η Λιθουανία και η Ελλάδα είναι διαφορετικές χώρες και ότι βρίσκονται περίπου στα δύο άκρα της ηπείρου. δεν έχει λογική το "να είναι πιο κοντά στη Λιθουανία", έτσι κι αλλιώς με το βαρύ πρόγραμμα των ομάδων στη Λιθουανία θα πάει μια φορά, στο εκτός με τη Ζαλγκίρις, άντε και σε καμιά άδεια Χριστουγέννων. αυτό που έχει λογική είναι να μη θέλει να αλλάζει ομάδα κάθε χρόνο για οικογενειακούς λόγους, να μη ψήνεται δηλαδή να πάει στο Ντένβερ και του χρόνου να ψάχνει πάλι ομάδα. αυτό το ακούω, το "κοντά στη Λιθουανία" όχι. έτσι βγάζει νόημα και αυτό που είχε ακουστεί να του εγγυηθούν και το δεύτερο χρόνο ως δέλεαρ.
1.
Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις.
Αν δώσεις τα 4 στον Βάλα μόνο, λύνεις το θέμα στο 5. Χάνεις σε μπακ απ λύσεις άλλου.
Αν πάρεις 2-3 είσαι καλυμμένος ποσοτικά αλλά ρισκάρεις λίγο περισσότερο στο 5, ειδικά αν ο αναπληρωματικός σου σέντερ δεν έχει παίξει εκτός ΗΠΑ

2.
Νομίζω ότι τη μικρή απόσταση Λιθουανίας Ελλάδας θα την εκμεταλλευόταν κυρίως η σύζυγος του. Η οποία πολύ εύκολα θα μπορούσε να επισκέπτεται την οικογένεια της λίγο πολύ οπότε ήθελε.
Αλλά και ο ίδιος ο παίκτης θα το έβρισκε πιο εύκολο οποτε είχε ολιγοήμερο κενό.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

 champion
Reactions: 2605
Δημοσιεύσεις: 6199
Εγγραφή: Τετ Ιουν 06, 2018 10:06 pm
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 19, 2025 4:01 pm

Stelios97 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 6:36 am
Λεσορ χολμς ντανστον η καποιος αλλος κ ενα 3αρο 4αρι για να μη σκασει ο χουαντσο στο τελος!οκεκε θα ηταν καλη λυση αλλα παει ρεαλ!!
Δύο παίχτες θα πάρουμε. Ένα σεντερ και έναν ακόμα, ο ένας ακόμα θα είναι ΕΙΤΕ 4/5αρι, ΕΙΤΕ 3/4αρι, ΕΙΤΕ τρίτο 5αρι. Δηλαδή δεν θα έρθει ΚΑΙ Ντανστον ΚΑΙ Οκεκε αλλά ένας από τους δύο. Εκτός αν έρθει ο Βαλασιουνας που τότε το ροστερ κλείνει επιτόπου.

0
JohnnyPao

 champion
Reactions: 2605
Δημοσιεύσεις: 6199
Εγγραφή: Τετ Ιουν 06, 2018 10:06 pm
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 19, 2025 4:04 pm

manos_89 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 7:02 am
JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 5:09 am
Εκπομπάρα η σημερινή του Hoopfellas, όποιος έχει όρεξη ας τη δει, τα είπε όλα. Θα προσπαθήσω να κάνω μια περίληψη αλλά όλο και κάτι θα ξεχνάω :

1. Ρωτησε χθες για Theis, μένει Μονακο, τον ξεχνάμε.
2. Για Valaciunas θα έχουμε τελική απάντηση σε μια βδομάδα το πολύ.
3. Αν δεν προχωρήσει του Λιθουανού, προκρίνονται 3 επιλογές για τον back-up center μας : Rischaun Holmes, Precious Achiuwa και Charles Bassey.
4. Πέρα από τον ψηλό θα πάρουμε κι έναν ακόμη παίχτη, είτε 5/4αρι, είτε 3/4αρι, είτε τρίτο 5αρι.
5. Θέλουμε και έναν 7ο Έλληνα συμπληρωματικό.

Να δούμε τώρα τους 3 σεντερ που ανέφερε.
Α) Holmes —> Ένας δεύτερος Lessort, σούπερ επιθετικός, mobile ψηλός, ίσως να μπορεί να δωσει και λίγα λεπτά στο "4", ο πιο ποιοτικός από τις 3 επιλογές, έχει και rim protection.
B) Achiuwa —> Αμυντικά είναι 10 φορές καλύτερος από τον Gabriel, στις αλλαγές στα σκριν και στα hedge out θα τρώει τα αντίπαλα γκαρντ για πρωινό, μιλάμε για έναν prime Lasme ίσως και καλύτερο, οχι τόσο καλό σκόρερ όσο ο Holmes, αλλά στο ΝΒΑ έχει μέσο όρο 7-8 πόντους, παίζει και αυτός λίγο στο "4".
Γ) Bassey —> Άλλη πάστα παίχτη από τους 2 παραπάνω, δένει και συμπληρώνει άψογα τον Lessort, γιατί έχει στοιχεία που δεν δίνει ο Γάλλος, μεγάλο κορμί, εξαιρετικός rim protector, πολύ καλός πασερ, επιθετικά όχι κάτι σπουδαίο, καθαρό 5αρι όμως.

Αν πάρουμε είτε τον Holmes (1,5+ εκατ), είτε τον Achiuwa (2 εκατ), ο Hoopfellas προτείνει και έναν βετεράνο 3ο σεντερ, μεγάλο κορμί ιδανικά και καλό low post αμυντικό, παιγμένο σε μεγάλα ματς που κρίνουν τίτλους. Συγκεκριμένα ανέφερε τους Ibaka και Dunston, εγώ σκέφτομαι και τον Fall που έφυγε απο Μπαρτσα. Αν πάρουμε τον Bassey, τότε ο πέμπτος ψηλός πρέπει να είναι 5/4αρι, πχ Thiemann ή κάποιος αντίστοιχος που θα δεχόταν τέτοιο ρόλο. Ως 9ος ξένος λέμε τώρα αυτός και 8ος ο Grigonis. Ουσιαστικά να φέρουμε 2 ψηλούς δηλαδή με λιγότερα λεφτά από ότι θα δίναμε μόνο για τον Valaciunas.

Γουστάρω.
Ο Achiuwa σαν πρόσπεκτ παίζει να είναι καλύτερος από Βαλαντσιούνας. Σταθερά 20+ λεπτά με ρόλο σε πολύ καλή ομάδα. Νομίζω είναι ουτοπικό να έρθει τέτοιος παίκτης στα 25 του. Τον χαντακώνει το ύψος του ίσως στο ΝΒΑ και δεν βρίσκει συμβόλαιο, αλλά εδώ θα τρώει αντίπαλους για πρωινό.
Για τον Holmes θα ξαναπω ότι δεν μου αρέσει καθόλου. Το ότι έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ από το 22 μου κακοφαίνεται και μου κάνει για παίκτη που θα έρθει για ένσημα εδώ (όντας και Αμερικάνος).
Ο Bassey μου αρέσει αρκετά και ενδέχεται να έχει πολύ καλύτερα νούμερα στα per 36 από τους υπόλοιπους. Δεν πήρε ποτέ σοβαρά λεπτά στους Σπερς (νομίζω πρόπερσι μόνο υπήρξε μια βδομάδα που έπαιρνε πολλά λεπτά με τον Poeltl(;) τραυματία στους Σπερς) αλλά όταν έπαιρνε έγραφε πολύ καλά νούμερα και αρκετά ριμπάουντ. Παρόλα αυτά κι αυτός μου φαίνεται λίγο ρίσκο.

Εν ολίγοις αν φέρουμε τον Achiuwa είναι σαν να πέσαμε από την Ακρόπολη και βρήκαμε πορτοφόλι.
Εγώ δεν θεωρώ τόσο ανέφικτη σαν επιλογή τον Ατσουα, θα δούμε, 2 εκατ δεν πρόκειται να βρει στο ΝΒΑ καταρχάς, είναι κοντός για σεντερ στο ΝΒΑ και τελείως ασουτος για 4αρι, θα δούμε. Για Χολμς είναι θέμα κινήτρου δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, πάντως για να λέει ο Χουπφελας ότι είναι καλή επιλογή τον εμπιστεύομαι. Για κάποιον λόγο περισσότερο από όλους θέλω τον Μάσεϊ, νομίζω είχε γράψει κάποια πράγματα για αυτόν ο @Barry στο τοπικ του οσφπ αν θέλει να μας τα πει και εδώ.

0
JohnnyPao

 champion
Reactions: 2605
Δημοσιεύσεις: 6199
Εγγραφή: Τετ Ιουν 06, 2018 10:06 pm
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 19, 2025 4:06 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 6:56 am
Stelios97 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 6:36 am
Λεσορ χολμς ντανστον η καποιος αλλος κ ενα 3αρο 4αρι για να μη σκασει ο χουαντσο στο τελος!οκεκε θα ηταν καλη λυση αλλα παει ρεαλ!!
και χωρις ντανστον αν παρουμε 3/4 ο μητογλου τι θα κανει θα τα ξυνει?
ας παιζει αυτος στο 5
Είχα γράψει τους χρόνους τις προάλλες. Θα παίζει 22 λεπτά ο Οσμαν στο 3, 10 λεπτά ο Γκραντ, 8 λεπτά ο Οκεκε ας πουμε. Και στο 4 22 λεπτά ο Χουαντσο, 10 λεπτά ο Ντίνος και άλλα 8 λεπτά πάλι ο Οκεκε. Σύνολο 16 λεπτά το 3/4αρι. Θα υπάρχουν και τραυματισμοί.

0
JohnnyPao

 champion
Reactions: 2605
Δημοσιεύσεις: 6199
Εγγραφή: Τετ Ιουν 06, 2018 10:06 pm
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 19, 2025 4:09 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 8:48 am
Ο Achiuwa είναι ο καλύτερος παίκτης από αυτους τους 3 με διαφορά, το θεωρώ απίθανο να μην βρει nba κάτι. Τον ταβανιάζει το ύψος του αλλά έπαιζε 20 λεπτά την περασμένη χρονιά, είναι και 25 χρονών μόνο. Η δική του περίπτωση ακόμα και αν δεν βρει τώρα κάτι δεν βλέπω να τελειώνει γρήγορα. Θα πάει με κάποια ομάδα σε training camp και pre-season και αν είναι να κοπεί θα γίνει εκεί κατά τον Οκτώβρη στα τελευταία κοψίματα. Θα περιμένουμε τόσο για το 5αρι; Σούπερ αν γίνει εννοείται.

Ο Holmes νομίζω είναι περισσότερο κοντά σε αυτό που θέλει ο Αταμάν από το 5αρι του και ο πιο ποιοτικός από τους 3. Η επιφύλαξη με αυτόν είναι πως είναι στα 32, έχει να παίξει κανονικό μπάσκετ από το 2022 και έχει βγάλει καμιά 60αρια εκατομμύρια στην καριέρα του. Θα έχει κίνητρο να έρθει ή θα έρθει για τουρισμό; Και η δική του περίπτωση πιστεύω θα αργήσει γιατί υπάρχει περίπτωση να βρει συμβόλαιο ως βετεράνος κάπου και λογικά θα το κυνηγήσει.

Ο Bassey θεωρώ είναι η πιο εφικτή από τους 3. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τόσο τον ενθουσιασμό, νομίζω το ταβάνι του θα είναι να γίνει ένας λίγο χειρότερος ή λίγο καλύτερος Hall και υπάρχει το ερώτημα πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί στο ευρωπαικό μπάσκετ. Δεν έχει παίξει ποτέ επαγγελματικό μπάσκετ πρακτικά, μετά το κολλέγιο έχει παίξει 113 παιχνίδια nba σε 4 χρόνια όλα garbage time. Όμως πιστεύω ότι σε σχέση με ότι έχει περάσει ως 5αρι πίσω από τον Λεσόρ τα προηγούμενα χρόνια δεν θα είναι χειρότερος. Αν δούμε ότι οριστικά δεν έρχεται ο Βαλαντσιούνας και μπορούμε να τον κλείσουμε άμεσα ας το κάνουμε.
Η λύση είναι να θυσιάσουμε το 3/4αρι που θα περνάμε και σαν 9ο ξένο να φέρουμε έναν 5ο ψηλό. Ντανστον, Ιμπακα, Φαλ, έναν από αυτούς για ασφάλεια. Μετά περιμένεις όσο χρειαστεί για τον κατάλληλο μπακαπ.

0
JohnnyPao

 champion
Reactions: 2605
Δημοσιεύσεις: 6199
Εγγραφή: Τετ Ιουν 06, 2018 10:06 pm
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 19, 2025 6:48 pm

Σύμφωνα με τον Κοτζιά η ομάδα έχει να ξοδέψει 4 εκατομμύρια για να κλείσει το ροστερ :

Plan A —> Valaciunas
Plan B —> Holmes + Rogavopoulos

Δεν έχει τελειώσει του Ρογκα, ενώ είπε πως θα δώσουμε και 200-300χιλ για έναν 5ο ψηλό. Για 3/4αρι δεν ακούω και αγχώνομαι, βέβαια οι Okeke και Duarte που ήθελα για τη θέση χάθηκαν πλέον.

1
1 Εικόνα
Giannis14

 a1greece
Reactions: 219
Δημοσιεύσεις: 592
Εγγραφή: Παρ Ιαν 03, 2025 9:40 am
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 19, 2025 7:17 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 6:48 pm
Σύμφωνα με τον Κοτζιά η ομάδα έχει να ξοδέψει 4 εκατομμύρια για να κλείσει το ροστερ :

Plan A —> Valaciunas
Plan B —> Holmes + Rogavopoulos

Δεν έχει τελειώσει του Ρογκα, ενώ είπε πως θα δώσουμε και 200-300χιλ για έναν 5ο ψηλό. Για 3/4αρι δεν ακούω και αγχώνομαι, βέβαια οι Okeke και Duarte που ήθελα για τη θέση χάθηκαν πλέον.
Στο πλαν Μπι ο ρογκαβοπουλος τι είναι; 3-4αρι δεν είναι; Απλά αν πάρουμε τελικά Βάλα πολύ θεωρείται και απίθανο πλέον, δεν θα μείνουν χρήματα για ακόμα μια μεταγραφή. Ετσι έχουν πει από την αρχή

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

 champion
Reactions: 5031
Δημοσιεύσεις: 9284
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 21, 2020 10:50 am
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 19, 2025 7:19 pm

Giannis14 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 7:17 pm
JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 6:48 pm
Σύμφωνα με τον Κοτζιά η ομάδα έχει να ξοδέψει 4 εκατομμύρια για να κλείσει το ροστερ :

Plan A —> Valaciunas
Plan B —> Holmes + Rogavopoulos

Δεν έχει τελειώσει του Ρογκα, ενώ είπε πως θα δώσουμε και 200-300χιλ για έναν 5ο ψηλό. Για 3/4αρι δεν ακούω και αγχώνομαι, βέβαια οι Okeke και Duarte που ήθελα για τη θέση χάθηκαν πλέον.
Στο πλαν Μπι ο ρογκαβοπουλος τι είναι; 3-4αρι δεν είναι; Απλά αν πάρουμε τελικά Βάλα πολύ θεωρείται και απίθανο πλέον, δεν θα μείνουν χρήματα για ακόμα μια μεταγραφή. Ετσι έχουν πει από την αρχή
υποτιθεται οτι με ρογκα θα μπορει να παιζει στο 4 ο οσμαν πιο ευκολα

νομιζω οτι και βαλα να παρουμε εναν ακομα στο 3/4 θα παρουμε αλλα δεν θα ειναι ακριβος

0
Stelios97

 junior
Reactions: 40
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: Τετ Μάιος 21, 2025 11:15 am
Τοποθεσία: Μυτιληνη Λεσβος
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 19, 2025 7:32 pm

Κανονιστε να αφησετε κενα στην ομαδα!παρτε 3αρο 4αρι δυνατο στην αμυνα!μη δουμε κανα γιουρτσεβεν κ τρελαθουμε στο τελος

0
BillyPao

 champion
Reactions: 2651
Δημοσιεύσεις: 5423
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 28, 2020 7:08 pm
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 19, 2025 7:51 pm

Stelios97 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 7:32 pm
Κανονιστε να αφησετε κενα στην ομαδα!παρτε 3αρο 4αρι δυνατο στην αμυνα!μη δουμε κανα γιουρτσεβεν κ τρελαθουμε στο τελος
Θα σταματήσετε την γκρίνια κάποια στιγμή; Ο Γιουρτσεβέν θα φύγει, σέντερ για να πλαισιώσει τον Λεσόρ θα έρθει και 3άρι θα έρθει επίσης αν ο Γκριγκόνις δεν είναι έτοιμος με την έναρξη της σεζόν.

0
Giannis14

 a1greece
Reactions: 219
Δημοσιεύσεις: 592
Εγγραφή: Παρ Ιαν 03, 2025 9:40 am
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 19, 2025 8:08 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 7:51 pm
Stelios97 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 7:32 pm
Κανονιστε να αφησετε κενα στην ομαδα!παρτε 3αρο 4αρι δυνατο στην αμυνα!μη δουμε κανα γιουρτσεβεν κ τρελαθουμε στο τελος
Θα σταματήσετε την γκρίνια κάποια στιγμή; Ο Γιουρτσεβέν θα φύγει, σέντερ για να πλαισιώσει τον Λεσόρ θα έρθει και 3άρι θα έρθει επίσης αν ο Γκριγκόνις δεν είναι έτοιμος με την έναρξη της σεζόν.
Έχουν πει για 8 ξένους, για μια μεταγραφή αν έρθει ο Βάλα ή για δύο αν έρθει κάποιος άλλος Σέντερ

0
BillyPao

 champion
Reactions: 2651
Δημοσιεύσεις: 5423
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 28, 2020 7:08 pm
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 19, 2025 8:47 pm

Giannis14 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 8:08 pm
BillyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 7:51 pm


Θα σταματήσετε την γκρίνια κάποια στιγμή; Ο Γιουρτσεβέν θα φύγει, σέντερ για να πλαισιώσει τον Λεσόρ θα έρθει και 3άρι θα έρθει επίσης αν ο Γκριγκόνις δεν είναι έτοιμος με την έναρξη της σεζόν.
Έχουν πει για 8 ξένους, για μια μεταγραφή αν έρθει ο Βάλα ή για δύο αν έρθει κάποιος άλλος Σέντερ
Ναι, το πλάνο προβλέπει 8 ξένους.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

 champion
Reactions: 5031
Δημοσιεύσεις: 9284
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 21, 2020 10:50 am
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 19, 2025 10:21 pm

απο λαιβ ταραντουλα

Εικόνα


Εικόνα

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1770
Δημοσιεύσεις: 12013
Εγγραφή: Παρ Σεπ 07, 2007 2:50 pm
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 19, 2025 10:28 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιούλ 19, 2025 10:21 pm
απο λαιβ ταραντουλα

Εικόνα


Εικόνα
Και μετα εκανε αλλο σχολιο pinned που ελεγε για χολμς+ρογκαβοπουλο,κοινως άκυρο πανηγυρικό

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Δημοσιεύσεις: 13074
Εγγραφή: Τετ Ιουν 25, 2014 11:03 am
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 19, 2025 10:48 pm

Με μπερδεύει το Βαλαντσιούνας ή Χόλμς+Ρόγκα.

Είναι σαν να λέμε ότι το πρόβλημα με Ρόγκα είναι μόνο οικονομικό, οτι αν πάρουμε Βάλα δεν μπορούμε να δώσουμε και σε αυτόν τόσα λεφτά γιατί διαφορετικά ως θέσεις δεν έχουν καμία σχέση.

Το Βαλαντσιούνας ή κάποιο άλλο 5αρι χωρίς Ευρωπαϊκή εμπειρία μαζί με κάποιον έμπειρο στυλ Ντάνστον για τρίτο βγάζει νόημα για να έχεις μια ασφάλεια μέχρι να προσαρμοστεί.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”