Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 678
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην ξεκινήσουμε να γκρινιάζουμε για ένα δημοσίευμα του Βαγγέλα του Ιωάννου. Προφανώς και δε θα έβγαζε κανένα νόημα να παίρναμε τον Jones. Ούτε καν τον Hayes δε θα έβγαζε, όταν πέρσι είχες Goss. Αλλά ας περιμένουμε πρώτα να έρθει όποιος έρθει , να κλείσει το ρόστερ και γκρινιάζουμε μετά με την ησυχία μας.
2
2

-
- Reactions: 199
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Απο ολους αυτους που ακουγονται τελευταιες ημερες κανεις δεν μου αρεσει γι αυτο που θελουμε. Καλυτερα να πανε να παρουν τον Simpson απο την Ναποκα - αν ειναι για πωληση κ δεν εχει κλεισει ακομα πουθενα.
ΥΓ: Παιζει να ειναι κ ελευθερος ο Simpson αν αποφασισει να γυρισει ευρωπη μετα την εξαιρετικη χρονια που εκανε, διαβαζω για την ωρα υπεγραψε Summer league contract με τους Clippers
ΥΓ: Παιζει να ειναι κ ελευθερος ο Simpson αν αποφασισει να γυρισει ευρωπη μετα την εξαιρετικη χρονια που εκανε, διαβαζω για την ωρα υπεγραψε Summer league contract με τους Clippers
0
-
- Reactions: 85
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πιστεύεις ο Χέιζ θα έκανε χειρότερα νούμερα στο Eurocup;Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 20, 2025 12:04 amΑπο ολους αυτους που ακουγονται τελευταιες ημερες κανεις δεν μου αρεσει γι αυτο που θελουμε. Καλυτερα να πανε να παρουν τον Simpson απο την Ναποκα - αν ειναι για πωληση κ δεν εχει κλεισει ακομα πουθενα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ΟΚ ο Χειζ ειναι ο μονος απο οσους εχουν ακουστει που αξιζει. Το θεμα ειναι δεν ειμαι βεβαιος οτι ο Χειζ θα γυρισει ευρωπη νομιζω ουτε 25 χρονων δεν ειναι. Στο eurocup χειροτερα νουμερα εκανε απο τον simpson, βεβαια και σε μικροτερη ηλικια - τωρα πιθανον να ηταν πολυ καλυτερος, δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου τελευταια και ουτε εψαξα να δω τα στατιστικα του στην αμερικη. Τον simpson που τον ειδα περυσι σε 3 παιχνιδια με ειχε εντυπωσιασει βεβαια νομιζω κι αυτος θα επιδιωξει να μεινει στην αμερικη απ οτι φαινεται.FabrizioOberto έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 20, 2025 12:20 amΠιστεύεις ο Χέιζ θα έκανε χειρότερα νούμερα στο Eurocup;Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 20, 2025 12:04 amΑπο ολους αυτους που ακουγονται τελευταιες ημερες κανεις δεν μου αρεσει γι αυτο που θελουμε. Καλυτερα να πανε να παρουν τον Simpson απο την Ναποκα - αν ειναι για πωληση κ δεν εχει κλεισει ακομα πουθενα.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 5037
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
απολους αυτους που ακουγονται καλυτερα να ειχατε κρατησει το γκοςRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 20, 2025 12:04 amΑπο ολους αυτους που ακουγονται τελευταιες ημερες κανεις δεν μου αρεσει γι αυτο που θελουμε. Καλυτερα να πανε να παρουν τον Simpson απο την Ναποκα - αν ειναι για πωληση κ δεν εχει κλεισει ακομα πουθενα.

2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εμενα μου αρεσει πολυ ο Γκος αλλα αν χανει το 1/3 της σεζον απο τραυματισμους αυτο κ μονο αποτελει προβλημα. Μονο κ μονο γι αυτο επρεπε να αλλαξει χωρις δευτερη σκεψη.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 20, 2025 12:37 amαπολους αυτους που ακουγονται καλυτερα να ειχατε κρατησει το γκοςRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 20, 2025 12:04 amΑπο ολους αυτους που ακουγονται τελευταιες ημερες κανεις δεν μου αρεσει γι αυτο που θελουμε. Καλυτερα να πανε να παρουν τον Simpson απο την Ναποκα - αν ειναι για πωληση κ δεν εχει κλεισει ακομα πουθενα.
ΥΓ: Παιζει να ειναι κ ελευθερος ο Simpson αν αποφασισει να γυρισει ευρωπη μετα την εξαιρετικη χρονια που εκανε, διαβαζω για την ωρα υπεγραψε Summer league contract με τους Clippers![]()
3
3

- kite26
- Reactions: 1314
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό σκέφτομαι βουβά φίλε μου...Δεν ήταν απλή απώλεια ο Γκος όπως πέρασε αρχικά. Να το ξέρετε παιδιά.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 20, 2025 12:37 amαπολους αυτους που ακουγονται καλυτερα να ειχατε κρατησει το γκοςRivers15 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 20, 2025 12:04 amΑπο ολους αυτους που ακουγονται τελευταιες ημερες κανεις δεν μου αρεσει γι αυτο που θελουμε. Καλυτερα να πανε να παρουν τον Simpson απο την Ναποκα - αν ειναι για πωληση κ δεν εχει κλεισει ακομα πουθενα.
ΥΓ: Παιζει να ειναι κ ελευθερος ο Simpson αν αποφασισει να γυρισει ευρωπη μετα την εξαιρετικη χρονια που εκανε, διαβαζω για την ωρα υπεγραψε Summer league contract με τους Clippers![]()
2
2

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 64
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 5037
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν υπαρχουν παιχτες η αγορα ειναι στεγνη το λεει και ο κοτζιαςRedEmperor έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 20, 2025 1:31 amΜε 20.000.000 μπάτζετ αν δεν μπορείς να βρείς καλύτερο παίχτη από Γκος θα είχες πάρει πόδι την επόμενη μέρα σε μια σοβαρή εταιρία

0
- kite26
- Reactions: 1314
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας το πούμε συνδυασμό παραγόντων...Τα λέγαμε εμείς οι γκρινιάρηδες στις τέλος της σεζόν, αλλά τώρα οι αποφάσεις πάρθηκαν...τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 20, 2025 1:40 amδεν υπαρχουν παιχτες η αγορα ειναι στεγνη το λεει και ο κοτζιαςRedEmperor έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 20, 2025 1:31 amΜε 20.000.000 μπάτζετ αν δεν μπορείς να βρείς καλύτερο παίχτη από Γκος θα είχες πάρει πόδι την επόμενη μέρα σε μια σοβαρή εταιρία![]()
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δοξα τω Θεω να λεμε που ο Γκος βιαστηκε και υπεγραψε στη Ζαλγκιρις γιατι παιζει να τον ανανεωναμε.
Οσο καλος παικτης κι αν εισαι οταν τραυματιζεσαι κ στον υπνο σου δεν κανεις για τετοιο επιπεδο.
Ο ανθρωπος καθε τρεις κ λιγο ηταν τραυματιας. Μεχρι κ στο F4, ενω 1 μηνα πριν ηταν χαλαρο το αγωνιστικο προγραμμα, καταφερε να παιξει με ενεση οπως ειπε.
Προσεφερε οτι προσεφερε, τον αγαπαμε, ειναι παικταρας οταν ειναι υγιης, αλλα οχι δεν θα μας λειψει.
5
5