Christofis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 20, 2025 9:55 am
Βγαλε τους συχνους τραυματισμους του γκος που περυσι τους ειδαμε μονο μετα το φαιανλ φορ φυσικα( και ισως να τα ειχε σπασει με τηννομαδα γιατινθα εφευγε και δεν ηθελε νανπιεστει ενω ειχε παιξει αλλες φορες και τραυματιας για την ομαδα)
Υποτιθεται οτι η ομαδα δεν ηθελα παικτη σαν τον Μισιτς και ο πρωτος στοχος ηταν ο Μπαμπ. Δηλαδη ο μπαμπ εχει μεγαλυτερο επιθετικο ρεπερτοριο απο τον Γκος που εχει παιξει βασικος σε Ρεαλ, Ολυμπιακο ενω ο Μπαμπ εκανε μια καλη χρονια φετος; Αν ψαχναμε αμυντικο εξολοθρευτη παλι δεν ειναι τοσο ανωτερος ο μπαμπ για να δωσεις και μπαιαουτ για χαρη του 1 μυρριο σχεδον.
Η ομαδα αν ειχε
Γκος, Γουοκαπ συν τον Λι στον Ασσο μια χαρα θα μπορουσε να ξεκινησει την σεζον, να δωσει χρονο στον εβανς και να εξελιξει τον Λι( παικτη με συνεχεις 40αρες στο τσαμπιονς λινγκ και 20αρες στην ευρωλιγκα με ομαδα που του εδωσε την ευκαιρια) που και σκορερ μπορει να ειναι αλλα ειναι και παικτης προπονητη. Οποιος ερθει απο τους πιτσιρικαδες θα χρειαστει χρονο και κοπο να εξελιχθει (θα μπορουσαν ολοι όσοι εχουν ακουστει να γινουν τοπ παικτες ευρωλιγκας). Ομως με τοσα αν ειναι σαν να παιζουμε τζοκερ: Μεγαλο επαθλο, μεγαλη πιθανοτητα για κουβα.
Εγω λεω ας αποφασισουμε τι θελουμε. Θελουμε twi way; Ειχαμε τετοιον που επαιρνε και ψιχουλα αλλα στα δυσκολα παντα το ελεγε η ψυχη του( στο φαιναλ φορ ηταν ο μονος μαζι με τον Φουρνιε που προσπαθησε και παλεψε και ας ηταν αστοχος ). Να δεχτω να προσπαθησαι να προσπαθησεις να φερεις εναν πιο ανθεκτικο παικτη(φερε μαικνταιρ, Μπαμπ αλλα δουλεωε το νωρις). Θελουμε παικταρα με προσωπικη φαση γιατι τετοιοι υπηρχαν 4 στην αγορα και αν τον Μισιτς δεν ηταν λογικο να του δωσουμε 4,8 εκαττομυρια, υπηρχαν και ο Σορτς και ο Μαλεντον και πες αυτους τους δυο τους διεκδικησαν νωρις και τους πηραν αμεσοι ανταγωνιστες. Στην αγορα υπηρχε και ο εντουαρντς που ολοι τον ξεχναμε. Θελουμε παικτη λαυράκι να τον κανουμε εμεις Λαρκιν; Ε τοτε γιατι κοιταξαμε Μπαμπ, Μισιτς; Αν θελουμε παικτη συμπληρωματικο που θα γινει εν δυναμει παικταρας τοτε παω πασο αλλα αυτο δεν ειναι σωστος σχεδιασμος αν εχεις 2 βασικους παικτες με ερωτηματικα στην περιφερια.
Τελος παντων εγω με ενα ροστερ
Χειζ ή αλλο λαυρακι, Γουοκαπ, Λι
Εβανς, Ντορσει, Μακκισικ, Νετζηπογλου
Φουρνιε, Γουορντ, Λαρεντζακης
Σασα, Πιτερς, Παπανικολαου
Μιλουτινοφ, Χολ, Αντετοκουμπο
Πιστευω θα ειμαστε σιγουρα φαιναλ φορ εαν ειναι ολοι υγιεις και αν οχι το πιο γεματο ενα απο τα πιο γεματα και απο τα πιο ποιοτικα, αν οχι το πιο ποιοτικο στην ευρωλιγκα μαζι με του Παο. Θα ηθελα να πιστευω οτι θα παμε σε ακομη εναν ψηλο και ας ειναι καποιος παικτης λαυρακι( οχι μαριδουλα τυπου Μενσα)