Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 21, 2025 8:32 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 8:27 pm
Το λάθος με τον Βαλαντσιούνας είναι ότι ήρθε στην Αθήνα και σε αυτό έφταιγε μάλλον ο Λιθουανός μάνατζερ που είχε άγνοια του πως δουλεύουν στο NBA ή το έκανε για να πιέσει καταστάσεις και η ομάδα που δεν επιβεβαίωσε και με τους Αμερικάνους μάνατζερ οτι ήταν όλα κανονισμένα για να έρθει Αθήνα.

Αυτό είναι που το κάνει να φαίνεται σαν φιάσκο αλλιώς οκ έγινε μια προσπάθεια δεν προχώρησε και μένει εκεί σιγά.

Εδώ να πω ότι ενώ θυμάμαι άπειρους παίκτες που συμφωνούν με άλλη ομάδα πριν τελειώσει το συμβόλαιο τους, δεν θυμάμαι παίκτη να πηγαίνει να περάσει ιατρικά σε άλλη ομάδα πριν μείνει ελεύθερος ή η ομάδα του υπογράψει για την μεταγραφή αν μιλάμε για μεταγραφή με buy out.

Κατά τα λοιπά έγινε το λογικό ότι από την στιγμή που έχει κλειστό συμβόλαιο και θέλουν να τον κρατήσουν μένει εκεί.
ακριβως αυτο

περιπτωσεις που να χαλανε μεταγραφες συμφωνημενες εχουμε δει σε ολες σχεδον τις ομαδες κατα καιρους

κατι παρομοιο με αυτο του λιθουανου δεν θυμαμαι ξανα

η καε εχει ανθρωπους που ασχολουνται με αυτα τα θεματα,και μολις προσφατα πηρε και τον παππα που υποτιθεται εχει ακρες και ξερει πως δουλευει το νβα
πως ηταν τοσοι σιγουροι οτι θα μεινει ελευθερος δηλαδη τι τους ειπε και τους επεισε τοσο πολυ
και οποιος παει και λεει οτι παπατζα του ερχεται στην καε τον πιστευουν?

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Ιούλ 21, 2025 8:34 pm

Οι εξελίξεις της ημέρας δεν απαιτούν να μας γράψεις 4 φορές πόσο παπατζης ειναι ο Γκριγκονις και οι Λιθουανοι γενικώς.Μια αρκεί.
Το ίδιο ισχύει και για τον τουλουμπα,όλα μπορούν να γραφτούν με ευπρέπεια κ τρόπο που αρμόζει στο φορουμ

+1 φάουλ στον Giannis14 για παραβίαση κανονισμούς 4α για τους διαχειριστές

Giannis14

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 21, 2025 8:53 pm

big_lebowski έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 8:34 pm
Οι εξελίξεις της ημέρας δεν απαιτούν να μας γράψεις 4 φορές πόσο παπατζης ειναι ο Γκριγκονις και οι Λιθουανοι γενικώς.Μια αρκεί.
Το ίδιο ισχύει και για τον τουλουμπα,όλα μπορούν να γραφτούν με ευπρέπεια κ τρόπο που αρμόζει στο φορουμ

+1 φάουλ στον Giannis14 για παραβίαση κανονισμούς 4α για τους διαχειριστές
Γράφω την γνώμη μου και τα υπόλοιπα παιδιά σχολιάζουν την γνώμη μου, επομένως εξηγώ γιατί λέω ότι λέω, και γιαυτο παίρνω φάουλ. Δικαιοσύνη εδώ στο φόρουμ

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Ιούλ 21, 2025 9:07 pm

Giannis14 έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 8:28 pm
big_lebowski έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 8:05 pm
Συμφωνώ

Μια προειδοποιηση στον Giannis 14 για παραβίαση των A2 κ Α3 κανόνων για τα ποστ(συνεχής αναφορά ιδίων πραγμάτων και off topic)
Τις εξελίξεις της ημέρας σχολιάζω. Ποιο είναι το οφτοπικ; Νομίζω είναι αστεία προειδοποίηση αυτήν αναίτια
Φάουλ παίρνεις για αυτό

Διαχειριστές - Συντονιστές
Αν έχετε παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά των διαχειριστών χρησιμοποιείστε αποκλειστικά προσωπικά μηνύματα για να τα εκφράσετε.

Ποινή:
Πρόσθεση 1 φάουλ.
Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων. #

Πριν μια απλή προφορική σύσταση σου έκανα.Δε θα συνεχιστεί αυτό εδώ ο,τι άλλο θέλεις π.μ

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 21, 2025 9:12 pm

Ο χαρακτηρισμός "παπατζής" για τον Γκριγκόνις, νομίζω είναι παντελώς άστοχος. Αν δεν ξέρετε πόσο επίπονο είναι ένα πρόβλημα στη μέση, τουλάχιστον μη γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν.

Giannis14

a1greece
Reactions:

big_lebowski έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 9:07 pm
Giannis14 έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 8:28 pm

Τις εξελίξεις της ημέρας σχολιάζω. Ποιο είναι το οφτοπικ; Νομίζω είναι αστεία προειδοποίηση αυτήν αναίτια
Φάουλ παίρνεις για αυτό

Διαχειριστές - Συντονιστές
Αν έχετε παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά των διαχειριστών χρησιμοποιείστε αποκλειστικά προσωπικά μηνύματα για να τα εκφράσετε.

Ποινή:
Πρόσθεση 1 φάουλ.
Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων. #

Πριν μια απλή προφορική σύσταση σου έκανα.Δε θα συνεχιστεί αυτό εδώ ο,τι άλλο θέλεις π.μ
Πμ δεν στέλνω, θεωρώ λάθος το φάουλ που έφαγα αλλά πάμε παρακάτω. Τελειώνει από εμένα εδώ η κουβέντα

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Ιούλ 21, 2025 9:13 pm

BillyPao έγραψε:
Ο χαρακτηρισμός "παπατζής" για τον Γκριγκόνις, νομίζω είναι παντελώς άστοχος. Αν δεν ξέρετε πόσο επίπονο είναι ένα πρόβλημα στη μέση, τουλάχιστον μη γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν.
συντάσσομαι... :+1:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Giannis14

a1greece
Reactions:

Δευ Ιούλ 21, 2025 9:14 pm

BillyPao έγραψε:
Τώρα αν υποστηρίξω εδώ την γνώμη μου θα φάω παρατήρηση. Και αν διαμαρτυρηθώ και δεν στείλω πμ θα φάω και φάουλ. Γκουντ

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πήρε η μπάλα έναν ολόκληρο λαό γιατί παίχτηκε μια μλκια σε μια μεταγραφή ενός παίκτη που είχε συμβόλαιο και εντωμεταξύ άλλαξε ομάδες και ποιος ξέρει τι άλλο μεσολάβησε. Makes sense.

Εικόνα
Giannis14

a1greece
Reactions:

Δευ Ιούλ 21, 2025 9:16 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πήρε η μπάλα έναν ολόκληρο λαό γιατί παίχτηκε μια μλκια σε μια μεταγραφή ενός παίκτη που είχε συμβόλαιο και εντωμεταξύ άλλαξε ομάδες και ποιος ξέρει τι άλλο μεσολάβησε. Makes sense.
Ρε φίλε πραγματικά σε κάθε Ευρωμπάσκετ υποστηρίζω Λιθουανία, μου είναι η πιο συμπαθής ομάδα, από πάντα. Και τους θεωρώ και μπασκετομανα χώρα, καθώς είναι 2-3 μυρρια και έχουν τέτοιου επιπέδου αθλητές. Γιαυτο τους λέω παπατζηδες

Όταν είχε πάρει ο ολυμπιακός τον μάτσα είχα σκοπό να βλέπω ολυμπιακό μόνο και μόνο για τον παιχταρα. Καημό που δε τον είδα ακόμα έχω από τότε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giannis14 την Δευ Ιούλ 21, 2025 9:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Ιούλ 21, 2025 9:17 pm

Giannis14 έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τώρα αν υποστηρίξω εδώ την γνώμη μου θα φάω παρατήρηση. Και αν διαμαρτυρηθώ και δεν στείλω πμ θα φάω και φάουλ. Γκουντ
Φίλε μου, δεν τεκμηριώνεται από πουθενά ότι ο Γκριγκόνις δεν έχει πρόβλημα αλλά αρνείται να παίξει, για να δικαιολογείται ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός. Και το αναφέρω αυτό γιατί και ο τουλούμπας έχει εκφράσει αυτή την άποψη στο παρελθόν.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 21, 2025 9:18 pm

Giannis14 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Ρε φίλε πραγματικά σε κάθε Ευρωμπάσκετ υποστηρίζω Λιθουανία, μου είναι η πιο συμπαθής ομάδα, από πάντα. Και τους θεωρώ και μπασκετομανα χώρα, καθώς είναι 2-3 μυρρια και έχουν τέτοιου επιπέδου αθλητές. Γιαυτο τους λέω παπατζηδες
Επειδή τους υποστηρίζεις και τους συμπαθεις…τους λες παπατζήδες; Κάτι χάνω μάλλον. Είναι tough love η φάση;

Εικόνα
Giannis14

a1greece
Reactions:

Δευ Ιούλ 21, 2025 9:20 pm

BillyPao έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

Φίλε μου, δεν τεκμηριώνεται από πουθενά ότι ο Γκριγκόνις δεν έχει πρόβλημα αλλά αρνείται να παίξει, για να δικαιολογείται ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός. Και το αναφέρω αυτό γιατί και ο τουλούμπας έχει εκφράσει αυτή την άποψη στο παρελθόν.
Άκου στην ομάδα του ραντονιτς έφαγε μπαν. Μετά στην ομάδα του Αταμαν έπαιξε εκπληκτικά 6 μήνες και μετά από τους 8 και έπειτα εξαφανίστηκε. Φέτος δεν έπαιξε καθόλου. Τρία χρόνια και έχει παίξει έξι μήνες. Πλέον σε λίγο θα γίνει ο μύθος του Γκριγκονις, μετά ο θρύλος του γκριγκονις και μνημονεύεται ότι κάθισε στον παναθηναϊκό 5 χρόνια και τον πεθάναμε στον ποδήλατο

Giannis14

a1greece
Reactions:

Δευ Ιούλ 21, 2025 9:21 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 9:18 pm
Giannis14 έγραψε:

Επειδή τους υποστηρίζεις και τους συμπαθεις…τους λες παπατζήδες; Κάτι χάνω μάλλον. Είναι tough love η φάση;
Πάντα

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Ιούλ 21, 2025 9:22 pm

Giannis14 έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 9:20 pm
BillyPao έγραψε:

Άκου στην ομάδα του ραντονιτς έφαγε μπαν. Μετά στην ομάδα του Αταμαν έπαιξε εκπληκτικά 6 μήνες και μετά από τους 8 και έπειτα εξαφανίστηκε. Φέτος δεν έπαιξε καθόλου. Τρία χρόνια και έχει παίξει έξι μήνες. Πλέον σε λίγο θα γίνει ο μύθος του Γκριγκονις, μετά ο θρύλος του γκριγκονις και μνημονεύεται ότι κάθισε στον παναθηναϊκό 5 χρόνια και τον πεθάναμε στον ποδήλατο
Καλά, ο Ράντονιτς δεν είναι κριτήριο και το έδειξε η μετέπειτα πορεία του. Που και εκείνη τη χρονιά, ο Γκριγκόνις έπαιξε κανονικά στα περισσότερα παιχνίδια, δηλαδή σε 27 και τα υπόλοιπα 7 ήταν αυτά που έχασε λόγω τραυματισμού. Δεν ισχύει ότι έπαιξε μόλις 6 μήνες πέρυσι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Δευ Ιούλ 21, 2025 9:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”