Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2619
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 22, 2025 12:49 am

Ο οσφπ θα έπρεπε κατά σειρά προτεραιότητας :

1. Να κλείσει τον Weiler Babb.
2. Να κλείσει τον Darius Thompson.
3. Να ανανεώσει τον Williams Goss.

Οποιοδήποτε από τα 3 παραπάνω σενάρια θα ήταν καλύτερο από ότι πρόκειται να γίνει τώρα. Εκτός κι αν συμβεί κάποια μεγάλη έκπληξη, δεν νομίζω πως πρόκειται να ρθει παίχτης που να είναι είτε πιο ποιοτικός, είτε καλύτερο fit από κάποιον εκ των 3 γκαρντ που αναφέρω.

Πλέον ίσως καλύτερα είναι να μείνετε ως έχετε, δηλαδή με Sabien Lee για 5ο γκαρντ (γιατί αν ερχόταν κάποιος εκ των παραπάνω 3, δεν θα χωρούσε προφανώς ο Lee) κι αν προκύψει κάτι εξαιρετικό μέσα στη χρονιά έχει ο θεός. Είναι άλλο πάντως να χάνεις τον Maledon από τη Ρεαλ και άλλο τον Thompson από τη Βαλενθια ή τον Goss από τη Ζαλγκιρις.

ΥΓ. Είναι αυτονόητο πως χρειάζεστε ακόμη έναν ψηλό.

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 685
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 22, 2025 12:54 am

JohnnyPao έγραψε:

Οποιοδήποτε από τα 3 παραπάνω σενάρια θα ήταν καλύτερο από ότι πρόκειται να γίνει τώρα. Εκτός κι αν συμβεί κάποια μεγάλη έκπληξη, δεν νομίζω πως πρόκειται να ρθει παίχτης που να είναι είτε πιο ποιοτικός, είτε καλύτερο fit από κάποιον εκ των 3 γκαρντ που αναφέρω.

Πλέον ίσως καλύτερα είναι να μείνετε ως έχετε, δηλαδή με Sabien Lee για 5ο γκαρντ (γιατί αν ερχόταν κάποιος εκ των παραπάνω 3, δεν θα χωρούσε προφανώς ο Lee) κι αν προκύψει κάτι εξαιρετικό μέσα στη χρονιά έχει ο θεός. Είναι άλλο πάντως να χάνεις τον Maledon από τη Ρεαλ και άλλο τον Thompson από τη Βαλενθια ή τον Goss από τη Ζαλγκιρις.

Όχι Darius Thompson, μακριά... Πιο empty stats παίκτης δεν πρέπει να υπάρχει στην Ευρωλίγκα. Χίλιες φορές Goss

2
2 Εικόνα
Delpo1987

senior
Reactions: 403

Τρί Ιούλ 22, 2025 12:57 am

JohnnyPao έγραψε:

Νομίζω το 3 πρέπει να πάει πρώτο , άλλο παίχτης με σημαντικό ρόλο σε διεκδικήτρια ομάδα και άλλο παίχτης με ρόλο σε ομάδα που παλεύει για play off και ότι και να λέμε για τραυματισμούς μια χαρα κουβάλησε φέτος. Το αν θα είμαστε καλύτερα ή όχι θα το δούμε όταν κλείσει το ρόστερ και γίνουν και τα πρώτα παιχνίδια για να δούμε την κατάσταση του Εβανς.
Διεκδικήσαμε τον Τόμσον και τον χάσαμε δηλαδή; Στο Γκος δε νομίζω επίσης ότι κάναμε πρόταση , ο μόνος που χάσαμε ενώ τον ήθελαν στην ΚΑΕ είναι ο Μπαμπ αλλά εκεί ήταν και ο Μισκο στο παιχνιδι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7294
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 22, 2025 12:59 am

αν ο στοχος ειναι να παρουμε εναν σαν τον φορεστ προφανως καλυτερα να ειχε γινει κατι απο τα 3 που εγραψες..
τωρα αν ο στοχος ειναι καποιος σαν τον γκαρσια τοτε εκεινοι δεν ηταν φιτ για την ομαδα..βεβαια ο κυβερνητικος εκπροσωπος ο στεφανου εχει πει οτι και με τους 2 ασχοληθηκαμε ...

Εχει γινει μυστηριο πλεον η θεση του γκαρντ..θελουμε καποιον με σουτ η οχι?θελουμε καλο αμυντικο η οχι?ασσο η 2ρο3ρι??θα ναι για βαρια λεπτα η ρολιστας?

εγω παντως αποσους βλεπω διαθεσιμους θα παιρνα η κιλλιαν η λονι..αναλογως τι παικτη θελει.Αποτι ξερουμε δεν μας εχει απασχολησει κανενας απο τους 2 :shock:

μηπως στο τελος παρουμε 2 παικτες και ετσι βγει νοημα?

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1320
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Ιούλ 22, 2025 1:12 am

Giannis14 έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 11:40 pm
kite26 έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 11:31 pm

Έχει τύχει να ακούσω για αυτό το σύστημα. Γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Λεσόρ, πάσα-πάσα-πάσα-πάσα-πάσα-πάσα-πάσα-πάσα-πάσα-πάσα-πάσα-πάσα-σουτ-στεφάνι-ριμπάουντ Λεσόρ.
Την Παρτιζαν του ζελικο θα εννοείς. Γιατί ο παναθηναϊκός του Αταμαν παίζει, ντρίμπλα ,ντρίμπλα,ντρίμπλα,ντρίμπλα,ντρίμπλα,ντρίμπλα,ντρίμπλα του Ναν και στα τελευταία 3-4 δεύτερα ότι του έρθει να κάνει
Εγώ είπα μια κουβέντα στο θρεντ σας και την υπέγραψα με το ψευδώνυμό μου. Κανείς δεν ήθελε να με ακούσει. Όμως, όταν δικαιωθώ, θα γυρίσω και θα πω...

ΣΑΣ ΤΑ 'ΛΕΓΑ ΕΓΩ! ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΓΑΤΕ!

Ως τότε, θα περιμένω καρτερικά κρατώντας βαρύ τσιγάρο στο ένα χέρι και στο άλλο πεπαλαιωμένο ουίσκι Νερόκοτας...

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τρί Ιούλ 22, 2025 1:15 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
BillyPao

champion
Reactions: 2656

Τρί Ιούλ 22, 2025 1:13 am

kite26 έγραψε:
Giannis14 έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 11:40 pm

Την Παρτιζαν του ζελικο θα εννοείς. Γιατί ο παναθηναϊκός του Αταμαν παίζει, ντρίμπλα ,ντρίμπλα,ντρίμπλα,ντρίμπλα,ντρίμπλα,ντρίμπλα,ντρίμπλα του Ναν και στα τελευταία 3-4 δεύτερα ότι του έρθει να κάνει
Εγώ είπα μια κουβέντα στο θρεντ σας και την υπέγραψα με το ψευδώνυμό μου. Κανείς δεν ήθελε να με ακούσει. Όμως, όταν δικαιωθώ, θα γυρίσω και θα πω...

Εντωμεταξύ δεν ισχύει καν ότι παίζουμε έτσι όπως λέει ο Giannis14, αλλά ΟΚ.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1320
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Ιούλ 22, 2025 1:16 am

BillyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 22, 2025 1:13 am
kite26 έγραψε:

Εντωμεταξύ δεν ισχύει καν ότι παίζουμε έτσι όπως λέει ο Giannis14, αλλά ΟΚ.
Σωστά, μόνο εμείς έχουμε την μεταμοντέρνα οπτική της μπάλας μπάσκετ ως χειροβομβίδα.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
JohnnyPao

champion

Τρί Ιούλ 22, 2025 1:19 am

Stam Tziant έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Όχι Darius Thompson, μακριά... Πιο empty stats παίκτης δεν πρέπει να υπάρχει στην Ευρωλίγκα. Χίλιες φορές Goss
Για τα empty stats δεν συμφωνώ, όντως το παιδί δεν είναι ηγέτης, αλλά ποιος είναι από τους πλέον διαθέσιμους? Μιλάμε για παίχτη που κατεβάζει με ασφάλεια τη μπάλα, παίζει καλή άμυνα on & off ball, είναι καλός ως primary handler, έχει φτιάξει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ στατικό σουτ και του αρέσει να τρέχει στον αιφνιδιασμό. Δεν νομίζω να βρείτε καλύτερο.

0
JohnnyPao

champion

Τρί Ιούλ 22, 2025 1:20 am

shaq7 έγραψε:

Ανταγωνιζεσαι με σφαιροπουλο για το σε ποιον αρέσουν περισσότερο τα βαθειά ροστερ?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 22, 2025 1:32 am

JohnnyPao έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ανταγωνιζεσαι με σφαιροπουλο για το σε ποιον αρέσουν περισσότερο τα βαθειά ροστερ?
θα φυγει προφανως καποιος..εγω παντως μικροτερα ροστερ βγαζω απο τους περισσοτερους..ο μπαρτζωκας θελει πολλους..εγω ελεγα να δωσουμε βιλντοζα γκος λι να παρουμε τον μισιτς.Ουτε να μεινει ο μακισικ ηθελα ενω ουτε που θα ρθει ο νετζηπογλου βγαζει νοημα με τον λαρε μαζι.

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 685

Τρί Ιούλ 22, 2025 1:42 am

JohnnyPao έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:

Για τα empty stats δεν συμφωνώ, όντως το παιδί δεν είναι ηγέτης, αλλά ποιος είναι από τους πλέον διαθέσιμους? Μιλάμε για παίχτη που κατεβάζει με ασφάλεια τη μπάλα, παίζει καλή άμυνα on & off ball, είναι καλός ως primary handler, έχει φτιάξει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ στατικό σουτ και του αρέσει να τρέχει στον αιφνιδιασμό. Δεν νομίζω να βρείτε καλύτερο.
Για τα στοιχεία του συμφωνούμε (εκτός από την on-ball άμυνα). Απλά μου μοιάζει υπερβολικά άτολμος, οριακά βαρεμένος δεν ξέρω. Ποτέ δε μου έκατσε καλά αυτός ο παίκτης. Μέιμπι ιτς τζαστ μι.

0
JohnnyPao

champion

Τρί Ιούλ 22, 2025 1:43 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 22, 2025 1:32 am
JohnnyPao έγραψε:

θα φυγει προφανως καποιος..εγω παντως μικροτερα ροστερ βγαζω απο τους περισσοτερους..ο μπαρτζωκας θελει πολλους..εγω ελεγα να δωσουμε βιλντοζα γκος λι να παρουμε τον μισιτς.Ουτε να μεινει ο μακισικ ηθελα ενω ουτε που θα ρθει ο νετζηπογλου βγαζει νοημα με τον λαρε μαζι.
Κοίτα έτσι κι αλλιώς θέλατε 7 Έλληνες, τώρα αν ο 7ος είναι ο Λαρε ή ο Τουλιατος μικρή σημασία έχει. Επίσης το ότι ο Μακισικ έμεινε ως 9ος ξένος με επίγνωση ότι δεν θα παίζει ποτέ μάλλον (εκτός αν έχουμε τραυματισμό) επίσης δεν είναι προβληματικό, θέλει να τελειώσει τη καριέρα του στην ελλαδα, ξέρει την ομάδα, βοηθάει στα αποδυτήρια, παιζει και στις 3 θέσεις της περιφέρειας αν χρειαστεί. Από εκεί και πέρα δεν γίνεται να ξεπεράσετε τους 5 ευρωλιγκατους γκαρντ (Έβανς, Ντορσει, Γουοκαπ, Φουρνιε είναι 4). Δηλαδή είτε μένει ο Λι, είτε φεύγει για να έρθει ένας, το να έρθουν δύο δεν παίζει, όπως και το να έρθει ένας και ταυτόχρονα να μείνει ο Λι. Στους ξένους ήδη θα φτάσετε τους 10 με 4/5αρι, θέλετε να πάτε στους 11?

0
JohnnyPao

champion

Τρί Ιούλ 22, 2025 1:44 am

Stam Tziant έγραψε:
Τρί Ιούλ 22, 2025 1:42 am
JohnnyPao έγραψε:

Για τα στοιχεία του συμφωνούμε (εκτός από την on-ball άμυνα). Απλά μου μοιάζει υπερβολικά άτολμος, οριακά βαρεμένος δεν ξέρω. Ποτέ δε μου έκατσε καλά αυτός ο παίκτης. Μέιμπι ιτς τζαστ μι.
Επειδή είδα αρκετά Εφες στα πλειοφ, για μπακαπ άσος είναι σούπερ, πράγματι φοβικος αλλά το στατικό σουτ θα το βάλει. Σκέψου να είχατε 5αδα με Έβανς, Γουοκαπ, Τόμσον, Φουρνιε, Ντορσει στα γκαρντ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Ιούλ 22, 2025 1:51 am

αν ερθει 2ρο3ρι δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει ο λι..ειναι ο μονος που παιζει ασσο απο τους υπολοιπους..
τον ντορσει δεν ξερω κατα ποσο τον υπολογιζει ο μπαρτζωκας αν ηθελε να φερει τον γκαρσια..η αλλον που να παιζει την θεση του..

0
Rivers15

senior
Reactions: 221

Τρί Ιούλ 22, 2025 1:53 am

shaq7 έγραψε:
αν ο στοχος ειναι να παρουμε εναν σαν τον φορεστ προφανως καλυτερα να ειχε γινει κατι απο τα 3 που εγραψες..
τωρα αν ο στοχος ειναι καποιος σαν τον γκαρσια τοτε εκεινοι δεν ηταν φιτ για την ομαδα..βεβαια ο κυβερνητικος εκπροσωπος ο στεφανου εχει πει οτι και με τους 2 ασχοληθηκαμε ...

Εχει γινει μυστηριο πλεον η θεση του γκαρντ..θελουμε καποιον με σουτ η οχι?θελουμε καλο αμυντικο η οχι?ασσο η 2ρο3ρι??θα ναι για βαρια λεπτα η ρολιστας?

εγω παντως αποσους βλεπω διαθεσιμους θα παιρνα η κιλλιαν η λονι..αναλογως τι παικτη θελει.Αποτι ξερουμε δεν μας εχει απασχολησει κανενας απο τους 2 :shock:

Ο Χειζ ειναι οτι καλυτερο εχει ακουστει για PG μεχρι στιγμης. Οσον αφορα τον Λονι Γουοκερ το καλυτερο που θυμαμαι απο το περασμα του στη Ζαλγκιρις ειναι το πως τρελενε τον Τρινγκιερι... Πιστευω θα τον στειλει στο ψυχιατρειο τον Μπαρτζωκα αν ποτε ερθει σε ομαδα του. Επισης δεν νομιζω πως εχει χαρακτηριστικα που θα επρεπε να ψαχνουμε. Προτιμω τον Φορεστ by all means.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”