Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Delpo1987

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 22, 2025 1:49 am

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 22, 2025 1:46 am
Delpo1987 έγραψε:
Τρί Ιούλ 22, 2025 1:40 am

Αρχικά όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟ που ποστάρουν τη γνώμη τους στο τοπικ του Ολυμπιακού θέλουν το καλό του; Άλλο λέω κάτι με βάση το όσο μπάσκετ ξέρω άλλο θέλω να πάει καλά ο ΠΑΟ .
Το σχόλιο που έκανα ότι μακάρι να μην έρθει ο Βάλα αλλά αν έρθει έχει το στάτους του καλύτερου παίχτη στη λίγκα όχι απλά του καλύτερου σεντερ δεν κακοφάνηκε σε κανέναν τότε παρότι έγραφα ότι δε θέλω να έρθει .
Γιατί flame το Λεσορ Ιμπακα Γιουρ με 100% υγιή Λεσορ . Είναι αμελητέα ποσότητα ο Ιμπακα ή θεωρείς ότι ακόμα και τώρα σε 10-15 λεπτά που θα παίρνει ο δεύτερος πίσω από το Λεσορ δεν είναι από τους πιο ποιοτικούς ψηλούς στη λίγκα .
Εγώ τον Ιμπακα (αν ήταν λίγο πιο συνεπής ο Μιλου ) τον προτιμώ από τον Χολ .
Λέω απλά ότι αν προτείνεις παίχτες με γνώμονα το "κακό του παο" είναι flame, αν το ξεπερνάς όταν γράφεις εδώ γιατί αντικειμενικά θεωρείς την πρόταση σου μια καλή ιδέα, τότε όλα γκουντ.
Προφανώς και ότι γράφω εδώ το θεωρώ μια καλή ιδέα , με βάση της οποίες λίγες προφανώς γνώσεις έχω .
Δε γράφω κάτι με στόχο να το δει κάποιος και να προκαλέσω το κακό της ομάδας σας , δεν έχω τέτοιες αυταπάτες . Είναι παράλογο και σαν σκέψη !

Delpo1987

senior
Reactions:

Τρί Ιούλ 22, 2025 1:51 am

BillyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 22, 2025 1:41 am
Delpo1987 έγραψε:
Τρί Ιούλ 22, 2025 1:30 am

Εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά και γράφεις μαζί μου δε είμαι αντιπρόσωπος των υπολοίπων , ούτε υποστήριξα ποτέ ότι τα υπόλοιπα παιδιά που υποστηρίζουν τον ΠΑΟ γράφουν όπως εσύ .
Σου έχει παραθέσει άλλος φίλος τον ίδιο τον Λεσορ ότι είχε πρόταση και δεν του επέτρεψε ο ΠΑΟ να πάει μη λέμε τα ίδια συνέχεια . Εσύ κάνεις το τοπικ άνω κάτω εγώ μια χαρά κουβέντα είχα με τον Τουλουμπα μέχρι να παραθέσεις το ιατρικό σου ρεπορτάζ και μάλιστα δε διαφωνούσαμε και τόσο πολύ !
Βασικό όταν απευθύνεσαι σε εμένα να σχολιάζεις μόνο αυτά που γράφω εγώ και όχι ότι έχεις διαβάσει γενικά εδώ μέσα .
Το που θα γράφω δε νομίζω ότι είσαι αρμόδιος να το ορίσεις εσύ !
Συγγνώμη, αλλά και εσύ "τσουβαλιάζεις" αυτά που έχω γράψει, γιατί σε καμία περίπτωση τα περισσότερα από αυτά που έχω γράψει δεν είναι ψέματα. Και όσα ήταν, ήταν λόγω άγνοιας όπως εξήγησα και πιο πάνω.
Όταν έχεις άγνοια λοιπόν Μπιλυ δε σχολιάζεις τόσο απόλυτα ποστς αλλων , λες τη γνώμη σου προφανώς αλλά αφήνεις και ένα περιθώριο λάθους . Επίσης εγώ μπορεί να τσουβαλιάσα (που δεν το έκανα , μίλησα πολύ συγκεκριμένα ) τα δικά σου λεγόμενα , εσύ τσουβάλιασες αυτά που λέω εγώ με αυτά που μπορεί να έχεις δει από άλλους , έχει μεγάλη διαφορά !

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 22, 2025 2:00 am

Delpo1987 έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 22, 2025 1:41 am

Συγγνώμη, αλλά και εσύ "τσουβαλιάζεις" αυτά που έχω γράψει, γιατί σε καμία περίπτωση τα περισσότερα από αυτά που έχω γράψει δεν είναι ψέματα. Και όσα ήταν, ήταν λόγω άγνοιας όπως εξήγησα και πιο πάνω.
Όταν έχεις άγνοια λοιπόν Μπιλυ δε σχολιάζεις τόσο απόλυτα ποστς αλλων , λες τη γνώμη σου προφανώς αλλά αφήνεις και ένα περιθώριο λάθους . Επίσης εγώ μπορεί να τσουβαλιάσα (που δεν το έκανα , μίλησα πολύ συγκεκριμένα ) τα δικά σου λεγόμενα , εσύ τσουβάλιασες αυτά που λέω εγώ με αυτά που μπορεί να έχεις δει από άλλους , έχει μεγάλη διαφορά !

Απόλυτος δεν είμαι πουθενά, ότι λέω το λέω με βάση τις πληροφορίες που είναι γνωστές εκείνη τη στιγμή. Όταν είπα ότι ο Λεσόρ είναι υγιής, το είπα γιατί δεν υπήρχε ακόμη το ρεπορτάζ που έλεγε ότι έχει οπτικό οίδημα. Αν είχα την πληροφορία για το οπτικό οίδημα, προφανώς δε θα είχα κάνει το ίδιο ποστ.

Delpo1987

senior
Reactions:

Τρί Ιούλ 22, 2025 2:04 am

BillyPao έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Απόλυτος δεν είμαι πουθενά, ότι λέω το λέω με βάση τις πληροφορίες που είναι γνωστές εκείνη τη στιγμή. Όταν είπα ότι ο Λεσόρ είναι υγιής, το είπα γιατί δεν υπήρχε ακόμη το ρεπορτάζ που έλεγε ότι έχει οπτικό οίδημα. Αν είχα την πληροφορία για το οπτικό οίδημα, προφανώς δε θα είχα κάνει το ίδιο ποστ.
Οκ Μπιλυ εγώ είμαι ο ολυμπιακός που γράφει κακοπροαίρετα, δες τι σου έγραψε και ο Τζονυ λίγο νωρίτερα ! Όπως και να δει θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο προσεκτικός όταν μου γράφεις και σχόλια του τύπου υποκριτικό ενδιαφέρον κτλ κράτα τα για τον εαυτό σου !

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 22, 2025 2:09 am

Delpo1987 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Οκ Μπιλυ εγώ είμαι ο ολυμπιακός που γράφει κακοπροαίρετα, δες τι σου έγραψε και ο Τζονυ λίγο νωρίτερα ! Όπως και να δει θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο προσεκτικός όταν μου γράφεις και σχόλια του τύπου υποκριτικό ενδιαφέρον κτλ κράτα τα για τον εαυτό σου !
Φυσικά και θα είμαι πιο προσεκτικός στο πώς σου γράφω, αρκεί να ισχύει το ίδιο και από την πλευρά σου.

Delpo1987

senior
Reactions:

Τρί Ιούλ 22, 2025 2:12 am

BillyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 22, 2025 2:09 am
Delpo1987 έγραψε:

Φυσικά και θα είμαι πιο προσεκτικός στο πώς σου γράφω, αρκεί να ισχύει το ίδιο και από την πλευρά σου.
Νομίζω ότι είμαι αρκετά και δεν έχω σχολιάσει ποτέ κάτι εκτός από αυτά που γράφεις χωρίς εικασίες ή προσβολές . Αν θεωρήσεις ότι σε προσβάλλω ή ότι βγάζω κάτι από το μυαλό μου εννοείται να μου το πεις και να σου απολογηθώ κιόλας .

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιούλ 22, 2025 8:29 am

Αν τυχόν μείνει ο Γιουρτσεβέν, για εμένα μπορεί να σημαίνει 3 πράγματα.

α) Κανένας από τους ψηλούς που είναι ελεύθεροι τώρα δεν μας ικανοποιεί ή δεν κλείνει από τώρα γιατί περιμένει το NBA και συνεπώς ο παίκτης που θα πάρουμε θα αργήσει να έρθει, ίσως έρθει και μετά την έναρξη της χρονιάς οπότε τον κρατάμε μέχρι να βρούμε κάτι. Θυμίζω ότι και πέρσι ο Γιουρτσεβέν υπέγραψε τέλη Αυγούστου και τον Μπαλτσερόφσκι τον αφήσαμε ελεύθερο αρχές Σεπτέμβρη.

β) Δεν έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον δεύτερο ψηλό που θα πάρουμε, είτε στο ότι θα μας βγει ως επιλογή είτε στο ότι θα είναι σε θέση να προσφέρει πριν τα Χριστούγεννα για οποιονδήποτε λόγο οπότε κρατάμε Γιουρτσεβέν για ασφάλεια και με πιθανότητες να είναι τελικά αυτός ο δεύτερος ψηλός

γ) Θεωρούμε πιθανό ο Λεσόρ τους πρώτους μήνες της σεζόν να μην παίζει καθόλου ή για προφύλαξη να χρησιμοποιείται ελάχιστα τύπου 10-15 λεπτά σε ένα παιχνίδι την εβδομάδα μόνο οπότε χρειαζόμαστε τον Γιουρτσεβέν.

Το σενάριο να γίνεται ο σχεδιασμός κανονικά με τον Γιουρτσεβέν ως τρίτο ψηλό το αποκλείω. Καμία ομάδα δεν δίνει 1+ εκ στο τρίτο 5αρι και ο ίδιος σίγουρα δεν θα ήθελε τέτοιο ρόλο, εδώ πέρσι γκρίνιαζε για τον χρόνο του όταν ήταν δεύτερος.

Giannis14

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 22, 2025 8:50 am

https://www.sportime.gr/basket/panathin ... nisis/amp/

Ο Γιουρτσεβεν δε νομίζω να δεχτεί να παίζει τρίτος. Ο τύπος λιώνει όλο το καλοκαίρι στην Αμερική στις προπονήσεις για να βελτιωθεί. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν τον εμπιστεύομαι σαν δεύτερο ούτε φυσικά σαν πρώτο, ειδικά από την στιγμή που δεν ξέρουμε την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Λεσορτ, ούτε πως θα εξελιχτεί η χρονιά για το Λεσορτ καθώς μπορεί να βγάλει ενοχλήσεις ας πούμε και να απουσιάζει σε αρκετά παιχνίδια. Ο παναθηναϊκός χρειάζεται θωράκιση στο 5, λόγω αμφιβολιών που έχουμε με τον Λεσορτ. Μπορεί ο μαρτινικανος να μπει από το πρώτο παιχνίδι και να βαράει 25λεπτα και 30 λεπτά αλλά , μπορεί και να μην αντέχει και να πρέπει να παίζει 10λεπτα τον πρώτο καιρό. Είναι πολύ ρευστή η κατάσταση.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 22, 2025 10:16 am

Giannis14 έγραψε:
Τρί Ιούλ 22, 2025 8:50 am
https://www.sportime.gr/basket/panathin ... nisis/amp/

Ο Γιουρτσεβεν δε νομίζω να δεχτεί να παίζει τρίτος. Ο τύπος λιώνει όλο το καλοκαίρι στην Αμερική στις προπονήσεις για να βελτιωθεί. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν τον εμπιστεύομαι σαν δεύτερο ούτε φυσικά σαν πρώτο, ειδικά από την στιγμή που δεν ξέρουμε την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Λεσορτ, ούτε πως θα εξελιχτεί η χρονιά για το Λεσορτ καθώς μπορεί να βγάλει ενοχλήσεις ας πούμε και να απουσιάζει σε αρκετά παιχνίδια. Ο παναθηναϊκός χρειάζεται θωράκιση στο 5, λόγω αμφιβολιών που έχουμε με τον Λεσορτ. Μπορεί ο μαρτινικανος να μπει από το πρώτο παιχνίδι και να βαράει 25λεπτα και 30 λεπτά αλλά , μπορεί και να μην αντέχει και να πρέπει να παίζει 10λεπτα τον πρώτο καιρό. Είναι πολύ ρευστή η κατάσταση.
Δεν τον βλέπω να προπονεί όμως το πως πιάνουμε τη μπάλα μετά την εισαγωγική πάσα στο ποστ...

JohnnyPao

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 22, 2025 10:19 am

pan24 έγραψε:

α) Κανένας από τους ψηλούς που είναι ελεύθεροι τώρα δεν μας ικανοποιεί ή δεν κλείνει από τώρα γιατί περιμένει το NBA και συνεπώς ο παίκτης που θα πάρουμε θα αργήσει να έρθει, ίσως έρθει και μετά την έναρξη της χρονιάς οπότε τον κρατάμε μέχρι να βρούμε κάτι. Θυμίζω ότι και πέρσι ο Γιουρτσεβέν υπέγραψε τέλη Αυγούστου και τον Μπαλτσερόφσκι τον αφήσαμε ελεύθερο αρχές Σεπτέμβρη.

β) Δεν έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον δεύτερο ψηλό που θα πάρουμε, είτε στο ότι θα μας βγει ως επιλογή είτε στο ότι θα είναι σε θέση να προσφέρει πριν τα Χριστούγεννα για οποιονδήποτε λόγο οπότε κρατάμε Γιουρτσεβέν για ασφάλεια και με πιθανότητες να είναι τελικά αυτός ο δεύτερος ψηλός

γ) Θεωρούμε πιθανό ο Λεσόρ τους πρώτους μήνες της σεζόν να μην παίζει καθόλου ή για προφύλαξη να χρησιμοποιείται ελάχιστα τύπου 10-15 λεπτά σε ένα παιχνίδι την εβδομάδα μόνο οπότε χρειαζόμαστε τον Γιουρτσεβέν.

Το σενάριο να γίνεται ο σχεδιασμός κανονικά με τον Γιουρτσεβέν ως τρίτο ψηλό το αποκλείω. Καμία ομάδα δεν δίνει 1+ εκ στο τρίτο 5αρι και ο ίδιος σίγουρα δεν θα ήθελε τέτοιο ρόλο, εδώ πέρσι γκρίνιαζε για τον χρόνο του όταν ήταν δεύτερος.
Είναι εντελώς παράλογο το να μείνει ο Ομέρ ως 3ος, είναι πολλά τα 1 εκατ καταρχάς για τέτοιο ρόλο, δεύτερον ο Τούρκος είχε παράπονα πέρσι για τον ρόλο του που ήταν και 2ος. Εγώ πιστεύω ότι η σκέψη παραμονής του οφείλεται σε έναν συνδυασμό των σεναρίων α+γ που γράφεις, το β δεν παίζει γιατί η ομάδα είναι κοντά στον Χολμς και αποκλείεται να τον θεωρούν ανεπαρκή. Πάντως είναι άλλο να κρατήσεις τον Μπαλτσερόφσκι για ασφάλεια που έπαιρνε 500χιλ μέχρι Σεπτέμβρη και να τον διώξεις μετα και άλλο να κάνεις το ίδιο στον Γιουρτσεβεν.

ΥΓ. Πιστεύω θα έχουμε ξανά θεμα Βαλασιουνας το επόμενο καλοκαίρι.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Ιούλ 22, 2025 10:21 am

pan24 έγραψε:

Ίσως στην τελική πιστεύουν ότι ο Γιουρτσέβεν την δεύτερη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερος και ικανοποιητικός πίσω από τον Λεσόρ.
Τα θέματα του είναι κυρίως στην άμυνα, δεν ξέρω κατά πόσο χωράει βελτίωση γενικά και πόσο θα τον βοηθήσει και η ομάδα σ' αυτόν.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιούλ 22, 2025 10:26 am

JohnnyPao έγραψε:

Μπορεί αλλά εκεί λογικά θα είναι αρκετά απλό και χωρίς σίριαλ.

Έχει opt out η ομάδα του για να μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς να του πληρώσει τίποτα μέχρι 29/6.
Αν η ομάδα του κάνει opt out θα είναι ελεύθερος να υπογράψει αν θέλει να έρθει.
Αν περάσει η 29/6 και είναι ακόμα παίκτης τους το συμβόλαιο θα είναι πλήρως εγγυημένο και θα σημαίνει ότι θα τον κρατήσουν όπως φέτος οπότε δεν θα υπάρχει συζήτηση.

Και το πιθανότερο είναι να τον έχουν ενημερώσει από πριν τις 29/6 αν σκοπεύουν να τον κρατήσουν ή οχι...

JohnnyPao

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 22, 2025 10:28 am

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 22, 2025 10:21 am
pan24 έγραψε:

Ίσως στην τελική πιστεύουν ότι ο Γιουρτσέβεν την δεύτερη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερος και ικανοποιητικός πίσω από τον Λεσόρ.
Τα θέματα του είναι κυρίως στην άμυνα, δεν ξέρω κατά πόσο χωράει βελτίωση γενικά και πόσο θα τον βοηθήσει και η ομάδα σ' αυτόν.
Καταρχάς ξαναλέω πρέπει να μάθει να πιάνει τη μπάλα όταν του τη πασάρουν και να μην του φεύγει απτα χέρια λόγω άγχους, μετά το συζητάμε για το αν θα ναι 2ος ή 3ος.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Τρί Ιούλ 22, 2025 10:29 am

pan24 έγραψε:
Τρί Ιούλ 22, 2025 10:26 am
JohnnyPao έγραψε:

Μπορεί αλλά εκεί λογικά θα είναι αρκετά απλό και χωρίς σίριαλ.

Έχει opt out η ομάδα του για να μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς να του πληρώσει τίποτα μέχρι 29/6.
Αν η ομάδα του κάνει opt out θα είναι ελεύθερος να υπογράψει αν θέλει να έρθει.
Αν περάσει η 29/6 και είναι ακόμα παίκτης τους το συμβόλαιο θα είναι πλήρως εγγυημένο και θα σημαίνει ότι θα τον κρατήσουν όπως φέτος οπότε δεν θα υπάρχει συζήτηση.

Και το πιθανότερο είναι να τον έχουν ενημερώσει από πριν τις 29/6 αν σκοπεύουν να τον κρατήσουν ή οχι...
Καλά ναι από τη πλευρά του Βαλασιουνας θα είναι πιο απλά τα πράγματα του χρόνου, από τη πλευρά τη δικιά μας δεν ξέρω γιατί θα έχουμε υπο συμβόλαιο τον Λεσσορ αλλά και το 5αρι που θα πάρουμε φέτος (πχ Χολμς). Μόνο αν βγάλει ματια ο Ματίας και φύγει για ΝΒΑ και πάμε του χρόνου στους ψηλούς με Βαλασιουνας - Χολμς ή Βαλασιουνας - Ατσουα.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τρί Ιούλ 22, 2025 10:32 am

Αν μεινει ο Γιουρτσε για δευτερος ειναι μεγαλη νιλα. Το παιδι δεν μπορει να ειναι δευτερος γι αυτο το επιπεδο, τα ιδια λεω και για τον Χολ σε εμας. Ο Βαλα θα ηταν εξαιρετικη προσθηκη αλλα ο μανατζερ του τα εκανε μανταρα και εκτηεθηκε ολο το NBA. Πραγματικα χειροτερο χειρισμο μεταγραφης εχω χρονια να δω

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”