Προφανώς και ότι γράφω εδώ το θεωρώ μια καλή ιδέα , με βάση της οποίες λίγες προφανώς γνώσεις έχω .JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:46 amΛέω απλά ότι αν προτείνεις παίχτες με γνώμονα το "κακό του παο" είναι flame, αν το ξεπερνάς όταν γράφεις εδώ γιατί αντικειμενικά θεωρείς την πρόταση σου μια καλή ιδέα, τότε όλα γκουντ.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 1:40 am
Αρχικά όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟ που ποστάρουν τη γνώμη τους στο τοπικ του Ολυμπιακού θέλουν το καλό του; Άλλο λέω κάτι με βάση το όσο μπάσκετ ξέρω άλλο θέλω να πάει καλά ο ΠΑΟ .
Το σχόλιο που έκανα ότι μακάρι να μην έρθει ο Βάλα αλλά αν έρθει έχει το στάτους του καλύτερου παίχτη στη λίγκα όχι απλά του καλύτερου σεντερ δεν κακοφάνηκε σε κανέναν τότε παρότι έγραφα ότι δε θέλω να έρθει .
Γιατί flame το Λεσορ Ιμπακα Γιουρ με 100% υγιή Λεσορ . Είναι αμελητέα ποσότητα ο Ιμπακα ή θεωρείς ότι ακόμα και τώρα σε 10-15 λεπτά που θα παίρνει ο δεύτερος πίσω από το Λεσορ δεν είναι από τους πιο ποιοτικούς ψηλούς στη λίγκα .
Εγώ τον Ιμπακα (αν ήταν λίγο πιο συνεπής ο Μιλου ) τον προτιμώ από τον Χολ .
Δε γράφω κάτι με στόχο να το δει κάποιος και να προκαλέσω το κακό της ομάδας σας , δεν έχω τέτοιες αυταπάτες . Είναι παράλογο και σαν σκέψη !

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο