Τρί Ιούλ 22, 2025 1:05 pm
FabrizioOberto έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 12:22 pm
kite26 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 10:38 am
Αρχηγό έχουμε και είναι ο Παπανικολάου. Δεν μπορώ να κατανοήσω το λόγο που κρατήσαμε το Μακίσικ άλλη μια χρονιά. Ναι, να παίζει ο Νετζήπογλου και κάθε νέο παιδί και όχι να τρώει πάγκο. Για αυτό δεν έρχονται νέοι Έλληνες σε εμάς.
Ευρωλίγκα σήκωσες με Σλούκα, Παπ, Σπανούλη ,Πρίντεζη και Μάντζαρη. Αν δεν φτιάξει α κλάσης ελληνικός κορμός, ξέχασε την Ευρωλίγκα.
Με τι Τουρκικό κορμό πήρε την Ευρωλίγκα η Φενέρ;
Εγώ θέλω Έλληνες αν βγούνε από κάποια αναπτυξιακή διαδικασία της ομάδας. Το μπάσκετ δεν είναι μπάλα να πουλήσουμε παίκτη 40 εκατομμύρια. Το όποιο nba buy out είναι πάντα πιο λίγο από την υπεραξία των Ελλήνων. "Έλληνες" σαν τον "δεν πηγαίνω εθνική γιατί κουράστηκα με τα 7 λεπτά μ.ο. στην Ευρωλίγκα-Ρογκαβόπουλο" με 1+ εκατομμύριο buy out και 1.5 εκατομμύριο το χρόνο για να παίξουν 1 χρόνο σε εσένα και μετά να την κάνουν για 100 χιλιάδες παραπάνω στο NBA δε θα πάρω. 1000 φορές ΜακΚίσικ με 500 χιλιάδες και δέσιμο με την ομάδα.
Τώρα φυσικά υπάρχει το θέμα του διπλού ρόστερ Ελλάδα/Ευρωλίγκα, αλλά αυτό δε θα στο λύσει κανένας Νετζήπογλου που θα παίξει 5 λεπτά παραπάνω Ευρωλίγκα. Φέτος πήραμε πρωτάθλημα με 4-5 ξένους, Θωμά, Βεζέ, Ντόρσεϊ και Παπ. Φέτος με το να διαλέγεις την 6αδα ξένων από 8 παίκτες θες ακόμα λιγότερους. 2-3 καλούς Έλληνες για Ελλάδα και 3-4 για να μη φορτώνονται οι του κορμού στις διαβολοεβδομάδες.
Η Φενέρμπαχτσέ και πολύ υψηλό μπάτζετ έχει και τοπ ξένους μαζεύει. Εμείς που παίζουμε χαμηλότερα σε ό,τι αφορά στο μπάτζετ, έχουμε μία λύση, να βγάζουμε φουρνιές Ελλήνων και να κάνουμε ετσι ευρωπαϊκές πορείες. Τα χρόνια άλλαξαν και για να πάρεις τρόπαιο βασιζόμενος στους ξένους θέλει μαρούλι. Γερό μαρούλι. Αλλά σου λέω, υπάρχει και άλλος δρόμος, πιο υγιής. Αυτή είναι η διαχρονική άποψή μου. Αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσουμε ότι είναι μάταιο να κοντράρουμε μεταγραφικά τέτοιες ομάδες. Να σου πω και κάτι; Καλύτερα! Μόνο με παιδομάζωμα μπορεί να γίνει δουλειά. Αλλά αυτό απαιτεί χρόνια εργασίας, δεν γίνεται έτσι απλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
kite26 την Τρί Ιούλ 22, 2025 1:07 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!