Euroleague Round 7 : Panathinaikos - CSKA
Συντονιστής: Captains
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
οπως ολα δειχνουν, το παιχνιδι θα γινει κανονικα (τιποτα ομως δεν ειναι σιγουρο σε αυτη τη ζωη)
τα τεστ βγηκαν αρνητικα πλην των 2 που εχουν τον ιο. εντωμεταξυ ακομα δε λενε ποιοι ειναι αυτοι οι δυο, λες και δε θα το καταλαβουμε μεθαυριο
στα του ματς, πιστευω θα μας επηρεασει η αγωνιστικη απραξια. η τσσκα σε καμια περιπτωση δεν εχει πιασει τα στανταρ της. δυσκολο παιχνιδι, φαβορι οι ρωσσοι, ολα ομως μπορουν να γινουν.
τα τεστ βγηκαν αρνητικα πλην των 2 που εχουν τον ιο. εντωμεταξυ ακομα δε λενε ποιοι ειναι αυτοι οι δυο, λες και δε θα το καταλαβουμε μεθαυριο

στα του ματς, πιστευω θα μας επηρεασει η αγωνιστικη απραξια. η τσσκα σε καμια περιπτωση δεν εχει πιασει τα στανταρ της. δυσκολο παιχνιδι, φαβορι οι ρωσσοι, ολα ομως μπορουν να γινουν.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
24-24 το πρωτο δεκάλεπτο με την ΤΣΣΚΑ να ευστοχεί σε 5 τρίποντα με 71% παρακαλώ απο το τρίποντο. Μια χαρά τα πάει ο Παναθηναικός νομίζω. Αν κλείσει λίγο στην περιφέρεια θα μείνει στο ματς μέχρι το τέλος.
Επίσης, δεν έχω δει ούτε ένα πλάνο του Ιτούδη που να μην παραπονιέται στους διαιτητές. Του έχει γίνει κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια.
Επίσης, δεν έχω δει ούτε ένα πλάνο του Ιτούδη που να μην παραπονιέται στους διαιτητές. Του έχει γίνει κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια.
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Kριμα να μην μπορω να βλεπω ΑΥΤΗΝ την ομαδα που θυμιζει το ''refuse to lose'' DNA των 2 ανθρωπων που της το σφυρηλατησαν με την συμβολη και του Βοβορα...Αν η ομαδα αυτη μαλιστα, που εχει απειρως χαμηλοτερο μπατζετ απο ενδοξες εποχες που ειχε στο τιμονι της τον Μητσαρα, κατορθωσει να μαχεται ετσι σ ολη την διοργανωση, θα ειμαι περηφανος και απολυτα ευχαριστημενος γι αυτην κι ας βγει ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....Απο φρου κι αρωματα και μεγαλα λογια και δηλωσεις στα media και στο παρκε μετα λιποψυχιες... χορτασαμε 8 χρονια...μαζι με πεταμενα λεφτα σε υπεραξιες....Ωρα να βλεπουμε μια ομαδα με παικτες να παιζουν στο 101%....
0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μολις το ειπες πατησε γκαζι και μοιαζει φεραρι διπλα σε σκαραβαιο....ας μην μας διασυρουν τουλαχιστον γιατι η διαφορα ποιοτητας ειναι τεραστιαjazz thrilos έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 06, 2020 9:55 pm24-24 το πρωτο δεκάλεπτο με την ΤΣΣΚΑ να ευστοχεί σε 5 τρίποντα με 71% παρακαλώ απο το τρίποντο. Μια χαρά τα πάει ο Παναθηναικός νομίζω. Αν κλείσει λίγο στην περιφέρεια θα μείνει στο ματς μέχρι το τέλος.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 347
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ομάδα πραγματικά...πεθαίνει για καθαρό άσο κι ο Βοβορας για κάποιο λόγο έχει σκαλωσει με τους scoring guards. Το έχει πάρει απόφαση ότι φέτος θα το πάει με φουλ iso κι ότι κατεβάσει; Βάζετε πόντους γενικά φέτος, αλλά η επίθεση σας μου φαίνεται πολύ απλή, χωρίς καμία δημιουργία. Και στα ζορικα αυτά δεν περνάνε.
0