2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 06, 2020 8:54 pm

ankostas333 έγραψε:
Παρ Νοέμ 06, 2020 8:40 pm
Με μια πρόχειρη αναζήτηση παίζει στην Κίνα στους Zhejiang Golden Bulls.
Σωστός! Δεν μου κόψε να τσεκάρω.
Πάμε για άλλα, τότε. :)

RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Νοέμ 06, 2020 10:29 pm

Νομίζω χθες τον ανακοίνωσαν μάλιστα.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1468
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Νοέμ 06, 2020 11:06 pm

Εγώ λέω να πάρουμε τον Melo Trimble που γνωστός ερυθρόλευκος blogger στο Twitter τον έχει αποκαλέσει Λάρκιν των φτωχών.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Νοέμ 07, 2020 1:23 am

mixalisgate7 έγραψε:
Παρ Νοέμ 06, 2020 11:06 pm
Εγώ λέω να πάρουμε τον Melo Trimble που γνωστός ερυθρόλευκος blogger στο Twitter τον έχει αποκαλέσει Λάρκιν των φτωχών.
Φαίνεται όντως καλός ο Μέλο- πετάει στην Α-ΘΕ- ΜΠΕΕΕ.

Λογικά όμως θα θέλει πολύ την μπάλα στα χέρια του κι εμείς θέλουμε κάτι οικονομικούλι σε λεφτά και ρόλο.
Εκείνος ο Νάναλις που να βολοδέρνει; Ταμάμ διαχρονικό-όσο και να έχει να παίξει εδώ κι ενάμιση χρόνο, μπάσκετ αξιώσεων.
Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να παίρναμε έναν ασσάκο που να πασάρει και να σουτάρει καλά, ώστε όταν γυρίσει ο Χάρισσον, να βρουν όλοι χρόνο/ρόλο.

Μας βλέπω βέβαια, για την κλασσική εσωτερική μεταγραφή- του Γιαννούλη του Λαρεντζάκη που κάτι θα δώσει το παιδί.

* Εκτός κι αν τσιμπήσουμε κάναν ελεύθερο και με πείρα π.χ τον Π. Κόπονεν. Να δώσει 2-3 ασίστ, να βάλει και 2 τρίποντα με ένα 40% και κάνα δυο δίποντα από μέση κι είμαστε κομπλέ. :dribble:
Μη μου πείτε ότι πήγε Φιλιππίνες ή ότι σταμάτησε το μπάσκετ κι εκτρέφει ταράνδους στην πατρίδα του.

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Σάβ Νοέμ 07, 2020 2:22 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 07, 2020 1:23 am

Μας βλέπω βέβαια, για την κλασσική εσωτερική μεταγραφή- του Γιαννούλη του Λαρεντζάκη που κάτι θα δώσει το παιδί.
Κάπου εκεί πέρα κρύβεται η αλήθεια (και όχι στους Σεξ Πιστολς :P ) :bblove:

1
1 Εικόνα
RipCity

champion

Σάβ Νοέμ 07, 2020 9:57 am

https://www.eurohoops.net/en/trademarks ... r-a-job/8/

Koponen και Janning ακόμη ελευθεροι.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Νοέμ 07, 2020 11:43 am

Neondreamer έγραψε:
Σάβ Νοέμ 07, 2020 2:22 am

Κάπου εκεί πέρα κρύβεται η αλήθεια (και όχι στους Σεξ Πιστολς :P ) :bblove:
Σωστός!! Θυμάμαι και τη σκηνή από την ταινία-έπος με τον οσκαρικό ηθοποιό (και διανοούμενο) Πετρόχειλο, με το kinky :D σλιπάκι, να διαφωτίζει τον πατέρα του που είναι και πάτερ συν τοις άλλοις.

Σωστός κι ο ripcity με την πληροφορία για Κόπονεν- Τζάνιγκ. Μια χαρά θα μας καθόντουσαν και νομίζω ότι (ιδίως ο Φινλανδός) θα βοήθαγαν και με την επιστροφή του Χάρισον στην ομάδα.

Weekendman

champion
Reactions: 439

Σάβ Νοέμ 07, 2020 12:22 pm

Περιπτώσεις σαν τον Τζάνινγκ και τον Κρόκερ που έχουν συνεργαστεί ξανά με τον Μπαρτζώκα και είναι ελεύθεροι ακόμα θα μπορούσαν πράγματι να παίξουν αν πάει για προσωρινό αντικαταστάτη.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Νοέμ 07, 2020 12:31 pm

Weekendman έγραψε:
Σάβ Νοέμ 07, 2020 12:22 pm
Περιπτώσεις σαν τον Τζάνινγκ και τον Κρόκερ που έχουν συνεργαστεί ξανά με τον Μπαρτζώκα και είναι ελεύθεροι ακόμα θα μπορούσαν πράγματι να παίξουν αν πάει για προσωρινό αντικαταστάτη.
Κι εγώ τον σκέφθηκα τον Κρόκερ χθες!
Τον θυμάμαι δίδυμο με τον Π. Χένρι στην Τόφας!
Χάθηκαν τα ίχνη του ωστόσο. ΘΑ βοηθούσε, αν και θα προτιμούσα μια (επίσης αποτυχημένη) μεταγραφή του κοόυτς στη Χίκμι. Τον Ντι Μποστ. Είναι που προτιμώ μια μεταγραφή για όλη τη χρονιά.

Στο 3 έχουμε και Β.Χ μην ξεχνάτε. Δεν θέλω γέλια. Ποιος γέλασε; :P

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5682
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 07, 2020 2:12 pm

Ποιο το νοημα να παρουμε 2-3 οταν δεν εχουμε ασσο πισω απο τον σλουκα?Εχουμε μακισικ-σπαν-τζενκινς-λαρε και μετα θα γυρισει και ο χαρισον (φτου φτου σκορδα)..Για μενα εναν ασσο με καλη δημιουργια και καλο σουτακι θελουμε..

0
tarp7

allstar
Reactions: 2002

Σάβ Νοέμ 07, 2020 2:16 pm

Για 1 μηνα δεν υπαρχει λόγο να πάρουμε παίκτη και δεν πιστευω οτι θα παρουμε. στο 1 εχουμετον σπανουλη πίσω από το σλούκα

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2555
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Νοέμ 07, 2020 2:56 pm

Δεν βλέπω ούτε εγώ λόγο να πάρουμε παίκτη για 1 μήνα, και ούτε πιστεύω ότι θα πάρουμε. Ακόμα είναι νωρίς στην σεζόν και νομίζω και ο κόουτς θα θέλει να δει σίγουρα λίγο ακόμα την ομάδα πριν αποφασίσει αν θα χρειαστεί παίκτη και με ποια χαρακτηριστικά ακριβώς. Λογικά το κενό αυτό θα καλυφτεί με τους Σπαν-Τζένκινς-Σλούκα να παίζουν από ένα 5λεπτο παραπάνω χοντρικά ο καθένας, τον ΜακΚίσικ να παίζει ακόμα περισσότερο στο 2 και τους Λαρεντζάκη-Χαραλαμπόπουλο να παίρνουν κι αυτοί από κανένα 5λεπτο ο καθένας χοντρικά. Και προχτές πάντως που ο Harrison έπαιξε 3 λεπτά μόλις, με εξαίρεση τον Παπανικολάου κανείς άλλος από τους περιφερειακούς δεν έπαιξε πάνω από 25 λεπτά.

O Janning δεν νομίζω ότι θα ταίριαζε στο υπάρχον ρόστερ. Απλά θα τον είχαμε αγκυροβολημένο στο τρίποντο, αλλά δεν θα υπήρχε κάποιο σύστημα για να του βγάλουμε σουτ, ειδικά αν έπαιζε σε πεντάδες με τον Σπανούλη. Καλύτερα δηλαδή να παίρναμε έναν μπουκαδόρο/σβούρα 1-2 αν χρειαστεί, ώστε να τρέχει κανένα play και να ξεκολλάει την ομάδα με καμία ατομική ενέργεια. Ακόμα και ο Rice δεν θα με χαλούσε αν βγαίναμε στην αγορά και άλλαζε ο ίδιος γνώμη να παίξει άλλη μια σεζόν.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Νοέμ 07, 2020 3:47 pm

Έχω τη γνώμη ότι όπως είναι τα πράγματα με την κουτσουρεμένη περιφέρεια του Ολυμπιακού, όχι ο Τζάνιγκ, αλλά ως κι ο.. Χαραλαμπόπουλος θα ταίριαζε.
Έχουμε μόλις 5 παίκτες για 3 θέσεις. Εκτός των Λαρεντζάκη και Β.Χ, Κόνιαρη.
Από την αρχή λέμε ότι πάμε με σοβαρό ρίσκο στους κοντούς και δη στο 1 αν τραυματιστεί ένας εκ των Σλούκα- Σπαν (που στην περίπτωση του αρχηγού, θα πρέπει να θεωρείται οριακά, νομοτέλεια :sad: ). Το ίδιο και στο 5- εκτός κι αν τα καταφέρουν οι Ζαν Σαρλ/Πρι, στην απευκταία περίπτωση που τραυματιστεί ένα από τα 2 ΜΑΠ-όνια μας.

Εγώ πιστεύω ότι και με υγιείς όλους τους παίκτες στην περιφέρεια, ένας τύπου Ρότσεστι θα χώραγε, αλλά τες πα, μην λέμε τα ίδια. Το ίδιο και για έναν Κόπονεν.
Τώρα με τον τραυματισμό του Χάρισσον ( ενδεχομένως να προοριζόταν ως και για πρώτος σκόρερ για τν ομάδα) σίγουρα θέλει παίκτη. Π.χ ο Τζάνιγκ που αναφέρθηκε, γιατί δεν θα χωρούσε σε ένα σχήμα με Μακίσικ και Ζαν Σαρλ στο 2 και το 4 αντίστοιχα; Έχουμε μεγάλη ανάγκη το σουτ από την περιφέρεια, μέχρι ο Σλούκας μπει στο πετσί του ρόλου του και ο Χάρισσον γυρίσει και προσαρμοστεί παράλληλα στο επίπεδο της Ευρωλίγκα;

Εκτός κι αν τα καταφέρει τόσο καλά ο Λάρε και παράλληλα έχουμε και ψηλά σχήματα με Βεζένκοφ στο 3 και Ζαν Σαρλ στο 4. Και δώσει σκορ ο Βέζε απέξω.

RipCity

champion

Σάβ Νοέμ 07, 2020 7:12 pm

Κι εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται παίκτης. Δεν μπορεί να σκεφτόμαστε οκ ειναι νορμάλ το ρόστερ ποσοτικά. Η φετινή χρονιά δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες. Είναι δα τόσο απίθανο να χάσουμε δυο παικτες με κοβιντ; Πχ Σπανούλη, Μακισικ. Κι έναν να χάσουμε δηλαδή χωρίς τον Χαρισον ειναι τεράστιο θέμα.

Ένα μηνιαίο συμβόλαιο κακό δε θα μας έκανε.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2785
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Νοέμ 07, 2020 9:05 pm

Για Ολυμπιακο μιλαμε παιδια... 1 μηνας = 2 στο νερο.

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που προγνωση του ιατρικου μας τιμ ως προς επιστροφη παιχτη μας στην ενεργο δραση επεσε μεσα?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”