Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

modernam

senior
Reactions: 41
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:38 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:27 pm
modernam έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:08 pm

Είσαι πολύ αισιόδοξος ...

Πιστεύεις δηλαδή ότι 2 μήνες πριν στις προπονήσεις σερνόταν / φοβόταν/κρυβόταν / είχε ψυχολογικά ... και τώρα μέσα Ιουλίου πετάει ...
ο μπαρτζωκας εχει πει οτι εχουν παθει πλακα απο αυτα που βλεπουν στις προπονησεις..οποτε το πρωτο σιγουρα δεν ισχυει.

το να επιλεγει να στηριξει την χρονια πανω του δειχνει σιγουρια..τωρα αν τρελαθηκε και παιζει κορονα γραμματα την σεζον αυτος θα την πληρωσει στο τελος..Αλλα η λογικη λεει οτι και αυτος και το ιατρικο τιμ εχουν αναψει το πρασινο φως οτι θα ναι στο 100%.
Δηλαδή πέταγε και πριν 2 μήνες στις προπονήσεις ... αλλά δεν τον έπαιρνε αποστολή ... Γιατί έπρεπε να παίζει ο Λι 20λεπτα;

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:40 pm

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7377
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:45 pm

modernam έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:27 pm
Δηλαδή πέταγε και πριν 2 μήνες στις προπονήσεις ... αλλά δεν τον έπαιρνε αποστολή ... Γιατί έπρεπε να παίζει ο Λι 20λεπτα;
εχει εξηγησει ο μπαρτζωκας στην εκπομπη του σπορτ24 ολα αυτα..στην ουσια ο εβανς ειχε το κακο του ποδι στο 90% και μονο απο ματς θα μπορουσε να ρθει στα ισια..χρονος να παρει ματς δεν υπηρχε ,ουτε α1 ειχε αλλαγες να τον βαλει γιαυτο αποφασιστηκε να παιξει του χρονου.

Τωρα να αμφισβητουμε τον μπαρτζω σε αυτο δεν νομιζω να εχει νοημα..ουτε εγω ηθελα να στηριχτουμε στον εβανς φετος αλλα για να το παιρνουν πανω τους υποθετω κατι βλεπουν/ξερουν.

0
modernam

senior
Reactions: 41

Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:57 pm

shaq7 έγραψε:
modernam έγραψε:

εχει εξηγησει ο μπαρτζωκας στην εκπομπη του σπορτ24 ολα αυτα..στην ουσια ο εβανς ειχε το κακο του ποδι στο 90% και μονο απο ματς θα μπορουσε να ρθει στα ισια..χρονος να παρει ματς δεν υπηρχε ,ουτε α1 ειχε αλλαγες να τον βαλει γιαυτο αποφασιστηκε να παιξει του χρονου.

Τωρα να αμφισβητουμε τον μπαρτζω σε αυτο δεν νομιζω να εχει νοημα..ουτε εγω ηθελα να στηριχτουμε στον εβανς φετος αλλα για να το παιρνουν πανω τους υποθετω κατι βλεπουν/ξερουν.
Τα θεωρώ όλα αυτά "παραμύθια της Χαλιμάς".

Τον παίκτη τον βλέπεις στην προπόνηση.

Τον Μάιο βλέπανε στις προπονήσεις έναν ανέτοιμο παίκτη

Τώρα ίσως βλέπουν μια βελτίωση - αν μπορούν να δουν κατι χωρίς προπονήσεις -

Και αποφασίζουν να πάνε πάλι στη τύχη ...

Καταλαβαίνεις ότι το σενάριο του Μπι σε συνδυασμό ότι αποφασίζουν τώρα να στηρίξουν όλη τη χρονιά πάνω του ... Δεν έχει λογική ?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3745
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:07 pm

berry έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:40 pm
Ωραια τα λεει για τον πρωτο αλλα στο συντομο περασμα τουβαπντην Τουρκια δεν ενθουσιασε ιδιαιτερα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:10 pm

Δεν μου στεκει οτι το πανε στην τυχη..ξερει πολυ καλα τι θα γινει αν δεν βγει ο εβανς..να ταν και κανας ξενος προπονητης παει και ερχεται..αλλα ο μπαρτζωκας γνωριζει οσο κανενας τον οργανισμο και τον κοσμο του..

Εγω το χω πει..θα δωσω ψηφο εμπιστοσυνης αλλα ετσι και δω να παιζουμε με τον μακισικ ασσο παλι θα ριξω το κραξιμο του αιωνα και ας μου λενε οτι θελουν εδω μεσα..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:14 pm

λονι γουοκερ υπεγραψε μακαμπι :shock: οποτε λογικα ηθελε παλι ρητρα να φυγει οποτε θελει γιαυτο και δεν ασχοληθηκαμε καθολου.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:14 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:07 pm

Ωραια τα λεει για τον πρωτο αλλα στο συντομο περασμα τουβαπντην Τουρκια δεν ενθουσιασε ιδιαιτερα
Κάπου διάβασα ότι δεν τον πλήρωναν λεει

0
basilis_.kts

junior
Reactions: 87
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:18 pm

modernam έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Καταλαβαίνεις ότι το σενάριο του Μπι σε συνδυασμό ότι αποφασίζουν τώρα να στηρίξουν όλη τη χρονιά πάνω του ... Δεν έχει λογική ?
λεγε οτι θες λεγεεεε...αμα καποιος γενικως δεν θελει να πειστει πως η κινηση να βασιστει η χρονια στον εβανς ειναι ανευ λογικης δεν προκειται να του αλλαξεις το κεφαλι.τα λεμε τα ξαναλεμε και το μοναδικο που ακουμε ειναι ξερει ο μπαρτζωκας.τον ειδα εδω και τοσα χρονια τι ξερει σε καθε φαιναλ φορ που εχει χασει με καθε τροπο.θα το φιλοσοφησω λιγο και θα σου πω.εδω μεσα ακουγονται διαφορες γνωμες και αποψεις.ειναι καλυτερος ο μισιτς ή ο λαρκιν?αυτο θελει σκεψη.αλλος θα πει ο ενας αλλος ο αλλος αλλά συζητιεται.μπορεις να ακουσεις και τις 2 πλευρες.ΟΜΩΣ το γεγονος πως η ομαδα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ βασικο ασσο για την νεα σεζον δεν ειναι αποψη,δεν ειναι προς συζητηση.ΑΠΛΑ ΙΣΧΥΕΙ.δεν ειναι αποψη να βασισεις ολη σου την χρονια αν θα ειναι καλα ο εβανς.ειναι μια τραγικη αποφαση,και το λεω ακομα κι αν ο εβανς βγει ο νεος τζορνταν.ακομα και αν παρουμε την ευρωλιγκα και ο εβανς εχει 20 ποντους μεσο ορο η αποφαση αυτην την στιγμη να πας με βασικο ασσο αυτον απλα ειναι ερασιτεχνισμος χωρις να με νοιαζει τι βλεπουν στις προπονησεις,αν σηκωνει πολυκατοικιες ή οτιδηποτε αλλο.

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 944

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 5:46 pm
βασικα αν ειναι να παρουμε εναν ραντομ τζι λιγκ παικτη εγω λεω να περιμενουμε μεχρι τα χριστουγεννα γιατι αν ο εβανς για τον εναν η τον αλλον λογο δεν τραβαει..θες βαρβατο παικτη να μην παει για φουντο η χρονια.

το ιδιο ισχυει και για το 5..αν ειναι να παρουμε εναν με μαξ 500χιλ καλυτερα να μην παρουμε κανεναν..γιατι αν μεινει 2 μηνες εξω ο μιλου αυτος θα ναι σαν να μην υπαρχει..ας φερουν οταν θα υπαρχει αναγκη.
Μα δεν θα πάρουμε random G-league παίκτη τώρα. Το ότι έχουμε τσεκάρει κάποια ονόματα και είναι στην λίστα μας δεν σημαίνει ότι θα κινηθούμε να τον κλείσουμε άμεσα. Αυτό ισχύει τόσο για το ένα όσο και για το πέντε.

Νομίζω ότι το κόουτσινγκ σταφ έχει καταλάβει ότι φέτος πρέπει να κάνει τρελή υπομονή και να παίξει σκάκι στις μεταγραφές.

Δεν νομίζω ότι βιάζεται κάνεις να γεμίσει το ρόστερ με μετριότητες, απλά για να πει ότι έκλεισαν οι μεταγραφές. Άλλωστε το ίδιο ισχύει και για άλλες ομάδες (βλ. Φενερ, ΠΑΟ). Όλοι περιμένουν για την ευκαιρία που θα βγάλει η αγορά.

Το ρόστερ είναι αρκετά γεμάτο για να ξεκινήσει η σεζόν με ασφάλεια. Αφού γίνει αυτό θα αξιολογηθούν κατά σειρά ο Λι, ο Ντόρσει και ο Έβανς.

Μέσα Οκτώβρη θα έχουν παιχτεί οι 3-4 πρώτες αγωνιστικές. Κάπου εκεί θα αρχίσουν οι κομμένοι από NBA να γίνονται διαθέσιμοι για Ευρώπη. Εκεί βλέπεις ποιος από τους παραπάνω είναι ο πιο αδύναμος κρίκος και κινείσαι αναλόγως.

Στους ψηλούς πχ, υπάρχει περίπτωση να βγει στην αγορά ο Ατσούα και να μην κινηθούμε για τον παίκτη έτσι όπως είναι τώρα η τριάδα των ψηλών μας;

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3260
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:20 pm

shaq7 έγραψε:

Εγω το χω πει..θα δωσω ψηφο εμπιστοσυνης αλλα ετσι και δω να παιζουμε με τον μακισικ ασσο παλι θα ριξω το κραξιμο του αιωνα και ας μου λενε οτι θελουν εδω μεσα..
Εικόνα

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
basilis_.kts

junior
Reactions: 87
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:28 pm

shaq7 έγραψε:
Δεν μου στεκει οτι το πανε στην τυχη..ξερει πολυ καλα τι θα γινει αν δεν βγει ο εβανς..να ταν και κανας ξενος προπονητης παει και ερχεται..αλλα ο μπαρτζωκας γνωριζει οσο κανενας τον οργανισμο και τον κοσμο του..

δηλαδη αν δεις βασικο ασσο 20-25 λεπτα γουοκαπ παλι θα πεις ολα καλα?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:29 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 5:46 pm
βασικα αν ειναι να παρουμε εναν ραντομ τζι λιγκ παικτη εγω λεω να περιμενουμε μεχρι τα χριστουγεννα γιατι αν ο εβανς για τον εναν η τον αλλον λογο δεν τραβαει..θες βαρβατο παικτη να μην παει για φουντο η χρονια.

το ιδιο ισχυει και για το 5..αν ειναι να παρουμε εναν με μαξ 500χιλ καλυτερα να μην παρουμε κανεναν..γιατι αν μεινει 2 μηνες εξω ο μιλου αυτος θα ναι σαν να μην υπαρχει..ας φερουν οταν θα υπαρχει αναγκη.
Μα δεν θα πάρουμε random G-league παίκτη τώρα. Το ότι έχουμε τσεκάρει κάποια ονόματα και είναι στην λίστα μας δεν σημαίνει ότι θα κινηθούμε να τον κλείσουμε άμεσα. Αυτό ισχύει τόσο για το ένα όσο και για το πέντε.

Νομίζω ότι το κόουτσινγκ σταφ έχει καταλάβει ότι φέτος πρέπει να κάνει τρελή υπομονή και να παίξει σκάκι στις μεταγραφές.

Δεν νομίζω ότι βιάζεται κάνεις να γεμίσει το ρόστερ με μετριότητες, απλά για να πει ότι έκλεισαν οι μεταγραφές. Άλλωστε το ίδιο ισχύει και για άλλες ομάδες (βλ. Φενερ, ΠΑΟ). Όλοι περιμένουν για την ευκαιρία που θα βγάλει η αγορά.

Το ρόστερ είναι αρκετά γεμάτο για να ξεκινήσει η σεζόν με ασφάλεια. Αφού γίνει αυτό θα αξιολογηθούν κατά σειρά ο Λι, ο Ντόρσει και ο Έβανς.

Μέσα Οκτώβρη θα έχουν παιχτεί οι 3-4 πρώτες αγωνιστικές. Κάπου εκεί θα αρχίσουν οι κομμένοι από NBA να γίνονται διαθέσιμοι για Ευρώπη. Εκεί βλέπεις ποιος από τους παραπάνω είναι ο πιο αδύναμος κρίκος και κινείσαι αναλόγως.

Στους ψηλούς πχ, υπάρχει περίπτωση να βγει στην αγορά ο Ατσούα και να μην κινηθούμε για τον παίκτη έτσι όπως είναι τώρα η τριάδα των ψηλών μας;
καλα για το πρωτο εχω τις αμφιβολιες μου..αν ισχυουν οι προτασεις που κανουμε σε κατι γκαρσιες με ενα χρονο επαγγελματικο μπασκετ..
το προπονητικο τιμ μεχρι στιγμη ουτε ταβλι δεν παιζει στις μεταγραφες..

Ναι δεν θεωρω οτι θα κινηθουμε για τον αψου..πολυ απλα γιατι θα ζητησει 2-3εκ..ο παο θα το παρει το πουλεν μου και θα κλαιμε.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:32 pm

basilis_.kts έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:28 pm
shaq7 έγραψε:

δηλαδη αν δεις βασικο ασσο 20-25 λεπτα γουοκαπ παλι θα πεις ολα καλα?
οχι γενικα αν το πλανο ειναι εβανς και αγιος ο θεος..και δεν τους βγει θα απασφαλισω..απλα τωρα αφου ουτε γιατρος ειμαι ουτε ο προπονητης του ε δεν μου βγαζει νοημα να προ-κραζω..Δηλαδη αν ο εβανς μπει και πεταει φωτιες τι θα κανετε?θα πει τε ουπς σορυ δεν ξεραμε?

0
Stam Tziant

a1greece
Reactions: 690

Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:40 pm

modernam έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Όλα αυτά τα θεωρώ παραμύθια.

Απλά είναι τα πράματα. Απρίλιο μήνα και 90% έτοιμος να είσαι δε μπαίνεις να παίξεις στα play-off κατευθείαν. Εκεί που κάθε κατοχή μετράει. Περισσότερο θα μπερδέψεις την ομάδα, παρά θα τη βοηθήσεις. 100% έτοιμος θα είσαι μόνο όταν παίξεις αγώνες. Μέσα στη χρονιά, δεν έχεις τέτοια ευκαιρία. Εκτός αν έχεις ελληνικό διαβατήριο και παίζεις με το Λαύριο.

Το να μπεις σε αγωνιστικό ρυθμό από τα φιλικά του Σεπτέμβρη, είναι άλλη δουλειά. Κανείς δε σε πιέζει, έχεις όλο το χρόνο και το χώρο να φέρεις τον εαυτό σου στο 100%.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”