---------------------------------------------basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 24, 2025 11:05 pmλεει ενας συμφορουμιτης πως τα 3εκ ειναι πολλα για λονι και του απανταω πως δινουμε στον φαλ 1.8εκ οποτε τα 3εκ δεν ειναι πολλα για λονι[μιλωντας για μεταγραφες].εξηγησε μου πως γινεται ο συμφορουμιτης να ειναι ον τοπικ κι εγω οφφτοπικ οπως με κατηγορησες?ειλικρινα ειμαι βραδυκαυστος και δεν το καταλαβαινω
basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:05 pmξερεις τι με ανησυχει?οτι αυτοι που τον βλεπουν ειναι οι ιδιοι που εβλεπαν στον σικμα τον αναπληρωματικο του βεζενκοφ και πως θα μοιραζει τις ασσιστ του σλουκα...![]()
τεσπα προχωραμε
basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:18 pm
λεγε οτι θες λεγεεεε...αμα καποιος γενικως δεν θελει να πειστει πως η κινηση να βασιστει η χρονια στον εβανς ειναι ανευ λογικης δεν προκειται να του αλλαξεις το κεφαλι.τα λεμε τα ξαναλεμε και το μοναδικο που ακουμε ειναι ξερει ο μπαρτζωκας.τον ειδα εδω και τοσα χρονια τι ξερει σε καθε φαιναλ φορ που εχει χασει με καθε τροπο.θα το φιλοσοφησω λιγο και θα σου πω.εδω μεσα ακουγονται διαφορες γνωμες και αποψεις.ειναι καλυτερος ο μισιτς ή ο λαρκιν?αυτο θελει σκεψη.αλλος θα πει ο ενας αλλος ο αλλος αλλά συζητιεται.μπορεις να ακουσεις και τις 2 πλευρες.ΟΜΩΣ το γεγονος πως η ομαδα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ βασικο ασσο για την νεα σεζον δεν ειναι αποψη,δεν ειναι προς συζητηση.ΑΠΛΑ ΙΣΧΥΕΙ.δεν ειναι αποψη να βασισεις ολη σου την χρονια αν θα ειναι καλα ο εβανς.ειναι μια τραγικη αποφαση,και το λεω ακομα κι αν ο εβανς βγει ο νεος τζορνταν.ακομα και αν παρουμε την ευρωλιγκα και ο εβανς εχει 20 ποντους μεσο ορο η αποφαση αυτην την στιγμη να πας με βασικο ασσο αυτον απλα ειναι ερασιτεχνισμος χωρις να με νοιαζει τι βλεπουν στις προπονησεις,αν σηκωνει πολυκατοικιες ή οτιδηποτε αλλο.
basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:27 pm
ρε φιλε τι συζηταμε...εδω στον 4ο τελικο,που ο ντορσει ειχε κανει παιχνιδαρες σε 2ο και 3ο τελικο,και μπηκε 3η αλλαγη το θυμαμαι χαρακτηριστικα.ξεκινησε κλασσικα με γουοκαπ-φουρνιε μετα εβαλε βιλντοζα μετα δοκιμασε λι και ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΕ ο ντορσει.ειχα φρικαρει την ζωη μου γιατι ειχε ξεκινησει καλουτσικα ο παναθηναικος και λεω τι κανει παλι ο ανθρωπος[μπαρτζωκας].
basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:11 pm
το θεμα ειναι πως αν ρωτουσες τον μπαρτζωκα ποιον θεωρεις πιο κομβικο τον ντορσει ή τον γουοκαπ..ή ακομα και ποιον θεωρεις καλυτερο παικτη.ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου ελεγε γουοκαπ.αυτο απανταει πολλα στο τι βλεπει ο καθενας στο παρκε και αν ξερει να ξεχωριζει τι γινεται.μην απορησεις φιλε αν ο ντορσει ξαναεξαφανιστει φετος.θα τον βαζει 5λεπτα δεν θα βρισκει ρυθμο και ολοι οι δημοσιογραφοι και μη θα λενε ΔΕΝ ΑΡΠΑΞΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 24, 2025 7:06 pm
φεβρουαριο θα εμπαινε ελεγαν,σηκωνε πολυκατοικιες ελεγαν
δεν νομιζω πως το πλανο ηταν φετος να μην επαιζε καθολου
υποτιθεται ο βιλντοζα ηρθε για ασφαλεια μεχρι να μπει ο εβανς.
δεν πολυεμπιστευομαι το συγκεκριμενο σταφ στις κρισεις του[μενσα,σικμα κλπ ειναι περιπτωσεις που δεν χρειαζεται να εισαι κανενας επιστημονας για να πεις αυτοι δεν κανουν αλλά καποιοι τους εφεραν]
basilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 24, 2025 5:36 pm
νμε βαση αυτα τα δεδομενα οχι κυριοι τα 5-6εκ για μισιτς δεν ειναι πολλα οταν πετας στα σκουπιδια 3.7 εκ.θα μου πεις να μην πληρωσεις τον φαλ?ειδικα τον συγκεκριμενο τον εχει ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ολα αυτα τα χρονια για να ειναι απων ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ.ΦΤΑΝΕΙ ας του δωσεις εκει 500χιλ και τελος.
Nα ποστάρω και άλλα ή θα λήξει όλο αυτό εδώ;εδω εμεις κοστολογισαμε τον φαλ 1.8 εκ τι να μας πουνε στην μακαμπι.μια νυχτα δικη μας ειναι ολοκληρη η ζωη τους![]()
αφου ο φαλ πηρε 1.8εκ,ο καθενας μπορει να ζηταει οτι θελει και τα 3εκ απο μακαμπι ειναι υποτιμηση μην σου πω