Αυτό λέμε. Δηλαδή θα στηριχτώ στον Έβανς όταν έχω 20+ μύρια μπάτζετ αν δεν είναι ο Έβανς της Ζαλγκίρις να είμαι χειρότερος από την Ζαλγκίρις στην πιο κομβική θέση στο μπάσκετ στο 1?basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 1:05 amαπλα επειδη ξερουμε τι μπορει να προσφερει ο γκος και ο φρανσισκο να σου πω την αληθεια προτιμω εβανς που υπαρχει κι ενα 20% να σου επανελθει ως παικταρας.αν δεν επανελθει μπορει να εισαι χειροτερος οντως.οι αλλοι 2 την διαφορα δεν την κανουν οσο και αν τους τεντωσεις,οποτε εγω θα τζογαρα με εβανς και οτι κατσειRedEmperor έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 12:56 amΟ Σορτς επίσης είναι κακός σουτέρ από μακριά. Τον παίζεις under. Αλλά σαν πλειμεικερ είναι ταχύς και πολύ καλός πασέρ. Δημιουργεί την ανισορροπία στην άμυνα και έχει έφεση στην πάσα.
Το να είσαι κακός σουτέρ και να μην έχεις την δημιουργία σε υψηλό επίπεδο όπως την έχει ο Σορτς σορυ αλλά δεν θα πάρω.
Δεν θα μαζέψω στο 1 όλους τους χτίστες. Πυροβόλας τα πόδια σου έτσι και κάνεις και δύσκολη την ζωή και τον υπολοίπων όταν έχεις μόνιμα παίχτη στο 1 που τον παίζουν under
Να το πούμε πιο απλά ότι αυτή την στιγμή η Ζαλγκίρις με Γκος και Φρανσίσκο είναι σε καλύτερη μοίρα από εμάς στο 1. Και αν πάρουμε παίχτη τύπου Φόρεστ τέτοιου επιπέδου θα συνεχίσει να είναι σε καλύτερη μοίρα
Διώχνεις Λι και παίρνεις σοβαρό παίχτη εκεί χωρίς αδυναμίες. Δεν έχει νόημα να μαζεύεις ασουτους ρολιστες. Έτσι έχεις και δικλείδα ασφάλειας και αν ο Έβανς είναι καλά έχεις 2 παιχταραδες μετά εκεί.
Ο Παο πχ έχει Σλούκα, Σορτς,Ναν στο 1-2. 3 παίχτες υψηλού επιπέδου και τον αμυντικογενη Γκραντ τέταρτο.
Εμείς έχουμε τον αμυντικογενη Γουοκαπ, τον Φουρνιε και τον Έβανς (ας πούμε ότι επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο) ο τρίτος πόλος ενός παίχτη υψηλού επιπέδου που είναι στο 1-2?