Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν εχει καμια σχεση η ατομικη προπονηση με ενα 5vs5. Καμια ομωςnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 2:18 pmΕπίσης δεν είναι πως είχε μηδέν καταπόνηση. Κανονικά έκανε προπονήσεις μόνος του. Αγωνιστικό ρυθμό δεν είχε.
Ίσως μπορούν να τα εξηγήσουν καλύτερα οι βιολόγοι/γιατροί εδώ αλλά δεν παίζει να μάζευε ενέργεια για δύο χρόνια, κάπου υπάρχει ένα πλατώ![]()
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είπα εγώ ότι έχουν σχέση;Jeight έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 2:20 pmΔεν εχει καμια σχεση η ατομικη προπονηση με ενα 5vs5. Καμια ομωςnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 2:18 pm
Επίσης δεν είναι πως είχε μηδέν καταπόνηση. Κανονικά έκανε προπονήσεις μόνος του. Αγωνιστικό ρυθμό δεν είχε.
Ίσως μπορούν να τα εξηγήσουν καλύτερα οι βιολόγοι/γιατροί εδώ αλλά δεν παίζει να μάζευε ενέργεια για δύο χρόνια, κάπου υπάρχει ένα πλατώ![]()

-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εμένα θα μου άρεσε ο Πρέσιους αλλά δύσκολο το κόβω να έρθει. Όλο και κάποια ομάδα θα τον πάρει στο νβα.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:21 pmAν αναγκαστούμε να ανεχθουμε και την νέα σεζόν τον Γιουρτσεβεν θα ήθελα Precious Achiuwa περισσοτερο από Holmes η Βassey. Μου αρέσουν πολύ τα χαρακτηριστικά του.Με Achiuwa που πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί και στο 4 αν χρειαστεί θα πήγαινα σε ψηλο 2-3αρι, αν δεν επιστρέψει ο Γκριγκονις.
Για την αντιμετώπιση των κοντων του Ολυμπιακού θα ήθελα ένα ελαφρύ σώμα με άκρα αν γίνεται και να έχει λίγη ζωντανια. Μου αρέσει ο Brandon Boston Jr(εντωμεταξυ δεν έχω ιδέα από νβα, απλά είδα λίστα με free agents)
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οπως τα λες ακριβως. Εγω προπερσι που τον ειδα με την εθνικη ετριβα τα ματια μου γιατι περιμενα οτι θα κανει καλη σεζον αλλα θα του παρει χρονο να βρει τα πατηματα του. Αυτος επαιζε λες καινδεν ειχε να παιξει 1,5 χρονοbig_lebowski έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 2:50 pmΌχι δε πολυστεκει αυτο με το Μητογλου,δε λειτουργεί ως μπαταρία το ανθρώπινο σώμα![]()
Πιθανότερο είναι να αργήσεις να βρεις αγωνιστικό ρυθμό και να μπουκώνεις στο 10λεπτο πάρα να έχεις...συσσωρεύσει ενέργεια
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Μάγκες είστε λάθος όσοι το λέτε αυτό, δεν απαντάω σε έναν έναν αλλά η λογική λέει αυτό που έγραψε ο lebowski. Μετά από 2 χρόνια απραξίας πιο πιθανό είναι να μην έχεις αγωνιστικό ρυθμό και να θες αλλαγή στο 10λεπτο παρα να έχεις περίσσευμα ενέργειας.Jeight έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 1:18 pmΟ Μητογλου επεσε γιατι το πρωτο εξαμηνο, ειχε να παιξει μπασκετ κοντα 2 χρονια και το σωμ του ειχε ΜΗΔΕΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ. Σκεψου ενα παιχτη να κανει διακοπες ενα χρονο και ουσιαστικα να κανει μονο συντηρηση με γυμανστικη και χαλαρες προπονησεις. Σκεψου τι πλεονασμα ενεργειας θα εχει οταν γυρισει στην αγωνιστικη δραση. Ε, αυτο ηταν ο μητογλου 2 χρονια πριν για ενα τετραμηνο εξαμηνοpan24 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 9:44 am
Νομίζω η κατάσταση με τον Μήτογλου μπορεί να συνοψιστεί στο ότι είναι αρκετά κακός για παίκτης 15-20 λεπτών σε ομάδα αυτού του επιπέδου αλλά ταυτόχρονα δεν θα δεχόταν έναν ρόλο 5ου ψηλού οπότε αναγκαζόμαστε να κάνουμε συμβιβασμούς γιατί δεν μας παίρνει να τον χάσουμε.
Αν το επόμενο καλοκαίρι σταματήσει ο Σλούκας όπως είναι αρκετά πιθανό να συμβεί και φύγει και ο Μήτογλου τότε δεν θα έχουμε κανέναν Έλληνα επιπέδου Ευρωλίγκας ή θα έχουμε μόνο τον Ρογκαβόπουλο αν καταφέρουμε να έρθει.
Για τον Μήτογλου έχουμε και το ερώτημα γιατί έπεσε έτσι μετά το φοβερό 6μηνο και αν μπορεί να ανακάμψει. Αν το πρόβλημα είναι σωματικό, ίσως ότι άραξε και δεν προπονήθηκε όσο έπρεπε, διορθώνεται. Αν ήταν μια μαγική εικόνα για ένα διάστημα και ο πραγματικός Μήτογλου είναι αυτός που βλέπουμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν διορθώνεται.
Για τα φτερά που λες συμφωνώ, εκεί πάει το μπάσκετ, αλλά ο Αταμάν δεν προτιμάει τέτοιους παίκτες. Δίνει προτεραιότητα οι περιφερειακοί του να έχουν παιχνίδι με την μπάλα στα χέρια, δύσκολα θα δώσει πολύ χρόνο σε περιφερειακό που δεν μπορεί να παίξει iso ή έστω να μπορεί να στήσει pick n roll και να δουλέψει ως δευτερεύον δημιουργός στην επίθεση.
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν καταλαβαίνω, το ποδηλάτης είναι υποτιμητικό; Είναι υποτιμητικό κάποιος να κάνει ποδήλατο; Όταν έλεγα τον Γκιστ ποδηλάτη όχι σε αυτό το φόρουμ, υπήρχε πρόβλημα ας πούμε; Γιατί και τον Γκιστ ποδηλάτη τον έλεγα. Αυτός ξεκίνησε αυτό το χούι.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 11:16 amΚαλό είναι τέτοιο χαρακτηρισμοί να λείπουν. Λες και ο Γκριγκόνις επίτηδες κάνει τον τραυματία για να είναι "ποδηλάτης"...Giannis14 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 9:47 am
Ο ποδηλάτης που έπαιξε καλά ένα εξάμηνο έχει γίνει θεός. Ο μητογλας που έπαιξε εξίσου καλά ένα εξάμηνο και έπαιξε και πάρα πολύ καλά στον τελικό της Ευρωλίγκας που ο ποδηλάτης απουσίαζε σε εισαγωγικά, πρέπει να πάρουμε άλλον παίχτη στη θέση του. Τον ποδηλάτη πρέπει να τον περιμένουμε από χειρουργείο στην μέση μετά από απουσία ενός χρόνου και μην ξέροντας σε τι κατάσταση θα βρεθεί, τον μητογλα πρέπει να πάρουμε 15 παίχτες μπροστά του και όπου παίζει υπάρχει κενό. Δεν είναι καλός ούτε για 4αρι αλλά κι ούτε για τρίτο πεντάρι. Τελικά ο ποδηλάτης έχει θαυμαστές που κάνουν ουρά.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά οι λέξεις από μόνες τους δεν είναι ούτε θετικές ούτε αρνητικές αλλά αποκτούν το φορτίο τους μέσα από τη χρήση και τον τρόπο με τον οποίο λέγονται. Δεν είναι προσβλητικό να αποκαλέσεις κάποιον "ποδηλάτη" όπως δεν είναι προσβλητικό να τον πεις "ξυλοκόπο". Όμως όταν μια λέξη λέγεται με ειρωνικό τόνο, με στόχο να μειώσει ή να γελοιοποιήσει τότε είναι πρόβλημα. Το υποτιμητικό περιεχόμενο θα το βρεις στην πρόθεση και τη χρήση της.
Είμαι σίγουρος πως το ξέρεις αυτό φυσικά και απλά θέλεις να κρυφτείς πίσω από τεχνικότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που μια φράση μπορεί να είναι αστεία σε ένα context και προσβλητική σε ένα άλλο. Πρέπει να δει και τι ρόλο παίζει στο διάλογο. Το να λες πχ "έτσι τον έλεγα και τον Γκιστ" δεν νομίζω ότι σε βοηθάει, αφού μπορεί και εκεί η χρήση να ήταν ειρωνική. Επειδή έλεγες κάτι παλιότερα δεν το κάνει αυτόματα οκ όπως και φυσικά δεν σημαίνει πως όσο προχωράει ο καιρός δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω για το πώς μιλάμε για ανθρώπους.

-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν κρύβομαι πίσω από τίποτα. Αν κρίνει λάθος τα γραφόμενα μου, δεν βλέπω δικό μου πρόβλημα. Ποδήλατο κάνει, ποδηλάτη τον λέω. Αν έπαιζε μπάσκετ, μπασκετμπολίστα θα τον έλεγα. Ούτε ειρωνικό, ούτε τεχνάσματα, ούτε τίποτα. Ωμός ρεαλισμός λέγεται. Αν κάποιος προσβάλλεται με τον ωμό ρεαλισμό δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Και μην με υποτιμάς ότι κρύβομαι πίσω από τεχνικοτητεςnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 5:19 pmΓενικά οι λέξεις από μόνες τους δεν είναι ούτε θετικές ούτε αρνητικές αλλά αποκτούν το φορτίο τους μέσα από τη χρήση και τον τρόπο με τον οποίο λέγονται. Δεν είναι προσβλητικό να αποκαλέσεις κάποιον "ποδηλάτη" όπως δεν είναι προσβλητικό να τον πεις "ξυλοκόπο". Όμως όταν μια λέξη λέγεται με ειρωνικό τόνο, με στόχο να μειώσει ή να γελοιοποιήσει τότε είναι πρόβλημα. Το υποτιμητικό περιεχόμενο θα το βρεις στην πρόθεση και τη χρήση της.
Είμαι σίγουρος πως το ξέρεις αυτό φυσικά και απλά θέλεις να κρυφτείς πίσω από τεχνικότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που μια φράση μπορεί να είναι αστεία σε ένα context και προσβλητική σε ένα άλλο. Πρέπει να δει και τι ρόλο παίζει στο διάλογο. Το να λες πχ "έτσι τον έλεγα και τον Γκιστ" δεν νομίζω ότι σε βοηθάει, αφού μπορεί και εκεί η χρήση να ήταν ειρωνική. Επειδή έλεγες κάτι παλιότερα δεν το κάνει αυτόματα οκ όπως και φυσικά δεν σημαίνει πως όσο προχωράει ο καιρός δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω για το πώς μιλάμε για ανθρώπους.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οκ κατάλαβα. Τίποτα δεν είναι πρόβλημα δικό σου όσον αφορά στο διάλογο σου με άλλους. Λογικό.Giannis14 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 5:29 pmΔεν κρύβομαι πίσω από τίποτα. Αν κρίνει λάθος τα γραφόμενα μου, δεν βλέπω δικό μου πρόβλημα. Ποδήλατο κάνει, ποδηλάτη τον λέω. Αν έπαιζε μπάσκετ, μπασκετμπολίστα θα τον έλεγα. Ούτε ειρωνικό, ούτε τεχνάσματα, ούτε τίποτα. Ωμός ρεαλισμός λέγεται. Αν κάποιος προσβάλλεται με τον ωμό ρεαλισμό δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Και μην με υποτιμάς ότι κρύβομαι πίσω από τεχνικοτητες

-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
3
Εσύ με λες ειρωνικό και ότι κρύβομαι πίσω από τεχνικοτητες. Εσυ που τα γράφεις αυτά έχεις το πρόβλημα. Εγώ χαρακτήρισα ποδηλάτη τον Γκριγκονις γιατί κάνει ποδήλατο. Ρεαλισμός λέγεται.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 5:34 pmΟκ κατάλαβα. Τίποτα δεν είναι πρόβλημα δικό σου όσον αφορά στο διάλογο σου με άλλους. Λογικό.Giannis14 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 25, 2025 5:29 pmΔεν κρύβομαι πίσω από τίποτα. Αν κρίνει λάθος τα γραφόμενα μου, δεν βλέπω δικό μου πρόβλημα. Ποδήλατο κάνει, ποδηλάτη τον λέω. Αν έπαιζε μπάσκετ, μπασκετμπολίστα θα τον έλεγα. Ούτε ειρωνικό, ούτε τεχνάσματα, ούτε τίποτα. Ωμός ρεαλισμός λέγεται. Αν κάποιος προσβάλλεται με τον ωμό ρεαλισμό δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Και μην με υποτιμάς ότι κρύβομαι πίσω από τεχνικοτητες

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο