Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν νομιζω ο γκεμπριελ να δεχοταν να παει καπου για τριτο σεντερ
με την χρονια που εκανε θα ηταν υποβαθμιση
και για τον τουρκο μου κανει τρομενη εντυπωση που το δεχτηκε
ειχε ακουστει οτι θα πηγαινε φενερ σαν δευτερο σεντερ
οτι δινουμε τοσα λεφτα στον τριτο σεντερ πρεπει να ειναι ευρωπαικο ρεκορ
συνηθως σε κανονικες συνθηκες το τριτο σεντερ ειναι εκει το πολυ μεχρι 500-600 κ
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μήπως μπει πιο μετά ο λεσορ και μενει ως ασφάλεια;;;τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 10:17 pmδεν νομιζω ο γκεμπριελ να δεχοταν να παει καπου για τριτο σεντερ
συνηθως σε κανονικες συνθηκες το τριτο σεντερ ειναι εκει το πολυ μεχρι 500-600 κ
Η υπάρχει κάτι διαφορετικό στο 5 και το δουλεύουν κρυφά(εννοώ παίχτη με αλλά χαρακτηριστικά)
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως αν μείνει ο Ομέρ, δεν βλέπω να κάνουμε κίνηση για Μπράιαντ. Είπαμε δεν είναι της άμυνας ο Αταμαν αλλά όχι και έτσι, δεν έχει μουρλαθεί εντελώς !
Έχω προαίσθηση ότι θα είναι όνομα που δεν έχει ακουστεί. Γιατί ο ΔΠΓ ήταν ενθουσιασμένος. (πρόεδρε πήγαινε και άρπαξε τους τον Αλ Χόρφορντ, έτσι για να την βγούμε στο Ντένβερ !!! )
Έχω προαίσθηση ότι θα είναι όνομα που δεν έχει ακουστεί. Γιατί ο ΔΠΓ ήταν ενθουσιασμένος. (πρόεδρε πήγαινε και άρπαξε τους τον Αλ Χόρφορντ, έτσι για να την βγούμε στο Ντένβερ !!! )
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Stelios97

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Nunn
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Ε ρε αταμαν κρατα τον γιουρτσεβεν να μας κανουν γιογιο παλι! Δε βαζεις μυαλο στα σεντερ με τπτ!ασε το χουαντσο στο 4 να εκτιθεται!ποιος θα μαρκαρει τον πιτερς κ το βεζενκοφ στο 4?ο μητογλου δε μπορει δε το βλεπεις?τι να πω ρεε τι λαθη ειναι αυτα ρεε παρε ενα αθλητικο στο 4 να μαρκαρει!παιζαμε χωρις ψηλο ολη τη χρονια κ μου κρατας γιουρτσεβεν
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
υπο κανονικες συνθηκες δεν θα παιζει καθολου οποτε πως να τον κανουν γιο γιοStelios97 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 10:22 pmΕ ρε αταμαν κρατα τον γιουρτσεβεν να μας κανουν γιογιο παλι! Δε βαζεις μυαλο στα σεντερ με τπτ!ασε το χουαντσο στο 4 να εκτιθεται!ποιος θα μαρκαρει τον πιτερς κ το βεζενκοφ στο 4?ο μητογλου δε μπορει δε το βλεπεις?τι να πω ρεε τι λαθη ειναι αυτα ρεε παρε ενα αθλητικο στο 4 να μαρκαρει!παιζαμε χωρις ψηλο ολη τη χρονια κ μου κρατας γιουρτσεβεν
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Πόσο ανέβηκε άραγε το μπάτζετ φέτος σε σχέση με τις αρχές της περσινής χρονιάς, βάζοντας και τις αναπροσαρμογές προς τα πάνω που έγιναν; Πρέπει να ανέβηκε τουλάχιστον 2.5-3 εκατομμύρια, αν θεωρήσουμε ότι το πεντάρι που θα έρθει θα πάρει γύρω στο 1.5 εκατομμύριο. Μόνο οι αναπροσαρμογές Nunn-Osman στοίχισαν γύρισαν στα 1.5-2 εκατομμύρια
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Εγώ νομίζω πιο εύκολα θα το δεχοταν ο Gabriel πάρα ο Omer κι όμως το ανάποδο έγινε κι ο Gabriel θα είναι βασικουρα. Λάθος επιλογή και για τις δύο πλευρές η παραμονή του Yurtseven. Ούτε στη καριέρα του παίχτη θα κάνει καλό, ούτε σε εμάς θα δώσει αυτά που πρέπει να δίνει ένας τρίτος ψηλός γιατί έχει θέματα με το mentality του.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 10:17 pmδεν νομιζω ο γκεμπριελ να δεχοταν να παει καπου για τριτο σεντερ
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικα έτσι θα είναι αφού το γράφει το sdna. LolJohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 10:02 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1334162_oi- ... -ta-allaxe
Πρώτη νίκη του Νίκου Παππα ως GM λοιπόν. Ο οσφπ του έκανε πρόταση και είχε σκοπό να τον αφήσει δανεικό το πρώτο χρόνο στη Μπασκονια.
1 εκατ το buy out, ο παίχτης θα παρει 700χιλ για την επόμενη σεζόν (όχι 1,3 που λέγατε) και συνολικά 4,4 εκατ στη τετραετία. Μια χαρά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο