Τα "15 ποστ" πού τα είδες; Επίσης έγραψα ότι η αποκτηση Ρογκαβοπουλου ήταν μια πολύ εύστοχη κίνηση από τον Παναθηναϊκό για να αντικαταστήσει τον Παπαπέτρου αλλά, ως συνήθως, επιλέγεις να βλέπεις ο,τι σε βολεύει.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 5:23 pmΕχεις γράψει 15 ποστ για τον Ρογκα και πόση υπεραξια πλήρωσε ο παο + ότι αξίζουν πιο πολύ οι δικοί σας και τελικά δεν σε νοιάζει? Περίεργα μας τα λες. Αφού δεν σου καίγεται καρφί απορώ γιατί συνεχίζεις τη κουβέντα... Άστο, καλή συνέχεια, έτσι κι αλλιώς μισό μπασκετικό επιχείρημα δεν έχεις παραθέσει τόση ώρα.Dante's Inferno έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 5:12 pm
Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί για τα λεφτά του προέδρου σου, αν θέλει, ας δώσει και 5.000.000 στον Τολιοπουλο, τι με νοιάζει εμένα;
Για Νετζηπογλου και Καραγιαννίδη, δε με ενδιαφέρει αν θα γίνουν καλύτεροι από τον Ρογκαβοπουλο. Με ενδιαφέρει να γίνουν αρκετά καλοί για να μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα μου.
Μόνο υφακι![]()
Θες και μπασκετικά επιχειρήματα μετά, όταν συγκρίνεις Ντόρσεϊ με Ρογκαβοπουλο και μας λες ότι αξίζει τα 1,25/χρόνο ένας τίμιος ρολιστας αλλά τα 1,6 του Ντόρσεϊ που έκρινε το πρωτάθλημα είναι υπερβολή.
Και επιμένεις να μην βλέπεις μπασκετικά επιχειρήματα.
Κούρασες. Καλή συνέχεια και σ' εσένα...