Ασε που υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ξαναπερπατήσει...Dimitris L έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 28, 2025 7:21 pmO Lessort θα χρειαστει 18-20 μηνες απ την μερα του τραυματισμου (συμφωνα με φιλο ορθοπεδικο) για να παιξει χωρις ενοχλησεις και να ειναι οπως πριν (αν γινει ποτε οπως πριν)
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θα μας τρελάνουν τελείως, τι άλλο θα διαβασουμε...todorris έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 28, 2025 7:30 pmΑσε που υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ξαναπερπατήσει...Dimitris L έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 28, 2025 7:21 pmO Lessort θα χρειαστει 18-20 μηνες απ την μερα του τραυματισμου (συμφωνα με φιλο ορθοπεδικο) για να παιξει χωρις ενοχλησεις και να ειναι οπως πριν (αν γινει ποτε οπως πριν)
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Άρα και εγώ αν κοπώ με το μαχαίρι κόβοντας καμιά πανσέτα στην κουζίνα, λογικά θα δικαιούμαι τουλάχιστον 4-5 μήνες αναρρωτική...Dimitris L έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 28, 2025 7:21 pmO Lessort θα χρειαστει 18-20 μηνες απ την μερα του τραυματισμου (συμφωνα με φιλο ορθοπεδικο) για να παιξει χωρις ενοχλησεις και να ειναι οπως πριν (αν γινει ποτε οπως πριν)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Δευ Ιούλ 28, 2025 7:44 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατρός δεν είμαι οπότε θα κρατήσω μικρό καλάθι αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κάταγμα να έχει τέτοιο χρόνο αποκατάστασης.Dimitris L έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 28, 2025 7:21 pmO Lessort θα χρειαστει 18-20 μηνες απ την μερα του τραυματισμου (συμφωνα με φιλο ορθοπεδικο) για να παιξει χωρις ενοχλησεις και να ειναι οπως πριν (αν γινει ποτε οπως πριν)

-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μη μου πεις ότι τον πήρες στα σοβαρά...nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 28, 2025 7:42 pmΓιατρός δεν είμαι οπότε θα κρατήσω μικρό καλάθι αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κάταγμα να έχει τέτοιο χρόνο αποκατάστασης.Dimitris L έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 28, 2025 7:21 pmO Lessort θα χρειαστει 18-20 μηνες απ την μερα του τραυματισμου (συμφωνα με φιλο ορθοπεδικο) για να παιξει χωρις ενοχλησεις και να ειναι οπως πριν (αν γινει ποτε οπως πριν)
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε γενικά τείνω να πιστεύω συνφορουμίτες στην αρχή μέχρι να δείξουν αντίθετα δείγματα. Πιστεύω βοηθάει το “benefit of the doubt” στο να προχωρήσει λίγο η “κοινότητα” εδώ αντί να είμαστε όλοι επιφυλακτικοί απέναντι σε όλους.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 28, 2025 7:43 pmΜη μου πεις ότι τον πήρες στα σοβαρά...nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 28, 2025 7:42 pm
Γιατρός δεν είμαι οπότε θα κρατήσω μικρό καλάθι αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κάταγμα να έχει τέτοιο χρόνο αποκατάστασης.

- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ τα "αντίθετα δείγματα" τα έχω ήδη δει, για αυτό και δεν τον πήρα στα σοβαρά. Άλλωστε θεωρώ ότι "βγάζει μάτι" πως ένας τόσο υπερβολικός χρόνος αποθεραπείας, είναι απίθανο να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 28, 2025 8:32 pmΕ γενικά τείνω να πιστεύω συνφορουμίτες στην αρχή μέχρι να δείξουν αντίθετα δείγματα. Πιστεύω βοηθάει το “benefit of the doubt” στο να προχωρήσει λίγο η “κοινότητα” εδώ αντί να είμαστε όλοι επιφυλακτικοί απέναντι σε όλους.
-
GreenLantern

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντωμεταξύ μας ζάλιζες όλη τη χρονιά να παίζει ο Τούρκος αντί του Λεσορτ και τώρα κλαίγεσαι που θα είναι τρίτη επιλογή.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 28, 2025 6:31 pmη παραμονη του τουρκου οχι μονο δεν προσφερει ασφαλεια αλλα το αντιθετο προσφερει ανασφαλεια
οπως και περυσι η παραμονη μπαλτσε
κινησεις διχως καποιο ιδιαιτερο νοημα
οτι τι δηλαδη δεν θα βρουμε σεντερ και θα μεινει τελικα ο τουρκος για δευτερος??
δεν υπαρχει τετοια περιπτωση
οτι θα ξεκινησουμε την χρονια με αυτον και θα περιμενουμε νοεμβριο για κοψιματα απο νβα?
Ναι θα περιμενουμε τα κοψίματα αν χρειαστεί, όπως ήρθε ο Ναν πριν ενάμιση χρόνο και πήραμε Ευρωλίγκα όπως κάποτε είχε έρθει ο Γκιστ και βρήκαμε παίχτη για χρόνια.
Είστε κάποιοι που συστηματικά μόνο γκρινιάζεται, δεν σας κάνει καλό, απολαύστε και λίγο την ομάδα και το άθλημα. Πάτε και κανα γήπεδο, όχι μονο πληκτρολόγιο.
Η ομάδα φέτος είναι όνειρο και αν επιστρέψει ο Λεσορτ και έρθει και ο αμερικανός ψηλός είμαστε υπερπλήρης.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το έχουν πει οτι πάμε βλέποντας και κάνοντας με τον Λεσόρ.
Έχουν πει ότι έχει οστικό οίδημα, ότι κάνει αποκατάσταση και ότι το πιθανότερο είναι να χάσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας.
Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο.
Οπότε συνεπακόλουθα το καλό σενάριο είναι να έχει γίνει καλά νωρίτερα και να μπει από την αρχή της προετοιμασίας, το κακό σενάριο είναι να αργήσει περισσότερο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο