Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:08 pm

Jeight έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 6:04 pm
Christofis έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 4:18 pm

Χθες βρεθηκα με ενα φιλο με ακρες μεσα στην ομαδα. Αυτος που μου εδινε τις πληροφοριες για Μισιτς οτι ασχοληθηκαμε και οχι αυτα που μαθαινα απο τους φιλους μου τους εβραιους. Μετα το καζο με το Χολ που μου ελεγε το απογευμα οτι δεν ασχολουμαστε και την αλλη μερα εκλεισε του ειπα οτι δεν τον ξαναπιστευω. Αυτος επεμενε που λες οτι θα παμε και για ψηλο και για κοντο και οτι Δεν τον νοιαζει τον κοουτς ειπε να ειναι ασσος φτανει να εχει προσωπικη φαση και καλο χειρισμο της μπαλας(στυλ μακκισικ). Καλα για ονοματα που μου ειπε δεν θα τα αναφερω καν καθως οπως σας ειπα εφαγε ενα μικρο Χ απο μενα τουλαχιστον για φετος μεχρι να αποδιξει το αντιθετο.
Εξαρταται τι εννουμε ακρες στην ομαδα. Αν εχει καποια συνδεση με Μπαφε τοτε μπορει να υπαρχει καπνος. Αν ειναι φυσικοθεραπευτης η φροντιστης ε ποσα να ξερει ο ανθρωπος. Απ οσο θυμαμαι εχεις ενα γνωστο απο το ιατρικο τιμ που σου λεει για Εβανς. Αν ειναι ο ιδιος δεν νομιζω το παλλικαρι να εχει inside info για μεταγραφες.
Για τον κλεισμένο Μισιτς σίγουρα ΔΕΝ ήξερε πάντως...

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:25 pm

Kofi...Πλήρες όνομα;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:30 pm

kite26 έγραψε:
Kofi...Πλήρες όνομα;
Amir Coffey is a 6'7" shooting guard/small forward for the LA Clippers, known for his strong team defense and ability to score in the lane. He's a capable shooter, especially from the corner, and can finish around the rim, but struggles with creating his own shot and can be overpowered on individual defense.
Strengths:

Team Defense: Coffey is a good team defender, contributing to the overall defensive effort.

Finishing in the Lane: He can drive to the basket and finish plays, especially in the lane.
Shooting: Coffey is a capable shooter, particularly from the corner three-point line.
Off-Ball Movement: He's effective moving without the ball, setting himself up for scoring opportunities.
High Basketball IQ: He plays with a good understanding of the game and his role.

Weaknesses:

Creating Offense:
Coffey struggles to create his own shot consistently, relying more on teammates and off-ball movement.

Individual Defense:
He can be overpowered by stronger defenders, especially in one-on-one situations.
Playmaking:
His playmaking abilities are limited, averaging just over 1 assist per game.

Overall:
Amir Coffey is a valuable role player for the Clippers, contributing on both ends of the court, especially with his shooting and defensive contributions. However, he needs to improve his ability to create offense and defend stronger individuals to elevate his game further.

https://www.basketball-reference.com/pl ... eam01.html

Εικόνα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:49 pm

εντυπωση μου ειναι οτι προπερσυ καηκαμε με το χυλο (μαμ που δεν τον περιμεναμε και πηραμε μπραζ) και φετος φυσαμε το γιαουρτι και περιμενουμε να βρουμε παικτη να τσεκαρει ολα τα κουτακια. Υπομονη γενναιοι μου , υπομονη.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:52 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
εντυπωση μου ειναι οτι προπερσυ καηκαμε με το χυλο (μαμ που δεν τον περιμεναμε και πηραμε μπραζ) και φετος φυσαμε το γιαουρτι και περιμενουμε να βρουμε παικτη να τσεκαρει ολα τα κουτακια. Υπομονη γενναιοι μου , υπομονη.
Αυτο ειναι καλο γιατι δειχνει αυτογνωσια. Στο κατω κατω η ποετοιμασια δεν ξεκιναει νωρις φετος

kite26

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 6:58 pm

berry έγραψε:
kite26 έγραψε:
Kofi...Πλήρες όνομα;
Amir Coffey is a 6'7" shooting guard/small forward for the LA Clippers, known for his strong team defense and ability to score in the lane. He's a capable shooter, especially from the corner, and can finish around the rim, but struggles with creating his own shot and can be overpowered on individual defense.
Strengths:

Team Defense: Coffey is a good team defender, contributing to the overall defensive effort.

Finishing in the Lane: He can drive to the basket and finish plays, especially in the lane.
Shooting: Coffey is a capable shooter, particularly from the corner three-point line.
Off-Ball Movement: He's effective moving without the ball, setting himself up for scoring opportunities.
High Basketball IQ: He plays with a good understanding of the game and his role.

Weaknesses:

Creating Offense:
Coffey struggles to create his own shot consistently, relying more on teammates and off-ball movement.

Individual Defense:
He can be overpowered by stronger defenders, especially in one-on-one situations.
Playmaking:
His playmaking abilities are limited, averaging just over 1 assist per game.

Overall:
Amir Coffey is a valuable role player for the Clippers, contributing on both ends of the court, especially with his shooting and defensive contributions. However, he needs to improve his ability to create offense and defend stronger individuals to elevate his game further.

https://www.basketball-reference.com/pl ... eam01.html

Καλός! Βγάζει και μια αντρίλα ανελέητη! Πέρα απ' την πλάκα, δυνατή περίπτωση.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 7:10 pm

Jeight έγραψε:
Christofis έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 4:18 pm

Χθες βρεθηκα με ενα φιλο με ακρες μεσα στην ομαδα. Αυτος που μου εδινε τις πληροφοριες για Μισιτς οτι ασχοληθηκαμε και οχι αυτα που μαθαινα απο τους φιλους μου τους εβραιους. Μετα το καζο με το Χολ που μου ελεγε το απογευμα οτι δεν ασχολουμαστε και την αλλη μερα εκλεισε του ειπα οτι δεν τον ξαναπιστευω. Αυτος επεμενε που λες οτι θα παμε και για ψηλο και για κοντο και οτι Δεν τον νοιαζει τον κοουτς ειπε να ειναι ασσος φτανει να εχει προσωπικη φαση και καλο χειρισμο της μπαλας(στυλ μακκισικ). Καλα για ονοματα που μου ειπε δεν θα τα αναφερω καν καθως οπως σας ειπα εφαγε ενα μικρο Χ απο μενα τουλαχιστον για φετος μεχρι να αποδιξει το αντιθετο.
Εξαρταται τι εννουμε ακρες στην ομαδα. Αν εχει καποια συνδεση με Μπαφε τοτε μπορει να υπαρχει καπνος. Αν ειναι φυσικοθεραπευτης η φροντιστης ε ποσα να ξερει ο ανθρωπος. Απ οσο θυμαμαι εχεις ενα γνωστο απο το ιατρικο τιμ που σου λεει για Εβανς. Αν ειναι ο ιδιος δεν νομιζω το παλλικαρι να εχει inside info για μεταγραφες.
Ασε τον συναδελφο αυτος ειναι φουλ αξιοπιστος. Αυτος που λεω Εχει καποια συγγενικη σχεση με τον Σκινδηλια. Θειος του ειναι, νονος του ειναι, συμπεθερος του ειναι θα σε γελασω, δεν μου λεει ακριβως τι. Ειναι ο καινουργιος συντροφος της κολλητης της γυναικας μου οποτε βρισκομαστε γενικα αλλα δεν του εχω εμπιστοσυνη πλεον

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 29, 2025 7:18 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
και τοτε ετσι νομιζαμε παντως..οτι ψαχνουμε ναν και τζειμς και μας εσκασε ο μπραζ..μιρο περιμεναμε και ηρθε ο λουκ..
περσι περιμεναμε τον ασσο τον 666 και ηρθε ο λουκας...μια φορα στα χιλια χρονια θα ρθει απο μονος του να παιξει ο φουρνιε τσαμπα οποτε μεχρι να δουμε ποιος θα ρθει δεν μπορουμε να ξερουμε αν τοσο καιρο φυσαμε το γιαουρτι αλλα τελικα θα καουμε με τον χυλο..

Jeight

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 7:19 pm

Christofis έγραψε:
Jeight έγραψε:

Ασε τον συναδελφο αυτος ειναι φουλ αξιοπιστος. Αυτος που λεω Εχει καποια συγγενικη σχεση με τον Σκινδηλια. Θειος του ειναι, νονος του ειναι, συμπεθερος του ειναι θα σε γελασω, δεν μου λεει ακριβως τι. Ειναι ο καινουργιος συντροφος της κολλητης της γυναικας μου οποτε βρισκομαστε γενικα αλλα δεν του εχω εμπιστοσυνη πλεον
Καλα βρε συ μην γραφεις λεπτομερειες και τον παρουμε στον λαιμο μας τον ανθρωπο :D :D :D :D

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 7:31 pm

Jeight έγραψε:
Christofis έγραψε:

Καλα βρε συ μην γραφεις λεπτομερειες και τον παρουμε στον λαιμο μας τον ανθρωπο :D :D :D :D
Ας ειχε καλυτερες πληροφοριες τωρά προβλημα του :roofl:

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 7:35 pm

kite26 έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 6:58 pm
berry έγραψε:

Καλός! Βγάζει και μια αντρίλα ανελέητη! Πέρα απ' την πλάκα, δυνατή περίπτωση.
Είναι δυνατή περίπτωση αλλα δεν κολλάει σε μας αφού πηραμε Γουορντ

Αν έχουμε αποκωδικοποιησει σωστά αυτά που ψάχνει ο Μπι

Εικόνα
Jeight

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 7:38 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 7:31 pm
Jeight έγραψε:

Ας ειχε καλυτερες πληροφοριες τωρά προβλημα του :roofl:
Για γαμπρο τον πηραμε τον ανθρωπο οχι για insider :P :P

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 10:25 pm

Εικόνα
kite26

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 29, 2025 10:47 pm

berry έγραψε:
Τρί Ιούλ 29, 2025 10:25 pm
Αγαπημένη διαφήμιση. Νομίζω έπαιζε συχνά στα διαλείμματα των αγώνων.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 30, 2025 5:31 am

Πάντως αν οι Evans - Fournier - Ward - Vezenkov - Milutinov είναι υγιείς, ίσως να αποτελούν τη καλύτερη starting 5αδα σε όλη τη euroleague. Δεν το λέω καθόλου υπερβολικά, οι Fournier & Sasha πυροβολάνε από παντού, ο Ward καλύπτει τα πάντα αμυντικά και βάζει τα ελεύθερα σουτ, ο Milu παίρνει τα ριμπάουντ και παίζει στο low post, το μυστικό όμως είναι ο Evans που είναι two way, είναι cheat το παιδί αν είναι καλά γιατί και μπορεί να σου βάλει 15 πόντους με 5 ασίστ, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να παίξει άμυνα και σε ένα πολύ καλό αντίπαλο γκαρντ. Σκεφτείτε πχ απέναντι στη βασική πεντάδα του ΠΑΟ με Shorts , Osman , Nunn , Juancho , Lessort. Οκ o Milu θα έχει θέματα με τον Γάλλο αλλά από εκεί και πέρα πέρα ο Sasha μπορεί να παίξει τον Juancho άμυνα χωρίς ζόρι και ο Fournier τον Osman ως 3αρι, αφήνοντας τους Ward και Evans να αναλάβουν τους Shorts & Nunn. Και από πίσω υπάρχει και ο Walkup φυσικά, εμείς αντιθέτως πέρα από τον Grant δεν έχουμε κάποιον άλλον σούπερ περιφερειακό αμυντικό, πέρσι πέρα από τον Fournier δεν είχατε άλλη απειλή στα γκαρντ, οπότε ο Jerian αρκούσε, φέτος θα υπάρχει και ο Evans...

Αντίστοιχα οι Walkup - Dorsey - Μεταγραφή - Peters - Hall αποτελούν μια από τις καλύτερες 2nd units στη λίγκα. Το κρίσιμο είναι οι Evans και Milutinov να μείνουν υγιείς, γιατί μετά οι Hall και Walkup θα δυσκολευτουν σαν πρώτοι. Επιμένω πως ο back-up center σας έπρεπε να είναι πρωτοδεύτερος, αντίστοιχης αξίας με αυτόν που ψάχνει ο ΠΑΟ και οχι δευτεροτρίτος σαν τον Hall. Τέλος, βλέπω McKissic σαν τρίτο ασο και Αντετοκούμπο σαν τρίτο σεντερ και προβληματιζομαι, και αντε πες το Walkup - McKissic κάπως παλεύεται αν χτυπήσει ο Evans, το Hall - Adetokubo δεν σώζεται με τίποτα. Εγώ λοιπόν πιο σημαντικό θεωρώ να πάρετε έναν καλό πέμπτο ψηλό πάρα κάποιο 3/2αρι που από ότι καταλαβαίνω ψάχνετε. Μια χαρά είναι και ο Παπανικολάου για τη 2nd unit.

ΥΓ. Ψάχνετε τον έξτρα επιθετικό που θα σας δώσει τη euroleague φέτος, αλλά αν ο Evans είναι έστω στο επίπεδο που ήταν ο Goss, τελικά αυτό που θα κάνει τη διαφορά για το τίτλο φέτος σε σχέση με πέρσι ίσως να είναι η βελτιωμένη άμυνα σας. Είχατε θεμα σε αυτό το τομέα, μην το υποτιμάτε.

ΥΓ1. Υπάρχει περίπτωση ο Fall να επιστρέψει πριν τα πλειοφ και να είναι αυτός ο πέμπτος σας ψηλός?

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”