Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Εγώ πάντως αν έπρεπε να πάρω έναν παίχτη και να κλείσουν οι μεταγραφές του οσφπ ντε και καλά, θα έπαιρνα ένα καλό 5/4αρι και οχι περιφερειακό παίχτη. Ξεκάθαρα πράγματα. Στη περιφέρεια έχετε ήδη 10 παίχτες, κάπως μπορεί να βγει η δουλειά, στους ψηλούς έχετε 5 παίχτες, τα 4αρια είναι του ίδιου στυλ, όπως και πέρσι δεν έχετε κάποιον διαφορετικό εκεί, ενώ στα σεντερ οι δύο είναι τρομερά ευπαθείς στους τραυματισμούς (Milutinov & Κώστας) και επίσης οι δύο είναι ολόιδιοι παίχτες (Hall & Κώστας) με μηδαμινό επιθετικό πακέτο. Τον Hall θα τον έπαιρνα ρε παιδί μου στον παο πχ με Lessort μπροστά και για τρίτο τον Yurtseven, αλλά με τρίτο τον Αντετοκούμπο και πρωτο τον με θέματα conditioning Σέρβο, δεν θα τον έβλεπα με τίποτα. Στο μεταξύ πέρα ότι στην επίθεση βάζει καλάθι μόνο με λόμπα, στην άμυνα αν και αθλητικός, τακτικά δεν ειναι σπουδαίος, ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ κακός στη low post άμυνα. Όταν παίζατε playoffs με τη Μονακο πριν κάποια χρόνια θυμάμαι πως τον στοχεύατε ανελέητα. Με αυτά και με αυτά, θέλω να πω πως χρειάζεστε παίχτη εκεί, έναν στο επίπεδο και στα λεφτά του Hall, να ανταγωνιζονται καθημερινά μεταξύ τους για το ποιος θα είναι ο δεύτερος και ποιος ο τρίτος σεντερ και που τελικά θα μπορούν να μοιραστούν και τη θέση οι δύο τους +λίγο Αντετοκούμπο, όταν ο Milutinov θα είναι εκτός. Αυτός ο παίχτης θα φέρνει στοιχεία που θα είναι μοναδικά στην ομάδα σας, θα είναι ταυτόχρονα το big 4αρι που δεν έχετε, καθώς και το stretch 5αρι που επίσης δεν έχετε. Είναι κομβικο να έρθει ένας τέτοιος παίχτης.
Εγώ επίσης θα έδινα δανεικό φέτος τον Lee και θα τον έφερνα πίσω του χρόνου ως αντι-McKissic αν έδειχνε πράγματα, θα τον άφηνα να ψηθεί λίγο ακόμα. Για την ώρα όμως δεν χωράει άλλος παίχτης στο ροστερ σας που θα τον παίζουν under στο σκριν. Από εκεί και πέρα αν έρθει και ένα 3/2αρι με πολύ καλή άμυνα, τρίποντο και playmaking, θα είναι το απόλυτο εξτραδάκι. Τα λέω αυτά επειδή δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάτε εδώ και τόσες μέρες για τον περιφερειακό που θα πάρει η ομάδα σας και όχι για τον ψηλό! Θυμηθείτε λίγο τι σας έλειψε πέρσι, με υγιή Evans και προσθήκη Ward τα κενά στη περιφέρεια καλύφθηκαν, στους ψηλούς όμως παραμένουν ακριβώς τα ίδια.
Εγώ επίσης θα έδινα δανεικό φέτος τον Lee και θα τον έφερνα πίσω του χρόνου ως αντι-McKissic αν έδειχνε πράγματα, θα τον άφηνα να ψηθεί λίγο ακόμα. Για την ώρα όμως δεν χωράει άλλος παίχτης στο ροστερ σας που θα τον παίζουν under στο σκριν. Από εκεί και πέρα αν έρθει και ένα 3/2αρι με πολύ καλή άμυνα, τρίποντο και playmaking, θα είναι το απόλυτο εξτραδάκι. Τα λέω αυτά επειδή δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάτε εδώ και τόσες μέρες για τον περιφερειακό που θα πάρει η ομάδα σας και όχι για τον ψηλό! Θυμηθείτε λίγο τι σας έλειψε πέρσι, με υγιή Evans και προσθήκη Ward τα κενά στη περιφέρεια καλύφθηκαν, στους ψηλούς όμως παραμένουν ακριβώς τα ίδια.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ 100%, αλλά αυτό πως μπορείς να το ξέρεις προκαταβολικά;
Πάντως ο μύθος ότι δεν έρχονται καλοί παίκτες από το NBA στην Ευρώπη έχει καταρριφθεί από ότι φαίνεται.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν μου φαινεται κατι το ιδιαιτερο αυτος
Τον Ακερ μου θυμιζει λιγο
https://www.to10.gr/basket/euroleague/3 ... akou-vids/

- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε ξύσει τον πάτο του βαρελιού της λίστα Berry.berry έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 31, 2025 1:16 pmδεν μου φαινεται κατι το ιδιαιτερο αυτος
Brandon Boston Jr και Hyland είναι αυτό που θέλουμε. Οτιδήποτε λιγότερο υπάρχει σε πιο safe επιλογή από τις ομάδες του Eurocup .
Eννοείται. Εξαιρετικός shooter. Λίγο undersized για τον αμυντικό προσανατολισμό της ομάδας αλλά καλύτερος από τα ονόματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς και έχουν 4 πόντους μέσο όρο σε garbage time NBA ή είναι στην G League.
------------------------------------------------------------------------
Εκτός αν ψάχνουμε ρολίστα τύπου Lee και δεν θα παίξει μέχρι να προσαρμοστεί αν προσαρμοστεί.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- Neondreamer

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Neondreamer

- Reactions: