Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Dedalos

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 31, 2025 7:05 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 31, 2025 6:42 pm
Θα έχεις προσέξει @Dedalos ότι με το ύφος που γράφεις τα μηνύματα σου διαγράφονται. Αν θέλεις να εκφράσεις κόσμια τις θέσεις σου έχει καλώς, αν όχι την επόμενη φορά δεν θα διαγραφεί απλώς το ποστ σου, θα μπει και αποκλεισμός γιατί δεν γίνεται να συνεχίζουμε κάθε μέρα έτσι.
Αδελφέ ήμουν πολύ προσεκτικός στη διατύπωση. Σε προκαλώ να παρουσιάσεις το μήνυμα μου να κρίνει ο κόσμος που χρησιμοποίησα άσχημες εκφράσεις
Το πρόβλημα σου,στην πραγματικότητα ,είναι το περιεχόμενο του μηνύματος, η άποψη μου . Με την οποία προφανώς , ως ισαποστακιας, όχι απλά διαφωνείς αλλά δε θέλεις και να ακούγεται
Όσο για το αποκλεισμό μη κουράζεσαι. Παρασύρθηκα από την αγάπη μου για το μπάσκετ κι ξαναεγραψα σε αυτό το φορουμ. Κακώς.
Άντε όπως πάτε σε λίγο θα είστε 10 άτομα, οι διαχειριστές

Dedalos

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 31, 2025 7:08 pm

agnwstos_nikos έγραψε:
Τετ Ιούλ 30, 2025 3:59 pm
golitog7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 30, 2025 3:42 pm
Καλά ο Θανάσης είναι το πρόβλημα μας τώρα? Μόνο και μόνο με την αύρα του και τον ευχαριστο χαρακτήρα του μπορεί να βοηθήσει και ας κάθεται και πάγκο. Θα παίξει ο αδερφός του καλύτερα γιατί θα τον βλέπει στον πάγκο να τον εμψυχώνει. Στην τελική 20άδα τον κάλεσε, ας χαλαρώσουμε λιγάκι.
Σιγά την Σερβία ρε μάγκες με τις ταλεντάρες που άφησε απ έξω.
Για μένα ναι, ο Θανάσης είναι το πρόβλημα. Όχι, δεν θα πάρει τη θέση κανενός παιχταρά, το επίπεδο μας είναι πολύ χαμηλό και αναρωτιέμαι σε λίγα χρόνια πόσο πάτο θα πιάσουμε.
Όμως θεωρώ τελείως απαράδεκτη την κίνηση Σπανούλη (πίστευα ότι δεν θα υπέκυπτε σε τέτοιες πιέσεις) να καλέσει στην αποστολή ένα παίχτη που έχει να παίξει μπάσκετ 2 χρόνια και ουσιαστικά έχει εγκαταλείψει το μπάσκετ πολύ περισσότερο και ουσιαστικά είναι ένας χομπίστας-επιχειρηματίας (σεβαστή η επιλογή του εδώ).

Στέλνει άσχημο μήνυμα στον κάθε Έλληνα μπασκετμπολίστα, ο οποίος παρόλο την ανεπάρκειά του, την έλλειψη ταλέντου του, τουλάχιστον ιδρώνει στις προπονήσεις και στα παρκέ όλο το χρόνο. Και γενικά υποδηλώνει ότι σε αυτή την εθνική τα πράγματα φαίνονται να είναι στο μπάχαλο.

Εάν θέλουμε τόσο πολύ την παρουσία του Θανάση στην ομάδα για εμψύχωση στον αδερφό, κάλλιστα μπορούμε να τον πάρουμε στην αποστολή σα φίλαθλο, είτε στο πάγκο, είτε στην καλύτερη θέση του γηπέδου, δεν θα ενοχλήσει κανέναν, ίσα ίσα.
Αφού διάβασες το ποστ μου , μπορείς να εκφέρει άποψη αν ήταν γραμμένο κόσμια η όχι;

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 31, 2025 7:11 pm

Dedalos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 31, 2025 7:10 pm
kein έγραψε:
Πέμ Ιούλ 31, 2025 6:59 pm

θα μου επιτρέψεις να απαντήσω στο Dedalos, όχι επί προσωπικού, ούτε επειδή σβήστηκε το ποστ την ώρα που κοουτάριζα - αλλά γιατί βλέπω από την ώρα που αναρτήθηκε η επιστολή να γίνεται συνεχεία ειρωνική αναφορά και σχολιασμός με διαστρέβλωση της πραγματικότητας αμφίδρομα.

Έγραφα λοιπόν (αν νομίζεις ότι πρέπει να σβηστεί να σβηστεί, αλλά το κίνητρο μου είναι να δούμε λίγο την "καμπούρα" μας αμφότεροι) :

Σε αυτά που απορείς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχει τοποθετηθεί κανείς, κάτι που σημαίνει είτε ότι αυτά που έγραφε η επιστολή είχαν βάση ή δεν θέλουν να οξυνθεί η κατάσταση περισσότερο ενόψει του γιουρομπάσκετ ή κάτι ενδιάμεσο σε ποσοστά 60-40 , 70-30 κτλ. Ανάλογα με τα οπαδικά γυαλιά που φοράμε (βάζω και τον εαυτό μου στην εξίσωση) εικάζουμε για το πιο πιθανό σενάριο.

Σε αυτό που δεν απορείς με την δικαιοσύνη, είναι η ίδια μη-απορία που είχαμε και εμείς όταν ο (συμπαθής κατά τα άλλα αγωνιστικά κριτήρια) μας έδειξε σε ζωντανή μετάδοση τι δημιουργικές ασχολίες μπορούμε να κάνουμε προς εκτόνωση (της έντασης γενικά) με τα ελεύθερα άκρα μας.

Εν ολίγοις κάθε πλευρά απορεί σε αυτό τον τόπο και γι αυτό δεν γίνεται τίποτα. Γιατί όλοι μας (βάζω κι εμένα μέσα) τείνουμε να βλέπουμε μόνο τα στραβά των άλλων. Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι ας ξεκινήσουμε τουλάχιστον εμείς εδώ μέσα που (υποτίθεται ;) είμαστε λάτρεις του αθλήματος πρώτα και μετά οπαδοί.
Αφού διάβασες το ποστ μου μπορείς να πεις αν ήταν γραμμένο κόσμια η όχι;
Κόσμιο ήταν Ναι, αλλά επίσης ήταν και Flame.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Ιούλ 31, 2025 7:22 pm

Ο ορισμός του flame κύριε Πάνο μου.
Αν βρούμε και 10 διαχειριστές παραιτούμαι χθες για διακοπές διαρκείας.

Το ωραίο είναι ότι ανακυκλώνετε την τοξικότητα και μετά κρύβεστε σε φάση "εγώ δεν έκανα τίποτα κυρία" σε ένα μέρος που δεν την θέλει ούτε για τις θεάσεις ούτε για την εσωτερική κατανάλωση για να γράφονται ποστς. Που φέρνει και λεφτά με διαφημίσεις αλλά τα παίρνετε κύριε διαχειριστά. Προσπαθούμε να συγκρατήσουμε και τον Λεμπόφσκι να ξέρετε :D

Άσε που είχαμε και 4000 θεάσεις (μπουτς
από Βραζιλία χθες, μάλλον γιατί παράγουμε περιεχόμενο.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Πέμ Ιούλ 31, 2025 7:49 pm

Dedalos έγραψε:
Παρασύρθηκα από την αγάπη μου για το μπάσκετ κι ξαναεγραψα σε αυτό το φορουμ. Κακώς.
Αν αγαπάς το μπάσκετ, που δεν έχω λόγους να αμφιβάλλω, ασχολησου με το μπάσκετ και όχι με flame, γκρίνια και τοξικότητες, έχω κουραστεί να απειλεί ο καθένας ότι θα αποχωρήσει και θα μείνουμε τόσοι και ο κούκος. Όποιος θέλει να μιλήσει για μπάσκετ ας παραμείνει, 200-100-50-20 , οποιος θέλει να βγάζει γκρίνια, τοξικότητα, αντιπαλότητα στο καλό, δεν πειράζει.

Dedalos

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 31, 2025 7:58 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 31, 2025 7:49 pm
Dedalos έγραψε:
Παρασύρθηκα από την αγάπη μου για το μπάσκετ κι ξαναεγραψα σε αυτό το φορουμ. Κακώς.
Αν αγαπάς το μπάσκετ, που δεν έχω λόγους να αμφιβάλλω, ασχολησου με το μπάσκετ και όχι με flame, γκρίνια και τοξικότητες, έχω κουραστεί να απειλεί ο καθένας ότι θα αποχωρήσει και θα μείνουμε τόσοι και ο κούκος. Όποιος θέλει να μιλήσει για μπάσκετ ας παραμείνει, 200-100-50-20 , οποιος θέλει να βγάζει γκρίνια, τοξικότητα, αντιπαλότητα στο καλό, δεν πειράζει.
Θα σε συγκλονίσω με αυτό που θα σου πω. Το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δε το έχω νομοθετήσει εγώ, αλλά η πολιτεία.
Εγώ είδα συκοφαντικη δυσφήμιση , εφόσων δεν παρουσιάστηκαν στοιχεία.
Εσύ το λες flame ,γκρίνια, τοξικότητα. Λυπάμαι, αν είναι μαύρο θα το πω μαύρο. Εσύ πες το άσπρο για να είσαι political correct
Άντε για

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιούλ 31, 2025 8:06 pm

Λυπάμαι, εδώ είμαστε φόρουμ για το μπάσκετ, ούτε φόρουμ Νομικής ούτε ορθογραφίας. Καλή συνέχεια.

mdagis

Reactions:

Κυρ Αύγ 03, 2025 11:27 am

Για να επανέλθουμε στην Εθνική, πιστεύω οτι πρέπει να πάρουμε Ζουγρη. Θα μας δώσει πνοή στα rebound.

VAST333

junior
Reactions:

Κυρ Αύγ 03, 2025 11:47 am

Υποτιμάτε πολύ την αξία του Θανάση.

Ο Θανάσης μπορεί να δώσε πολύ περισσότερα από έναν 11ο-12ο παίκτη που δεν θα παίξει λεπτό.

Σε περιπτώσεις όπως πέρσι με διαιτητές από άλλες ηπείρους που αφήνουν την επιθετική άμυνα θα μπορούσε ακόμα και ν αλλάξει την ροή του παιχνιδιού.
Ακόμα και τώρα η ενέργεια που έχει στην περιφερειακή άμυνα και η αθλητικότητα του λείπουν στην εθνική.
Αν είναι σε μια στοιχειώδη κατάσταση,εγώ θα τον ήθελα με τα 1000 σε αυτή την εθνική που ήδη 2-3 την έχουν φτύσει. Και θα φανεί από τα φιλικά εάν έχει θέση.

Έχει ήδη κάποιους μήνες που προπονείται και πιστεύω ότι εάν στα φιλικά δείξει καλό πρόσωπο θα τον ήθελα.Μην ξεχνάτε ότι στην εθνική τού 2005 παίκτες έλεγαν ότι έβλεπαν τον Διαμαντίδη μπροστά τούς να ξεκινάει σκληρή άμυνα και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Εύκολα μπορεί να μπει για λίγα λεπτά κ να δώσει ενέργεια,να κάνει ένα κάρφωμα,να ξεσηκώσει κ τους υπόλοιπους.

Στους ψηλούς θα ήθελα και τον Ζουγρη για 3ο ψηλό ,όσο μπορεί αμυντικά να χάσει κάποια ριμπάουντ από ψηλούς, τόσο χώνεται στην επίθεση και παίρνει ριμπάουντ εκεί που δεν τον υπολογίζεις

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 03, 2025 12:02 pm

Ο θανασης σε μια ομαδα που της λειπει η αθλητικοτητα στους ψηλους θα ειναι χρησιμος για 5-10 λεπτα. Μην ξεχανμε οτι δεν εχουμε Παπαγιαννη φετος ενω και ο Μητογλου δεν φημιζεται για την αθλητικοτητα του. Εγω θα ηθελα να δω και Καραγιαννιδη αντι για Ζουγρη ο οποιος ειναι ντουκι.

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Δευ Αύγ 04, 2025 5:20 pm

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Αύγ 04, 2025 5:41 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Ποιο είναι αυτό το γήπεδο;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 04, 2025 5:48 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Giwrgos_AEK έγραψε:
Το βοηθητικό του ΟΑΚΑ

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Αύγ 04, 2025 5:49 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Το βοηθητικό του ΟΑΚΑ
Τι διάολο, δεν έχω παρατηρήσει ποτέ αυτά τα παράθυρα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 04, 2025 5:50 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Αύγ 04, 2025 5:49 pm
Giwrgos_AEK έγραψε:

Το βοηθητικό του ΟΑΚΑ
Τι διάολο, δεν έχω παρατηρήσει ποτέ αυτά τα παράθυρα.
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”