Ωραία η ανάρτησή σου αλλά να προσθέσω κάποιους επιπλέον λόγους που θα ήθελα και εγώ περισσότερο τον Αchiuwa.Βλεποντας χθες ένα βιντεάκι του μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που ξεδιπλώνεται στον αιφνιδιασμό(θυμίζει αθλητικό small forward) και τον φαντάζομαι παρέα με Σόρτς,Νάν και Οσμάν στην ίδια 5αδα και αφινιαζω μόνο που το σκέφτομαι.Ενας επιπλέον λόγος που τον προτιμώ είναι η ηλικία(25 ετών),η δίψα που έχει καθώς και η προοπτική του.Gino_Bill έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 03, 2025 3:08 pmΟ βασικός λόγος που θέλω να έρθει ο Ατσιούα, πέρα από το ότι φαίνεται καλος παίκτης και ένας αρκετά αναβαθμισμένος Γκάμπριελ, είναι το όνομά του και τα ονόματα των αδερφών του. Έχει 3 αδερφούς, τον Godswill (κάτι σαν Θεόβουλος), τον Godsgift (Θόδωρος ή Δωρόθεος, διαλέξτε), τον Promise (κρίμα, δεν έχουμε αντίστοιχο) και δύο αδερφές: την Grace (Χαρούλα σαν να λέμε) και την Peace (προφανές).
Σκεφτείτε λοιπόν το σενάριο που έρχεται, τον ψήνει ο Ντιπιτζί να αράξει εδώ σαν άλλος Ναν, βγάζει ελληνικό διαβατήριο (έστω και αν ο πρόεδρος δεν τα θέλει αυτά αλλά τα όνειρα τσάμπα είναι και στην τελική και τους vegans δεν τους έχει και πολύ ψηλά στην εκτίμησή του αλλά το Beyond Meat μια χαρά το διαφημίζει στο ΟΑΚΑ) και παίζει Εθνική (που έχουμε και λειψανδρία). Και σκεφτείτε τώρα να περιγράφει ο Βαγγέλης και να είναι πρώτη σειρά στο γήπεδο η οικογένειά του. Σταματώ εδώ.
https://en.wikipedia.org/wiki/Precious_Achiuwa
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Gino_Bill έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 03, 2025 3:08 pmΟ βασικός λόγος που θέλω να έρθει ο Ατσιούα, πέρα από το ότι φαίνεται καλος παίκτης και ένας αρκετά αναβαθμισμένος Γκάμπριελ, είναι το όνομά του και τα ονόματα των αδερφών του. Έχει 3 αδερφούς, τον Godswill (κάτι σαν Θεόβουλος), τον Godsgift (Θόδωρος ή Δωρόθεος, διαλέξτε), τον Promise (κρίμα, δεν έχουμε αντίστοιχο) και δύο αδερφές: την Grace (Χαρούλα σαν να λέμε) και την Peace (προφανές).
Σκεφτείτε λοιπόν το σενάριο που έρχεται, τον ψήνει ο Ντιπιτζί να αράξει εδώ σαν άλλος Ναν, βγάζει ελληνικό διαβατήριο (έστω και αν ο πρόεδρος δεν τα θέλει αυτά αλλά τα όνειρα τσάμπα είναι και στην τελική και τους vegans δεν τους έχει και πολύ ψηλά στην εκτίμησή του αλλά το Beyond Meat μια χαρά το διαφημίζει στο ΟΑΚΑ) και παίζει Εθνική (που έχουμε και λειψανδρία). Και σκεφτείτε τώρα να περιγράφει ο Βαγγέλης και να είναι πρώτη σειρά στο γήπεδο η οικογένειά του. Σταματώ εδώ.
https://en.wikipedia.org/wiki/Precious_Achiuwa
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Αν μας νοιάζει μόνο το ποιος θα βάζει πόντους όταν λείπει ο Λεσσορ, μας αρκεί και ο Γιουρτσεβεν, μια χαρά σκόρερ είναι κι αυτός, θέλουμε κάτι διαφορετικό στη θέση. Αλλιώς να διώξουμε και τον Γκραντ γιατί όταν βγαίνει ο Ναν θέλουμε έναν Χιφι να βάζει τους πόντους του, να διώξουμε και τον Χουαντσο και να φέρουμε έναν πιο σκόρερ, γενικα ρε παιδί μου μόνο επίθεση.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 03, 2025 10:54 amΔύο παρατηρήσεις μόνο σχετικά με το ποστ σου. Ο Ναν δε νομίζω ότι είναι "τραγικός αμυντικός", μάλλον μέτριο θα τον χαρακτήριζα και άνω του μετρίου όταν θέλει να παίξει άμυνα. Μου κάνει μάλιστα εντύπωση που τον χαρακτηρίζεις έτσι, γιατί αν θυμάμαι καλά σε παλαιότερα ποστ σου δεν έγραφες το ίδιο. Τώρα για τον σέντερ, αν έρθει ένας παίκτης που είναι καλός αμυντικά αλλά όχι επιθετικά, πώς θα παίρνουμε τους πόντους του Λεσόρ όταν αυτός θα είναι στον πάγκο; Επειδή δε γίνεται να στηριζόμαστε μόνο στην περιφέρεια, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει ο σέντερ που θα εναλλάσσεται με τον Λεσόρ να μπορεί να βοηθάει και επιθετικά. Για αυτό λοιπόν, αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των 3 ονομάτων που ακούγονται για τη θέση του σέντερ δίπλα στον Λεσόρ, θα επέλεγα τον Χολμς.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 03, 2025 5:46 amΣτον ασο έχουμε : Σορτς (σούπερ δημιουργός, σούπερ σκόρερ, κάτω του μετρίου αμυντικός) , Σλούκας (σούπερ δημιουργός, καλός σκόρερ, τραγικός αμυντικός) , Τολιόπουλος (μέτριος σκόρερ, κάτω του μετρίου δημιουργός, τραγικός αμυντικός).
Στο "2" έχουμε : Ναν (υπερσουπερ σκόρερ, μέτριος δημιουργός, τραγικός αμυντικός), Γκραντ (καλός σκόρερ, μέτριος δημιουργός, υπερσουπερ αμυντικός), Καλαϊτζάκης (κακός σκόρερ, κακός δημιουργός, καλός αμυντικός).
Στο "3" έχουμε : Οσμαν (καλός σκόρερ, μέτριος δημιουργός, μέτριος αμυντικός), Ρογκαβόπουλος (καλος σκόρερ, κακός δημιουργός, μέτριος αμυντικός), Γκριγκονις αν είναι καλά (καλός σκόρερ, μέτριος δημιουργός, άνω του μετρίου αμυντικός).
Στο "4" έχουμε : Χουαντσο (καλός σκόρερ, υπερσουπερ αμυντικός), Μήτογλου (μέτριος σκόρερ, τραγικός αμυντικός), Σαμοντούροφ (κάτω του μετρίου σκόρερ, μέτριος αμυντικός).
Στα σεντερ έχουμε : Λεσσορ (υπερσούπερ σκορερ, άνω του μετρίου αμυντικός), Γιουρτσεβεν (καλός σκόρερ, τραγικός αμυντικός).
Και λείπει ένας σεντερ. Αναλογικά με τα εργαλεία της ομάδας και τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ, δηλαδή τους υπόλοιπους παίχτες και σε συνάρτηση με το πόσους καλούς επιθετικούς έχουμε και πόσους καλούς αμυντικά, με βάση πάντα και με τον ρόλο που θα έχει ο καθένας (κάποιοι θα παίζουν 25 λεπτά και κάποιοι 5), θεωρείτε έχουμε ανάγκη έναν ψηλό καλό επιθετικό ή καλό αμυντικό? Εγώ νομίζω πως επειδή έχουμε περιφέρεια που ανοίγει χώρους με το σουτ και επίσης μέσα από το πικ εν ρολ θα βγάζει έτοιμα καλάθια για το ψηλό, δεν είναι και τόσο σημαντικό να είναι αυτοφωτος, αντιθέτως επειδή έχουμε πολλούς μέτριους αμυντικούς, μάλλον θέλουμε έναν παίχτη καλό σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, ώστε να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ, ειδάλλως θα είμαστε μόνο στη μια. Που έτσι κι αλλιώς θα είμαστε καλοί στην επίθεση, δεν θα περιμένουμε τον μπακαπ σεντερ να μας το εξασφαλίσει αυτό.
Απλά και πέρσι να θυμίσω που πήγαμε μόνο με επίθεση δεν πήραμε κούπα, πήραμε κάτι άλλο... Θυμίζω έμπαινε ο Γκάμπριελ μέσα και έβγαιναν οι Μήτογλου και Γιουρτσεβεν και κάναμε τον σταυρό μας που βγάζει και κάνα στοπ η ομάδα! Θέλουμε έναν σούπερ αμυντικό!
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εννοείται ότι χωρίς άμυνα παίρνουμε το τρίτο το μακρύτερο.Αν δεν υπάρχει μια σχετική ισορροπία αμυνας επιθεσης και 60.λεπτα να παίζουμε με την Παρι πάλι θα χανουμε.
Έχουν μπει πλέον για τα καλά στο παιχνίδι για nbaερς πολλές oμαδες και του χρόνου πάλι θα γίνεται χαμός.
Μεγάλη πιθανότητα να πάει στο καλό ο Γιουρτσεβεν μεσουσης της σεζόν αν δεν βοηθήσει.Μόλις διαπιστώσει ο Dpg ότι πάει στραβά η βάρκα θα δείτε για πόσο γρήγορα θα ψάχνει από Αμερική.
Ακόμα και η υπόθεση Μιτογλου επηρεάζεται μελλοντικά από αυτό. ΝΒΑ ένα τσιγάρο δρόμος πλεον
.... άκου 2 μύρια επί 4 χρόνια. Α τσου ρε λακη
Έχουν μπει πλέον για τα καλά στο παιχνίδι για nbaερς πολλές oμαδες και του χρόνου πάλι θα γίνεται χαμός.
Μεγάλη πιθανότητα να πάει στο καλό ο Γιουρτσεβεν μεσουσης της σεζόν αν δεν βοηθήσει.Μόλις διαπιστώσει ο Dpg ότι πάει στραβά η βάρκα θα δείτε για πόσο γρήγορα θα ψάχνει από Αμερική.
Ακόμα και η υπόθεση Μιτογλου επηρεάζεται μελλοντικά από αυτό. ΝΒΑ ένα τσιγάρο δρόμος πλεον
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν ήμουν ο Αταμάν δε θα έπαιρνα σέντερ με 60% ποσοστό καριέρας στις βολές, προτιμώ τον Χολμς που είναι πιο ισορροπημένος παίκτης.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 03, 2025 5:30 pmΑν μας νοιάζει μόνο το ποιος θα βάζει πόντους όταν λείπει ο Λεσσορ, μας αρκεί και ο Γιουρτσεβεν, μια χαρά σκόρερ είναι κι αυτός, θέλουμε κάτι διαφορετικό στη θέση. Αλλιώς να διώξουμε και τον Γκραντ γιατί όταν βγαίνει ο Ναν θέλουμε έναν Χιφι να βάζει τους πόντους του, να διώξουμε και τον Χουαντσο και να φέρουμε έναν πιο σκόρερ, γενικα ρε παιδί μου μόνο επίθεση.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 03, 2025 10:54 am
Δύο παρατηρήσεις μόνο σχετικά με το ποστ σου. Ο Ναν δε νομίζω ότι είναι "τραγικός αμυντικός", μάλλον μέτριο θα τον χαρακτήριζα και άνω του μετρίου όταν θέλει να παίξει άμυνα. Μου κάνει μάλιστα εντύπωση που τον χαρακτηρίζεις έτσι, γιατί αν θυμάμαι καλά σε παλαιότερα ποστ σου δεν έγραφες το ίδιο. Τώρα για τον σέντερ, αν έρθει ένας παίκτης που είναι καλός αμυντικά αλλά όχι επιθετικά, πώς θα παίρνουμε τους πόντους του Λεσόρ όταν αυτός θα είναι στον πάγκο; Επειδή δε γίνεται να στηριζόμαστε μόνο στην περιφέρεια, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει ο σέντερ που θα εναλλάσσεται με τον Λεσόρ να μπορεί να βοηθάει και επιθετικά. Για αυτό λοιπόν, αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των 3 ονομάτων που ακούγονται για τη θέση του σέντερ δίπλα στον Λεσόρ, θα επέλεγα τον Χολμς.
Απλά και πέρσι να θυμίσω που πήγαμε μόνο με επίθεση δεν πήραμε κούπα, πήραμε κάτι άλλο... Θυμίζω έμπαινε ο Γκάμπριελ μέσα και έβγαιναν οι Μήτογλου και Γιουρτσεβεν και κάναμε τον σταυρό μας που βγάζει και κάνα στοπ η ομάδα! Θέλουμε έναν σούπερ αμυντικό!
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Οκ, απλά εγώ ξαναλέω ότι το νόημα είναι να έχεις ισορροπημένο ροστερ. Αν είχαμε 10 παίχτες two way, τότε όλα καλά, αλλά απτη στιγμή που έχουμε 7 που παίζουν μόνο επίθεση και τίποτα από άμυνα και μόνο 2 που παίζουν σοβαρή άμυνα, νομίζω θες άλλον έναν τέτοιον και οχι έναν two way. Τώρα αν βρούμε έναν Achiuwa αμυντικά που έχει και καλό επιθετικό πακέτο, προφανώς δεν θα με χάλαγε αλλά δεν νομίζω τέτοιος παίχτης να έρχεται Ευρώπη.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 03, 2025 7:56 pmΑν ήμουν ο Αταμάν δε θα έπαιρνα σέντερ με 60% ποσοστό καριέρας στις βολές, προτιμώ τον Χολμς που είναι πιο ισορροπημένος παίκτης.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 03, 2025 5:30 pm
Αν μας νοιάζει μόνο το ποιος θα βάζει πόντους όταν λείπει ο Λεσσορ, μας αρκεί και ο Γιουρτσεβεν, μια χαρά σκόρερ είναι κι αυτός, θέλουμε κάτι διαφορετικό στη θέση. Αλλιώς να διώξουμε και τον Γκραντ γιατί όταν βγαίνει ο Ναν θέλουμε έναν Χιφι να βάζει τους πόντους του, να διώξουμε και τον Χουαντσο και να φέρουμε έναν πιο σκόρερ, γενικα ρε παιδί μου μόνο επίθεση.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
https://www.sdna.gr/mpasket/1336158_pap ... himata-moy
Τουλούμπα παραλίγο γλίτωσες.
ΥΓ. Εμένα δεν θα με χάλαγε η επιστροφή του κάποια στιγμή με λογικά λεφτά.
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
3
Χειρότερο είναι που έμεινε ο Γιουρτσεβεν.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 5:08 amhttps://www.sdna.gr/mpasket/1336158_pap ... himata-moy
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ουσιαστικά προαναγγέλλει την επιστροφή του για του χρόνουJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 5:08 amhttps://www.sdna.gr/mpasket/1336158_pap ... himata-moy
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αφου θα τον εχουν σουταρει ολες οι ομαδες της ευρωλιγκας θα τον μαζεψουμε εμειςJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 5:08 amhttps://www.sdna.gr/mpasket/1336158_pap ... himata-moy
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο