Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
23-25χρ ειναι αναμενομενο οτι θα θελουν ΝΒΑ..και αυτοι που ηδη εχουμε αν ειχαν προταση απο ΝΒΑ θα εφευγαν..Να πληρωσουν ετοιμο παικτη στυλ μισιτς δεν θελουν γιατι και καλα ξεκινησε την κατηφορα..να πληρωσουν ανερχομενο δεν θελουν γιατι μας βλεπει σκαλοπατι ..ας παιζουμε με τον λαρετζακη..
οποιος δεν θελει να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει ειναι η φαση.
οποιος δεν θελει να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει ειναι η φαση.
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε βρει καλύτερο;prime7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 7:34 pmΕίναι και η τελευταία χρόνια του Μπαρτζώκα λογικά. Οπότε σου λέει αφού 4 Final 4 δεν με έδιωξαν θα πάω και μια τελευταία με το My Way πάσα πάσα Ball μήπως το σηκώσω και σας κατουρήσω επιτέλους.![]()
![]()
Οπότε τι να το κάνει το ακριβό Guard,Θωμάς και πάσα στο Σάσα να γράφει 20ρες![]()
Γιατί ψάξαμε ;eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 7:36 pmΈχουμε βρει καλύτερο;prime7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 7:34 pmΕίναι και η τελευταία χρόνια του Μπαρτζώκα λογικά. Οπότε σου λέει αφού 4 Final 4 δεν με έδιωξαν θα πάω και μια τελευταία με το My Way πάσα πάσα Ball μήπως το σηκώσω και σας κατουρήσω επιτέλους.![]()
![]()
Οπότε τι να το κάνει το ακριβό Guard,Θωμάς και πάσα στο Σάσα να γράφει 20ρες![]()
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Terry Rozier welcome to OlympiacosHeisenberg έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 6:18 pmNBA. 2 περιπτωσεις πολυ δυνατες οπως λενε. η μια μπορει να παει για οκτωβριο.

Από πού προκύπτει ότι ο σπανουλης δεν πλησιάζει στο μισό τις ικανότητες του μπαρτζωκα;eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 11:47 pmΑπό που προκύπτει ότι ο Σπανουλης έστω πλησιάζει στο μισό τις ικανότητες του Μπαρτζωκα αυτή τη στιγμή?
Επειδή πήρε τον ημιτελικό?
- Neondreamer

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
amir coffey??Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 6:18 pmNBA. 2 περιπτωσεις πολυ δυνατες οπως λενε. η μια μπορει να παει για οκτωβριο.
-
kraftf

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πολύ βολικός είναι ο τρόπος που αναφέρεσαι στις κινήσεις του Ολυμπιακού με αρνητική χροιά θα πω εγώ από την άλλη, υιοθετώντας/μαζεύοντας οτιδήποτε ακούγεται. Π.χ. "έχασε ο Ολυμπιακός τον Μποστον". Και που ξέρεις εσύ αν τον κυνήγησε ή αν μπήκε σε πλειστηριασμό με τη Φενερ ή αν ενδιαφέρθηκε καν? Επειδή κάποιος έγραψε ότι είναι σε συζητήσεις? Δηλαδή για όποιον παίκτη ακούστηκε κάτι για τον Ολυμπιακό στην off season και τον πήρε άλλη ομάδα εξάγεται αυτόματα το συμπέρασμα ότι τον έχασε?JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 03, 2025 10:44 pmΟκ, πολύ "βολικός" τρόπος σκέψης για να δικαιολογεί ο καθένας την ομάδα του και να βγάζει τα κακώς κείμενα στο απυρόβλητο. Δεν θα τον υιοθετησω όμως, μπορώ να συζητώ με βάση ότι μαζεύεται και οχι με βάση τι μου φαίνεται λογικό ή τι θα ήθελα να συμβαίνει.
ΥΓ. Οκ ήττα του οσφπ που έχασε τον Μποστον, αλλά δεν είναι και Ναν, μπορεί να τους βγει Μπανγκο. Θα θέλει χρονο για να πιάσει.
Αντιθέτως εγώ δε σου μίλησα για βολικό τρόπο σκέψης αλλά απλά για κανονικά σκεπτόμενο που έχει σαν βάση του τη λογική ,την οποία εσύ απορρίπτεις, και μαζεύεις τι ακούγεται γύρω γύρω για να διαμορφώσεις άποψη, ενώ ταυτόχρονα μπορεί και να απορρίπτεις μέσα ή συγκεκριμένους ανθρώπους που αναπαράγουν τις πληροφορίες που όμως τελικά σε βολεύουν για το αφήγημα σου.
Όσον αφορά τώρα το Μπόστον θα συμφωνήσω στην κριτική σου αλλά προσωπικά είναι από τους παίκτες που θα είχαν ενδιαφέρον να τους δούμε στον Ολυμπιακό αλλά δε νιώθω ότι χάθηκε κάτι. Ενδιαφέρον θα έχει και τώρα στη Φενερ ο παίκτης.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Σχολιάζω την επικαιρότητα, δημοσιογράφοι γράφουν ότι ασχοληθήκατε με Μποστον και τελικά τον πήρε η Φενερ, αυτό για μένα είναι ήττα, που ξαναλέω όμως δεν είναι απαραίτητο πως θα σας βγει σε κακο. Ο Μποστον δεν είναι Ναν να μπει και να αποδώσει κατευθείαν, θα χρειαστεί χρόνο, με το που μάθει το ευρωπαϊκό μπασκετ θα γυρίσει ΝΒΑ. Ο Ναν και να γυρνούσε ΝΒΑ, θα μας είχε ήδη πάρει και μια γιουρολιγκ πρώτα.kraftf έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 3:51 amΠολύ βολικός είναι ο τρόπος που αναφέρεσαι στις κινήσεις του Ολυμπιακού με αρνητική χροιά θα πω εγώ από την άλλη, υιοθετώντας/μαζεύοντας οτιδήποτε ακούγεται. Π.χ. "έχασε ο Ολυμπιακός τον Μποστον". Και που ξέρεις εσύ αν τον κυνήγησε ή αν μπήκε σε πλειστηριασμό με τη Φενερ ή αν ενδιαφέρθηκε καν? Επειδή κάποιος έγραψε ότι είναι σε συζητήσεις? Δηλαδή για όποιον παίκτη ακούστηκε κάτι για τον Ολυμπιακό στην off season και τον πήρε άλλη ομάδα εξάγεται αυτόματα το συμπέρασμα ότι τον έχασε?JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 03, 2025 10:44 pmΟκ, πολύ "βολικός" τρόπος σκέψης για να δικαιολογεί ο καθένας την ομάδα του και να βγάζει τα κακώς κείμενα στο απυρόβλητο. Δεν θα τον υιοθετησω όμως, μπορώ να συζητώ με βάση ότι μαζεύεται και οχι με βάση τι μου φαίνεται λογικό ή τι θα ήθελα να συμβαίνει.
ΥΓ. Οκ ήττα του οσφπ που έχασε τον Μποστον, αλλά δεν είναι και Ναν, μπορεί να τους βγει Μπανγκο. Θα θέλει χρονο για να πιάσει.
Αντιθέτως εγώ δε σου μίλησα για βολικό τρόπο σκέψης αλλά απλά για κανονικά σκεπτόμενο που έχει σαν βάση του τη λογική ,την οποία εσύ απορρίπτεις, και μαζεύεις τι ακούγεται γύρω γύρω για να διαμορφώσεις άποψη, ενώ ταυτόχρονα μπορεί και να απορρίπτεις μέσα ή συγκεκριμένους ανθρώπους που αναπαράγουν τις πληροφορίες που όμως τελικά σε βολεύουν για το αφήγημα σου.
Όσον αφορά τώρα το Μπόστον θα συμφωνήσω στην κριτική σου αλλά προσωπικά είναι από τους παίκτες που θα είχαν ενδιαφέρον να τους δούμε στον Ολυμπιακό αλλά δε νιώθω ότι χάθηκε κάτι. Ενδιαφέρον θα έχει και τώρα στη Φενερ ο παίκτης.
ΥΓ. Καθόλου βολικός δεν είναι ο τρόπος που αναφέρομαι στις κινήσεις του οσφπ, ίσα ίσα. Είναι τελείως άβολο που όποτε γράφω κάτι καλό μου λέτε "πες τα" και όποτε κάνω κριτική με αποκαλείτε υπάλληλο του sdna (και δεν δέχεται και κανείς ποινές), πλέον βέβαια το αντιμετωπίζω χιουμοριστικα. Να δούμε πόσες φορές ακόμα και πόσοι χρήστες του φόρουμ ακόμα θα γράψουν πως έχω κάποιο "αφήγημα" και θα προχωρήσουν σε δολοφονία χαρακτήρα χωρίς να τιμωρηθούν! Είσαι τραγικός φίλε κραφτ, με έντονα οπαδικά γυαλιά που δεν σε αφήνω στο μισό μέτρο, στον Jeight απάντησα πιο ευγενικά αλλά και αυτός τα ίδια μου έλεγε. Κουρασατε!
Ναι αν είναι να συζητήσω με βάση κάτι ή να πω τη γνώμη μου ή να κάνω κριτική θα το κάνω με βάση ότι βγαίνει προς τα έξω από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους και οχι με βάση ότι φαίνεται λογικό σε εσένα. Σορρυ κι ολας!
ΥΓ1. Αφήγημα είναι να λένε ΟΛΑ τα σάιτ πως ο Χολ πήρε 1,3 εκατ και να λέτε πως λένε ψέματα ή για τον Καραγιαννιδη ότι πήρε 500χιλ buy out, γιατί δεν βολεύει ότι ότι ο οσφπ τα καταφέρνει με χαμηλό μπατζετ. Βέβαια αν πει κανείς ότι οι Αφοι δεν βάζουν λεφτά στην ομάδα το τουμπάρετε το στόρι.
-
kraftf

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Σιγά ρε φίλε! Στο τέλος θα μου πεις ότι είμαι και στρατευμένος για να σε εξοντώσω. Πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου έχεις!!!JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 4:01 amΣχολιάζω την επικαιρότητα, δημοσιογράφοι γράφουν ότι ασχοληθήκατε με Μποστον και τελικά τον πήρε η Φενερ, αυτό για μένα είναι ήττα, που ξαναλέω όμως δεν είναι απαραίτητο πως θα σας βγει σε κακο. Ο Μποστον δεν είναι Ναν να μπει και να αποδώσει κατευθείαν, θα χρειαστεί χρόνο, με το που μάθει το ευρωπαϊκό μπασκετ θα γυρίσει ΝΒΑ. Ο Ναν και να γυρνούσε ΝΒΑ, θα μας είχε ήδη πάρει και μια γιουρολιγκ πρώτα.kraftf έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 3:51 am
Πολύ βολικός είναι ο τρόπος που αναφέρεσαι στις κινήσεις του Ολυμπιακού με αρνητική χροιά θα πω εγώ από την άλλη, υιοθετώντας/μαζεύοντας οτιδήποτε ακούγεται. Π.χ. "έχασε ο Ολυμπιακός τον Μποστον". Και που ξέρεις εσύ αν τον κυνήγησε ή αν μπήκε σε πλειστηριασμό με τη Φενερ ή αν ενδιαφέρθηκε καν? Επειδή κάποιος έγραψε ότι είναι σε συζητήσεις? Δηλαδή για όποιον παίκτη ακούστηκε κάτι για τον Ολυμπιακό στην off season και τον πήρε άλλη ομάδα εξάγεται αυτόματα το συμπέρασμα ότι τον έχασε?
ΥΓ. Καθόλου βολικός δεν είναι ο τρόπος που αναφέρομαι στις κινήσεις του οσφπ, ίσα ίσα. Είναι τελείως άβολο που όποτε γράφω κάτι καλό μου λέτε "πες τα" και όποτε κάνω κριτική με αποκαλείτε υπάλληλο του sdna (και δεν δέχεται και κανείς ποινές), πλέον βέβαια το αντιμετωπίζω χιουμοριστικα. Να δούμε πόσες φορές ακόμα και πόσοι χρήστες του φόρουμ ακόμα θα γράψουν πως έχω κάποιο "αφήγημα" και θα προχωρήσουν σε δολοφονία χαρακτήρα χωρίς να τιμωρηθούν! Είσαι τραγικός φίλε κραφτ, με έντονα οπαδικά γυαλιά που δεν σε αφήνω στο μισό μέτρο, στον Jeight απάντησα πιο ευγενικά αλλά και αυτός τα ίδια μου έλεγε. Κουρασατε!
Ναι αν είναι να συζητήσω με βάση κάτι ή να πω τη γνώμη μου ή να κάνω κριτική θα το κάνω με βάση ότι βγαίνει προς τα έξω από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους και οχι με βάση ότι φαίνεται λογικό σε εσένα. Σορρυ κι ολας!
ΥΓ1. Αφήγημα είναι να λένε ΟΛΑ τα σάιτ πως ο Χολ πήρε 1,3 εκατ και να λέτε πως λένε ψέματα ή για τον Καραγιαννιδη ότι πήρε 500χιλ buy out, γιατί δεν βολεύει ότι ότι ο οσφπ τα καταφέρνει με χαμηλό μπατζετ. Βέβαια αν πει κανείς ότι οι Αφοι δεν βάζουν λεφτά στην ομάδα το τουμπάρετε το στόρι.
Επίσης δε σε χαρακτήρισα και στην τελική ο καθένας εδώ έχει ένα αφήγημα. Το πρόβλημα σου είναι ότι δε μπορείς να κάνεις διάλογο και να αντιπαρατεθείς στα αντίθετα αφηγήματα επειδή είσαι απλά ξερόλας. Πάρε και συ λοιπόν ένα χαρακτηρισμό σε απάντηση αυτού που με αποκάλεσες. Το να με χαρακτηρίζεις και ταυτόχρονα ζητάς να τιμωρηθώ επειδή τόλμησα να διαφωνήσω μαζί σου και να με συγκρίνεις με άλλους που εδώ μέσα που εκνεύρισες με μια ανοησία που έγραψες περί απώλειας Μποστον, δείχνει και τη μεγάλη αγωνία σου να σου βγάλουμε το καπέλο για την κάθε αυθαίρετη άποψη που εκφράζεις.
Όχι ρε φίλε. Έχουμε και εμείς άποψη και δε θα μας την καταργήσεις με κίβδηλα και μηδαμινά επιχειρήματα.
Επίσης εγώ το γύρισα σε μπασκετική κουβέντα κριτικής του ΜΠοστον ξεφεύγοντας από το προσωπικό.
Ξεπέρασε το λοιπόν και προσπάθησε να καταλάβεις ότι με όσα λες δε δε θα συμφωνούμε όλοι ανά πάσα στιγμή και δε θα σου κάνουμε τεμενάδες. Διατηρούμε το δικαίωμα στην άποψη μας...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο