Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 05, 2025 7:09 pm

berry έγραψε:
Τρί Αύγ 05, 2025 10:33 am
Neondreamer έγραψε:
Τρί Αύγ 05, 2025 2:11 am

amir coffey??
Περιμένουν να μείνουν ελεύθεροι ειπε.

Ο Κοφι ειναι ελευθερος
update. 3 ειναι στα υποψιν, ο ενας ειναι ελευθερος
και ο φιλος απο πανω μπορει να πετυχε διανα γιατι ο ελευθερος μου ειπε ειναι 2-3αρι με καλο τριποντο.
αρα μπορει και να ειναι ο Κοφι.δνε ξερω τι αλλο κυκλοφορει ελευθερο.
παντως ο ενας που μπορει να παει για οκτωβριο ειναι ακομα καλυτερος σαν ονομα.
επισης για Μιτσιτς ο μπαρτζωκας δεν καιγοταν και κατι εγινε με την προταση, ισως να την αποσυρανε προς το τελος και να αλλαξαν γνωμη.

Dakotas

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 05, 2025 7:26 pm

Ρε παιδιά τι ακριβώς παίκτη ψάχνετε;;;
Στο 2-3 δεν είστε γεμάτοι;;;
Μήπως κάποιος δεν υπολογίζεται καθόλου;;;

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Αύγ 05, 2025 8:04 pm

Heisenberg έγραψε:
berry έγραψε:
Τρί Αύγ 05, 2025 10:33 am

Περιμένουν να μείνουν ελεύθεροι ειπε.

Ο Κοφι ειναι ελευθερος
και ο φιλος απο πανω μπορει να πετυχε διανα γιατι ο ελευθερος μου ειπε ειναι 2-3αρι με καλο τριποντο.
παντως ο ενας που μπορει να παει για οκτωβριο ειναι ακομα καλυτερος σαν ονομα.
επισης για Μιτσιτς ο μπαρτζωκας δεν καιγοταν και κατι εγινε με την προταση, ισως να την αποσυρανε προς το τελος και να αλλαξαν γνωμη.
Ενα απο τα 3-4 ονοματα που μου ξερω εγω(που
μου ειπαν πιο ειπαν σωστα) ο ενας ειναι οντως ο Κοφι

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Τρί Αύγ 05, 2025 8:16 pm

Heisenberg έγραψε:
σ'αυτον θα πονταρα ,
ή σε νταλανο μπαντον απο ελευθερους
τον αλλο τον μεησον τζοουνς πουχει γραφτει και τον μοντε μορρις ναμαι ειλικρινης ουτε που τους ξερω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Neondreamer την Τρί Αύγ 05, 2025 8:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Αύγ 05, 2025 8:33 pm

Σας αρέσει ο Κόφι; Θα ήσασταν ικανοποιημένοι αν τον παίρναμε;

Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Τρί Αύγ 05, 2025 8:51 pm

Εξαιρετική περίπτωση ο Coffey, πολυεργαλείο φαίνεται, με λίγα λάθη και, πάνω απ' όλα, διάθεση.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Αύγ 05, 2025 9:03 pm

Dimmitz έγραψε:
για όλους τους παίκτες από ΝΒΑ χρησιμοποιώ την επιστημονική μέθοδο "2 βίντεο στο youtube και τα στατιστικά του παίκτη στη wikipedia" για να εξάγω τα συμπεράσματα μου.

το αποτέλεσμα της έρευνας μου είναι θετικό για τον Κόφι.

δε ξέρω τι θα τον κάνουμε γιατί είναι 2-3άρι αλλά τον θέλω :!:

το βασικό είναι να μη πάρουμε pg, θα είναι κρίμα να μην είναι όλοι οι pg μας στοιχήματα :cry:

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τρί Αύγ 05, 2025 9:47 pm

Dimmitz έγραψε:
Εξαιρετικός σουτέρ. Δεν σκίζεται στην άμυνα. Δεν θα έλεγα ότι πασάρει ιδιαίτερα. Τα ντράιβ είναι και δεν είναι στο παιχνίδι του. Μακρύς αμυντικός για διάφορα σχήματα το κόουτς Β. Δεν κατεβάζει μπάλα αααααν ψάχναμε κάτι σε οργανωτή.

Οτιδήποτε καλύτερο από το τίποτα , το λες και αναβάθμιση. Δεν ξέρω πως θα έρθει Ευρώπη μετά από 72 παιχνίδια στο ΝΒΑ. Θα αργήσει η περίπτωση του γιατί δεν θα γίνει και πρωταγωνιστής εδώ πέρα για να τα αφήσει όλα από Αύγουστο για να έρθει χωρίς να ψάξει και το τελευταίο spot σε ομάδα ΝΒΑ.

Αλλά ναι, εγκρίνουμε. :)

Με 5αδα Εβανς,Κοφι,Φουρνιε,Σασα, Πίτερς θα βάζουμε όσα τρίποντα δεν είχαν μπει 2 χρόνια τώρα :roofl:

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Αύγ 05, 2025 9:54 pm

παντως αν πουμε 4 ονοματα απο αυτους που ειναι διαθεσιμοι μεσα θα πεσουμε γιατι δεν ειναι και πολλοι περισσοτεροι οσοι παιζει να ρχονται :lol: να ξερει καποιος ποιος μπορει να κοπει ειναι λιγο υποπτο,παιζει ουτε ο μπαρτζωκας να το ξερει..

ο κοφι σαν ποιοτητα ναι μας κανει..τωρα σαν φιτ δεν ξερω,εγω τον χειζ θα επαιρνα η τον μποστον..δεν ξερω τι εξτρα θα μας δωσει,στο 2/3 εχουμε καλους σουτερ ετσι και αλλιως.Πιο χρησιμος θα μας ηταν ο αψου ..

σερβοι και ιταλοι παπατζηδες λενε οτι κοντραρουμε τον ερυθρο για χαιλαντ..αυτος μαλιστα μας ανεβαζει επιπεδο..αλλα θα τριβω τα ματια μου αν παρει ζογκλερ ο μπαρτζωκας.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Αύγ 05, 2025 10:21 pm

Dimmitz έγραψε:
3nd τον λες, two way guard forward τον λες. Παικτης εξαιρετικος για να στησεις κορμο, φονικο σουτ, μακρυς και ωραιος.

Εμενα προσωπικα ΔΕΝ μου κανει. Δεν εχει τοσο την προσωπικη φαση, δεν ειναι εν δυναμει χειριστης. Αν δεν ειχες παρει Γουορντ . Δεν θα πω γαμωτο που τον πηραμε αν τον παρουμε αλλα δεν θα πεταξω και την σκουφια μου

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Αύγ 05, 2025 10:22 pm

shaq7 έγραψε:
παντως αν πουμε 4 ονοματα απο αυτους που ειναι διαθεσιμοι μεσα θα πεσουμε γιατι δεν ειναι και πολλοι περισσοτεροι οσοι παιζει να ρχονται :lol: να ξερει καποιος ποιος μπορει να κοπει ειναι λιγο υποπτο,παιζει ουτε ο μπαρτζωκας να το ξερει..

ο κοφι σαν ποιοτητα ναι μας κανει..τωρα σαν φιτ δεν ξερω,εγω τον χειζ θα επαιρνα η τον μποστον..δεν ξερω τι εξτρα θα μας δωσει,στο 2/3 εχουμε καλους σουτερ ετσι και αλλιως.Πιο χρησιμος θα μας ηταν ο αψου ..

σερβοι και ιταλοι παπατζηδες λενε οτι κοντραρουμε τον ερυθρο για χαιλαντ..αυτος μαλιστα μας ανεβαζει επιπεδο..αλλα θα τριβω τα ματια μου αν παρει ζογκλερ ο μπαρτζωκας.
Ο χαιλαντ ηταν ενα απο τα αλλο ονομα. Αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι θα περουμε αυτον ή αλλον τετοιου ειδους παικτη. Αυτος μετα τον μποστον και τον Χειζ ειναι οντως η καλυτερη περιπτωση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Τρί Αύγ 05, 2025 10:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Αύγ 05, 2025 10:22 pm

Ο Μπόστον ήταν περιπτωσάρα, έπρεπε να κινηθούμε γι αυτόν, κρίμα που πήγε στην Φενερ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Αύγ 05, 2025 10:30 pm

ο χαιλαντ ειναι παρομοιος παικτης με τον μποστον..βασικα ειναι πιο ετοιμος,καλυτερος κατα την γνωμη μου και λιγοτερο ρισκο αλλα ειναι και πιο ζογκλερ..ειναι λες και παιρνεις τον ζαιρι στην μπαλα που ηταν μονος του και τριπλαρε :lol:

και οι 2 με μπαρτζωκα και μοσιον δεν κολλανε..καποιοι βεβαια λεμε οτι ενας τετοιος λειπει..το θεμα ειναι και ο χειζ που ειναι αυτο που κολλαει στο στυλ του μπαρτζωκα δεν ειναι στοχος...

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Αύγ 05, 2025 11:05 pm

θα μου κάνει τεράστια εντύπωση ο Μπαρτζώκας, που δυσανασχετεί με τις προσπάθειες που παίρνει π.χ. ο Ντόρσεϊ, να είδε τον Χάιλαντ και να είπε "εγώ αυτόν θέλω".

τι να πω, πολλά έχουν δει τα μάτια μας αλλά αν όντως έρθει ο Χάιλαντ καλό θα είναι να έχει και σεκιούριτι μαζί του όταν πηγαίνει στο ΣΕΦ :D

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τρί Αύγ 05, 2025 11:28 pm

shaq7 έγραψε:

Δεν ξέρω ρε φίλε. Κι εμένα τον άσχετο αυτός ο Χάιλαντ με ψήνει πολύ. Όπως και οι Χέιζ και Μπόστον, βέβαια.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”