Μη με παρεξηγήσεις (και να με παραξηγήσεις βέβαια, σιγά), αλλά κρίνοντας από σχόλια σου θεωρώ ότι κάλλιστα θα μπορούσες να είχες γράψεις στα σοβαρά το ποστ σου για τον Ουότσον και τον Μπάνγκο, άρα σίγουρα δεν είναι ευθύνη μου αν δεν κατάλαβα τον "σαρκασμό" σου. Και όσον αφορά τα ποστ μου, σίγουρα δεν είμαι "watchdog", απλά θέλω να βλέπω λίγο πιο αισιόδοξα τα πράγματα και να μη μιζεριάζω συνέχεια όπως κάνετε μερικοί μερικοί.Dimitris L έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 8:09 pmΤο οτι εσυ εχεις αναγκη να φιλτραρεις καθε σχολιο μεσα απο ενα "παρελθον" και να απαντας οχι σε αυτο που γραφεται, αλλα σε αυτο που νομιζεις οτι εννοειτε βαση ιστορικου, λεει περισσοτερα για σενα παρα για μενα. Εγω εκανα ενα σαρκαστικο σχολιο εσυ εσπευσες να το παρεις σοβαρα να με διορθωσεις και να προσπαθισεις να το στηριξεις ως λογικη απαντηση. Αν θες να εισαι ο watchdog καθε φορα που δεν αποθεωνεται η ομαδα, διακιωμα σου αλλα μην περιμενεις ολοι να σιωπουν για να μην παρεξηγηθεις.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Αύγ 05, 2025 7:41 pm
Όπως έχω ξαναγράψει, είσαι από τα μέλη του φόρουμ που πολλές φορές γκρινιάζουν (αδικαιολόγητα για μένα) για μεταγραφές, οπότε πολύ φυσιολογικά κάποιος θα μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγραψες. Επειδή λοιπόν μπορώ να καταλάβω πολύ καλά πότε κάποιος εννοεί αυτά που γράφει και πότε τρολάρει, μάλλον έχεις δώσει δικαιώματα στο παρελθόν για να σου απαντάω όπως σου απάντησα. Για να μην πιάσω το ποστ σου όπου έγραφες ότι "ο Λεσόρ θα χρειαστεί 18-20 μήνες για να επανέλθει πλήρως"...
Οσο για τον λεσορ δεν θα απολογηθω επειδη ανεφερα κατι που μου ειπε ανθρωπος της ειδικοτητας. Αν εσυ θες να διαβαζεις μονο οτι επιβεβαιωνει αυτα που ηδη πιστευεις ειναι επιλογη σου αλλα τουλαχιστον οταν ξαναπιασεις ειρωνεια βεβαιωσου οτι δεν απαντας πρωτα σοβαρα σε αυτο που δεν καταλαβες.
Ούτε και βέβαια είμαι από αυτούς που κατά βάθος εύχονται να μη "βγει" ένας παίκτης για να κάνουν τους "σταλεγάκηδες" στο τέλος της σεζόν, γιατί προτιμώ να τα πάει καλά η ομάδα παρά να "δικαιωθώ" σε κάτι που είπα. Ούτε λοιπόν γράφω κάτι κακό, και ούτε βέβαια θα απολογηθώ για αυτά που γράφω καθώς και για το ύφος μου.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο