Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 06, 2025 4:39 am

Giannis14 έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 4:30 am

Απλά δεν μιλάς σαν φίλαθλος, αλλά σαν γραφείο τύπου της ΚΑΕ το οποίο καταντάει κουραστικό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική σε παίχτες, δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική στις μεταγραφές, δεν μπορούμε να εκφράσουμε ανησυχίες βάσιμες. Ας πούμε ότι βρίσκω λίγο για τον παναθηναϊκό τον Γιουρτσεβεν, ότι ο λεσορτ είναι ένα μεγάλο ερώτηματικο για το πως θα εμφανιστεί, και αν θα είναι υγιής 100%, θεωρείς ότι ο Γιουρτσεβεν είναι πολυτέλεια για τρίτος, και ότι ο λεσορτ θα είναι εκατό τοις εκατό καλά. Ότι ο Χολμς θα είναι παιχταράς και δυο σκαλιά πάνω από τον καλό λεσορτ, ότι ο κοντός θα παίξει σαν να παίζει δέκα χρόνια στην ομάδα όταν έχουμε φάει παλτό με τον Μπραουν και τον Βιλντοζα, ότι ο Σλούκας φέτος θα παίξει καλά κοκ. Δηλαδή κουβέντα δεν γίνεται, σαν να μιλάμε και να γράφουμε με την πράσινη την εφημερίδα αν θυμάσαι
κανεις λαθος ακομα και το γραφειο τυπου κατι βρισκει που δεν πηγε καλα στην ομαδα
ο μπιλυς τιποτα :welcome:

manos_89

a1greece
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 5:38 am

Εγώ, παρότι δεν τρελάθηκα για Χόλμς όπως έχω γράψει πολλάκις, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι η ομάδα μοιάζει με γκαλάκτικος ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο τέλος. Ο Γιουρτσεβέν για τρίτος, όχι σαν χαρακτηριστικά αλλά σαν ποιότητα παίκτη, είναι τρομερή πολυτέλεια. Σε άλλες ομάδες θα ήταν πρωτοδεύτερος (πρώτος σε Βιλερμπάνοβίρτους δεύτερος σε αρκετές ομάδες που θα διεκδικήσουν 8άδα). Παρόλα αυτά και γω θα ήθελα έναν αθλητικό τρίτο σέντερ όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ.

Σχετικά με την κριτική του ρόστερ εγώ συντάσομαι ελαφρώς υπέρ του Billy.
Η γκρίνια και η ξερολίαση καλώς ή κακώς εμφανίστηκε με το ίντερνετ, απλά είναι άλλο να γκρινιάζεις επειδή βγήκες 16ος (κάποια χρόνια πριν) και δεν βλέπεις μέλλον, κι άλλο να γκρινιάζεις επειδή ο Γιουρτσεβέν δεν είναι καλό φιτ για 3ος ή γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε παίκτη αντί του Γκριγκόνις (που θα είναι 11ος παίκτης μας φέτος).
Αν γκρινιάζουμε για κάτι τέτοια τότε το 2007, με την ομάδα που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ (ακόμα καλύτερο και από την υπερομάδα του 2009), τι γκρίνια θα ρίχναμε που η ομάδα αποφάσισε να πάει σε χρονιά που το final 4 γινόταν στο ΟΑΚΑ, με μόνο πλεημέηκερ τον prime Διαμαντίδη και από πίσω τον πολυτραυματία Βούγιανιτς. Η επιτυχία με την αποτυχία ήταν ένα στραβοπάτημα του ΔΔ δρόμος.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 9:52 am

O Χολμς είναι μεγάλη μεταγραφή παιδιά, αν παίξει σοβαρά και έχει την διάθεση να είναι κυριαρχικός, δεν θα βλέπει αντίπαλο στην Ευρώπη. Ο Λεσσόρ είναι το ίδιο στιλ παίχτη χαμηλότερου επιπέδου. Ο Χολμς επιθετικά είναι σε όλα μια κλάση ανώτερος από τον Ματίας. Είναι το ίδιο και περισσότερο εκρηκτικός, ενώ στην άμυνα κακώς τον αναφέρουμε σαν "τρύπα" γιατί 10 χρόνια στο ΝΒΑ και 500 παιχνίδια λένε ότι έχει 0,9 πόντους παθητικό νούμερο στην άμυνα σε ποστ (πολύ καλό νούμερο για το ύψος του για ΝΒΑ) και 0,6 ποντος αν άμυνα σε πικ εν ρολ (που είναι εξαιρετικό, νούμερο, εξαιρετικό το ξαναλέω!). Είναι ιδανικός για άμυνα χετζ-αουτ, είναι δηλαδή plug n play στο αμυντικό πλάνο της ομάδας.

Στα αρνητικά, η άμυνα σε αλλαγές και η προσαρμογή στους κανόνες Ευρωλίγκας. Ωστόσο για το πρώτο δεν πρέπει να ανησυχούμε, καθώς δεν παίζουμε με αλλαγές, ενώ για το δεύτερο υπάρχει αρκετός χρόνος για να προσαρμοστεί. Το μεγαλύτερο θέμα είναι το σκριν του, είναι μέτριος σκρινερ, και η ομάδα έψαχνε όπως φάνηκε παίχτες που ήταν κορυφαίοι σε αυτό το κομμάτι. Το θέμα είναι ότι μερικές φορές όταν η αγορά σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις παίχτη τον Χολμς, κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Ο Ατσίουα που πολλοί τον έχουν κάνει θεό, είναι εξαιρετικός στην άμυνα χαμηλά (πολύ καλύτερος από τον Χολμς) και στην άμυνα με αλλαγές (θα ήταν ιδανικό φιτ για τον ολυμπιακό όχι για εμάς) αλλά στην άμυνα σε πικ εν ρολ δέχεται περισσότερους πόντους ανά κατοχή από τον Χολμς, είναι κοντύτερος και έχει χαμηλότερο ποσοστό στις βολές. Βέβαια είναι σε καλύτερη ηλικία και αγωνιστική φόρμα. Για μένα φαίνεται πιο ταιριαστή κίνηση η απόκτηση Χολμς.

https://www.youtube.com/shorts/E_8lBuPYMNo

( μια καρφωματαρα από youtube,δεν ξερω πως το κανω να εμφανίζεται σαν βιντεακι όχι σαν λινκ)

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 06, 2025 10:36 am

Βλέπω ότι πέρα από το ποστ του Giannis14 στο οποίο με έθιγε προσωπικά και σωστά διαγράφηκε, διαγράφηκε και ένα ποστ μου στο οποίο απλά απαντούσα σε μια απορία του nikolas_asteri σχετικά με τα 1+1 συμβόλαια. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να "τσουβαλιάζονται" ορισμένα ποστ με αποτέλεσμα να διαγράφονται ποστ που δεν έχουν τίποτα το μεμπτό.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Αύγ 06, 2025 10:51 am

Δεν έχει διαγραφεί το ποστ σου Μπίλι εκεί είναι

Επίσης να σου υπενθυμίσω τον κανόνα για πμ σε περίπτωση διαφωνίας με τη διαχείριση (αν και εν προκειμένω νομίζω βιαστηκες)

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 06, 2025 11:00 am

big_lebowski έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 10:51 am
Δεν έχει διαγραφεί το ποστ σου Μπίλι εκεί είναι

Επίσης να σου υπενθυμίσω τον κανόνα για πμ σε περίπτωση διαφωνίας με τη διαχείριση (αν και εν προκειμένω νομίζω βιαστηκες)
Τώρα είδα το ποστ μου, πριν όμως για κάποιο λόγο δεν υπήρχε. Επίσης δεν ξέρω ως προς τι εννοείς ότι βιάστηκα, αλλά δεν έκανα καμία αναφορά για να διαγραφεί το επίμαχο ποστ (θα έκανα αν δεν είχε διαγραφεί).

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Αύγ 06, 2025 11:17 am

Βιάστηκες να γράψεις για τσουβάλιασμα ενώ απλά δεν ειδες καλά διότι το ποστ μονίμως εκεί ήταν

Δε χρειάζεται να είσαι αρνητικά διακειμενος δεν υπάρχει διάθεση για "τσουβαλιασμα"..και είμαι και νέος ως mod στα του Παναθηναικου οπότε ακόμα κι αν κάτι ξεφεύγει πάντα δέχομαι pm (για αυτό κι επιμένω σε αυτά)

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Αύγ 06, 2025 11:41 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 4:37 am
nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Αύγ 05, 2025 11:33 pm

Αυτό πάλι τι σκατά είναι;
πιστευω οτι εννοουν οτι ο παιχτης θα εχει νβα αουτ ως τις 15 ιουλιου ας πουμε και η ομαδα αουτ ως τις 30 ιουλιου πχ

ουσιαστικα το αουτ το εχει η ομαδα αλλα αν βρει ο παιχτης κατι στο νβα θα μπορει να φυγει
Οκ ναι αυτό βγάζει νοήμα, θενκς,

Εικόνα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 12:11 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 12:26 am
berry έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 12:16 am

Η μεταγραφή Χολμς δείχνει ότι μάλλον θα αργήσει

Οπότε καλα κάνατε και πήρατε γερό παικτη στην θέση του
Ή απλά ο Χολμς ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε διαθέσιμο στην αγορά, και απλά έτυχε τα χαρακτηριστικά του να μοιάζουν με αυτά του Λεσόρ. Γιατί αλλιώς δε θα προσπαθούσαμε για τον Βαλαντσιούνας, που είναι εντελώς άλλου τύπου σέντερ από τον Λεσόρ, αλλά θα πηγαίναμε εξαρχής σε παίκτη παρόμοιο με τον Λεσόρ. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Λεσόρ θα είναι έτοιμος έγκαιρα, και δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να αναμασάμε φήμες αμφιβόλου αξιοπιστίας σχετικά με την υγεία του.
το να εχεις σοτ 5 δυο αθλητικους ψηλους δεν το θεωρω καθολου κακο. θυμιζω το δικο μας διδυμο ντανστον -χαντερ

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 12:12 pm

Το out κι από τις δύο πλευρές είναι κάτι σαν δικλείδα ασφάλειας και για τους δυο. Ο παίχτης θέλει να επιστρέψει, ο παναθηναϊκός το καλοβλέπει γιατί δείχνει διάθεση από τον παίχτη να παίξει σοβαρό μπάσκετ, ενώ έχοντας ουσιαστικά το Ματίας με τα ίδια χαρακτηριστικά, έχει την πολυτέλεια να μην τα βάψει μαύρα αν φύγει, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι ο Βάλα πολύ πιθανόν να είναι ελεύθερος την ίδια χρονική στιγμή. Μπορεί να έχουν ήδη συμφωνήσει για του χρόνου.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 12:20 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 12:11 pm
BillyPao έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 12:26 am

Ή απλά ο Χολμς ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε διαθέσιμο στην αγορά, και απλά έτυχε τα χαρακτηριστικά του να μοιάζουν με αυτά του Λεσόρ. Γιατί αλλιώς δε θα προσπαθούσαμε για τον Βαλαντσιούνας, που είναι εντελώς άλλου τύπου σέντερ από τον Λεσόρ, αλλά θα πηγαίναμε εξαρχής σε παίκτη παρόμοιο με τον Λεσόρ. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Λεσόρ θα είναι έτοιμος έγκαιρα, και δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να αναμασάμε φήμες αμφιβόλου αξιοπιστίας σχετικά με την υγεία του.
το να εχεις σοτ 5 δυο αθλητικους ψηλους δεν το θεωρω καθολου κακο. θυμιζω το δικο μας διδυμο ντανστον -χαντερ
Ο Ντανστον αμυντικα τοτε ηθελε δυο Λεσορ και δυο Ντοντα Χολ στην καθισια του. Δεν ειχε φυσικα το επιθετικο παιχνιδι του Ματιας αλλα το εξελιξε παρα πολυ στην Εφες οπου εβαζε και τις βολες. Ο χαντερ ειχε και σουτακι απο μεση αποσταση ενω ηταν το ιδιο εξαιρετικο και στην αμυνα. Γενικα αλλο στυλ παικτων. Δεν υπαρχουν παικτες στο 5 οπως παλιοτερα που εβρισκες αθλητικο ψηλο να δαγκωνει πανευκολα. Απλα γιατι η μοδα της εποχης ειναι ο ψηλος να μην ειναι ετεροφωτος καθως εχουν εκλειψει οι passing first guards.

Φυσικα αν το διδυμο Λεσορ, Χολμς ειναι σενκαλη κατασταση και ο Αταμαν βρει τον τροπο να μοιρασει χρονους και ρολους δεν υπαρχει διδυμο ψηλων που μπορει να τους αντιμετωπισει. Φυσικα απεναντι σε ψξλα και δυνατα κορμια οπως ο Ταβαρες και ο Μιλουτινοφ θα αντιμετωπισουν δυσκολιες αλλα ποσες ομαδες εχουν τετοιου ειδους και ποιοτητας παικτες.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Αύγ 06, 2025 12:44 pm

O Holmes ειναι σούπερ κίνηση.Ειναι ένας πολυ καλυτερος Lessort,εχουν το ιδιο στυλ,μονο που ο Αμερικανός ειναι ενα λεβελ πάνω τουλάχιστον.Full mobile παιχνίδι,εξαιρετικός στο να κόβει στην ρακετα μετα απο σκριν,επιτίθεται πολυ καλα με πρόσωπο στο καλαθι,πολυ αθλητικός,καρφωνε τους παντες.Αμυντικα επισης σε καλό επίπεδο.Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ειναι τα τελευταία 2 χρόνια,δεν τον έχω παρακολουθήσει,αλλα ο Holmes που ξερω ,αν εχει όρεξη να παιξει σοβαρα εδω,θα ειναι ο καλύτερος σεντερ στην ευρωλιγκα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τετ Αύγ 06, 2025 2:18 pm

j-kidd13 έγραψε:
O Holmes ειναι σούπερ κίνηση.Ειναι ένας πολυ καλυτερος Lessort,εχουν το ιδιο στυλ,μονο που ο Αμερικανός ειναι ενα λεβελ πάνω τουλάχιστον.Full mobile παιχνίδι,εξαιρετικός στο να κόβει στην ρακετα μετα απο σκριν,επιτίθεται πολυ καλα με πρόσωπο στο καλαθι,πολυ αθλητικός,καρφωνε τους παντες.Αμυντικα επισης σε καλό επίπεδο.Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ειναι τα τελευταία 2 χρόνια,δεν τον έχω παρακολουθήσει,αλλα ο Holmes που ξερω ,αν εχει όρεξη να παιξει σοβαρα εδω,θα ειναι ο καλύτερος σεντερ στην ευρωλιγκα.
. Σκεφτόμουν πάντως ανεξάρτητα του αν πιάνουν οι μεταγραφές ή όχι ότι ο Παναθηναϊκός (που μόνο ο Γιουρτσέβεν την πρώτη χρονιά τουλάχιστον δεν έπιασε) πρέπει να είναι η ομάδα που κάνει τις πιο ηχηρές κινήσεις από ΝΒΑ τα 3 τελευταία χρόνια.
2023-2024: Φέρνει Ναν και Χουάντσο.
2024-2025: Φέρνει Οσμάν και Γιουρτσέβεν
2025-2026: Holmes ενώ πήγε για το μπαμ με τον Βαλαντσιούνας.
Και όχι μόνο τους φέρνει αλλά και τους ανανεώνει και τους κρατάει.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Αύγ 06, 2025 2:39 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 2:18 pm
j-kidd13 έγραψε:
. Σκεφτόμουν πάντως ανεξάρτητα του αν πιάνουν οι μεταγραφές ή όχι ότι ο Παναθηναϊκός (που μόνο ο Γιουρτσέβεν την πρώτη χρονιά τουλάχιστον δεν έπιασε) πρέπει να είναι η ομάδα που κάνει τις πιο ηχηρές κινήσεις από ΝΒΑ τα 3 τελευταία χρόνια.
2023-2024: Φέρνει Ναν και Χουάντσο.
2024-2025: Φέρνει Οσμάν και Γιουρτσέβεν
2025-2026: Holmes ενώ πήγε για το μπαμ με τον Βαλαντσιούνας.
Και όχι μόνο τους φέρνει αλλά και τους ανανεώνει και τους κρατάει.
Tο θέμα ειναι να αποδιδουν οι μεταγραφές.Μεχρι τωρα εχει 3 σουπερ επιλογες ,και μια πατατα,που ειχε όμως καλο base σαν κινηση,απλα δε βγηκε.

Άβαταρ μέλους
Dimitris L

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης

Τετ Αύγ 06, 2025 3:31 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 3:00 am
Dimitris L έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 2:20 am

Δεν σε παρεξηγησα απλως επιβεβαιωνεις αυτο που περιεγραψα.. το να βλεπεις καθε σχολιο υπο το πρισμα της γκρινιας και να βγαζεις ψυχογραφηματα, αντι να σχολιαζεις το περιεχομενο. Δεν εκανες λαθος επιδει δεν καταλαβες ενα σαρκασμο, εκανες λαθος γιατι εσπευσες να απαντησεις με υφος, χωρις να βαιβεωθεις τι διαβαζεις. Και τωρα προσπαθεις να το δικαιολογησεις με προσωπικες ερμηνειες.
Το οτι δεν εισαι watchdog δεν σημαινει οτι δεν λειτουργεις σαν watchdog. Και οσο για το "να βλεπουμε τα πραγματα θετικα" η αισιοδοξια δεν ειναι αλλοθι για την απουσια κριτικης σκεψης. Δεν ειμαι ουτε μιζερος ουτε κατ΄ευχην αποτυχημενος. Απλως δεν θεωρω οτι καθε μεταγραφη ειναι λογος πανηγυρισμου. Εσυ αν το βλεπεις αλλιως με γεια σου με χαρα σου. Αλλα μην απορεις οταν αλλοι δεν αγοραζουν το αφηγημα.
Ο καθενας γραφει οτι θελει αλλα οταν απαντας ειρωνικα σε κατι που παρεξηγησες, τουλαχιστον μην χρεωνεις στον αλλον. Ειναι απλο.
Θα σταθώ λίγο στο κομμάτι στο οποίο αναφέρεσαι στην οπτική μου. Ποτέ δεν είπα ότι "κάθε μεταγραφή είναι λόγος πανηγυρισμού". Απλά καλό είναι να μη θεωρούμε δεδομένο τον κάθε Χολμς, Σορτς κλπ., γιατί δε πρέπει να ξεχνάμε τι παίκτες φέρναμε πριν λίγα χρόνια (Οκάρο, Μακ κλπ.). Επίσης αν θεωρείς ότι δεν έχω κριτική σκέψη, μάλλον κάνεις λάθος ή βγάζεις επιλεκτικά συμπέρασματα. Και κριτική έχω κάνει, και έχω γκρινιάξει κατά τη διάρκεια αγώνων (είτε για παίκτες μεμονωμένα είτε συνολικά για την εικόνα της ομάδας), και τις διαφωνίες μου έχω εκφράσει για μεταγραφές κλπ. Αλλά δε γίνεται πριν καν αρχίσει η σεζόν να αρχίζω τα "ο τάδε δεν κάνει", "που πάμε με τον Γιουρτσεβέν", γιατί αυτό δεν είναι "κριτική σκέψη" αλλά μίρλα. Και τέλος, δεν περιμένω από κανένα να "αγοράσει το αφήγημα μου", γιατί το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι να συμφωνούν οι άλλοι με τα ποστ και τις απόψεις μου. Αν θεωρείς λοιπόν ότι παρεξήγησα το ποστ σου, σκέψου ότι μάλλον (και) εσύ έχεις παρεξηγήσει την οπτική μου και τον τρόπο με τον οποίο γράφω για τα της ομάδας.
Tο προβλημα δεν ειναι οτι εχεις "αλλη οπτικη" το προβλημα ειναι οτι παρεξησησες κατι ξεκαθαρα σαρκαστικο, απαντησες σοβαρα, και οταν σου εξηγησα τι εννοουσα αντι να πεις "οκ λαθος μου" εφτιαξες ολοκληρο αφηγημα για το ποιος ειμαι πως γραφω και γιατι "δικαιολογημενα " δεν καταλαβες. Αυτο δεν λεγεται διαφωνια λεγεται αποφυγη ευθυνης.
Μου προσαπτεις οτι κανω μιζερη κριτικη οταν σχολιαζω παιχτες πριν την σεζον την ωρα που εσυ εχεις ηδη αποφασισει ποιος κανει και ποιος οχι επειδη φερναμε χειροτερους παιχτες πριν λιγα χρονια. Αυτο δεν ειναι αισιοδοξια ειναι χαμηλες απαιτησεις μεταμφιεσμενες σε στηριξη. Κι επειδη λες οτι δεν περιμενεις απο κανεναν να αγορασει το αφηγημα σου, αναρωτιεμαι γιατι αισθανθηκες την αναγκη να γραψεις κατεβατο για να πεισεις οτι εχεις δικιο. Δεν σε παρεξηγησα. Απλως δεν συμφωνω με την συνηθεια σου να απαντας χωρις να καταλαβαινεις πρωτα τι διαβαζεις. Και αυτο δεν αλλαζει οσο κι αν προσπαθεις να το βαφτισεις διαφορα υφους.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris L την Τετ Αύγ 06, 2025 3:37 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”