Elite League-Μεταγραφικα 2025-26
Συντονιστής: Captains
-
therebounder

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- gspara

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Απολαυση ο Ζακ και ειδικα τωρα που ξανασμιγει με Γερομιχαλο θα κανουν θραυση !!Πιστευω αν δεν ειχε τον τραυματισμο εκει θα επαιζε.therebounder έγραψε: ↑Δευ Αύγ 04, 2025 11:52 amΘα δούμε τρομερά πράγματα και φέτος από αυτόν
Άνετα έπαιζε Α1
- basketikos007

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: jokic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: park
- Προειδοποιήσεις:
0
-
abovetherim

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
- gspara

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
therebounder

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- gspara

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εμενα μου εκανε εντυπωση οταν το εμαθα,αφου αρχικα πιστεψα οτι παει Ποσειδωνα.Προφανως ο Ρεμεντελας ηθελε εναν 5ο συμπληρωματικο ψηλο (οπως ειχε Πιτουλη) και επελεξε Παπαντωνακο που εχει ξαναπαιξει Ψυχικο.therebounder έγραψε: ↑Τρί Αύγ 12, 2025 10:05 pmΘα πάει από Β εσκα Α2; Πως γίνεται; Εγώ τον είχα δει πέρυσι στην Α ΕΣΚΑ μου είχε αφήσει εικόνα παλαίμαχου…
-
G.basketakias

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: VIKOS FALCONS
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλημέρα, με τις μεταγραφές που ανακοίνωσε ο Βίκος ( Γραβας, Τσούκας, Διαμαντάκος, Αρνοκουρος και Μαστρογιαννόπουλος ) και με αυτές που πρόκειται να ανακοινώσει ( Καμπεριδης , Χατζηνικολας , Γεωργίου, Πάτρας, Ράσελ Τζόουνς και τον δεύτερο αμέρικανο κ.τ.λ. ).
Σίγουρα με αυτές τις μεταγραφές θα κατα την άποψη μου θα είναι στην τετράδα και σίγουρα μπορεί να χριστει και ως το πρώτο φαβορί για τον προβιβασμο στην GBL.
Κατά την άποψή ( χωρίς να έχουν μπει οι τελευταίες πινελιές στα ροστερ των ομάδων ) στην τετράδα θα είναι ο Βίκος, ο Πρωτεας , η Χαλκίδα και το Λαύριο ή η Ερυθραία .
Τέλος γνωρίζουμε αν ο Νίκ Ποζογλου έχει συμφωνήσει τελικά με Βίκο;
Σίγουρα με αυτές τις μεταγραφές θα κατα την άποψη μου θα είναι στην τετράδα και σίγουρα μπορεί να χριστει και ως το πρώτο φαβορί για τον προβιβασμο στην GBL.
Κατά την άποψή ( χωρίς να έχουν μπει οι τελευταίες πινελιές στα ροστερ των ομάδων ) στην τετράδα θα είναι ο Βίκος, ο Πρωτεας , η Χαλκίδα και το Λαύριο ή η Ερυθραία .
-
abovetherim

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πολύ το υποτιμάς το Λαύριο...G.basketakias έγραψε: ↑Τετ Αύγ 13, 2025 5:00 amΚαλημέρα, με τις μεταγραφές που ανακοίνωσε ο Βίκος ( Γραβας, Τσούκας, Διαμαντάκος, Αρνοκουρος και Μαστρογιαννόπουλος ) και με αυτές που πρόκειται να ανακοινώσει ( Καμπεριδης , Χατζηνικολας , Γεωργίου, Πάτρας, Ράσελ Τζόουνς και τον δεύτερο αμέρικανο κ.τ.λ. ).

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο